- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #132960 przez Dorciaition
Anaconda czy się zajmuje firma w której pracujesz?
Powinnaś awans dostać, albo pracownica roku
Tak, tak Vestusia to ja
Powinnaś awans dostać, albo pracownica roku
Tak, tak Vestusia to ja
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #132966 przez anaconda_she
Pracuje w pomocy drogowej w biurze. Takze dziennie miliony telefonow i sporo papierkowej roboty.a jak sie zbliza okres wakacji to mnostwo wyjazdow i ystalanie kto gdzie jest i jakiego kierowce wyslac.Sajgon jednym slowem.Pracuje okragly rok i jak przyszlam to wlasnie na wakacje takze wiem co sie bedzie dziac
Nie macie pojecia jak i dzisiaj slabo. Basen z chlodna woda by sie przydal.
Nie macie pojecia jak i dzisiaj slabo. Basen z chlodna woda by sie przydal.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #132968 przez Dorciaition
Oj Vestusia co Ty masz za net!?
Aaa, w drogówce to na pewno kupa roboty. Pij kochana dużo.
Aaa, w drogówce to na pewno kupa roboty. Pij kochana dużo.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #132987 przez luska
hej kobietki:)Olu głowa do gory.Kiedyś musi być ten moment , ze i do ciebie w pełni wyjrzy słonko i będzie wszystko tak jak sobie wymarzysz:)A teraz trzeba przetrwać
U nas dziś bez upałów ale i tak okropnie .Wieje jak by chciało głowy pourywać.
Vestusia to ciężka nockę miałaś.....Masz możliwość to się nie zastanawia wskakuj do wyrka i spij.
My dziś zaczęliśmy dzień od 4.40 Młody wstał i przybiegł z samochodzikiem żeby sie pobawic.chciał człowiek nie chciał musiał wstac Ale za to obiadek zrobiony posprzatane , czas dziecku poświęcony i jeszcze robię pulpeciki do zamrożenia (miałam za dużo udek obrałam z mięska zmieliłam i zaraz lecę gotować).
Dziewczyny podajecie jak macie na priv linki do fb lub nk .Będziemy mieć lepsze wyobraznie o sobie ja poproszę wasze:)
a co ostatnio Batmanka nie pisze nic.Ciekawe co u niej
U nas dziś bez upałów ale i tak okropnie .Wieje jak by chciało głowy pourywać.
Vestusia to ciężka nockę miałaś.....Masz możliwość to się nie zastanawia wskakuj do wyrka i spij.
My dziś zaczęliśmy dzień od 4.40 Młody wstał i przybiegł z samochodzikiem żeby sie pobawic.chciał człowiek nie chciał musiał wstac Ale za to obiadek zrobiony posprzatane , czas dziecku poświęcony i jeszcze robię pulpeciki do zamrożenia (miałam za dużo udek obrałam z mięska zmieliłam i zaraz lecę gotować).
Dziewczyny podajecie jak macie na priv linki do fb lub nk .Będziemy mieć lepsze wyobraznie o sobie ja poproszę wasze:)
a co ostatnio Batmanka nie pisze nic.Ciekawe co u niej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133014 przez vestusia
Anaconda, no to współczuję nadmiaru pracy, ale podejrzewam, że w każdym biurze tak jest. Wszędzie szerzy się biurokracja, pełno papierzysk i mnóstwo roboty
Luska, Ty to też masz pobudki niesamowicie wcześnie. Podziwiam Cię, bo ja jestem często zmęczona, a Ty musisz mieć siły dla dziecka
Wkleję Wam brzuszek z dzisiejszego dnia, tj. 16tydzień i 5 dzień. Chyba powoli zaczynam widzieć, że wyglądam jak w ciąży, a nie jakbym się najadła
Luska, Ty to też masz pobudki niesamowicie wcześnie. Podziwiam Cię, bo ja jestem często zmęczona, a Ty musisz mieć siły dla dziecka
Wkleję Wam brzuszek z dzisiejszego dnia, tj. 16tydzień i 5 dzień. Chyba powoli zaczynam widzieć, że wyglądam jak w ciąży, a nie jakbym się najadła
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #133031 przez Dorciaition
Wow, Vestusia, ale cudaśny!
Pewnie, że wygląda jak w ciaży! Aż męża zawołałam żeby zobaczył.
Na moim to jeszcze tłuszcz widać
Jutro wróce do domciu to poproszę mego mężczyznę żeby pstryknął mi fotencje
Ale Vestusia naprawdę brzuszek niesamowity!
Dziewczyny czy Wam piersi też tak rosną? Mój mąż twierdzi, że z dnia na dzień mam coraz większe. Wczoraj kupiłam sobie stanik "G"
Pewnie, że wygląda jak w ciaży! Aż męża zawołałam żeby zobaczył.
Na moim to jeszcze tłuszcz widać
Jutro wróce do domciu to poproszę mego mężczyznę żeby pstryknął mi fotencje
Ale Vestusia naprawdę brzuszek niesamowity!
Dziewczyny czy Wam piersi też tak rosną? Mój mąż twierdzi, że z dnia na dzień mam coraz większe. Wczoraj kupiłam sobie stanik "G"
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133035 przez vestusia
Dziękuję Kochane :*
Jakoś tak dzisiaj z rana patrzę, a on nie maleje tylko rośnie. Dlatego tak wkleiłam tu fotkę, bo Wy bardziej obiektywne jesteście. Ostatnio nad tą wodą tak mi głupio było, bo mi się naprawdę ciągle wydaje, że ja się najadłam i wyglądam po prostu grubo, a nie jak w ciąży. Teraz chyba wbiję sobie w końcu do głowy, że brzuch mi naprawdę rośnie
Jakoś tak dzisiaj z rana patrzę, a on nie maleje tylko rośnie. Dlatego tak wkleiłam tu fotkę, bo Wy bardziej obiektywne jesteście. Ostatnio nad tą wodą tak mi głupio było, bo mi się naprawdę ciągle wydaje, że ja się najadłam i wyglądam po prostu grubo, a nie jak w ciąży. Teraz chyba wbiję sobie w końcu do głowy, że brzuch mi naprawdę rośnie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133044 przez vestusia
Dorcia, koniecznie powiedz mężowi, żeby pstryknął foto. Albo ustaw na samowyzwalacz, o ile masz taką funkcję w aparacie. Ja muszę sobie radzić sama ze zdjęciami, bo mój Piotrek podobnie podchodzi do robienia zdjęć, jak Twój mąż
No i nie gadajcie mi tu o tłuszczu, bo wszystkie wiemy, że często jest to dość subiektywna i krytyczna ocena nas samych A brzuszki w ciąży to moim zdaniem jeden z najpiękniejszych widoków
No i nie gadajcie mi tu o tłuszczu, bo wszystkie wiemy, że często jest to dość subiektywna i krytyczna ocena nas samych A brzuszki w ciąży to moim zdaniem jeden z najpiękniejszych widoków
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133051 przez Suari
Dorcia- co do cycuchów to też tak mam tzn już dwie miseczki większe muszę mieć niż na początku i końcanie widać żeby miały przestać rosnąć ale tak naprawdę to na tle brzuchola to nie wyglądają aż tak najgorzej
a ja pisałam, że "coś" poczułam i być może to jest "to" a wczoraj to już się upewniłam, że to, bo dostałam takie dwa porządne kopaniaki, że aż sama się zdziwiłam, takie fajne uczucie
a ja pisałam, że "coś" poczułam i być może to jest "to" a wczoraj to już się upewniłam, że to, bo dostałam takie dwa porządne kopaniaki, że aż sama się zdziwiłam, takie fajne uczucie
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona