- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu #134479 przez Dorciaition
Dzięki Suari
Ale u Ciebie ten czas leci 
TyszAnka, Iva koniecznie nam tu meldujcie jak maluszki

TyszAnka, Iva koniecznie nam tu meldujcie jak maluszki
Temat został zablokowany.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 9 miesiąc temu #134548 przez madziaska
czesc dzewczynki 
Dorcia bedzie ok
Cos czuje, ze bedziesz miala dzis niespodzianke od maluszka i pokaze co ma miedzy nozakmi
DORCIA W TAKIM RAZIE JA TEZ POJDE NA 4d W 23-24 TYDZIEN.. 
Luska, a na wakacje nie mozecie pojechac pozniej, jak kaska bedzie???
ja juz obiadek zrobilam, musze jeszcze zmienic posciel i troche ogarnac, no i oczywiscie ubrac sie w koncu
MILEGO DNIA

Dorcia bedzie ok

Luska, a na wakacje nie mozecie pojechac pozniej, jak kaska bedzie???
ja juz obiadek zrobilam, musze jeszcze zmienic posciel i troche ogarnac, no i oczywiscie ubrac sie w koncu

MILEGO DNIA

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #134562 przez vestusia
Witam Was Kochane 
Dorcia, nie opowiadaj proszę o tym tłuszczyku, bo zaraz się pogniewam
Bardzo ładnie wyglądasz, przytyłaś w zeszłej ciąży 5kg, więc proszę nie wymyślaj nam tutaj 
Ech, faktycznie dzisiaj 9 więc mija pół roku.... ale myślę, że na pewno z dzidziulką jest wszystko dobrze, to działa po prostu na Twoją psychikę i wiadomo, że już do końca ciąży będziesz się martwiła bez względu na datę wizyty. Będzie dobrze, już drugi raz na pewno nic złego się nie może wydarzyć.
Koniecznie dziewczyny dajcie znać po wizytach u lekarza, czekamy z niecierpliwością na dobre wieści
Luska, widzisz tak to czasami jest, że my coś planujemy a życie się inaczej układa. Dlatego ja wolę nie wydawać pieniędzy, których jeszcze nie mam, bo już kilka razy się sparzyłam i potem był tylko płacz, rozczarowanie i złość na samą siebie. Ale może nie będzie tak źle, pieniążki wpłyną szybciej niż a te 60 dni. Trzeba być dobrej myśli
Ale dziś w nocy burza była. Niesamowita, tak lało, że myślałam, że przecieknie dach
Jakoś dzisiaj też mi humor nie dopisuje, coś popsztykałam się z Piotrkiem i działa mi tak na nerwy, że zaraz się chyba spakuję na jakiś czas i wrócę do domu odetchnąć, odpocząć. Mam momentami jego serdecznie dość... wiem, że i hormony dodają oliwy do ognia, ale .... cóż....
Życzę Wam miłego dnia Kochane

Dorcia, nie opowiadaj proszę o tym tłuszczyku, bo zaraz się pogniewam

Ech, faktycznie dzisiaj 9 więc mija pół roku.... ale myślę, że na pewno z dzidziulką jest wszystko dobrze, to działa po prostu na Twoją psychikę i wiadomo, że już do końca ciąży będziesz się martwiła bez względu na datę wizyty. Będzie dobrze, już drugi raz na pewno nic złego się nie może wydarzyć.
Koniecznie dziewczyny dajcie znać po wizytach u lekarza, czekamy z niecierpliwością na dobre wieści

Luska, widzisz tak to czasami jest, że my coś planujemy a życie się inaczej układa. Dlatego ja wolę nie wydawać pieniędzy, których jeszcze nie mam, bo już kilka razy się sparzyłam i potem był tylko płacz, rozczarowanie i złość na samą siebie. Ale może nie będzie tak źle, pieniążki wpłyną szybciej niż a te 60 dni. Trzeba być dobrej myśli

Ale dziś w nocy burza była. Niesamowita, tak lało, że myślałam, że przecieknie dach

Jakoś dzisiaj też mi humor nie dopisuje, coś popsztykałam się z Piotrkiem i działa mi tak na nerwy, że zaraz się chyba spakuję na jakiś czas i wrócę do domu odetchnąć, odpocząć. Mam momentami jego serdecznie dość... wiem, że i hormony dodają oliwy do ognia, ale .... cóż....
Życzę Wam miłego dnia Kochane

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #134576 przez Aleksandra
Ja też ostatnio jestem bardziej wrażliwa i szybko się denerwuję. Ale to pewnie oprócz hormonów jeszcze pogoda tak na mnie działa (wracam do domu i muszę z godzinkę poleżec żeby ostygnąć). Mój mąż już wie jaki mam humor po moim tonie głosu i stara mi sie nie wchodzić w drogę.
Właśnie się dowiedziałam, że mam mojej przyjaciólki z liceum mam raka jelita grubego i wątroby. Jest już po operacji i czeka na chemię. Powiedziałam jej że zawsze mogę jej pomóc jak tylko będę mogła u mnie w pracy, więc ma dzwonić w nocy o północy. Na razie nie potrzebują pomocy bo ciotka jej męża jest byłym ministrem zdrowia więc im załatwia te sprawy. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porzadku...
Właśnie się dowiedziałam, że mam mojej przyjaciólki z liceum mam raka jelita grubego i wątroby. Jest już po operacji i czeka na chemię. Powiedziałam jej że zawsze mogę jej pomóc jak tylko będę mogła u mnie w pracy, więc ma dzwonić w nocy o północy. Na razie nie potrzebują pomocy bo ciotka jej męża jest byłym ministrem zdrowia więc im załatwia te sprawy. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porzadku...
- Grusia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #134583 przez Grusia
WITAM i ja z terminem 13.11.2011 
Jutro idziemy na USG genetyczne,mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Na USG 4D wybieram sie ok 30 tyg jak w pierwszej ciąży - wczesniej lekarz mówił ze szkoda,ze maluszek "źle wyglada" bo tluszczyku niewiele itd.

Jutro idziemy na USG genetyczne,mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Na USG 4D wybieram sie ok 30 tyg jak w pierwszej ciąży - wczesniej lekarz mówił ze szkoda,ze maluszek "źle wyglada" bo tluszczyku niewiele itd.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 9 miesiąc temu #134639 przez luska
Witam nowa mamusie:)
Mi nadal humor nie dopisuje mam ochotę się rozpłakać.A niestety jak kasa przyjdzie to już będzie dupa u nas zacznie się na dobre sezon który się kończy w grudniu
A Łukasz wtedy ma ciężko nawet z wolna niedziela.ach chyba poczekam jak mały wstanie i pojadę na 4 dni do rodzicow bo tu mnie wszystko dołuje a tak to poodwiedzam chociaż znajomych.
Doci tera patrzysz na daty każdy 9 jest dla ciebie dniem smutnym ale to sie zmieni mowie z doświadczenia swojego już nie będziesz zwracała uwagi na ten "9".Wic głowa do gory bo teraz będzie wszystko dobrze
Mi nadal humor nie dopisuje mam ochotę się rozpłakać.A niestety jak kasa przyjdzie to już będzie dupa u nas zacznie się na dobre sezon który się kończy w grudniu

Doci tera patrzysz na daty każdy 9 jest dla ciebie dniem smutnym ale to sie zmieni mowie z doświadczenia swojego już nie będziesz zwracała uwagi na ten "9".Wic głowa do gory bo teraz będzie wszystko dobrze
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #134651 przez Dorciaition
Dziękuję dziewczęta, kochane jesteście
Ja to się jeszcze tak bardzo nie denerwuje na męża. Jak mnie wkurza to idę się położyć, tak żeby kłótnią się nie zakończyło
Ola, trzymam kciuki żeby z mamą Twojej koleżanki wszystko było dobrze.
Luśka głowa do góry
Witaj Grusia. Fajnie, że nas coraz więcej.
Super by było gdyby jeszcze wszystkie udzielały się na forum
A więc aktualizacja
Ja to się jeszcze tak bardzo nie denerwuje na męża. Jak mnie wkurza to idę się położyć, tak żeby kłótnią się nie zakończyło

