BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369457 przez Olga
Hej mamusie.

Witam się dzisiaj z wami po raz drugi.Bidol chyba smacznie jeszcze śpi,po wczorajszym seansie ha ha.m m także widzę miała ładne sny-żadnych koszmarów :) martela znała zakończenie,ale intensywnie z nami oglądała ha ha :laugh:

Też już jestem na nóżkach,bo męzuś przyjechał specjalnie z pracy z kwiatkami dla mnie,ale mi zrobił niespodziankę,znów mnie mile zaskoczył :kiss: :kiss: :kiss:

MAMUSIĘ ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA,ŻEBY WASZE MALUSZKI,JAK I TE STARSZE DZIECIACZKI NIGDY NIE SPRAWIAŁY WAM ŻADNYCH PROBLEMÓW.DUŻO UŚMIECHU I RADOŚCI W TYM PIĘKNYM DNIU :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #369462 przez Kamyczka
Wszystkiego najlepszego mamusie!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Daria-miłej zabawy!
Bidol,Olga,MM- co Wy wczoraj oglądałyście? :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369470 przez bidol
doberek po raz drugi - :lol:

jak zaczełam czytać to co wczoraj nabazgrałyśmy - to aż się przeraziłam :ohmy: a przecież nic nie piłyśmy :lol: :lol: hahahahaha

Majówka - żałuj -seans był jak się patrzy :laugh:

Anna - jak humorek???

Olga - hahahahahahahahaha - no koszmarów nie miałam - ale niektóre sceny niestety pozostały w pamięci :P :lol: a jak Ty spałaś??
Ale Twój Misiek się stara - :cheer: :cheer: ja też tak chcę :lol:

Daria - udanej zabawy :lol: :kiss:

wszystkiego dobrego dla Wszyyyyyyystkich Mam
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369474 przez Olga
bidol ja spałam jak zabita :) Mój się stara bo ja mam dzisiaj podwójne święto,to zawsze hucznie obchodzę,a tu jeszcze tak w miarę okrągla sumka u mnie to wiesz ;)

Lecę dziewczynki do mojej mamusi złozyć jej zyczeni pa pa :) :) :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #369486 przez mloda_mamuska
WITAJCIE !!!!

Olga heheheheh po wczorajszym senasie miałam takie piękne sny :lol: :lol: :lol: :lol:
.... jak mąż wrócił w nocy z pracy to powiedzialam Mu jaki Miałyśmy seans! Stwierdzil,że jesteśmy walnięte ;P z biednego chłopaka się wyśmiewać :lol:

Kamyczka co ogladałyśmy? hm....GORĄCY SEANS !!!! :lol: :lol: :lol:

bidol ja wolę się nie cofać do poprzedniego dnia i nie czytać TEGO :lol: ...to była prawie noc..więc trzeba Nam wybaczyć ! :))))

ja już po śniadanku . u nas cieplutko . Idę wziąć chłodny prysznic i na zakupy...jak dobudzę Miśka...bo po wczorajszym streszczeniu Mu Naszego filmu śpi jak susełek.... chyba ma fajne sny :lol: :lol: :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #369500 przez Majowka
Olga, wszystkiego najlepszego z okazju urodzin!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #369508 przez chłopek
hej ja byłam na badaniach rano, a później u mamy złożyć jej zycznia no i na ciastku :)
teraz chcialam Ksawcia uspac ale ciezko
mały w brzuszku sie rozpycha, i od kilku dni mnie boli w pochwie:(

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369519 przez maksiu
OLAG WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN

Hej mamusie przepraszam ze wczoraj juz mnie nie bylo ale nie mialam jakos ochoty takiego dola zlapalam ze szok potem spac nie moglam i tak jakos dzis juz lepiej dol mija ale co ztego jak mi sie Blazejek przeciaga i az mie mostek nawala chwilami, obiadek zrobiony maksiu spoi m mi rano ziemniaki obral, a ja sobie teraz zrobilam bombe witaminowa a dokladnie mleko banan kiwi i lody waniliowe:)
Zreka masakra chyba jednak dopadl mnie ten caly zespol cisni bo nawala mnie jak nie wiem a na dodtake dretwieje mi druga

JUPI A MI SIE DZIS ZACZAL 34 TYDZIEN KURDE BLADEJUZ TYLKO 6 TYG:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #369530 przez Anna77
Bidol humorek lepszy, dzięki :kiss:

Maksiu super suwaczek, idziemy do przodu!!

Dzisiaj wybieramy się do znajomych, pewnie grill i jakieś przekąski, także pewnie pojawię się dopiero jutro. Idę zrobić jakieś dipy do grilla i innych snacków, bo na nic więcej nie mam siły.

Jeszcze raz życzę Wam miłego Świątecznego Dnia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #369536 przez agnesssa
Witam się weekendowo :lol:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMUSIEK

Oraz Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Olga

Mi się pokoik maluje, aż nie mogę usiedzieć bo sama lubię robić takie rzeczy :woohoo: A mąż mnie przegnał, chociaż i tak całe mieszczanie "śmierdzi" farbą, wietrze, ale to mało daję, więc idę na tarasie posiedzieć :lol: Zielony jest super, zobaczymy jak już będzie cały pomalowany :lol: :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #369548 przez Anna77
Olga Sto lat, sto lat moja równieśniczko!!!! Wszystkiego czego sobie zamarzysz :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #369557 przez mloda_mamuska
Olga sto lat ! spełnienia marzeń ! :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #369571 przez chłopek
Olga sto lat

12 lata 7 miesiąc temu #369588 przez gorla
Agnessa no własnie nie wiemy jeszcze co będzie, ale 4 czerwca mam usg i wtedy mamy oblekać co i jak ;) dzięki za komplementy , ale na żywo tak dobrze nie jest   a lampa super, u nas dzidzia będzie w naszej sypialni wiec nic nie mogę zmieniać na dziecięce, ewentualnie kącik mały tam gdzie łóżeczko coś wykombinuje

Majówko ja też uwielbiam czytać ksiażki , na początku ciąży jak musiałam dużo leżeć to pochłaniaam ich wiele a teraz jakoś wyrobić się nie mogę i wieczorem padam jak kawka razem z Oliwką , a slicznas to ty jesteś nie ja 

Chłopek kobietko mówiłam pakuj się , bo mam przeczucie że to już tuż tuż, daj znac co u ciebie, czerwcówki się rozpakowują i czas na ciebie przyszedł

Bidolku coś przytyłam jakieś 2,5 – 3 kg  ja też mam te przebarwienie, podobno dobry jest krem Perfecta mama na przebarwienia hormonalne czy jakos tak, ale nie mogę do dostać 

A u mnie 18 tc się zaczął ;) gdzie mi do Was hehe

Kejtin fajna fotka, a jaka masz biblioteczkę i lustro wielkie , łałłłłłłłłł coś dla mnie 

Kamyczka śliczna kobietka z ciebie , a moja córcia by oszalała jakby widziała twoją koszulkę :)

M-M współczuję lokatorów, dobrze że się wyprowadzanie, tez bym oszalała jakby mi ktoś tak syfił. Do naszej sąsiadki przyjechali urlopowicze na 1,5 miesiaca, na korytarzu full leżaków parasoli itd. Przejść nie można ani pozmiatać normalnie i jeszcze mi koty karmia na mojej części schodów, wysypuja jakieś resztki na srodku schodów!!! Dziś zjebałam jedko jednego , ciekawe czy to coś da   jak to wlazł Wam bez pukania?? Kanalia jedna, u mnie teść mi tak wlazł do pokoju jak byłam prawie goła, o mało zawału nie dostał i chował się tydzień przede mną od wtedy puka i wola od drzwi 

Olga wszystkiego naj z okazji urodzin!!!!!

I najlepszego dla mamusiek :) :) :)

Chłopek byłaś na wizycie i co mówił?? Szyjka się skraca dalej czy nie??

12 lata 7 miesiąc temu #369592 przez Kamyczka
Olga-sto lat!!!!Udanego świętowania :kiss:
Gorla,to piżamka-mam 28lat i też lubię Hello Kitty :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka