BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359295 przez Majowka
Dzieki M-M :kiss: :kiss: :kiss: zobaczymy jaki bedzie ostateczny rezultat tych moich dekoracji :laugh:

3 tyg! To juz niebawem! Na pewno bedziesz wniebowzieta ta przeprowadzka!

Ja tez juz widzialam jak mamy chodza pod prysznic z malucham, balabym sie, ze mi sie wysliznie....

Jaka dlugosc rozwazacie przy kupnie wanienki? W sklepach jakies male mi sie wszystkie wydaja....jak ta gondola :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #359297 przez maksiu
Witajcie mamusie no dzis moje dziecko troche dluzej pospalo bo prawie do 7 wiec juz lepiej ale zasnal cosik kolo 23 masakara a ja dzis zrobie obiad i odpoczywam bo cos mnie brzuszek pobolewa i maluszek sie wscieka:) i sie wietrz
unas dzis chlodno ale tylko na dworzu bo w domu duszno jak nie wiem wiec okno otwarte i sie wietrzy bo ze mnie to az leci wy tez sie tak pocicie??

12 lata 7 miesiąc temu #359302 przez Majowka
Dziewczyny, zobaczcie jakie slodkosci :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wszystkie fotki rewelacyjne!

pinterest.com/codiealicia/babies-and-kid-stuff-nursery-ideas/

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359303 przez Olga
maksiu ja zauważyłam,że się właśnie mniej pocę,niż przed ciążą :) ja się tylko w nocy męczę z zapchanym nosem,muszę się wybrać jutro do apteki,po ten spray co mi alergolog zapisał,ciekawe,czy mi on pomoże bez leków :(

majowka ta wanienka co kupiłam z fisher price nie jest duża,ale przecież za parę miesięcy dzidziuś już będzie w niej tylko siedział,a ponieważ nie mam za dużo miejsca,żeby taka wielką gdzieś kłaść,to ta mi przypasowała,ma taki fajny hak i po kąpaniu mogę ją w brodziku powiesić.
Świetne są te fotki :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #359305 przez mloda_mamuska
www.ebay.com/itm/Brand-New-Summer-Lil-Lu...1f8849#ht_829wt_1135 taka jaka fajna :lol:

no ale wiem,ze najlepiej zwykłą.

ja chyba cos takiego kupie
www.ebay.com/itm/Safety-1st-Deluxe-Funti...c1a4b#ht_3486wt_1392

Majowka co do wielkości to nei wiem ..nie ineteresowalo mnie to :)) ale faktycznie malutkie sie wydaja wszystkie.bo one sa chyba do 6,7 miesiaca ,ale nie wiem.. ??

12 lata 7 miesiąc temu #359306 przez maksiu
Olga widzisz to jest przeciwnosc ja sie przed ciaza nie pocilam prawie w cale a teraz jak jest taka pogoda jak dzis co duszno to czuje sie jak by mnie ktos woda oblal bo taka mokra jestem
zrobilam sobie herbate mietowa i moze mi troche przejdzie bo sie licho czuje najchetniej bym po m zadzwonila ale pewnie nie wroci

12 lata 7 miesiąc temu #359309 przez Olga
m m to ta co ja mam,jest właśnie z takim leżaczkiem jak na tym drugim linku i wielkością też podobna.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #359310 przez mloda_mamuska
maksiu ja przed ciążą też się w ogóle nie pociłam ,a teraz jak jest troszke cieplej albo jak sie nachodze to cała mokra jestem :unsure: az dziwnei mi tak..bo nigdy nie mialam pach spoconych ;PPP

12 lata 7 miesiąc temu #359311 przez maksiu
Ja pod pachami to pod pachami ale pod piersiami to koszulke mozna wycisnac normalnie tam najbardziej sie poce

12 lata 7 miesiąc temu #359314 przez chłopek
hej dziewczynki ja włąsnie jem śniadanko,
wanienke mam ale jest nie duża, później ewentualnie kupie krzesełko do wanny jak mały bedzie starszy i sie chłopaki razem będą myć :) moje dzieci znowu od 7 szaleja, Ksawcio właśnie śpi
musze dzisiaj zadzwonić do dentysty plomba mi wypadła :( i mnie denerwuje

12 lata 7 miesiąc temu #359318 przez maksiu
chlopek a jak ty sie dzis czujesz?? i smacznego ja juz po sniadanku maks oglada poranne baje na jedynce

12 lata 7 miesiąc temu #359321 przez Majowka
Maksiu, ja nie zauwazylam roznicy w poceniu, za to wlosy na nogach mi wolniej odrastaja! :laugh:

Olga, dokladnie ja tez chce wanienke tylko do momentu jak maluch bedzie siedzial.

Super sa te wanienki M-M, ta druga swietna!

12 lata 7 miesiąc temu #359323 przez chłopek
maksiu ja dobrze sie czuję
ide zaraz robić obiad

12 lata 7 miesiąc temu #359326 przez chłopek
dzieczyny mam takie pytanko, jak sobie dajecie radę z depilacją okolic intymnych ?

12 lata 7 miesiąc temu #359328 przez maksiu
Ja sobie wiatrak znioslam ze strychu b o nie mam sily az milo

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka