BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #131105 przez madziaska
Agusia dziekuje... Uspokoilas mnie, zaczynaja sie u mnie schizy, bo w pon wizyta u gin ;) ja tez sie smaruje, na dzien krem fissan, a na wieczor oliwka :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #131107 przez madziaska
No wlasnie Dorcia, jutrp w TV bedziesz... aaaa to juz rozimiem dzisiejsza wizyte u fryzjera ;) Bede Cie wypatrywac... o ktorej to???
13 lata 7 miesiąc temu #131110 przez TyszAnka
hejka jestem :)
Po 16tej jechałam z chłopakami do spowiedzi i zawsze w pierwszy piątek miesiąca msza szkolna :angry:

a potem byłam w kuchni po powrocie, fotki w następnym poście hi hi :lol:

Madzia, kiecki super ;) mam taki sam guścik jak kobitki- pierwsza na wesele, trzecia mi się bardziej podoba od drugiej na poprawiny :)

Z tymi truskawkami...maja bardzo dużo alergenów. W ciązy nasz organizm jest przewrócony do góry nogami, i kto był kiedyś uczulony, to musi uważać. ja kiedyś właśnie byłam i cosik mi się na łokciach robi, ale nie wiem czy to od truskawek, czy pomidorów...
I mam też uczulenie na metal- miałam kilka lat temu i przeszło np. guzik od dżinsów, i teraz mam taką bluzkę z metalowymi koralikami przy dekolcie- cały dekolt miałam w krostach- wypier......am koraliki w pizdu dwa tyg temu a krostki nie znikaja tak szybko jak się pojawiły :S

Już chyba wiem czemu od kilku dni tak wpierdzielam jak szalona - to jest ten czas co akurat miałabym okres dostać, więc.... wszystko po drodze jest w moim brzuszku :laugh:

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
13 lata 7 miesiąc temu #131112 przez TyszAnka
czy ja o czymś nie wiem?
Gdzie Dorota bedzie w tv? jaki program i godzina?

13 lata 7 miesiąc temu #131118 przez TyszAnka
A więc zrobiłam dzisiaj blok i szyszki- jeden talerz szyszek już jest w moim brzuchu, a blok ledwo zastygł ( ale nie do końca- teraz w lodówce siedzi) jest już skosztowany...niebo w gębie :lol:

Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #131120 przez TyszAnka
i szyszki pychotki ;)

Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #131155 przez madziaska
Aneczka dziekuje za rade :) Twoj blok i szyszunie mniam mniam... mamuska mi przed chwilka nasmazyla racuszkow z jabluszkami... I ja potem sie dziwie, ze wieczorem mam napiety brzuch ;)
13 lata 7 miesiąc temu #131168 przez vestusia
Hej Laseczki :)

Kurcze, ale tu pyszności zapodajecie :) Aż mi ślinka pociekła jak zobaczyłam te szyszunie :) Wyglądają bardzo smakowicie :)))

Sukienki mnie się podobają, chociaż ja bym chyba ubrała 2 na wesele, jakoś gustuję w jaśniejszych barwach, tym bardziej że gorąco na dworze i nie chciałabym się zagotować :) No ale, to tylko moje osobiste zdanie. Tak czy inaczej wszystkie są fajne.

Co do truskawek, to na szczęście aż tak za nimi nie przepadam, wczoraj jedynie kupiłam, dziś tylko czereśnie :)

No i podobnie jak Wy - wieczorem mam większego badzioszka, aż niedowierzam jak widzę siebie w lustrze wychodząc z wanny :) A rano jakby gdzieś zniknął :)

Dziś nasprzątałam się znowu, nawet przeniosłam szafkę z pokoju do garderoby i układałam w niej wszystkie ciuchy, przestawiałam rzeczy ach, namęczyłam się, ze 3 godziny na nogach stałam i teraz mnie bolą. Dodatkowo obtarły mnie nogi od nowych japonek i mam bąbla między palcami he, he :)

Idę powolutku spać, więc życzę wszystkim kolorowych snów.

No i w jakim to programie Dorcia występuje? Bo nie kumam? Też bym obejrzała, o ile moja antena zbiorcza odbiera taki program :D Podajcie szczegóły! :)

Dobranoc Kochane :)
13 lata 7 miesiąc temu #131176 przez madziaska
Dorcia jutro jedzie do Sopotu na top trendy i ma miejsca tuz za Vipami ;) Takze wypatrujcie blondine ;)
Vestusia TY nie dziwgaj za duzo Kochana ...
13 lata 7 miesiąc temu #131239 przez luska
hej kobietki.
My dzis znowu od rana walczymy:)Młodzież wstała o 5,30 obudził mnie słodki buziakiem , po czym zrobił papa i polazł do siebie :silly:
EE Docia to będziesz imprezować na top trendy:)
Madzisaka a kiedy ruszasz na weselicho??
Anka ale mi smaka od rana narobiłaś ale ja dziś sobie spokój daje wena mi odeszła poza tym jedziemy do moich rodziców wiec nawet nie ma sensu .chyba , ze u mamy:)
13 lata 7 miesiąc temu #131240 przez luska
a z brzucholem to ja różnic nie widze i w dzień i wieczorem wielki:)
13 lata 7 miesiąc temu #131273 przez vestusia
Witam Kochane Dziewczęta :)

Myślałam, że tutaj co najmniej 2 strony do czytania będą, a tu cisza. Ciekawe co tam porabiacie?

Dorcia pewnie zajęta a co z resztą? Tylko luska wierna forum :D

Ja właśnie śniadanko zajadam, byłam z pieskiem, muszę iść na pocztę i wymienić spodenki do sklepu. Jakoś nie mam planu na dzisiejszy dzień, ciekawe do której godziny będę sama. A potem... mam nadzieję, że jakiś relaksik gdzieś na świeżym powietrzu....

Miłego dnia Wam wszystkim życzę :)
13 lata 7 miesiąc temu #131323 przez madziaska
dzien dobry :)
Luska na weselicho za dwa tygodnie ;)
Ja musze sprzatac, ale strasznie mi sie nie chce... No nic jak trzeba to trzeba ;)
milego dnia :)
13 lata 7 miesiąc temu #131356 przez Dorciaition
Dzień Doberek Ciezaróweczki- Purchaweczki :silly: :lol:

Wpadłam na chwilę, dopóki mąż pojechał coś z autem robić :)

Wow, Anka Ty to masz talent. Szkoda, że tak daleko mieszkasz ;) Ten blok zrobiłaś wg tego przepisu z netu? Wygląda pysznie, szyszunie też :)

Vestusia powinnas oberwać za to przenoszenie szafek :P

Luśka Ty ranny ptaszku. :)

Ha ha, ja nie będę występować. Idziemy na Top Trendy na kabarety, które kocham. Na koncerty się bałam, bo przy tańcowaniu sąsiadów to nie wiadomo czy ktoś by mnie nie uderzył. Idziemy sobie na pieszo, bo mieszkam bliziutko. Trochę mój M się stresuje bo ja mam strasznie głośny śmiech i nie potrafię go powstrzymać. Wszyscy się zawsze ze mnie śmieją :( :blink: Ale mam nadzieje, że będzie tyle ludzi, że nikt mnie nie usłyszy :silly:

Oj Madzia ja też muszę się zabrać za sprzątanie :(

Później jeszcze msza dla rodziców aniołkowych.

Miłego dnia Dziewczynki. Buziole :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #131385 przez luska
Fakt dzis cicho no ale weekend.
Ta ranny ptaszek to mój synek i chcesz nie chcesz musisz tyłek ruszyć ;) Ja sprzatam zawsze w czwartki i weekend cały wolny;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia