BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #131444 przez anakol
Cześć Mamusie! :blink: ja dziś tylko na chwilkę zaglądam, bo przyjechała na weekend moja siostra z dziećmi i zaraz zabieramy maluchy do aqua parku :) A ja w poniedziałek mam egzamin więc dodatkowo siedzę nad francuskim... :side: Zmykam bo już wszyscy gotowi do wyjścia.
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #131476 przez iva 20
Kazda gdzies ucieka :lol: :lol: a wlasciwie to czesc wam laseczki :silly: ja dzisiaj bylam tez pochodzic przyszlam i ugotowalam obiad a teraz leze plackiem bo tak sie najadlam :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #131516 przez Dorciaition
Anakol w takim razie miłej zabawy, no i powodzenia na egzaminie :)

Iva miłego odpoczywania :)

Ja zajadam truskawki, a za nie długo zacznę się szykować :lol: Cieszę się jak gwizdek ;)

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #131633 przez iva 20
Witam :) ja juz nie spie :) ale tutaj cichutko :silly: pewnie dziewczyny zaplanowany dzionek na dzisiaj:) ja jak narazie musze sie zebrac i isc na sniadanko :lol: :lol: oczywisicie moje ulubione jak na codzien platki czekoladowe z mlekiem :silly: okej to ja lece bo brzuszek wola ze glodny EEEJJJ zostaly 4 dni do naszej wizyty az jestem pod wrazeniem ze to tak szybko leci jutro´juz poniedzialek :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #131819 przez Dorciaition
Hej Dziewczynki!
ale tu cisza dzisiaj, ale rozumiem. Ja też przed chwila wróciłam ze spacerku z nad morza i teraz troszkę odpoczywam. Ludzie masa opalających się i kąpiących. Ja to nawet nie weszłam do morza bo zimna woda jak cholerka.

Wczoraj na kabaretach było superowo! Naśmiałam się za wszystkie czasy. Dziś mam zakwasy w policzkach. ;) Mieliśmy super miejsca.
No i kamera była cały czas blisko nas. No i chyba dużo razy byliśy e tv, bo gdy przyszlam do domu miałam mnóstwo smsów od znajomych, że nas widzieli :) Mój brat nagrał- ciekawe jak wyglądamy. :laugh:
A w ogóle to chyba byłam tam zlot kobiet w ciąży. Mnóstwo ich tam było! :)
Żałuję, że na dziś nie mamy biletów. W przyszłym roku mamy plan, że na całe 3 dni się wybierzemy :)

Miłego dnia kochane. :kiss: Mam nadzieję, że jutro nadrobicie. :) Czy przypadkiem Madziaska nie ma jutro wizyty? :unsure:

13 lata 7 miesiąc temu #131830 przez madziaska
Tak Dorciu, ja mam jutro wizyte, pojade na ok 18, bedzie pewnie juz mniejsza kolejka... Lekarz niestety nie umawia na godziny... Zapowiedzial, że bedzie badal moje piersi i serce, tez tak mialyscie??? Juz troszke zaczynam sie stresowac...
Niestety nie widzialam Cie Dorotko w TV, nie ogladalam trendy :( napewno super wygladaliscie :)
13 lata 7 miesiąc temu #131834 przez Dorciaition
Nie badał mi jeszcze ani serducha ani piersi. AA, no to jutro bez usg.
Nie stresuj się kochana! Będzie dobrze :)

Oj, nie masz czeego żałować. Oglądałam własnie na youtubie urywki i wyglądam tak tragicznie B)

13 lata 7 miesiąc temu #131877 przez TyszAnka
hej kobitki.

Głowa mnie dzisiaj boli :( ciśnienie się zmienia- lało wcześniej , zmokłam jak kura, bo wybrałam się do saturna.... grrrrr

Dorotka, ja Ciebie wczoraj na Trendy wypatrywałam,konkretnie blondyny ( tak powiedziała Madzia )lecz, tyle pokazywali blondynek....niestety nie wiem jak konkretnie wyglądasz, a w jakiej bluzce byłaś? Może zielonej? kamerzysta dość często blondynkę w zielonej bluzeczce pokazywał :)

Miłego wieczorku :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
13 lata 7 miesiąc temu #131917 przez vestusia
Witam Was Kochane Dziewczęta :)

Mnie od wczoraj internet szwankuje, nie wiem co jest grane. Chyba coś z siecią play, bo siedzę na bezprzewodowym i od wczoraj coś siada. Chyba coś robią, bo nie wiem skąd te problemy.

Dorcia, koniecznie daj link na youtube i opisz nam siebie, a wszystkie będziemy Ciebie wypatrywać w kamerze :) Nie bądź aż taka krytyczna wobec siebie, na pewno nie wyszłaś tak źle, jak to opisujesz :)

My dzisiaj siedzieliśmy sobie nad wodą z teściami i grillowaliśmy. Piesek miał mnóstwo zabawy, nawet zaliczyła pierwszą kąpiel w jeziorze. Nie podobało jej się zbytnio, ale pływać wiadomo potrafi no i miała troszkę ochłody w tej gorący dzień. Ja również popływałam...

Jestem ogólnie zmęczona, to chyba przez tę pogodę...

Madziaska, daj nam koniecznie znać co i jak na wizycie, będziemy czekać na informacje...

TyszAnia, może rzeczywiście na zmianę pogody głowa Cię boli, ale na szczęście to jest chwilowe i zawsze mija :D

Ja uciekam przed tv, jutro mam nadzieję, że internet będzie chodził lepiej i będę mogła coś swobodniej napisać. Dobranoc Wam wszystkim życzę i kolorowych snów :*
13 lata 7 miesiąc temu #131918 przez vestusia
No i nie wiem dlaczego nie mam drugiego suwaczka na podpisie... he, he, pewnie znowu jakieś problemy :D
13 lata 7 miesiąc temu #132074 przez Suari
Hello Brzucholki :laugh:

Dorcia- wypatrywałam Cię, ale nie widziałam, być może akurat w tym momencie oko mi poleciało, bo spać mi się chciało :)

Od zeszłego czwartku czuję takie "wypychanie" w brzucholu i z dnia na dzień częściej, więc to może już "TO" :)

Miłego dnia !!!!
13 lata 7 miesiąc temu #132092 przez luska
hej kobietki:)
Uff jaki u nas skwar.
Docia ja ogladałam trendy ale tylko kowałek u mnie co raz gorzej z tym przeziebieniem:(i zasnełam z małym.Wczoraj jeszcze miałam wpadkę w samochodzie dobrze, ze z przyzwyczajenia mam zawsze z 2 torby plastikowe i ból brzucha zdychałam wczoraj po prostu.Masakra jaks coraz gorzej sie czuje z znowu mi żołądek dokucza.Na domiar jeszcze złego cały czas czekamy na kasę.A na gruponie zaraz kończą się wszystkie oferty :angry: No i męza wolny czas tez upływa :angry:
Madzialska napewno bedzie dobrze .Czekam na wiesci a do mojej wizyty jeszce 2 tygodnie maskara.
A moja kuzynka ma na dziś termin ale była w piątek na badaniach i kazali się jej zgłosić po 10 bo wcześniej nie urodzi.Ona to była wściekła
13 lata 7 miesiąc temu #132109 przez anaconda_she
Dzien dobry po weekendzie. U nas tez upal.Nie wiem jak tu sie koncentrowac dzisiaj w pracy,bo nie dosc ze goraco to jeszcze cos mnie mdlic zaczelo. I wogole cos oslabiona musze byc bo krew z nosa sama mi leci ;/
a wczoraj moj J. wyciagnal mnie na basen....a ja plywac nie umiem a wlasciwie to troche umiem ale sie boje :) Tak sie staralam i cos tam zaczelo wychodzic ale on najlepiej chcialby widziec rezultaty po godzinie a to nie takie proste pokonac swoj strach. W kazdym razie fajowo bylo ;)
No nic zmykam bede zagladac.
Milego dnia
13 lata 7 miesiąc temu #132167 przez Dorciaition
Doberek ;)

TyszAnka mam nadzieję, że główka już nie boli.

Górę od kiecki miałam w czarno białe paski. Jak znajdę coś wyraźnego na youtubie to Wam prześlę. Ta w zielonym to była jakaś dziwna kobita- chyba z 2 metry przy 30 kg wagi! Chodziła tam ciągle. A mój maz sikał za nią :angry:

Madziaska powodzenia u gina. Daj wieczorkiem znać jak było.

Suari może to faktyczie już "TO". Super! :)

Luśka dużo zdrówka!

Vestusia, Anaconda super, że wypoczełyście nad wodą :)
Psinka też się wykąpała. Moja Daisy wczoraj w morzu. Tylko, że gdy zobaczy wodę wbiega i płynie. Jak wariatka!

Miłego dnia! :kiss:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #132176 przez madziaska
Witajcie mamuski :)
sauri to pwnie maluszek juz zaczyna sie rozpychac, w koncu to juz 18 tydzien :)
Anaconda pewnie sluzowke w nosie masz wysuszona i krew leci, cos czytalam na ten temat. Podobno w drugim trymestrze tak sie dzieje....
Luska wracaj do zdrowia, to mdlosci czy jakas jelitwka Cie dopadla??? jesli jelitowka to smekte kup i pij 2x dziennie... Ostatnio mnie cos bralo i pani w aptece polecila...
MILEGO DNIA KOBITKI :)

Przyszla wlasnie moja poduszka... Super jest, jak sie polozylam od razu zachcialo mi sie spac ;) Zobaczymy jak sie sprawdzi w nocy...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia