- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- zenja
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133884 przez Aleksandra
Witaj Zenja
Napisałam pracę na zaliczenie !!!!! Jeśli mi nie zaliczy bronię mgr we wrześniu, już mi zaczyna to zwisać.
Jak samopoczucie dziewczynki? U mnie znowu upał a wieczorami burze (co ja uwielbiam )
Napisałam pracę na zaliczenie !!!!! Jeśli mi nie zaliczy bronię mgr we wrześniu, już mi zaczyna to zwisać.
Jak samopoczucie dziewczynki? U mnie znowu upał a wieczorami burze (co ja uwielbiam )
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #133892 przez vestusia
Witaj Zenja
Ja właśnie umówiłam się na rozmowę z doradcą hipotecznym, jutro idę na rozmowę. Ale jak zobaczą mnie z moim brzuchem to pewnie okaże się, że mogę o kredycie po prostu pomarzyć
Luska, rozwiń proszę skrót tego banku, bo chyba jakaś blondi jestem bo nie umiem tego rozgryźć
Ola, cieszę się, że napisałaś pracę zaliczeniową Na pewno zaliczysz i na pewno będziesz się bronić we wrześniu. Zobaczysz Trzymam kciuki
Ja właśnie umówiłam się na rozmowę z doradcą hipotecznym, jutro idę na rozmowę. Ale jak zobaczą mnie z moim brzuchem to pewnie okaże się, że mogę o kredycie po prostu pomarzyć
Luska, rozwiń proszę skrót tego banku, bo chyba jakaś blondi jestem bo nie umiem tego rozgryźć
Ola, cieszę się, że napisałaś pracę zaliczeniową Na pewno zaliczysz i na pewno będziesz się bronić we wrześniu. Zobaczysz Trzymam kciuki
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133894 przez TyszAnka
witaj zenja
fajna data Jak samopoczucie u Was?
Dziewczyny, ja nie mam fb ani nk usunęłam wszystko dwa lata temu, z powodu wścibskiej przyszłej bratowej i sprzeczki z rodziną, ale ostatnio myślałam by znów załozyc
Ja dzisiaj znów wstałam jak dzieci do szkoły budziałam, poszły a ja dalej kimono.Wstałam teraz, nie wiem o co kaman, ale gardło mnie boli jak bolało- jest przekrwione, jak cholera, od uszu cała szyja w dół po bokach w bułach - węzły chłonne zaatakowane- gorączka ustapiła ale to moze przez antybiotyk.Naczytałam się że to mogą być objawy mononukleozy leczenie objawowe...
Vestusia- masz rację ze lepszy kredyt niż płacić komus za wynajem....ale ja jestem nastawiona do kredytów raczej na "nie" iałam kilka i mam wszystkie wypowiedziane- jak mój stracił pracę, a teraz ja jestem bez pracy....
Luśka, tez czekam na kase z US, ale nie wiem czy mi jej komor nie przechwyci, mam się zgłoić po odbiór 17 czerwca, jak na razie nic nie przyszło poleconego ze mam zajęcie....a kasa by sie przydała- 2900 oddać długi i na mieszkanie opłaty....
Idę myć głowę, bo włosy musza mi dobrze wyschnąć - o 17:00 mam wywiadówkę u chłopaków- musze iśc, to ostatnia w tym roku....
miłego dnia dziewuszki
fajna data Jak samopoczucie u Was?
Dziewczyny, ja nie mam fb ani nk usunęłam wszystko dwa lata temu, z powodu wścibskiej przyszłej bratowej i sprzeczki z rodziną, ale ostatnio myślałam by znów załozyc
Ja dzisiaj znów wstałam jak dzieci do szkoły budziałam, poszły a ja dalej kimono.Wstałam teraz, nie wiem o co kaman, ale gardło mnie boli jak bolało- jest przekrwione, jak cholera, od uszu cała szyja w dół po bokach w bułach - węzły chłonne zaatakowane- gorączka ustapiła ale to moze przez antybiotyk.Naczytałam się że to mogą być objawy mononukleozy leczenie objawowe...
Vestusia- masz rację ze lepszy kredyt niż płacić komus za wynajem....ale ja jestem nastawiona do kredytów raczej na "nie" iałam kilka i mam wszystkie wypowiedziane- jak mój stracił pracę, a teraz ja jestem bez pracy....
Luśka, tez czekam na kase z US, ale nie wiem czy mi jej komor nie przechwyci, mam się zgłoić po odbiór 17 czerwca, jak na razie nic nie przyszło poleconego ze mam zajęcie....a kasa by sie przydała- 2900 oddać długi i na mieszkanie opłaty....
Idę myć głowę, bo włosy musza mi dobrze wyschnąć - o 17:00 mam wywiadówkę u chłopaków- musze iśc, to ostatnia w tym roku....
miłego dnia dziewuszki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #133908 przez Dorciaition
Hej kochane!
Ja już w domku! Zmęczona jak cholerka. Nastałam się w korkach :/
TyszAnka może wybierz się na wizytę kontrolną?
Oo, wywiadówka. Ja już się nie mogę doczekac jak będę chodziła do moich dzieci
Ola, super, że napisałaś! a jak zaliczy to kiedy? Będziemy trzymam kciuki z calutkich sił!
Vestusia nam załatwiał i wszystko wyjasniał, wybrał bank Open Finance. Mojemu bratu też i byliśmy zadowoleni. Mamy w kredyt banku. Jak są za niskie zarobki to mogą być żyranci. U nas są moi rodzice. I jak zapłacimy o 5 zł mniej to dzwonią najpierw do mamy, a nie do nas. To jest akurat głupie
Ale Wy laseczki jesteście! To sie nam mamusie trafiły
U nas upał. w niedzielę lecę do Anglii i własnie mama mi napisała, że mam zabrać też ciepłe ciuchy bo u nich zimno. Bleee
Witaj Zenja. Rozgość się i opowiadaj jak u Ciebie? znasz płeć? Kiedy wizyta?
Tabelka- aktualizacja
Ja już w domku! Zmęczona jak cholerka. Nastałam się w korkach :/
TyszAnka może wybierz się na wizytę kontrolną?
Oo, wywiadówka. Ja już się nie mogę doczekac jak będę chodziła do moich dzieci
Ola, super, że napisałaś! a jak zaliczy to kiedy? Będziemy trzymam kciuki z calutkich sił!
Vestusia nam załatwiał i wszystko wyjasniał, wybrał bank Open Finance. Mojemu bratu też i byliśmy zadowoleni. Mamy w kredyt banku. Jak są za niskie zarobki to mogą być żyranci. U nas są moi rodzice. I jak zapłacimy o 5 zł mniej to dzwonią najpierw do mamy, a nie do nas. To jest akurat głupie
Ale Wy laseczki jesteście! To sie nam mamusie trafiły
U nas upał. w niedzielę lecę do Anglii i własnie mama mi napisała, że mam zabrać też ciepłe ciuchy bo u nich zimno. Bleee
Witaj Zenja. Rozgość się i opowiadaj jak u Ciebie? znasz płeć? Kiedy wizyta?
Tabelka- aktualizacja
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133912 przez Aleksandra
Teraz tylko muszę skończyć pracę mgr ale mam dziś wenę to puki się nie schłodzi na dworze to będę pisać
Anaconda widzę, że my mamy ten sam termin
Anaconda widzę, że my mamy ten sam termin
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133919 przez anaconda_she
Ola moj to ruchomy Ale niech bedzie ten 15 Sluchajcie ja to nie mam fb wiec niestety bede mogla ewentualnie szpiegowac na nk
U nas tez upal i nic mi sie nie chce ...
I witam nowa mamusie!!! Zenja informuj nas na biezaco.
Trzymajcie sie laseczki.
U nas tez upal i nic mi sie nie chce ...
I witam nowa mamusie!!! Zenja informuj nas na biezaco.
Trzymajcie sie laseczki.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133938 przez vestusia
Dorcia, też się zastanawiałam nad tym Kredyt Bankiem. Jutro idę do Getin Banku, no ale na pewno nie skończy się na chodzeniu tylko w tym banku. Rozeznanie musimy mieć wszędzie i w każdym zapytać o możliwości kredytowe. Mam nadzieję, że jakąkolwiek zdolność kredytową będziemy mieli, hi, hi
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133941 przez Aleksandra
Anaconda ja mam dwa terminy - pierwszy na 9.11 drugi na 15.11. Mój tata mówi, że w cale by się nie zdziwiwł jakbym urodziła 11.11
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #133944 przez madziaska
Vestusia sliczna niunia...
fajnie z tym fb, etraz wimy do kogo piszemy Reszta laseczek dawajcie linki
Tyszanka najlepiej skonsultuj jeszcze chorobe z lekarzem, nie zamartwiaj sie, bedzie dobrze
Witaj zenja, napisz cos o sobie i maluszku
Aleksandra trzymam kciuki za prace, bedzie ok I niedlugo zostaniesz pania mgr
A gzie sie podzialy pozostale dziewczyny ???? Polishgambian, Marmagma, mynia pynia.... Odezwijcie sie dziewczyny
fajnie z tym fb, etraz wimy do kogo piszemy Reszta laseczek dawajcie linki
Tyszanka najlepiej skonsultuj jeszcze chorobe z lekarzem, nie zamartwiaj sie, bedzie dobrze
Witaj zenja, napisz cos o sobie i maluszku
Aleksandra trzymam kciuki za prace, bedzie ok I niedlugo zostaniesz pania mgr
A gzie sie podzialy pozostale dziewczyny ???? Polishgambian, Marmagma, mynia pynia.... Odezwijcie sie dziewczyny
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133950 przez vestusia
TyszAnia, nie gdybaj odnośnie chorób, bo często jest tak, że jak przeczytamy objawy różnych chorób, to każdą u siebie znajdziemy Po prostu najlepiej skonsultować to z lekarzem, niech on bada, leczy itd. Nasza wyobraźnia czasami wybiega za daleko
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #133965 przez Dorciaition
Vestusia śliczna dzidzia. Widzę, że nawet zeszyt masz różowy
Nam KB polecił własnie Open Finance (im nie trzeba płacić).
No własnie Madziaska te dziewczyny to już wieki nie pisały Hallo gdzie jesteście?
Nam KB polecił własnie Open Finance (im nie trzeba płacić).
No własnie Madziaska te dziewczyny to już wieki nie pisały Hallo gdzie jesteście?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #134011 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
Moderatorzy: ilona