- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #129903 przez Dorciaition
Anacodna, to cudownie! Gratuluję dziewuszki!
Super, ze z małą jest wszystko ok No i prezent Wam zrobiła cudny!
Te prenatalne to połówkowe na pewno. Różnie lekarze nazywają usg. Niczym się nie stresuj, na pewno będzie wszystko ok
Vestusia dobrze, że Ci mówi, bo mojego to nie bardzo interesuje co jem Ale Emme ma racje- faktycznie nie zmuszaj się jak nie lubisz. Albo powiedz mu, że wcześniej już jajko zjadłaś
Tabeleczka
Super, ze z małą jest wszystko ok No i prezent Wam zrobiła cudny!
Te prenatalne to połówkowe na pewno. Różnie lekarze nazywają usg. Niczym się nie stresuj, na pewno będzie wszystko ok
Vestusia dobrze, że Ci mówi, bo mojego to nie bardzo interesuje co jem Ale Emme ma racje- faktycznie nie zmuszaj się jak nie lubisz. Albo powiedz mu, że wcześniej już jajko zjadłaś
Tabeleczka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #129926 przez TyszAnka
Hej dziewczynki
Nie nadążam za Wami czytać
ANACONDA- powiadasz dziewczynka gratulacje !!! Super że wszystko ok, a badania prenatalne są między 11 a 13 tyg, oraz między 18 a 22 tyg. W tym pierwszym badaniu to głównie przeziernośc, a w tym drugim badaniu, tak jak Dorota linka przesłała- czyli góównie, móz, serduszko, wszystkie końcyny (paluszki), nerki, pęcherz, wątroba, czy nie ma rozszczepu podniebienia..i wiele innych badań rozwojowych
Ja takie badanie będe miała 27 czerwca- to bedzie w 20 tyg i 6 dni
Anakol i Ola- wiem co to jest być bez kasy....mój stracił prace 17 grudnia 2008 roku, przed Bożym Narodzeniem zwolnienie dyscyplinarne z pięcioma zarzutami- sadził się, w sądzie apelacyjnym został przywrócony do pracy
Żyliśmy z mojej wypłaty przez 10 miesiecy, nie spłacaliśmy kredytów ( które ja wzięłam)banki wypowiedziały umowę
Dzisiaj ja nie mam pracy, tylko mój.
Ponadto gdybym ją miała to i tak komornik by mi 50% ściągał...
Wynajmujemy mieszkanie 1050 zł plus media co miesiąc ( za maj mamy nie zapłacony czynsz plus media)...nie wiem skad mam kasę wziąc...na komunię i tak pożyczyłam kasę, musze też oddac, ale z czego?
z miesiaca na miesiąc w długi większe popadamy...nie wiem jak to dalej bedzie ...
Nie nadążam za Wami czytać
ANACONDA- powiadasz dziewczynka gratulacje !!! Super że wszystko ok, a badania prenatalne są między 11 a 13 tyg, oraz między 18 a 22 tyg. W tym pierwszym badaniu to głównie przeziernośc, a w tym drugim badaniu, tak jak Dorota linka przesłała- czyli góównie, móz, serduszko, wszystkie końcyny (paluszki), nerki, pęcherz, wątroba, czy nie ma rozszczepu podniebienia..i wiele innych badań rozwojowych
Ja takie badanie będe miała 27 czerwca- to bedzie w 20 tyg i 6 dni
Anakol i Ola- wiem co to jest być bez kasy....mój stracił prace 17 grudnia 2008 roku, przed Bożym Narodzeniem zwolnienie dyscyplinarne z pięcioma zarzutami- sadził się, w sądzie apelacyjnym został przywrócony do pracy
Żyliśmy z mojej wypłaty przez 10 miesiecy, nie spłacaliśmy kredytów ( które ja wzięłam)banki wypowiedziały umowę
Dzisiaj ja nie mam pracy, tylko mój.
Ponadto gdybym ją miała to i tak komornik by mi 50% ściągał...
Wynajmujemy mieszkanie 1050 zł plus media co miesiąc ( za maj mamy nie zapłacony czynsz plus media)...nie wiem skad mam kasę wziąc...na komunię i tak pożyczyłam kasę, musze też oddac, ale z czego?
z miesiaca na miesiąc w długi większe popadamy...nie wiem jak to dalej bedzie ...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez TyszAnka.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #129936 przez TyszAnka
acha co do ubranek to mam dużo, po moich chlopakach zostawiła msobie same markowe ciuszki,
teraz jak jestem gdzies w ciucholandzie to raz za kiedy coś kupię, jak nie umiem się powstrzymać... he he porobię kilka fotek ciuszków jakich mam .... ale to i tak nie wszystkie reszta u mamy ...
teraz jak jestem gdzies w ciucholandzie to raz za kiedy coś kupię, jak nie umiem się powstrzymać... he he porobię kilka fotek ciuszków jakich mam .... ale to i tak nie wszystkie reszta u mamy ...
