BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369612 przez chłopek
no nie chce im sie wogóle podejsc pod dom i dac list,

ale sie u nas pogoda spieprzyła, a tak ładnie słoneczko świeciło.
ja dzisiaj bylam na badaniach i sie wyczekałąam a nikt nie ustąpił zebym mogła wejsc wczesniej, później w biedronce tez kolejka masakryczna a nikt nie ustąpi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #369614 przez daners
chlopek u mnie to na poczatku dziennym.Ostatnio bylam u lekarza i 3,5 godziny czekalam na swoja kolejke;/bo lekarz sie spoznil i przyjmowal ludzi po 40 minut grrr. Serca niemaja by nas przepuscic.....jedna miala tupet mnie prosila czy moglaby przedemna wejsc bo ma tylko dwa produkty hahahaah
Jedna mialam tylko sytuacje w busie jakas dziewczyna mi ustapila a tak to maja nas gdzies..

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369615 przez chłopek
mi jak byłąm z Ksawciem w ciazy to starsza babcia mi ustąpiła a sama ledwo stała, dodam ze caly autobus był gimnazjalistów wracali ze szkoly i zaden sie nie domyślił

Ide na festyn z Ksawciem

12 lata 7 miesiąc temu #369616 przez daners
taka ludzka kultura..byle mi bylo dobrze a inni mnie wala ;/grrrr

12 lata 7 miesiąc temu #369617 przez Kamyczka
Dziewuszki,mi tez nigdzie nie ustępują...masakra-jaki kraj-tacy obywatele :(
MM współczuję kosmicznego rachunku :ohmy:
Daners,meczyk powiadasz? :)
Ja oglądam powtórki Julii :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #369618 przez daners
Kamyczka na Julke to ja wstaje rano by ogladac ;] no z mężusiem ogladam i zerkam na kompa hehe no ale niech sie cieszy ze razem patrzymy ;p:):)

jakie macie plany na reszte dnia ;]

12 lata 7 miesiąc temu #369624 przez Kamyczka
Daners,no cóż-moje plany są cały czas niezmienne:leżakowanie,łazienka,leżakowanie,łazienka,więc nuda :(
A co do listonoszy,to u nas zostawiają awizo zawsze,bo jak powiedzieli na poczcie-listonosz nie nosi paczek,bo mu za ciężko....a to wytłumaczenie jest z d..py za przeproszeniem,bo na listy też mu się nie chciało zadzwonić domofonem,najlepiej to awizo wrzucić...masakra!

12 lata 7 miesiąc temu #369629 przez daners
a męża gdzie masz?
jejciu mnie sie tez nudzi niemiłosmiernie...co by tu robic hmmm

poprawiła Ci sie cera?bo niewiem czy dobrze kojarze którejś mamusi sie pogorszyla i wiem że glinki stosowane byly :)

12 lata 7 miesiąc temu #369632 przez Kamyczka
Daners,mąż właśnie z zakupów z Reala wraca :)
Tak,maseczki super-nie mam syfów,ale troszkę popękały mi naczynka koło nosa i zamówiłam sobie maseczkę z czerwonej glinki,ale czuję,że po porodzie czeka mnie zamykanie naczynek :(

12 lata 7 miesiąc temu #369634 przez daners
oo Kamyczka ciekawego co fajnego Ci kupi :):):):) hehe no to potem wieczorek we dwoje :)

ja szukam maseczek albo jakis domowych sposobów ale na włosy mam tak przesuszone jak siano ;/

12 lata 7 miesiąc temu #369636 przez Kamyczka
Daners kupił owoce,słodkości a ja nie za bardzo mogę jeść :blink: ale zrobiłam test i po lodach mi nie skacze cukier,więc może się skuszę-dziś taka okazja :)
Daners,a olejek arganowy czy ze słodkich migdałów próbowałaś?Podobno migdałowy działa super na rozstępy i włosy też-taki wielofunkcyjny naturalny kosmetyk,mąz mi zamówił w aptece dziś :blink: a wy co dziś -szalejecie? :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #369637 przez Kamyczka
A to znalazłam w naszej gazetce regionalnej:
naszolsztyniak.pl/106600,Kochana-mama-ma...-na-Dzien-Matki.html
dzieci są mega zabawne :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #369639 przez daners
Kamyczka olej arganowy dobrze na moje hersy działa i niedawno w tv mówili o nim że sie sprawdza wiec musze sobie zakupic i sie olejowac :)
My szalec heheeh moj to sie mnie boi z tym brzyszkiem jedynie to polezymy jak emeryci kolo siebie heheh ale w sumie wieczorek jest i nudy dzis wyjatkowe.Zadnych planów niemamy by cos robic..ble nielubie takich dni...
Kamyczka to dzis ucztaaa :)

12 lata 7 miesiąc temu #369640 przez Kamyczka
Daners,no rozpusta w biały dzień :lol: my gorzej niż emeryci,ja swojego nawet do brzuszka nie dopuszczam za bardzo po tym jak na mnie w szpitalu nakrzyczeli żebym nie dotykała :( ale buzi synkowi pozwalam dawać,właśnie się maluszek obudził i grasuje.Oby od nadmiaru słodkości nie szalał za bardzo,bo ostatnio daje czadu w żebra po prawej stronie i to boli.

12 lata 7 miesiąc temu #369641 przez mloda_mamuska
Kamyczka ja nie mialam nigdy popękanych naczynek a teraz mi popękały na nodze.... a to nie zniknie ? :P Myślałam,ze to znika :lol:
tragedii nie ma,ale lepiej by bylo jakby tego nie było :silly:

daners
ja kiedys uzywalam maseczki z waxa ale na przetluszczajace sie wlosy...ale nie pomoglo nic... po prostu mam takie włosy,ze musze codziennie myć,bo na drugi dzien mam tłuszcz po prostu... co bym nie uzyla... nawet ostroznie musze z odżywkami,bo jak minimalnei za dużo tam to juz po umyciu sa tluste :angry:

My z owocow kupilismy truskawy,maliny,brzoskwinie,banany i jablka....a zapomniałam o rabarbarze... tak już kilka dni za mną chodził kompot z rabarbaru ... i przegapiłam...kurdę.

Ostatnio na targu widzielismy tanie truskawki za taki mału pojemniczek chyba 200gram 1,50funta a drugie opakowanie gratis... a byly takie piekne czerwoniutkie te truskawy... tyle,ze balimy się kupic,bo leżały na słońcu... a wtedy taki ukrop był .... a one w tej folii...i jednak nie kupilismy...

Nie wiem czy slyszalyscie wczoraj w Uwadze(tvn) o moim rodzinnym mieście w Polsce. o Słupsku było...
kurdę jaka historia... dwóch młodych chłopaków chciało wywieźć pociągiem zwłoki znajomego w wersalce ! :lol: :lol: :lol: ... mieli wykupiony bilet na duży bagaż-wersalka... ale nie mogli tej wersalki zapakować..i konduktor chciał im pomóc wnieść tą wersalkę...i nagle rozpadla się a ze środka wypadły zwłoki !!!! Na początku ściemniali konduktorowi,ze to taka atrapa tylko...ale nie uwierzył... okazalo sie,ze ten facet juz tydzien nie żyl !... masakra !! :ohmy: :ohmy: :ohmy: ...

Kamyczka a jakie owoce masz dozwolone??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka