BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #369593 przez chłopek
ja juz po obiadku :) mąż robi kuchnie wkoncu konczy sciane robić, a później jedziemy do tesciowej bo ma urodziny, a u nas na "Orliku" jest festyn dla dzieci wiec tez sie wybierzyemy z Ksawciem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #369594 przez Kamyczka
O Chłopek to moc atrakcji przed Wami,a jak się czujesz?

12 lata 7 miesiąc temu #369595 przez chłopek
włansie mnie plecy zaczeły bolec:( mały sie rozpycha uciska mi na dół brzucha strasznie mi ciązy

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369596 przez mloda_mamuska
Ja wlasnie wrocilam zakupów. Dostalam od synka -mąż kupił w imieniu synka;) kwiatki ,piękny bukiecik ;)))

u nas gorąco,ale wieje chłodny wiaterek,więc da się znieść ;))

zjem loda i muszę trochę ogarnąć pokój.
dzisiaj sobota i nic w tv nie ma :(

gorla no ten znajomy przed wejście powiedział ''Robert'' i wszedł..nie zdążyliśmy nic powiedzieć....a teraz już puka i pyta się czy może...

12 lata 7 miesiąc temu #369597 przez Kamyczka
No wiesz to już 37tc,to musi chyba być bardzo odczuwalne,ale niedługo synuś bedzie już z Wami-co za radość!!!

12 lata 7 miesiąc temu #369598 przez Kamyczka
MM u nas też wieje dość mocno.Piękny prezencik,a jak zakupki-udane?

12 lata 7 miesiąc temu #369599 przez chłopek
no juz bliżej jak dalej :)

12 lata 7 miesiąc temu #369600 przez Kamyczka
chłopek napisał:

no juz bliżej jak dalej :)

:kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #369602 przez mloda_mamuska
Kamyczka tak.

Wzoraj Misiek był zły,bo mieliśmy dwa lata temu taki problem...
Misiek miał sklep w polsce..i placil Enerdze co miesiac rachunki...a po roku jak rezygnował ze sklepu (mielismy przeboje z takim bogatym biznesmenem) to nagle przyszedł Nam rachunek z ENERGI na ponad 2 tysiące zł... no i się zdziwilismy za co aż tyle... pisalismy do nich 3 razy ale żadnej odpowiedzi nie uzyskaliśmy...dzwoniliśmy to nam mówili,że mamy ciągle czekać na odpowiedź... Misiek wyjechal tu do Anglii no i nic nie przychodzilo ciągle..aż tu nagle 2 dni temu przyszlo do Niego pismo,że Energa sprawe Mu założyła,ze nie opłacić tych 2 tysięcy plus oczywiście koszty założenia sprawy itp.... No i jak tu się nie wściekać? ..... porabana Polska..ciągle dzwoniliśmy o jakieś wyjaśnienia i nic... aż tu nagle sprawa.....
wczoraj Nam odpisali,ze mmy 5 dni na spłacenie..i napisali,ze ten rachunek jest za to,że tamte wszystkie poprzednie były za niskie,bo źle Nam wysyłali rachunki do opłacenia-ze za niskie i teraz mamy wszystko uregulowac i wyszlo im 2 tysiące..... no masakra jakaś.

Na szczęście dzisiaj zapłaciliśmy już to . Pewnie dopiero w poniedziałek do nich dojdą pieniądze.... Mam nadzieje,ze nie napiszą znowu ,ze kolejne 2 tysiace za cos..tam..mamy im płacić... no kurde...piszesz,dzwonisz pytasz sie o wyjasnienia a oni nic..i nagle takie pismo. Cała Polska...
na szczęście (chyba) mamy to juz z głowy..

a kosz dla Małego juz zamowilismy. Mam nadzieje,ze szybko dojdzie . Akurat z przesylek i pracy listonosza jestem zadowolona... Czasem 3 razy dziennie przynosi listy i paczki... a nie ,że zostawi awizo i trzeba latać na poczte. ;)

12 lata 7 miesiąc temu #369604 przez daners
Hej kobitki raaaaany ale sie naczytalam co tu sie dzialo wczoraj z wieczoraa ;p hehe

a teraz mały relaksik. czekamy z mezem na meczyk by sobie ogladnac :)

Olga wszystkiego naj naaaaj lepszego z okazji urodzinek
i wszystkim mamuską tez najlepszego ;]

m_m to niezle i zas kase wydac trzeba.A pewnie z checia wydałabys je gdzie indziej ;p

a kosz zamówiony z ciemnego drewna czy wikliny hmmm

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #369606 przez chłopek
m_m u mojej mamy jest taki listonosz ze mu sie nigdy do domu podejsc nie chce i zadzwonic jak ma paczkę, albo jakis polecony list, tylko zawsze awizo wrzuci do skrzynki

12 lata 7 miesiąc temu #369607 przez daners
chlopek no u nas tez sie tak zdarza, tak najprosciej a placimy im za co ;) hehe czasami t wkurza czekasz a oni maja to w nosie i wrzuca awizo i music na poczte leciec ;/

12 lata 7 miesiąc temu #369608 przez chłopek
daners a ajlepsze jest to ze moja bratowa zawsze w domu jest

12 lata 7 miesiąc temu #369609 przez daners
no to to juz chamstwo jest ze str poczty/listonoszy... wygoda ich

12 lata 7 miesiąc temu #369611 przez mloda_mamuska
daners wybraliśmy jednak ciemny,zeby pasował do tych mebelków i łózeczka;)
Mieszkanie mamy tez prawiee wybrane i mamy tam ciemne meble,dlatego zdecydowalismy,ze dla Małego kupimy tez ten ciemny komplet ;)
i kosz bedzie idealnie pasowal ;)
do jasnego był gratis taki ładny kocyk,ale juz wiem,ze Maly dostanie w prezencie dwa ładne kocyki no i My jeden zamowiliśmy cienki....wiec darowalismy sobie tamto ze wzgledu na kocyk..bo bedzie mial ich sporo ;)
a pieniądze faktycznie ..chętnie wydałabym na coś innego... no ale co zrobić. Muszę czekać do przyszłego czwartku,bo Misiek wypłatkę dostanie,więc bedę mogła trochę nakupić :lol:

Dzisiaj Mój Misiek cieszyl sie jak dziecko..jak pozwoliłam Mu kupić konsole do gier.....
jeszcze przy kasie chcial odłozyć,bo miał wyrzuty ;P
ale kazalam Mu zostawić..w końcu to nie majątek..a raz na jakis czas każdemu się coś należy;)

chłopek no tak to z nimi bywa.później trzeba latac na pocztę i stać w kolejce..
Ja w polsce tez malam fajnego listonosza..juz kupe lat nim byl i uwielbialam go.. wszystko dawal mi bez pokazywania dowodu i dla calej rodziny moglam odbierac... czasem na spacerze mnie złapał i wołał jak coś miał,żebym nie leciała później na pocztę.
Za to na poczcie same stare zołzy pracowały... kiedys jedna tak ochrzaniłam..wyzwałam od najgorszych... a później okazało się,ze to jakas mamy znajoma i poleciała do mamy na skargę,że ma wstrętną córkę..a ja powiedzialam co myślę...spieszyło mi sie .prosilam,zeby sie ruszała szybciej,a ona zamiast wydac mi paczkę,to stanęła i zaczęła drugiej pracownicy opowiadac co robi na obiad i co ogladala w poprzedni dzień...i zaczela wszystko streszczać..szlag mnie trafił,bo sutobus mi uciekł a ona ruszała jak ślimak... powiedzialam,ze jakbym ja sie tak ruszała w swojej pracy to drugiego dnia by mnie wyjeb..ali ;) bo taka prawda ;P

zjadłam dużego croissanta z serem i jakos mi niedobrze... chyba stary ser tam dali :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka