BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369859 przez Anna77
Cześć Dziewczyny, wczorajsze popołudnie i wieczór zaliczam do udanych. Byliśmy i znajomych z Kubą, siedzieliśmy do północy i baaardzo się wyluzowałam... Zresztą jakieś 400 m od nich kupiliśmy działkę i zawsze jak się tam spotykamy, to wracam rozmarzona... B) Rano herbatka i śniadanie na ogrodzie, potem szybka kawka i na chwilkę podjechaliśmy na zawody Kamila. Teraz w domku do obiadku i pewnie pojedziemy zobaczyć ok. 15 finały wyścigów Kamila (trenuje kajaki).

Chłopek tylko pozazdrościć tego 37 tygodnia

Majówka widzę że zakupy pełną parą. Super - wykorzystuj czas kiedy masz jeszcze sporo siły na bieganie ;)

MM, Olga mój też się tak przeciąga. A jak się cały tak wypręży, to faktycznie czasem pobolewa. Ale to taki słodki ból i w ogóle mi nie przeszkadza.

Olga super ta Twoja córa wygląda w tym stroju!

Anszka też zazdroszczę pomocy Mamy ;)

Wiecie co, mi się ostatnio śpi fatalnie. Nie dosyć że budzę się co chwilę i biegam do toalety, do tego o 5 rano pobudka na tabletkę, to kompletnie nie mogę sobie znaleźć pozycji. Wszystko mnie boli, gniecie, skurcze mnie czasem łapią w nogi - mimo że biorą spore dawki magnezu. Coraz bardziej czuję ten mój słodki ciężar.

Dobra, spadam zrobić koktajl bananowy do obiadku. Do zobaczenia wieczorkiem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369861 przez Olga
anszka napisał:

Witajcie mamuśki :)
Olga- trzy dni przed, trzy dni po... :) wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, niech zawsze wszystko układa się po Twojej myśli :kiss: :kiss: :kiss:

Mamusia pojechała do domku, wysprzątała mi mieszkanko i poprasowała ciuszki Wojtusia, ile ona miała przy tym frajdy, rozczulała się nad każdym ubrankiem :)

Leżę sobie, więc będę nadrabiać to, co naskrobałyście przez te dwa dni, ale najpierw zrobię sobie koktajl truskawkowy, bo w takim towarzystwie będzie smakował jeszcze bardziej :)

PS Potrzebuję pomocy - macie sposób na zaparcia :( Olga - Ty chyba kiedyś pisałaś coś o occie jabłkowym?

Tak mi pani z apteki tak kazała,rano szklankę wody,chyba 2 łyżeczki tego octu i miodu.Mi pomogło,a jak nie to jest taki syrop,jak będziesz chciała nazwę to daj znać,to poszukam i Ci napiszę nazwę. :)

Ja juz po mszy i koncercie,był piękny i jeszcze miłe zaskoczenie,bo po koncercie każda mamusia dostała po różyczce.Bardzo fajne uczucie,kocham te moje córcie :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #369864 przez mloda_mamuska
witajcie !
ja wlasnie wybieram sie na krotki spacerek. poźniej zrobię sobie truskawki zgniecione ze śmietaną i drobiną cukru. :lol: ...ten smak z dziecinstwa... :kiss:

anszka ja rano pije wode z cytryną i nie mam problemu z zaparciami. spróbuj na czczo wypić.
kiedys jak jadlam dużo chemii,typu chipsy,gazowane itp to tez zdarzały mi sie zaparcia.
a teraz owoce,warzywa,jogurty,woda i nie mam problemu.
;))

Anna
ja też uwielbiam ten ból..najwazniejsze,ze kopie :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369875 przez chłopek
nastepna czerwcówka sie wypakowała, ale żebyście nie myślały ze to ja :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369877 przez Kamyczka
Chłopek,niech maluszek jeszcze troszkę posiedzi u mamusi :) to ile już czerwcówek się rozpakowało?
Anna,Olga-ale macie zdolne dzieci-super!
MM nie rób mi smaka na truskawki,bo tu Święto i sklepy zamknięte :(
Anszka-super,że mama pomogła i miałaś towarzystwo :) ja nie mam zaparć,a bałam się,że będą bo łykam żelazo :blink: ale woda z cytryną to super sprawa :)

12 lata 7 miesiąc temu #369879 przez chłopek
kamyczka juz 6 czerwcówka

12 lata 7 miesiąc temu #369881 przez Olga
A moja znajoma z maja i nie może urodzić,wczoraj się o 16 zgłosiła tak jak jej gin.kazała,dostała kroplówkę i do teraz ma tylko 1cm rozwrcia i bóle częste,ale słabe i nie wie,kiedy to się w końcu skończy.Najlepsze jest to,że jej ginka powiedziała,że na koniec kwietnia urodzi,ona się tak napaliła,a tu zaraz czerwiec będzie :(

To moje zdjęcie z córcią po koncercie.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369883 przez Kamyczka
Olga,super razem wyglądacie,córcia do Ciebie podobna :)
Chłopek,to sporo,ale pewnie dużo jeszcze zostało :blink: A ty już masz 37 tc,ale super :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #369887 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Olga, pieknie razem wygladacie!! Sliczny brzusio!

Ja wrocilam ze spotkania z kolezanka nad rzeka, misiek jeszcze serfuje. Objadlam sie pysznymi ciastkami w cukierni :laugh:

Nie mowilam wam, w sobote wchodze do kuchni robic sniadanie i w progu cos mi na glowe kapie, patrze na dol, a tu kaluza wody!!! Rura nam pekla, ze starosci pewnie. W poniedzialek juz wolam majstrow...czekaja nas kolejne remonty :( :( :( a niedawno malowalismy w tym miejscu...jak nie urok, to s.... :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #369889 przez Kamyczka
Majówka,Ty to masz prawdziwe utrapienie z tymi remontami :ohmy: i zdrowie masz "końskie".... żeby to ogarnąć:blink:

12 lata 7 miesiąc temu #369904 przez mloda_mamuska
Majowka jeju...współczuję Ci tych uterek....

ja wlasnie robie obiadzik.
dzisiaj u Was chyba piękna pogoda,ze takie mało katywne na forum jesteście? ;))

u mnie słonecznie.

Kamyczka
juz dawno zjedzone ;P

;))

Olga córa podobna do Ciebie ;) widac,ze dumna jestes ! :))

12 lata 7 miesiąc temu #369909 przez Anna77
Ufff właśnie wróciłam. Nóg nie czuję, bo bardzo gorąco było nad jeziorkiem (tor regatowy Malta w P-niu). Na dzisiaj mam już totalnie dosyć, ale jestem zadowolona. Bardzo chciałam być na tych zawodach, bo za chwilkę już w ogóle nie będę miała jak w nich uczestniczyć, a sezon rozpoczęty. Kamil zajął 2 miejsce na jedynce na 500m i również drugie na dwójce na 500m. On nie jest zadowolony, ale ja i tak byłam dumna. Cieszę się że dałam radę, ale teraz już grzecznie leżę.

Olga to miałyśmy dzień z podziwianiem dzieci :)

Majówka mam nadzieję, że szybko ogarniecie się z tą uszczelką.

Pogoda chyba nie tylko w Poznaniu dopisała. Myślałam że będę miała sporo do nadrabiania, a tu wciąż ta sama strona :) Coś mi się wydaje, że wieczorkiem się rozkręci :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #369917 przez Kamyczka
Anna gratulacje dla syna :)

12 lata 7 miesiąc temu #369925 przez maksiu
Jestem i ja dzis przepraszam ze tak pozno ale caly dzien sie licho czuje,rano o 6 sie maly obudzil i juz nie zasnal kurde w dzien pooszedl spac o 14.30 ale jak sie polozylismy wszyscy to spalismy do 16,30takze jest ok , maluch mi uciska dzis na zeladek az mnie mdli normalnie chwilami, po obiadku oszlismyt do sklepu bo u nas dzis sam wlasciciel sprzedaje wiec otwarty kupilam sobie juz nasze truskawki mniam mniam sa troszke kwaskowate ale z cukrem pycha we wtorek chce jechac na ten wymaz zrobic o ile m dostanie wolne:) bo u niego to ciezko z tym

OLGA zdjecia super i ty wygladasz bosko, my mielismy zrobic dzis ale tak jakos wyszlo i sie niew udalo ale moze pojdziemy sie z malym jeszcze przejsc i m mi porobi, o ile sami juz nie poszli:)
Chlopek twoj maluszek niech jeszcze posiedzi tak chociaz z tydzien kurde jak ja bym chciala miec tak piekny suwaczek jak ty :)

A powiedzcie co sie dzieje z Bidolem czemu sie nie odzywa?? wczoraj jej sms pisalam toodp ze ledwo chodzi ale dzis cisza??

12 lata 7 miesiąc temu #369928 przez chłopek
hej dziewczyny ja byłam u babci bo wczoraj wróciła ze Stanów. Ksawcio dostał troche ciuchów jeszcze za duze ale bedzie mial na później,i maluszek tez dostał 3 bodziaki w ładnych zielonych kolorach

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka