BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #356802 przez maksiu
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka mnie tez albo po pęcherzu albo po żebrach ;)
Czytałam,że jak łożysko jest na przedniej ścianie macicy to nie odczuwa sie tak mocno kopniakow..no ale chyba nie sprawdza sie to u Nas ;))

a ja też czasem jak kopie to aż jestem wystraszona ;)) i dodatkowo mąż.bo jak mocno znienacka kopie,to ja podskakuje i zazwyczaj cos tam krzyknę :lol: a mążod razu: : co sie dzieje? ..a ja : nic,kopnął :lol: hehe ;))

Laska to mam tak samo albo jak mama do mnie dzwoni i z nia gadam a on/a kopnie tak az mocno to krzykne auuuka a mama cosie stalo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #356804 przez Daria23
Kamyczka napisał:
(Daria,pewnie w 2d-gin będzie mierzył,a w 3d też pokaże,tak robił na połówkowym,więc teraz pewnie też :) mam nadzieję,że z szyjką jest ok.Bo dziwne te ciągnięcie jest :unsure: a twój synuś też tak szaleje?)

Kamyczka mój tez szaleje i tez bywa to bolesne jak uderzy mnie w żebra to az mi sie zdarzy poskoczyc..ale mysle ze to dobrze bo to znaczy ze silny jest:) Kamyczka a twoj gin ci potem daje taki film z usg?jak to jest kupujesz taki film czy jak?bo ja nigdy nie dostałam takiego filmiku

M_m - ja mam tak jak ty na ścianie przedniej

12 lata 7 miesiąc temu #356806 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka mnie tez albo po pęcherzu albo po żebrach ;)
Czytałam,że jak łożysko jest na przedniej ścianie macicy to nie odczuwa sie tak mocno kopniakow..no ale chyba nie sprawdza sie to u Nas ;))

a ja też czasem jak kopie to aż jestem wystraszona ;)) i dodatkowo mąż.bo jak mocno znienacka kopie,to ja podskakuje i zazwyczaj cos tam krzyknę :lol: a mążod razu: : co sie dzieje? ..a ja : nic,kopnął :lol: hehe ;))

Mój mąz się śmieje jak widzi falujący brzuch i jak go synek kopnie to się cieszy jak dziecko :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #356808 przez Kamyczka
Daria,on nagrywa na płytkę zdjęcia i krótkie filmiki i mi daje,a ja zawsze płacę 100zł,więc dodatkowo nie bierze za to.Ostatnio jak chodziłam częściej to brał 50zł nawet.
Maksiu czyli wszystkie mamy w brzuchach silnych facecików :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356810 przez Majowka
dziewczyny, dziekuje za mile slowa! :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka, sliczna posciel, bajecznie to bedzie wygladac! wyslesz nam pozniej fotke Dominisia w tym slodkim lozeczku

Madeline, gratuluje synka. Imie przepiekne! Jedno z moich ulubionych!!! ...misiek sie nie zgodzil :angry:

Widze, ze juz ostateczne listy spisujecie! :)

12 lata 7 miesiąc temu #356811 przez mloda_mamuska
Kamyczka mój też sie cieszy jak dziecko..jak Oli go kopnie ;))

12 lata 7 miesiąc temu #356813 przez chłopek
m_m prawie 2 tyg po terminie była

12 lata 7 miesiąc temu #356814 przez maksiu
Wiecie co to chyba kazdy tatus sie cieszy, NAJLEPSZY mialam widok jak pojechalam do rodzicow i tata reke przytknal, a maluszek tak mocno kopnal to mojemu tacie az lezka sie zakrecila taka mnial radosc

12 lata 7 miesiąc temu #356815 przez Daria23
Kamyczka ja chodze na kase chorych wiec pewnie przez to nie dostane czegos takiego

12 lata 7 miesiąc temu #356816 przez maksiu
Kamyczka napisał:

Daria,on nagrywa na płytkę zdjęcia i krótkie filmiki i mi daje,a ja zawsze płacę 100zł,więc dodatkowo nie bierze za to.Ostatnio jak chodziłam częściej to brał 50zł nawet.
Maksiu czyli wszystkie mamy w brzuchach silnych facecików :)

He he ale wiesz ja nie wiem co tamn mam, do tj pory moze teraz jak w maju pojde to sie dowiem

12 lata 7 miesiąc temu #356819 przez Kamyczka
Maksiu, a ja rzadko widzę swoich rodziców,mimo że mieszkają niedaleko,bo tylko 40parękm :( więc nawet nie widzą jak brzzusio rośnie.Tylko ciągle przez tel rozmawiamy.
Majówka,dzięki.Szkoda,że nie mamy dla Dominisia pokoju osobnego,ale trudno.Ależ Ty pięknie wyglądasz i masz taką śliczną piłeczkę :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #356820 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Kamyczka ja chodze na kase chorych wiec pewnie przez to nie dostane czegos takiego

Daria,pewnie tak.Ja to muszę chodzić prywatnie,bo mój lekarz tylko tak przyjmuje,a tyle lat do niego chodzę,że zmieniać niee chciałam.
Maksiu,to Ty jeszcze na 100% nie znasz płci?

12 lata 7 miesiąc temu #356822 przez bidol
ale dałyście czadu laski :ohmy:

Olga - więm wiem - kobieta demon :blink: ale ja też mam ambitny plan - za malowanie sypialny muszę się wziąć :laugh:

Madeline
- zaglądaj do Nas częściej :laugh:

Chłopek - wózek fajny - Olga się nad takim zastanawiała :laugh:
ale wielkolud - :ohmy:

Anna77 napisał:

bidol witam w ósmym miesiącu. Całkiem tu fajnie, choć coraz ciężej :silly:

Anna - czytasz mi w myślach :laugh: ja pod wieczór to już nóg nie unoszę tylko przesuwam :( mnie schody wykańczają :side:

Kamyczka - w ciąży często kobiety czują się zapuszczone i mało atrakcyjne :blush: łóżeczko śliczne i pościel też -taka delikatna :)

Saiko - oooooo :ohmy: :ohmy: ale lista - prześledziłam całą uważnie czy czegoś nie pominełam

Kafelka - daj znać po wizycie - a i pytałam się Ciebie czy śpisz z poduchą między nogami??

Daners - pojęcia nie mam - a nie da się tego zdjąć i do pralki wrzucić?? Ja tak całą swoją gondolkę wyprałam - no prucz plastiku oczywiście :laugh:
A i ja już ie śpię - nadrabiam to co nabazgrałyście :silly:
A body te z dinozaurami -słodkie :laugh:

Majówka - no co ja mogę powiedzieć :huh: śliczna jesteś :cheer: :cheer: prawdziwa modelka :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka - no wreszcie - już się bałam że Wojtuś na golaska będzie :laugh: zobacz jak Kamyczka się wkręciła. A może jakieś fotki tej pościeli :laugh:
A i meldunek z wynikami :)

Daria - odpoczywaj ile się da :kiss: wiem że to przykre - takie leżenie ale wszystko dla Tymka :kiss: :kiss: :kiss:

M_M - to superaśnie - nagrajcie to sobie :laugh: pamiątka na całe życie :laugh:
Ja też mam łożysko na przedniej ścianie :) wszystko ok :laugh:

a ja mam w brzuszku silną dziewczynkę :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356824 przez Kamyczka
Bidol,dzięki-jak ja się "nakręciłam" to aż przestać z tymi zakupami nie mogę,a mój mąż jak szaleje.Jak tak dalej pójdzie,to w maju kupimy wszystko.Mój to nawet torbę sportową wielką kupił,co bym miała w co spakować wszystko do szpitala.I firanki chce nowe kupić.A w weekend robi mały remoncik w pokoju,co by miejsca było więcej :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356825 przez Kamyczka
A jak tam u Was pogoda laseczki?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka