- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #130997 przez luska
Aneczko sorki , ze nie odp le z mlodym na spacer trzeba było sie ruszać .Ale co on dziś wyprawiał to masakra, skończyło sie na stłuczonym nosku i malej śliwce na oku.Ja przepisc miałam od kuzynki ale cos jej sie musiało pojechać jak mi podawała bo za dużo cukru i mi nie wyszło ale spoko robię z tego cukierki a jutro blok
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #131053 przez Dorciaition
Madziaska we wszystkich trzech ładnie wyglądasz. Ale wg mnie i mojego M w pierwszej na wesele a w trzeciej na poprawiny
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu #131058 przez Agusia83
Jesli moge sie wtracic, to mi rowniez bardziej podoba sie pierwsza sukienka I w niej powinnas pojsc na wesele, a poprawinki, to juz do wyboru 2 lub 3...
Znalazlam kiedys artykul, ze jesli jestesmy uczulone na truskawki, to nie tylko ze wzgledu na jakos cery, ale i zdrowie maluszka, nie powinnysmy jesc truskawek w ciazy...to samo tyczy sie sytuacji,w ktorej tata naszej kruszynki jest uczulony na te owocki...tak wiec dziewczyny, uwazajcie...I myjcie je bardzo dokladnie, bo jesli kupujemy z placu, targu, sklepu, nie wiemy czy przypadkiem nie sikal na nie jakis kotek. A jak wszystkie wiemy, moze to sie skonczyc zachorowaniem na toxoplazmoze....
Znalazlam kiedys artykul, ze jesli jestesmy uczulone na truskawki, to nie tylko ze wzgledu na jakos cery, ale i zdrowie maluszka, nie powinnysmy jesc truskawek w ciazy...to samo tyczy sie sytuacji,w ktorej tata naszej kruszynki jest uczulony na te owocki...tak wiec dziewczyny, uwazajcie...I myjcie je bardzo dokladnie, bo jesli kupujemy z placu, targu, sklepu, nie wiemy czy przypadkiem nie sikal na nie jakis kotek. A jak wszystkie wiemy, moze to sie skonczyc zachorowaniem na toxoplazmoze....
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131067 przez Dorciaition
Madzia chętnie mu podziękuję
Agusia, ale mnie przestraszyłaś. Ja dziś z 2 kg to na pewno zjadałam
Agusia, ale mnie przestraszyłaś. Ja dziś z 2 kg to na pewno zjadałam
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131069 przez Agusia83
Dorcia, ja nawet nie zlicze pochlonietych kg truskawek przeze mnie...tyle, ze ani ja ani maz nie jestesmy uczucleni na truskawki...no i porzadna kapiel im zawsze robie....
Nie chcialam nikogo przestraszyc, napisalam tylko to, co czytalam o jedzeniu owocow.
Nie chcialam nikogo przestraszyc, napisalam tylko to, co czytalam o jedzeniu owocow.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131071 przez Dorciaition
Wiem, wiem kochana, ale ja to ogólnie strachliwa jestem Uczulona nie, więc będe podjadać Dzięki
Agusia dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia
Agusia dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131073 przez Agusia83
Dorcia, dziekuje bardzo....a przyda sie, bo dzis taki duszny dzionek, az tchu czasem ciezko zlapac...no, ale brzuchol juz mam ogromny, a wszystkie narzady prawie, ze pod gardlem, wiec co sie dziwic...hahah
Ja tez Wam zycze dobrego samopoczucia i samych wspanialych wiesci po wizytach u lekarzy
Ja tez Wam zycze dobrego samopoczucia i samych wspanialych wiesci po wizytach u lekarzy
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131081 przez madziaska
ja wiedzialam, ze na WAS mozna liczyc :*:*:*
No to jak juz dzoisiaj WAM tak marudze, to mam jeszcze jedno pytanie... czy wieczorem macie wiekszy brzuch i napiety??? nie wiem czy to normalne, czy to wzdecia po calodziennym obrzarstwie, czy cos innego...
No to jak juz dzoisiaj WAM tak marudze, to mam jeszcze jedno pytanie... czy wieczorem macie wiekszy brzuch i napiety??? nie wiem czy to normalne, czy to wzdecia po calodziennym obrzarstwie, czy cos innego...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #131094 przez Agusia83
Madziaska, wszystko co napisalas jest prawda...bus na wieczor zawsze jest troszke wiekszy. Wiąże sie to z papaniem posilkow przez caly dzien, dochodza do tego wzdecia jak i zatrzymywanie wody w organizmie....No i skora na brzuchu zaczyna sie coraz bardziej napinac, dlatego trzeba stosowac kremy przeciw rozstepom...ja 2 razy dziennie smaruje sie oliwka i jak narazie ani jednego nieproszonego goscia w postaci rozstepa, a do tego skora jest bardzo gladka i ladnie wyglada
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #131102 przez Dorciaition
Madzia u mnie też tak. Rano malutki, a wieczorem wielgaśny Ogólnie to dziś mocno mnie swędzi- rośnie I tak jak Agusia smaruję oliwką.
Agusia a Ty termin na wrzesień masz? Fajnie Też już bym chciała 6 miesiac
Idę się kobitki położyć. Maz mnie już wygania od tv, a ja top trendy oglądam i szukam mojego jutrzejszego miejsca
Dobranoc kochane moje
Agusia a Ty termin na wrzesień masz? Fajnie Też już bym chciała 6 miesiac
Idę się kobitki położyć. Maz mnie już wygania od tv, a ja top trendy oglądam i szukam mojego jutrzejszego miejsca
Dobranoc kochane moje
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
Moderatorzy: ilona