BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #297872 przez Suari
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

Suari-na zdjęciu nie widać jakie on miał sine czoło, na zdjęciach to ładnie jest. ono było sine w plamy, wybroczyny takie! za ten kolor skóry przeciez punktu nie dostał-mówili ze to nie jest normalne i nie powinno tak być aczkolwiek często się zdarza ufff :)

Najwazniejsze ze teraz wszystko jest ok :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #297873 przez vestusia
A ja dopiero teraz widzę kilka Waszych wcześniejszych postów. To forum coś dziwnie działa, bo przecież czytam Was cały czas a teraz dopiero widzę posta Sarny opisującego Dara po przyjściu na świat, Lenkę, Igorka, Misię w leżaczku i Natalkę Olci. Ale dzieciaczki się zmieniają :)

Lenka chyba miała naprawdę grubą pępowinkę? tak przynajmniej na zdjęciu wygląda.

Misia zdecydowanie piękna po Mamusi.

Daro się zmienił, może przez ten szybki poród tak akurat wyglądał, ale sama Sarenko widzisz, że już kilka godzin po porodzie się zmienił. Tak więc spokojnie.

Oj normalnie jak to zleciało :D
12 lata 10 miesiąc temu #297876 przez Suari
ale sentymentalnie sie tu zrobilo :blink: :P
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297879 przez [email protected]
Vestus mi tez pare postow ominelo potem sie pojawiły...co do fasolki to mnie smiało mozesz podesłać:D TYLKO UWAZNIE WYIERZ ŻEŃSKĄ :P:P:P ma być Florka!!!

IGORKU- i my Ciebie też łe ułe e e :kiss: :kiss: :kiss:

Suari-pokaz zdjecie z porodówki:P

ja am pokaże jeszcze jedno meeeeeeeega "świerzym" Daromirem!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297885 przez vestusia
Suari no Igorek wymiata na brzuszku!!!! Moja Zuzia też nieraz ma tak, że trzyma główkę i nagle tak jej upada, jak Igorkowi na początku. he, he, he tak buzią w podłoże :D Mam nadzieję, że Zuzia za miesiąc też wytrzyma na brzuszku dłużej niż teraz. Widać, że Igorek zadowolony :) No i jak sobie gada fajosko!!!

Sarna, mówisz i masz - podaj adres to wyślę nasionko :P Oby było żeńskie he, he, he :D
12 lata 10 miesiąc temu #297887 przez Suari

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297892 przez Suari
PRzez to siedzenie przed kompem zapomniałam o praniu, a wstawiłam je przed 12 !!!!!

Sarna- nie mam zdjęcia z porodówki- to z inkubatora to pierwsze zrobione zaraz po porodzie.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297895 przez [email protected]
suari! o kurka ja Też!!! teraz to na pewno nie zdazy wyschnąć przed przyjsciem mamy...a miałabym poprasowane buuuuuu :P

cofnijcie się dziewczyny dodałam jeszcze jedną fotkę
12 lata 10 miesiąc temu #297898 przez vestusia
Sarna, no Daro troszku siny był, ale ja Ci zazdroszczę tej pamiątki!!! Mnie nie miał kto zrobić zdjęcia z pierwszych minut życia Zuzi. Tak więc ciesz się, że Ty takie fotencje masz :)

Aparatki z Was. Ja miałam zmyć naczynia, ale nadal tu siedzę. Piotrek zasnął, Zuzia jeszcze śpi. Muszę jej zdjąć czapkę, bo się zagotuje. Ale coś brakuje mi odwagi, bo boję się, że zaraz się obudzi....
12 lata 10 miesiąc temu #297906 przez Suari
Kończe, bo w końcu muszę zrobić coś konstruktywnego ;) i pranie powiesić !!!!!! :laugh:
PaaaaaPaaaaPaaaaa :P
12 lata 10 miesiąc temu #297913 przez [email protected]
vestuś-szkoda strasznie ze nie masz, ja wszedzie chodze z aparatem, ale przy porodzie był Adam więc on poszedł z piegułami jak Darusia myły i m zrobił fotki, z Domisiem tak samo było, tylko znim to było ciężko o się dusił i uciekli z nim expresowo na oddział i do inkubatora potem wsadzili
. A Ty sama rodziłaś? nie pamiętam juz:(

aha i dopiero zoaczyłam twoj filmik i Dorci fotki
czego Ty kobieto od siebie chcesz? przeciez bardzo łądnie wyglądasz...i jak smiesznie wycedziłas przez zęby zeby ciebie nie filmował:D
i ja Darusia nie rozbieram po spacerze spi w całym wikcie bo on sie udzi jak go sie dotyka...więc śpi w całości nawet 3 godz.

Dorcia-swietne porownanie Lenki ja mam takie z kąpieli Darusia. wkleje jutro zeby juz dzis nie bombardowac:P
12 lata 10 miesiąc temu #297918 przez Malina86
Ale fajne fotki mamy :)

sarna- Daro z moja Misia mogliby za rodzenstwo uchodzic zaraz po urodzeniu :) Ja sie smialam, ze Misia wyglada jak corka Adamka :)

Michaśka jak sie urodzila to byla wykapany tata. w szpitalu wszystkie polozne mowily, ze czysty tatus, no , ale jak juz "wypiekniala" hahaha to sie robi chyba jednak podobna do mnie :lol:

Wymiataja nasze dzieciaczki :)
12 lata 10 miesiąc temu #297926 przez emkapl84
o matko!!!1nie było mnie kilka godzin a tu 50 nowych postów!!!!!
ja dzis jak na speedzie...zrobiłam szarlotkę, poszłam na siłownie i zrobiłam jakies 10 km na biezni wrociłam do domu i juz obiadek w piekarniku :laugh: a spałam tej nocy tylko 3 godziny bo tak jak pisałam Natalka dała czadu i zasnełam o 2 a wstałam juz o 5!!!!
zdjecia mega z tych porodów...zaraz wam kilka swoich wkleję
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #297928 przez emkapl84
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #297930 przez emkapl84
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery