- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131444 przez anakol
Cześć Mamusie! ja dziś tylko na chwilkę zaglądam, bo przyjechała na weekend moja siostra z dziećmi i zaraz zabieramy maluchy do aqua parku A ja w poniedziałek mam egzamin więc dodatkowo siedzę nad francuskim... Zmykam bo już wszyscy gotowi do wyjścia.
Temat został zablokowany.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #131516 przez Dorciaition
Anakol w takim razie miłej zabawy, no i powodzenia na egzaminie
Iva miłego odpoczywania
Ja zajadam truskawki, a za nie długo zacznę się szykować Cieszę się jak gwizdek
Iva miłego odpoczywania
Ja zajadam truskawki, a za nie długo zacznę się szykować Cieszę się jak gwizdek
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131633 przez iva 20
Witam ja juz nie spie ale tutaj cichutko pewnie dziewczyny zaplanowany dzionek na dzisiaj:) ja jak narazie musze sie zebrac i isc na sniadanko oczywisicie moje ulubione jak na codzien platki czekoladowe z mlekiem okej to ja lece bo brzuszek wola ze glodny EEEJJJ zostaly 4 dni do naszej wizyty az jestem pod wrazeniem ze to tak szybko leci jutro´juz poniedzialek
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131819 przez Dorciaition
Hej Dziewczynki!
ale tu cisza dzisiaj, ale rozumiem. Ja też przed chwila wróciłam ze spacerku z nad morza i teraz troszkę odpoczywam. Ludzie masa opalających się i kąpiących. Ja to nawet nie weszłam do morza bo zimna woda jak cholerka.
Wczoraj na kabaretach było superowo! Naśmiałam się za wszystkie czasy. Dziś mam zakwasy w policzkach. Mieliśmy super miejsca.
No i kamera była cały czas blisko nas. No i chyba dużo razy byliśy e tv, bo gdy przyszlam do domu miałam mnóstwo smsów od znajomych, że nas widzieli Mój brat nagrał- ciekawe jak wyglądamy.
A w ogóle to chyba byłam tam zlot kobiet w ciąży. Mnóstwo ich tam było!
Żałuję, że na dziś nie mamy biletów. W przyszłym roku mamy plan, że na całe 3 dni się wybierzemy
Miłego dnia kochane. Mam nadzieję, że jutro nadrobicie. Czy przypadkiem Madziaska nie ma jutro wizyty?
ale tu cisza dzisiaj, ale rozumiem. Ja też przed chwila wróciłam ze spacerku z nad morza i teraz troszkę odpoczywam. Ludzie masa opalających się i kąpiących. Ja to nawet nie weszłam do morza bo zimna woda jak cholerka.
Wczoraj na kabaretach było superowo! Naśmiałam się za wszystkie czasy. Dziś mam zakwasy w policzkach. Mieliśmy super miejsca.
No i kamera była cały czas blisko nas. No i chyba dużo razy byliśy e tv, bo gdy przyszlam do domu miałam mnóstwo smsów od znajomych, że nas widzieli Mój brat nagrał- ciekawe jak wyglądamy.
A w ogóle to chyba byłam tam zlot kobiet w ciąży. Mnóstwo ich tam było!
Żałuję, że na dziś nie mamy biletów. W przyszłym roku mamy plan, że na całe 3 dni się wybierzemy
Miłego dnia kochane. Mam nadzieję, że jutro nadrobicie. Czy przypadkiem Madziaska nie ma jutro wizyty?
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #131830 przez madziaska
Tak Dorciu, ja mam jutro wizyte, pojade na ok 18, bedzie pewnie juz mniejsza kolejka... Lekarz niestety nie umawia na godziny... Zapowiedzial, że bedzie badal moje piersi i serce, tez tak mialyscie??? Juz troszke zaczynam sie stresowac...
Niestety nie widzialam Cie Dorotko w TV, nie ogladalam trendy napewno super wygladaliscie
Niestety nie widzialam Cie Dorotko w TV, nie ogladalam trendy napewno super wygladaliscie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131834 przez Dorciaition
Nie badał mi jeszcze ani serducha ani piersi. AA, no to jutro bez usg.
Nie stresuj się kochana! Będzie dobrze
Oj, nie masz czeego żałować. Oglądałam własnie na youtubie urywki i wyglądam tak tragicznie
Nie stresuj się kochana! Będzie dobrze
Oj, nie masz czeego żałować. Oglądałam własnie na youtubie urywki i wyglądam tak tragicznie
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131877 przez TyszAnka
hej kobitki.
Głowa mnie dzisiaj boli ciśnienie się zmienia- lało wcześniej , zmokłam jak kura, bo wybrałam się do saturna.... grrrrr
Dorotka, ja Ciebie wczoraj na Trendy wypatrywałam,konkretnie blondyny ( tak powiedziała Madzia )lecz, tyle pokazywali blondynek....niestety nie wiem jak konkretnie wyglądasz, a w jakiej bluzce byłaś? Może zielonej? kamerzysta dość często blondynkę w zielonej bluzeczce pokazywał
Miłego wieczorku
Głowa mnie dzisiaj boli ciśnienie się zmienia- lało wcześniej , zmokłam jak kura, bo wybrałam się do saturna.... grrrrr
Dorotka, ja Ciebie wczoraj na Trendy wypatrywałam,konkretnie blondyny ( tak powiedziała Madzia )lecz, tyle pokazywali blondynek....niestety nie wiem jak konkretnie wyglądasz, a w jakiej bluzce byłaś? Może zielonej? kamerzysta dość często blondynkę w zielonej bluzeczce pokazywał
Miłego wieczorku
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131917 przez vestusia
Witam Was Kochane Dziewczęta
Mnie od wczoraj internet szwankuje, nie wiem co jest grane. Chyba coś z siecią play, bo siedzę na bezprzewodowym i od wczoraj coś siada. Chyba coś robią, bo nie wiem skąd te problemy.
Dorcia, koniecznie daj link na youtube i opisz nam siebie, a wszystkie będziemy Ciebie wypatrywać w kamerze Nie bądź aż taka krytyczna wobec siebie, na pewno nie wyszłaś tak źle, jak to opisujesz
My dzisiaj siedzieliśmy sobie nad wodą z teściami i grillowaliśmy. Piesek miał mnóstwo zabawy, nawet zaliczyła pierwszą kąpiel w jeziorze. Nie podobało jej się zbytnio, ale pływać wiadomo potrafi no i miała troszkę ochłody w tej gorący dzień. Ja również popływałam...
Jestem ogólnie zmęczona, to chyba przez tę pogodę...
Madziaska, daj nam koniecznie znać co i jak na wizycie, będziemy czekać na informacje...
TyszAnia, może rzeczywiście na zmianę pogody głowa Cię boli, ale na szczęście to jest chwilowe i zawsze mija
Ja uciekam przed tv, jutro mam nadzieję, że internet będzie chodził lepiej i będę mogła coś swobodniej napisać. Dobranoc Wam wszystkim życzę i kolorowych snów :*
Mnie od wczoraj internet szwankuje, nie wiem co jest grane. Chyba coś z siecią play, bo siedzę na bezprzewodowym i od wczoraj coś siada. Chyba coś robią, bo nie wiem skąd te problemy.
Dorcia, koniecznie daj link na youtube i opisz nam siebie, a wszystkie będziemy Ciebie wypatrywać w kamerze Nie bądź aż taka krytyczna wobec siebie, na pewno nie wyszłaś tak źle, jak to opisujesz
My dzisiaj siedzieliśmy sobie nad wodą z teściami i grillowaliśmy. Piesek miał mnóstwo zabawy, nawet zaliczyła pierwszą kąpiel w jeziorze. Nie podobało jej się zbytnio, ale pływać wiadomo potrafi no i miała troszkę ochłody w tej gorący dzień. Ja również popływałam...
Jestem ogólnie zmęczona, to chyba przez tę pogodę...
Madziaska, daj nam koniecznie znać co i jak na wizycie, będziemy czekać na informacje...
TyszAnia, może rzeczywiście na zmianę pogody głowa Cię boli, ale na szczęście to jest chwilowe i zawsze mija
Ja uciekam przed tv, jutro mam nadzieję, że internet będzie chodził lepiej i będę mogła coś swobodniej napisać. Dobranoc Wam wszystkim życzę i kolorowych snów :*
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #132074 przez Suari
Hello Brzucholki
Dorcia- wypatrywałam Cię, ale nie widziałam, być może akurat w tym momencie oko mi poleciało, bo spać mi się chciało
Od zeszłego czwartku czuję takie "wypychanie" w brzucholu i z dnia na dzień częściej, więc to może już "TO"
Miłego dnia !!!!
Dorcia- wypatrywałam Cię, ale nie widziałam, być może akurat w tym momencie oko mi poleciało, bo spać mi się chciało
Od zeszłego czwartku czuję takie "wypychanie" w brzucholu i z dnia na dzień częściej, więc to może już "TO"
Miłego dnia !!!!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #132092 przez luska
hej kobietki:)
Uff jaki u nas skwar.
Docia ja ogladałam trendy ale tylko kowałek u mnie co raz gorzej z tym przeziebieniem:(i zasnełam z małym.Wczoraj jeszcze miałam wpadkę w samochodzie dobrze, ze z przyzwyczajenia mam zawsze z 2 torby plastikowe i ból brzucha zdychałam wczoraj po prostu.Masakra jaks coraz gorzej sie czuje z znowu mi żołądek dokucza.Na domiar jeszcze złego cały czas czekamy na kasę.A na gruponie zaraz kończą się wszystkie oferty No i męza wolny czas tez upływa
Madzialska napewno bedzie dobrze .Czekam na wiesci a do mojej wizyty jeszce 2 tygodnie maskara.
A moja kuzynka ma na dziś termin ale była w piątek na badaniach i kazali się jej zgłosić po 10 bo wcześniej nie urodzi.Ona to była wściekła
Uff jaki u nas skwar.
Docia ja ogladałam trendy ale tylko kowałek u mnie co raz gorzej z tym przeziebieniem:(i zasnełam z małym.Wczoraj jeszcze miałam wpadkę w samochodzie dobrze, ze z przyzwyczajenia mam zawsze z 2 torby plastikowe i ból brzucha zdychałam wczoraj po prostu.Masakra jaks coraz gorzej sie czuje z znowu mi żołądek dokucza.Na domiar jeszcze złego cały czas czekamy na kasę.A na gruponie zaraz kończą się wszystkie oferty No i męza wolny czas tez upływa
Madzialska napewno bedzie dobrze .Czekam na wiesci a do mojej wizyty jeszce 2 tygodnie maskara.
A moja kuzynka ma na dziś termin ale była w piątek na badaniach i kazali się jej zgłosić po 10 bo wcześniej nie urodzi.Ona to była wściekła
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #132109 przez anaconda_she
Dzien dobry po weekendzie. U nas tez upal.Nie wiem jak tu sie koncentrowac dzisiaj w pracy,bo nie dosc ze goraco to jeszcze cos mnie mdlic zaczelo. I wogole cos oslabiona musze byc bo krew z nosa sama mi leci ;/
a wczoraj moj J. wyciagnal mnie na basen....a ja plywac nie umiem a wlasciwie to troche umiem ale sie boje Tak sie staralam i cos tam zaczelo wychodzic ale on najlepiej chcialby widziec rezultaty po godzinie a to nie takie proste pokonac swoj strach. W kazdym razie fajowo bylo
No nic zmykam bede zagladac.
Milego dnia
a wczoraj moj J. wyciagnal mnie na basen....a ja plywac nie umiem a wlasciwie to troche umiem ale sie boje Tak sie staralam i cos tam zaczelo wychodzic ale on najlepiej chcialby widziec rezultaty po godzinie a to nie takie proste pokonac swoj strach. W kazdym razie fajowo bylo
No nic zmykam bede zagladac.
Milego dnia
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #132167 przez Dorciaition
Doberek
TyszAnka mam nadzieję, że główka już nie boli.
Górę od kiecki miałam w czarno białe paski. Jak znajdę coś wyraźnego na youtubie to Wam prześlę. Ta w zielonym to była jakaś dziwna kobita- chyba z 2 metry przy 30 kg wagi! Chodziła tam ciągle. A mój maz sikał za nią
Madziaska powodzenia u gina. Daj wieczorkiem znać jak było.
Suari może to faktyczie już "TO". Super!
Luśka dużo zdrówka!
Vestusia, Anaconda super, że wypoczełyście nad wodą
Psinka też się wykąpała. Moja Daisy wczoraj w morzu. Tylko, że gdy zobaczy wodę wbiega i płynie. Jak wariatka!
Miłego dnia!
TyszAnka mam nadzieję, że główka już nie boli.
Górę od kiecki miałam w czarno białe paski. Jak znajdę coś wyraźnego na youtubie to Wam prześlę. Ta w zielonym to była jakaś dziwna kobita- chyba z 2 metry przy 30 kg wagi! Chodziła tam ciągle. A mój maz sikał za nią
Madziaska powodzenia u gina. Daj wieczorkiem znać jak było.
Suari może to faktyczie już "TO". Super!
Luśka dużo zdrówka!
Vestusia, Anaconda super, że wypoczełyście nad wodą
Psinka też się wykąpała. Moja Daisy wczoraj w morzu. Tylko, że gdy zobaczy wodę wbiega i płynie. Jak wariatka!
Miłego dnia!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #132176 przez madziaska
Witajcie mamuski
sauri to pwnie maluszek juz zaczyna sie rozpychac, w koncu to juz 18 tydzien
Anaconda pewnie sluzowke w nosie masz wysuszona i krew leci, cos czytalam na ten temat. Podobno w drugim trymestrze tak sie dzieje....
Luska wracaj do zdrowia, to mdlosci czy jakas jelitwka Cie dopadla??? jesli jelitowka to smekte kup i pij 2x dziennie... Ostatnio mnie cos bralo i pani w aptece polecila...
MILEGO DNIA KOBITKI
Przyszla wlasnie moja poduszka... Super jest, jak sie polozylam od razu zachcialo mi sie spac Zobaczymy jak sie sprawdzi w nocy...
sauri to pwnie maluszek juz zaczyna sie rozpychac, w koncu to juz 18 tydzien
Anaconda pewnie sluzowke w nosie masz wysuszona i krew leci, cos czytalam na ten temat. Podobno w drugim trymestrze tak sie dzieje....
Luska wracaj do zdrowia, to mdlosci czy jakas jelitwka Cie dopadla??? jesli jelitowka to smekte kup i pij 2x dziennie... Ostatnio mnie cos bralo i pani w aptece polecila...
MILEGO DNIA KOBITKI
Przyszla wlasnie moja poduszka... Super jest, jak sie polozylam od razu zachcialo mi sie spac Zobaczymy jak sie sprawdzi w nocy...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
Moderatorzy: ilona