BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #130997 przez luska
Aneczko sorki , ze nie odp le z mlodym na spacer trzeba było sie ruszać .Ale co on dziś wyprawiał to masakra, skończyło sie na stłuczonym nosku i malej śliwce na oku.Ja przepisc miałam od kuzynki ale cos jej sie musiało pojechać jak mi podawała bo za dużo cukru i mi nie wyszło ale spoko robię z tego cukierki a jutro blok
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #131000 przez madziaska
i jeszce te...
13 lata 7 miesiąc temu #131003 przez madziaska
i ta...
13 lata 7 miesiąc temu #131053 przez Dorciaition
Madziaska we wszystkich trzech ładnie wyglądasz. Ale wg mnie i mojego M w pierwszej na wesele a w trzeciej na poprawiny :)

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #131058 przez Agusia83
Jesli moge sie wtracic, to mi rowniez bardziej podoba sie pierwsza sukienka :laugh: I w niej powinnas pojsc na wesele, a poprawinki, to juz do wyboru 2 lub 3...
:woohoo:
Znalazlam kiedys artykul, ze jesli jestesmy uczulone na truskawki, to nie tylko ze wzgledu na jakos cery, ale i zdrowie maluszka, nie powinnysmy jesc truskawek w ciazy...to samo tyczy sie sytuacji,w ktorej tata naszej kruszynki jest uczulony na te owocki...tak wiec dziewczyny, uwazajcie...I myjcie je bardzo dokladnie, bo jesli kupujemy z placu, targu, sklepu, nie wiemy czy przypadkiem nie sikal na nie jakis kotek. A jak wszystkie wiemy, moze to sie skonczyc zachorowaniem na toxoplazmoze....
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #131059 przez madziaska
dziekuje Dorcia, kochana jestes :*
Tez obstawialam 1 na wesele...
Agusia dziekuje za rade :)
dorcia męzowi tez koniecznie podziekuj :)
13 lata 7 miesiąc temu #131067 przez Dorciaition
Madzia chętnie mu podziękuję ;)

Agusia, ale mnie przestraszyłaś. Ja dziś z 2 kg to na pewno zjadałam :ohmy:

13 lata 7 miesiąc temu #131069 przez Agusia83
Dorcia, ja nawet nie zlicze pochlonietych kg truskawek przeze mnie...tyle, ze ani ja ani maz nie jestesmy uczucleni na truskawki...no i porzadna kapiel im zawsze robie....
Nie chcialam nikogo przestraszyc, napisalam tylko to, co czytalam o jedzeniu owocow.
13 lata 7 miesiąc temu #131070 przez madziaska
W takim razie dam sobie spokoj z tymi truskawkami chyba....zwlaszcza, ze prawdopodobnie mnie uczulaja...
13 lata 7 miesiąc temu #131071 przez Dorciaition
Wiem, wiem kochana, ale ja to ogólnie strachliwa jestem ;) Uczulona nie, więc będe podjadać :) Dzięki :)

Agusia dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia :kiss:

13 lata 7 miesiąc temu #131073 przez Agusia83
Dorcia, dziekuje bardzo....a przyda sie, bo dzis taki duszny dzionek, az tchu czasem ciezko zlapac...no, ale brzuchol juz mam ogromny, a wszystkie narzady prawie, ze pod gardlem, wiec co sie dziwic...hahah

Ja tez Wam zycze dobrego samopoczucia i samych wspanialych wiesci po wizytach u lekarzy :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #131075 przez anakol
Madzia, śliczne sukienki :) ja też jestem za pierwszą na wesele :)

(i to nie dlatego, że dziewczyny tak obstawiały, tylko od razu tak pomyślałam :silly: )
13 lata 7 miesiąc temu #131081 przez madziaska
ja wiedzialam, ze na WAS mozna liczyc :*:*:*
No to jak juz dzoisiaj WAM tak marudze, to mam jeszcze jedno pytanie... ;) czy wieczorem macie wiekszy brzuch i napiety??? nie wiem czy to normalne, czy to wzdecia po calodziennym obrzarstwie, czy cos innego...
13 lata 7 miesiąc temu #131094 przez Agusia83
Madziaska, wszystko co napisalas jest prawda...bus na wieczor zawsze jest troszke wiekszy. Wiąże sie to z papaniem posilkow przez caly dzien, dochodza do tego wzdecia jak i zatrzymywanie wody w organizmie....No i skora na brzuchu zaczyna sie coraz bardziej napinac, dlatego trzeba stosowac kremy przeciw rozstepom...ja 2 razy dziennie smaruje sie oliwka i jak narazie ani jednego nieproszonego goscia w postaci rozstepa, a do tego skora jest bardzo gladka i ladnie wyglada :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #131102 przez Dorciaition
Madzia u mnie też tak. Rano malutki, a wieczorem wielgaśny ;) Ogólnie to dziś mocno mnie swędzi- rośnie :) I tak jak Agusia smaruję oliwką.

Agusia a Ty termin na wrzesień masz? Fajnie :) Też już bym chciała 6 miesiac :)

Idę się kobitki położyć. Maz mnie już wygania od tv, a ja top trendy oglądam i szukam mojego jutrzejszego miejsca ;)

Dobranoc kochane moje :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży