- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #130806 przez TyszAnka
hej dziewczynki
Ja dzisiaj wstałam o 11:30- pospałam az mnie wszystko boli- (wstałam o 6:30, wyszykowałam dzieci do szkoły i dalej kimono )
Luśka, blok czekoladowy powiadasz? Ja pamiętam jak kiedyś w dzieciństwie robiłam z mamą - pychotka ... kakao, mleko w proszku, herbatniki...i chyba coś jeszcze- jakbyś mogła mi podać przepis na ten blok- Ty sobie nie wyobrażasz jak nie umiem teraz powstrzymać ślinotoku hehe
Ja dzisiaj wstałam o 11:30- pospałam az mnie wszystko boli- (wstałam o 6:30, wyszykowałam dzieci do szkoły i dalej kimono )
Luśka, blok czekoladowy powiadasz? Ja pamiętam jak kiedyś w dzieciństwie robiłam z mamą - pychotka ... kakao, mleko w proszku, herbatniki...i chyba coś jeszcze- jakbyś mogła mi podać przepis na ten blok- Ty sobie nie wyobrażasz jak nie umiem teraz powstrzymać ślinotoku hehe
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #130813 przez Aleksandra
Ja jak zwykle zawalona robotą. Dziś postanowiłam, że uprzątnę biurko z papierzysk w końcu bo już mnie nie było prawie widać. Zrobiłam połowę, reszta w poniedziałek
Oj zjadłabym blok....mmm....
Oj zjadłabym blok....mmm....
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #130823 przez anaconda_she
Hejka.Ja tez troche sie obrobilam i nawet dumna z siebie jestem. Ktos u mnie w biurze cos mamrotal ze mam przyjsc w sobote ale ani mi sie sni...sama na pewno nie bede nadgorlia i nie bede pytac
Ale bym zjadla cos dobrego i cieplego. Obiadku mi sie juz chce.Jakiejs zupki albo ryby.A w torebce paczek z nadzieniem kokosowym moze zjem ?
Mowicie blok czekoladowy. A ja to chyba nigdy tego nie jadlam i nie mam pojecia jak sie to robi.czekam na przepis ;D
Ale bym zjadla cos dobrego i cieplego. Obiadku mi sie juz chce.Jakiejs zupki albo ryby.A w torebce paczek z nadzieniem kokosowym moze zjem ?
Mowicie blok czekoladowy. A ja to chyba nigdy tego nie jadlam i nie mam pojecia jak sie to robi.czekam na przepis ;D
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #130839 przez TyszAnka
jejku, tutaj znalazłam przepis-
gotowaniecieszy.blox.pl/2008/07/Blok-czekoladowy.html
tylko ja nie dawałam kiedyś rodzynek, migdałów, sezamu, pistacji i orzechów- tylko herbatniki i ryż dmuchany ( preparowany)
O i co do ryżu preparowanego- to zachciało mi się szyszek- krówki topimy i wsypujemy ryż dmuchany- moczymy ręce w wodzie i formujemy szystki- lub łyzką jak masa jest zbyt goraca- mmmmmm- pychotka- bede dzisiaj szyszki robic
tutaj drugi przepis z samymi herbatnikami
www.uwielbiam.pl/przepisy/przegladanie/b...owy-z-herbatnikami-1
gotowaniecieszy.blox.pl/2008/07/Blok-czekoladowy.html
tylko ja nie dawałam kiedyś rodzynek, migdałów, sezamu, pistacji i orzechów- tylko herbatniki i ryż dmuchany ( preparowany)
O i co do ryżu preparowanego- to zachciało mi się szyszek- krówki topimy i wsypujemy ryż dmuchany- moczymy ręce w wodzie i formujemy szystki- lub łyzką jak masa jest zbyt goraca- mmmmmm- pychotka- bede dzisiaj szyszki robic
tutaj drugi przepis z samymi herbatnikami
www.uwielbiam.pl/przepisy/przegladanie/b...owy-z-herbatnikami-1
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez TyszAnka.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #130843 przez madziaska
Widze, ze dzisiaj czas na slodkosci... ja nie mam checi na slodkie od poczatku ciazy...Od kilku dni mam zawroty glowy, tez tak macie???? M<ysle, ze moze cukier mi spada, skoro nie jem slodkiego... Teraz zmuszam sie do orzeszkow wczekoladzie...
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #130885 przez iva 20
a ja sama nie wiem dziewczyny co bym zjadla bylam dzisiaj poogladac ciuszki i byly takie cudowne ze juz bym kupila jak bym wiedziala jaka plec poprostu przecudne a u mnie dzisiaj slonko swieci i to nawet bardzo ze goraco a ja czekam na mezusia bo jest w pracy i pojdziemy na pizze bo mi sie nie chce gotowac
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #130941 przez Dorciaition
Hej kochane
A ja dziś ranko u fryzjera- w końcu pozbyłam się odrostów. Potem w pracy, zakupy, poczta.
Dotarły kiecki- jestem zadowolona.
No i obiadek był w KFC. zjadłam tylko twistera, a za to teraz pełno truskawek.
Na juterko kupiłam już filet z łososia- uwielbiam.
Taki blog też bym zjadła, ale robić mi sie nie chce. Anka prześlij kawałek, Oli też bo ma chęć Kiedyś mój brat to robił.
Też dzisiaj oglądałam ciuszki, ale były albo niebieski albo różowe, wiec nic nie kupiłam. Szukałam takich unisex ale żadnych nie było. Aż zła byłam
Anaconda bardzo dobrze, że nie idziesz w sobotę!
A ja dziś ranko u fryzjera- w końcu pozbyłam się odrostów. Potem w pracy, zakupy, poczta.
Dotarły kiecki- jestem zadowolona.
No i obiadek był w KFC. zjadłam tylko twistera, a za to teraz pełno truskawek.
Na juterko kupiłam już filet z łososia- uwielbiam.
Taki blog też bym zjadła, ale robić mi sie nie chce. Anka prześlij kawałek, Oli też bo ma chęć Kiedyś mój brat to robił.
Też dzisiaj oglądałam ciuszki, ale były albo niebieski albo różowe, wiec nic nie kupiłam. Szukałam takich unisex ale żadnych nie było. Aż zła byłam
Anaconda bardzo dobrze, że nie idziesz w sobotę!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #130958 przez anakol
Mniam, Dorcia, a co tam masz takiego czerwonego na tej śmietance, taka jakby polewa? Ja się
właśnie zabieram do truskawek, ale bez śmietanki.
Dziś na obiad jadłam morszczuka, ziemniaczki i surówkę z kiszonej kapusty, ale niestety nie ugotowałam tego tylko zjadłam w bufecie w pracy Bardzo dobre obiadki u nas dają
Co do bloku czekoladowego, to nigdy nie robiłam ale u nas w jednej piekarnio-cukierni można kupić. Zawsze mi smakowicie wyglądał ale ostatecznie nigdy się nie skusiłam, jak tak reklamujecie to muszę spróbować
właśnie zabieram do truskawek, ale bez śmietanki.
Dziś na obiad jadłam morszczuka, ziemniaczki i surówkę z kiszonej kapusty, ale niestety nie ugotowałam tego tylko zjadłam w bufecie w pracy Bardzo dobre obiadki u nas dają
Co do bloku czekoladowego, to nigdy nie robiłam ale u nas w jednej piekarnio-cukierni można kupić. Zawsze mi smakowicie wyglądał ale ostatecznie nigdy się nie skusiłam, jak tak reklamujecie to muszę spróbować
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #130979 przez Dorciaition
Oj Madzia to współczuje. Ale truskawki możesz czeresionkami zastąpić
Ta na górze to zmiksowane truskawki. Własnie sobie w szklaneczce popijam. Dziś normalnie dzień truskawkowy.
Anakol fajnie, że masz taki bufet w pracy. Czasami obiadek możesz sobie przynajmniej zjeść jak nie chce sie Tobie gotować.
Madzia oglądałaś Pierwszą miłość?? Nie chajtnęli sie. Ale jajka
Ta na górze to zmiksowane truskawki. Własnie sobie w szklaneczce popijam. Dziś normalnie dzień truskawkowy.
Anakol fajnie, że masz taki bufet w pracy. Czasami obiadek możesz sobie przynajmniej zjeść jak nie chce sie Tobie gotować.
Madzia oglądałaś Pierwszą miłość?? Nie chajtnęli sie. Ale jajka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #130994 przez madziaska
Dorcia kurcze wlasnie nie ogladal :/ chyba obejrze na Ipla
mam do WAS prosbe kobietki, wybieram sie za dwa tyg na wesele.... Oczywiscie nie kupilam sukienki, bylam nawet we Wrocklawiu :/ mam tylko te ktore kupilam na lato... prosze pomozcie ktora mam ubrac na wesele, a ktora na poprawiny. Wiem, ze nia sa zbyt eleganckie, ale chyba juz nic innego nie wymysle...
mam do WAS prosbe kobietki, wybieram sie za dwa tyg na wesele.... Oczywiscie nie kupilam sukienki, bylam nawet we Wrocklawiu :/ mam tylko te ktore kupilam na lato... prosze pomozcie ktora mam ubrac na wesele, a ktora na poprawiny. Wiem, ze nia sa zbyt eleganckie, ale chyba juz nic innego nie wymysle...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
Moderatorzy: ilona