- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
A że Kamil jest na koncercie Metallici, a Kubie zachciało się nocki u babci, to mój B. jeszcze o 20.30 wyciągnął mnie na pyszny koktajl - mniam.
anszka i to jest główny plus rodzenia na Polnej. Dostajesz od nich koszulę do porodu i potem podczas całego pobytu Ci wymieniają i przynoszą świeżą. Tak samo jest dla Maluszka - tak jak napisałaś, ciuszki potrzebne tylko do wyjścia.
necik sprawdź koszulki też na pizamka.pl - chyba są tam te właśnie też. Szybka realizacja, ja jestem zadowolona. Przy okazji - unikajcie sklepu MagiaKobiety.pl !!!! To oszuści i wiele jest już o nich napisane. Niestety, za późno doczytałam i wtopiłam 80 zł A smoczki kupiłam Lovi 2 sztuki.
Aaaa.. śliczny brzuszek
mm - cudnie - nic dodać, nic ująć
chłopek fajny chłopak z tego Twojego Ksawcia
Majówka fajnie że remoncik się kończy, uwielbiam ten stan, kiedy wszystko już zrobione, sprzątnięte i można się położyć i patrzeć.
Olga a odnośnie porządku w ciuchach, to zawsze mi się wydaje że dużo wyrzuciłam, a i tak dużo bez sensu zostawiam
Kamyczka odezwij się !!!
Idę spać. Dobranoc i do jutra
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
zrobilismy dzisiaj plan pokoju z realnymi wymiarami tych paru mebli.... ledwo co sie to wszystko miesci....
pokoik ma zaledwie 9m2, kurcze szkoda...troche ciasnawo bedzie, ten chiaslong taki duzy, ale mysle ze niezbedny, wiec nie chce z niego zrezygnowac...
Kamyczka, pochwal sie jak bylo!
Anna, no juz prawie prawie )) jutro jedziemy do ikea, jesli nie jutro to w weekend kupimy meble!
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martela dziekuje Ci bardzo za liste perfum na ktore warto zajrzec,bo zapomniałam juz o mexxie a lubie :] wiec dzis ide cos kupic a potem na małe ploteczki do kolezanki która lada dzien rodzic bedzie
Anszka ale peszek oooj i co etraz szukasz innego allegrowicza z łózeczkiem czy czekasz z mysla a nóz odwiesi konto ;]
Majówka fajnie,że macie juz plan pokoiku juz niebawem będzie całkiem przytulnie z mebelkami i wszystkim niezbednymi akcesoriami ;]
Kamyczka chwal sie ;] niema spania
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daners - tak mi się przypomniało. Nie pamiętam na kiedy potrzebujesz ten perfumik, ale Gucci'ego można kupić (np. Image) za ok. 75zł - 75ml. Tu masz linki dwóch sklepów, z których korzystam i są sprawdzone. www.iperfumy.pl i www.dolce.pl .
Tu masz już bezpośrednio:
www.iperfumy.pl/perfumy-kobiety/?f=9-4-1-3620 - według cen
i w dolce, od 50-90zł
damskie wody perfumowane - www.dolce.pl/?m=b&grupa_id=2&cena_min=50&cena_max=90&sort=ca
damskie wody toaletowe - www.dolce.pl/?m=b&grupa_id=1&cena_min=50&cena_max=90&sort=ca
damskie zestawy upominkowe - www.dolce.pl/?m=b&slowa=&marka_id=&grupa...a_min=50&cena_max=90
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Kamyczka pisz co i jak bo bedziemy sie martwić...
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga to ciekawe co sie z Toba dzieje pogoda a co cieplo u Ciebie? to mozliwe ze jakies cisnienie albo hmm.....
Daria owocnych zakupów a jaki kolorek wanienki hm my mamy niebieska
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna77 ja tyle co wczoraj wyrzuciłam tych ciuchów,to sama byłam w szoku,że można tyle nagromadzić,a to jeszcze nie wszystko.Dziewczyny obie mają swoje łóżka podnoszone,ale pościeli nie chowają tylko kapą przykrywają,więc oba łóżka były zapakowane po brzegi tymi ciuchami,a teraz są puste.A takich miejsc z ciuchami mam jeszcze kilka,wiec to nie koniec.Zawsze wrzucałam na allegro,ale zanim się coś sprzeda,to trzeba to gdzieś trzymać,a teraz mam luz.Jestem z siebie dumna
Daria Ty uważaj na siebie przy tych zakupach,bo pogoda ciężka,jak dla nas.
chlopek,ale super ten Twój synuś,mały rozrabiaka
bidol Ty żyjesz?
Martela córcia to już pannica,a teraz latem to już w ogóle zapomni o pieluszce.Moje córcie jeszcze szybciej się nauczyły,ale wymaga to trochę cierpliwości niestety
maksiu ja też będę kupować komody i to chyba dwie,ale do córek do pokoju,bo miały swoje miejsca u mnie w sypialni,ale tam im całą szafę zabrałam dla Ignasia.Ja będę na allegro kupować,mi są potrzebne w kolorze olchy miodowej,a jest ich trochę i ceny przystępne,napewno tańsze niż w sklepie.
anszka i m m brzusie macie prześliczne
majowka widzisz,remoncik już ku końcowi,teraz będziesz miała pięknie.Najważniejsze,że Ty jesteś zadowolona
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Daria, udanych zakupow! Oby udalo Ci sie szybciutko kupic co potrzebujesz!
Ja czekam na majstrow, maja dzisiaj pracowac tylko 1-2 godz. Pozniej jade na obiad z kolezankami
Dzieki Daners!
Olga zawsze ta kawusia smaka mi robi
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miłego dnia każdej mamusi
Majowka super,zazdroszczę Wam tego prawie skończonego pokoiku, jak byłam w toysrus to tam maja takie mini pokoiki i jeden był zrobiony na Twoj styl biale łóżeczko jakies szafeczki z kotwicami,bojami, granatowe dodatki, no piekne wszystko i od razu o Tobie pomyślalam,ze pewnie bedziesz miala taki pokoik
a co do wielkości,maluszkowi nie potrzeba wielkiego pokoju i ogromnej rpzestrzeni
My za 3 tygodnie sie przeprowadzamy,mam nadzieje,ze tez mnie spotka t super doświadczenie dekorowania pokoiczku dla Oliwierka
Daria udanych zakupów! daj znać po jaką kupiłaś
ja może jutro kupię bo jeszcze nie zdecydowałam jaką chcę.Najpierw szukałam jakiejś wypasionej z prysznicem i innymi super dodatkami...ale teraz zdecydowałam,że kupimy taką bardziej tradycyjną,bo taki maluch pewnie bedzie płakał i trzeba bedzie na szybko go umyć ... a z tymi duperelami to tylko utrudnienie
Dziewczyny wiecie ,ze mój kuzyn swojego synka od 5 miesiąca juz kąpał razem z sobą w wannie? ja to bym sie bala ;P