Ola, trzymam kciuki żeby z mamą Twojej koleżanki wszystko było dobrze.
Luśka głowa do góry

Witaj Grusia. Fajnie, że nas coraz więcej.
Super by było gdyby jeszcze wszystkie udzielały się na forum

A więc aktualizacja

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- anaconda_she
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #134716 przez anaconda_she
Hej dziewczynki,
Jakos nie mam dzisiaj weny zeby pisac tylko was podczytuje w wolnej chwili. Chyba pogoda tak na mnie wplywa.Poza tym umeczylam sie w pracy jak nie wiem, ale nie sama praca tylko papierochami. Niby pala na zewnatrz przed biurem ale czuje to dymisko u siebie w pokoju.Wietrzyc nie moge zbytnio bo na dworzu chlod i juz chce isc do domu.; Czuje jakbym sama palila a dla malenstwa to niezdrowe ;/
Jakos nie mam dzisiaj weny zeby pisac tylko was podczytuje w wolnej chwili. Chyba pogoda tak na mnie wplywa.Poza tym umeczylam sie w pracy jak nie wiem, ale nie sama praca tylko papierochami. Niby pala na zewnatrz przed biurem ale czuje to dymisko u siebie w pokoju.Wietrzyc nie moge zbytnio bo na dworzu chlod i juz chce isc do domu.; Czuje jakbym sama palila a dla malenstwa to niezdrowe ;/
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #134721 przez Dorciaition
Suari dokładnie. Pamiętam u mnie sobotni płacz- test negatywny i niedzielną rodość- test pozytywny 
Anaconda pisz do nas koniecznie częsciej
Ciekawe czy dziewczyny już po wizycie. Iva chyba miała wcześnie. Kobitki dajcie znać

Anaconda pisz do nas koniecznie częsciej

Ciekawe czy dziewczyny już po wizycie. Iva chyba miała wcześnie. Kobitki dajcie znać

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #134766 przez iva 20
Czesc Dziewczyny
ja juz w domku leze sobie i odpoczywam
na wizycie bylo super i smiesznie dzidzius sie tak skulil ze nie mogly nic zobaczyc
kazaly mi troche poskakac i powiercic sie zeby sie maluszek odwrocil hehe
dzidzius jest zdrowy i pokazal mi i mezusiowi jak ssa paluszek
a co najlepsze jak pielegniarka jak mi przykladala usg do brzucha to dziecko w to kopalo i widzialam jak nozkami kopie hehe to sie smialy
pewnie myslicie co bede miec czy chlopczyka czy dziewczynke ???
hihi i na koniec najlepsza wiadomosc DZIEWCZYNKA
tak jak chcialam i od poczatku ciazy myslalam
teraz czekamy na Dorcie i chyba TyszAnke ???

- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #134775 przez anakol
Cześć dziewczyny! Znowu mnie nie było chwilę, za mną dwa męczące dni w krakowskiej duchocie... Teraz będę nadrabiać forum i Wam odpisywać stopniowo 
Dorcia, ty po resocjalizacji? To faktycznie mamy wyspecjalizowane forum
Jak już pisałam, nie umiem Was znaleźć na fb, więc zaraz Wam powysyłam linki na priva
Zenja, witaj! Ja też mam termin na 11.11.2011
To będzie chyba jakiś wyżyk demograficzny 
Ola, gratuluje pracy zaliczeniowej, mam nadzieję że nie będzie problemów i szybko się obronisz

Dorcia, ty po resocjalizacji? To faktycznie mamy wyspecjalizowane forum

Jak już pisałam, nie umiem Was znaleźć na fb, więc zaraz Wam powysyłam linki na priva

Zenja, witaj! Ja też mam termin na 11.11.2011

Ola, gratuluje pracy zaliczeniowej, mam nadzieję że nie będzie problemów i szybko się obronisz

Moderatorzy: ilona