- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #131110 przez TyszAnka
hejka jestem
Po 16tej jechałam z chłopakami do spowiedzi i zawsze w pierwszy piątek miesiąca msza szkolna
a potem byłam w kuchni po powrocie, fotki w następnym poście hi hi
Madzia, kiecki super mam taki sam guścik jak kobitki- pierwsza na wesele, trzecia mi się bardziej podoba od drugiej na poprawiny
Z tymi truskawkami...maja bardzo dużo alergenów. W ciązy nasz organizm jest przewrócony do góry nogami, i kto był kiedyś uczulony, to musi uważać. ja kiedyś właśnie byłam i cosik mi się na łokciach robi, ale nie wiem czy to od truskawek, czy pomidorów...
I mam też uczulenie na metal- miałam kilka lat temu i przeszło np. guzik od dżinsów, i teraz mam taką bluzkę z metalowymi koralikami przy dekolcie- cały dekolt miałam w krostach- wypier......am koraliki w pizdu dwa tyg temu a krostki nie znikaja tak szybko jak się pojawiły
Już chyba wiem czemu od kilku dni tak wpierdzielam jak szalona - to jest ten czas co akurat miałabym okres dostać, więc.... wszystko po drodze jest w moim brzuszku
Po 16tej jechałam z chłopakami do spowiedzi i zawsze w pierwszy piątek miesiąca msza szkolna
a potem byłam w kuchni po powrocie, fotki w następnym poście hi hi
Madzia, kiecki super mam taki sam guścik jak kobitki- pierwsza na wesele, trzecia mi się bardziej podoba od drugiej na poprawiny
Z tymi truskawkami...maja bardzo dużo alergenów. W ciązy nasz organizm jest przewrócony do góry nogami, i kto był kiedyś uczulony, to musi uważać. ja kiedyś właśnie byłam i cosik mi się na łokciach robi, ale nie wiem czy to od truskawek, czy pomidorów...
I mam też uczulenie na metal- miałam kilka lat temu i przeszło np. guzik od dżinsów, i teraz mam taką bluzkę z metalowymi koralikami przy dekolcie- cały dekolt miałam w krostach- wypier......am koraliki w pizdu dwa tyg temu a krostki nie znikaja tak szybko jak się pojawiły
Już chyba wiem czemu od kilku dni tak wpierdzielam jak szalona - to jest ten czas co akurat miałabym okres dostać, więc.... wszystko po drodze jest w moim brzuszku
Temat został zablokowany.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #131155 przez madziaska
Aneczka dziekuje za rade Twoj blok i szyszunie mniam mniam... mamuska mi przed chwilka nasmazyla racuszkow z jabluszkami... I ja potem sie dziwie, ze wieczorem mam napiety brzuch
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #131168 przez vestusia
Hej Laseczki
Kurcze, ale tu pyszności zapodajecie Aż mi ślinka pociekła jak zobaczyłam te szyszunie Wyglądają bardzo smakowicie ))
Sukienki mnie się podobają, chociaż ja bym chyba ubrała 2 na wesele, jakoś gustuję w jaśniejszych barwach, tym bardziej że gorąco na dworze i nie chciałabym się zagotować No ale, to tylko moje osobiste zdanie. Tak czy inaczej wszystkie są fajne.
Co do truskawek, to na szczęście aż tak za nimi nie przepadam, wczoraj jedynie kupiłam, dziś tylko czereśnie
No i podobnie jak Wy - wieczorem mam większego badzioszka, aż niedowierzam jak widzę siebie w lustrze wychodząc z wanny A rano jakby gdzieś zniknął
Dziś nasprzątałam się znowu, nawet przeniosłam szafkę z pokoju do garderoby i układałam w niej wszystkie ciuchy, przestawiałam rzeczy ach, namęczyłam się, ze 3 godziny na nogach stałam i teraz mnie bolą. Dodatkowo obtarły mnie nogi od nowych japonek i mam bąbla między palcami he, he
Idę powolutku spać, więc życzę wszystkim kolorowych snów.
No i w jakim to programie Dorcia występuje? Bo nie kumam? Też bym obejrzała, o ile moja antena zbiorcza odbiera taki program Podajcie szczegóły!
Dobranoc Kochane
Kurcze, ale tu pyszności zapodajecie Aż mi ślinka pociekła jak zobaczyłam te szyszunie Wyglądają bardzo smakowicie ))
Sukienki mnie się podobają, chociaż ja bym chyba ubrała 2 na wesele, jakoś gustuję w jaśniejszych barwach, tym bardziej że gorąco na dworze i nie chciałabym się zagotować No ale, to tylko moje osobiste zdanie. Tak czy inaczej wszystkie są fajne.
Co do truskawek, to na szczęście aż tak za nimi nie przepadam, wczoraj jedynie kupiłam, dziś tylko czereśnie
No i podobnie jak Wy - wieczorem mam większego badzioszka, aż niedowierzam jak widzę siebie w lustrze wychodząc z wanny A rano jakby gdzieś zniknął
Dziś nasprzątałam się znowu, nawet przeniosłam szafkę z pokoju do garderoby i układałam w niej wszystkie ciuchy, przestawiałam rzeczy ach, namęczyłam się, ze 3 godziny na nogach stałam i teraz mnie bolą. Dodatkowo obtarły mnie nogi od nowych japonek i mam bąbla między palcami he, he
Idę powolutku spać, więc życzę wszystkim kolorowych snów.