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #129940 przez anakol
Anaconda, GRATULACJE!!!! Będzie koleżanka dla mojej Natalki To teraz możecie wybierać imię
Ja wczoraj zrobiłam naleśniki i zjedliśmy z nutellą i bananami Podziwiam Cię Ola że gotujesz nawet w dni, kiedy jesteś w pracy. Ja ze szpitala wracam koło trzeciej ale i tak zazwyczaj nie mam już siły ani ochoty na gotowanie... Tylko w wolne dni coś pichcę a tak to coś kombinujemy na szybko Dziś mój mąż przyjdzie do mnie do pracy i już nam zamówiłam naleśniki ze szpinakiem
Ja wczoraj zrobiłam naleśniki i zjedliśmy z nutellą i bananami Podziwiam Cię Ola że gotujesz nawet w dni, kiedy jesteś w pracy. Ja ze szpitala wracam koło trzeciej ale i tak zazwyczaj nie mam już siły ani ochoty na gotowanie... Tylko w wolne dni coś pichcę a tak to coś kombinujemy na szybko Dziś mój mąż przyjdzie do mnie do pracy i już nam zamówiłam naleśniki ze szpinakiem
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #129942 przez Suari
Anaconda- gratuluję córci
Nie mam zbytnio czasu i od czasu do czasu tylko podczytuję co naskrobałyście
A która terazma wizytę ? Niech się przyzna żebyśmy się mogły niecierpliwić informacjami jak już będzie po
Co do ciuszków- to ja jeszcze nic nie mam, chcociaż na raziesię rozglądam, myślę, że wkrótce coś trzeba będzie ruszyć
Mam nadzieję, że ta tabelka nie będzie tylko różowa
Pozdrowienia dla was wszystkich !!!
Nie mam zbytnio czasu i od czasu do czasu tylko podczytuję co naskrobałyście
A która terazma wizytę ? Niech się przyzna żebyśmy się mogły niecierpliwić informacjami jak już będzie po
Co do ciuszków- to ja jeszcze nic nie mam, chcociaż na raziesię rozglądam, myślę, że wkrótce coś trzeba będzie ruszyć
Mam nadzieję, że ta tabelka nie będzie tylko różowa
Pozdrowienia dla was wszystkich !!!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #129959 przez anaconda_she
A wiec u nas praktycznie wybrane. Bedzie Milena ale ja mysle jeszcze nad Nadia.Oba bardzo mi sie podobaja.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #129971 przez vestusia
Suari, cóż za wniosek wyciągnięty z koloru suwaczka
Nadia mi się bardziej podoba, moja koleżanka ma córeczkę o tym imieniu.
Ja właśnie kończę mój obiad. A co tam, zjadłam 2 jajka sadzone, młode ziemniaczki i kończę fasolkę. No i w międzyczasie podjadłam troszkę czereśni, zostało mi jeszcze troszkę i 1 kg truskawek. Będę miała dzisiaj co jeść he, he
Nadia mi się bardziej podoba, moja koleżanka ma córeczkę o tym imieniu.
Ja właśnie kończę mój obiad. A co tam, zjadłam 2 jajka sadzone, młode ziemniaczki i kończę fasolkę. No i w międzyczasie podjadłam troszkę czereśni, zostało mi jeszcze troszkę i 1 kg truskawek. Będę miała dzisiaj co jeść he, he
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #129978 przez madziaska
Vestusia znowu rozbisz smaka na truskawki... ostatnio jadlam je jak wariatka, kg dziennie... i tak mnie wywalilo... na twarzy jakas kaszka, na ranionach i karku prychole, chyba od tych truskawek... A osatnio mi wszyscy mowili, ze ladnie wygladam i na buzi sie nic nie zmieniam, a tu prosze !!!! To i tak chyba mnie nie odstraszy od truskawek, dzisiaj zrobie sobie przerwe
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #129980 przez Dorciaition
Witajcie. W końcu się odezwałyście Suari masz już imię dla synka?
Ja dziś przy obiadku (Vestusia jajka sadzone ) mówię do mojego, że ciekawe czy teraz dowiem się płci, a on- czego ty chcesz się dowiadywać- wiadomo, że chłopak. Hehe, taki pewny jest, ciekawe czy ma rację
No i wg suwaczka by się zgadzało
A mnie się bardziej podoba Milena
TyszAnka koniecznie jak będziesz miała chwilkę pokaż co masz dla maleństwa. Moje wszystkie ciuszki są u teściowej na strychu. Zabiorę je po połówkowym usg.
Suari za tydzień wizytę ma TyszAnka, Iva i ja Szkoda Madziaska, że bez usg.
Ja dziś przy obiadku (Vestusia jajka sadzone ) mówię do mojego, że ciekawe czy teraz dowiem się płci, a on- czego ty chcesz się dowiadywać- wiadomo, że chłopak. Hehe, taki pewny jest, ciekawe czy ma rację
No i wg suwaczka by się zgadzało
A mnie się bardziej podoba Milena
TyszAnka koniecznie jak będziesz miała chwilkę pokaż co masz dla maleństwa. Moje wszystkie ciuszki są u teściowej na strychu. Zabiorę je po połówkowym usg.
Suari za tydzień wizytę ma TyszAnka, Iva i ja Szkoda Madziaska, że bez usg.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
Moderatorzy: ilona