No i w jakim to programie Dorcia występuje? Bo nie kumam? Też bym obejrzała, o ile moja antena zbiorcza odbiera taki program Podajcie szczegóły!
Dobranoc Kochane
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #131239 przez luska
hej kobietki.
My dzis znowu od rana walczymy:)Młodzież wstała o 5,30 obudził mnie słodki buziakiem , po czym zrobił papa i polazł do siebie
EE Docia to będziesz imprezować na top trendy:)
Madzisaka a kiedy ruszasz na weselicho??
Anka ale mi smaka od rana narobiłaś ale ja dziś sobie spokój daje wena mi odeszła poza tym jedziemy do moich rodziców wiec nawet nie ma sensu .chyba , ze u mamy:)
My dzis znowu od rana walczymy:)Młodzież wstała o 5,30 obudził mnie słodki buziakiem , po czym zrobił papa i polazł do siebie
EE Docia to będziesz imprezować na top trendy:)
Madzisaka a kiedy ruszasz na weselicho??
Anka ale mi smaka od rana narobiłaś ale ja dziś sobie spokój daje wena mi odeszła poza tym jedziemy do moich rodziców wiec nawet nie ma sensu .chyba , ze u mamy:)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131273 przez vestusia
Witam Kochane Dziewczęta
Myślałam, że tutaj co najmniej 2 strony do czytania będą, a tu cisza. Ciekawe co tam porabiacie?
Dorcia pewnie zajęta a co z resztą? Tylko luska wierna forum
Ja właśnie śniadanko zajadam, byłam z pieskiem, muszę iść na pocztę i wymienić spodenki do sklepu. Jakoś nie mam planu na dzisiejszy dzień, ciekawe do której godziny będę sama. A potem... mam nadzieję, że jakiś relaksik gdzieś na świeżym powietrzu....
Miłego dnia Wam wszystkim życzę
Myślałam, że tutaj co najmniej 2 strony do czytania będą, a tu cisza. Ciekawe co tam porabiacie?
Dorcia pewnie zajęta a co z resztą? Tylko luska wierna forum
Ja właśnie śniadanko zajadam, byłam z pieskiem, muszę iść na pocztę i wymienić spodenki do sklepu. Jakoś nie mam planu na dzisiejszy dzień, ciekawe do której godziny będę sama. A potem... mam nadzieję, że jakiś relaksik gdzieś na świeżym powietrzu....
Miłego dnia Wam wszystkim życzę
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131356 przez Dorciaition
Dzień Doberek Ciezaróweczki- Purchaweczki
Wpadłam na chwilę, dopóki mąż pojechał coś z autem robić
Wow, Anka Ty to masz talent. Szkoda, że tak daleko mieszkasz Ten blok zrobiłaś wg tego przepisu z netu? Wygląda pysznie, szyszunie też
Vestusia powinnas oberwać za to przenoszenie szafek
Luśka Ty ranny ptaszku.
Ha ha, ja nie będę występować. Idziemy na Top Trendy na kabarety, które kocham. Na koncerty się bałam, bo przy tańcowaniu sąsiadów to nie wiadomo czy ktoś by mnie nie uderzył. Idziemy sobie na pieszo, bo mieszkam bliziutko. Trochę mój M się stresuje bo ja mam strasznie głośny śmiech i nie potrafię go powstrzymać. Wszyscy się zawsze ze mnie śmieją Ale mam nadzieje, że będzie tyle ludzi, że nikt mnie nie usłyszy
Oj Madzia ja też muszę się zabrać za sprzątanie
Później jeszcze msza dla rodziców aniołkowych.
Miłego dnia Dziewczynki. Buziole
Wpadłam na chwilę, dopóki mąż pojechał coś z autem robić
Wow, Anka Ty to masz talent. Szkoda, że tak daleko mieszkasz Ten blok zrobiłaś wg tego przepisu z netu? Wygląda pysznie, szyszunie też
Vestusia powinnas oberwać za to przenoszenie szafek
Luśka Ty ranny ptaszku.
Ha ha, ja nie będę występować. Idziemy na Top Trendy na kabarety, które kocham. Na koncerty się bałam, bo przy tańcowaniu sąsiadów to nie wiadomo czy ktoś by mnie nie uderzył. Idziemy sobie na pieszo, bo mieszkam bliziutko. Trochę mój M się stresuje bo ja mam strasznie głośny śmiech i nie potrafię go powstrzymać. Wszyscy się zawsze ze mnie śmieją Ale mam nadzieje, że będzie tyle ludzi, że nikt mnie nie usłyszy
Oj Madzia ja też muszę się zabrać za sprzątanie
Później jeszcze msza dla rodziców aniołkowych.
Miłego dnia Dziewczynki. Buziole
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona