- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #134980 przez madziaska
Tyszanka super, ze czujesz juz maluszka, ja nadal czekam
Dorcia Twoj maluszek identycznie zachowal sie na usg jak moj ostatnio, tez niby siusiak albo pepowina fajnie, ze gin Ci dopowiada. To cisnienie moze skoczylo Ci przez emocje wywolane wizyta, ja zawsze mam bardzo niskie, a na wizycie osatatnio 140/80... nigdy takiego nie mialam
Dorcia Twoj maluszek identycznie zachowal sie na usg jak moj ostatnio, tez niby siusiak albo pepowina fajnie, ze gin Ci dopowiada. To cisnienie moze skoczylo Ci przez emocje wywolane wizyta, ja zawsze mam bardzo niskie, a na wizycie osatatnio 140/80... nigdy takiego nie mialam
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #134986 przez Dorciaition
Anka to ładnie, że lepiej się czujesz, no i oby tak już pozostało do końca.
Tak napisane nie mam, ale dużo wpisała na temat mojego Alanka. No i dobrze, bo za każdym razem jak idę do innego lekarza muszę to opowiadać :/
Madziaska też jej mówiłam, że z nerwów, ale chce żebym prowadziła ksiązeczke to poprowadzę. Dziś miałam 130/89, a ostatnio 140/100
Mówię Ci będą u nas chłopaki jak bum cyk cyk
Tak napisane nie mam, ale dużo wpisała na temat mojego Alanka. No i dobrze, bo za każdym razem jak idę do innego lekarza muszę to opowiadać :/
Madziaska też jej mówiłam, że z nerwów, ale chce żebym prowadziła ksiązeczke to poprowadzę. Dziś miałam 130/89, a ostatnio 140/100
Mówię Ci będą u nas chłopaki jak bum cyk cyk
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #135017 przez Dorciaition
Też po cichutku licze na dziewuszkę, ale myśle, że będzie tak jak Madziaska mówi- mały łobuz
Ginka nie mierzyła. To było expresowe usg, tylko po to żeby płec zobaczyć
Następna wizyta 7 lipca, to będzie 21 tydzień i tak myślę, że ok 23 umówię się na 4D.
A teraz która następna na wizytę?
Ginka nie mierzyła. To było expresowe usg, tylko po to żeby płec zobaczyć
Następna wizyta 7 lipca, to będzie 21 tydzień i tak myślę, że ok 23 umówię się na 4D.
A teraz która następna na wizytę?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #135060 przez luska
Iva gratuluje:)No i najwazniejsze ze z dzidza oki:)
Docia ci również i nie ma co dziewczęta przesadzać mi z Olenskiem widziała w 15tc ze dziewuszka(tak przypuszczam) nie powiedziała mi bo nie chciałam ale potem jak ja wypytywałam no padła końcówka stwierdzająca , ze to dziewczynka .Wiec jaki był mój szok jak w 34 tc dowiedziałam się , ze jednak chłopczyk
Docia i najważniejsze , ze lekarka ci podpasowała:)Aneczka a ciaze wysokiego ryzyka mi zawsze wpisują "hpr!!"Chociaż sie zdziwiłam bo teraz nie mam tego zaznaczonego w książeczce.Fakt kobitka zmieściła calam moja historje ciaz w skrócie w książeczce(co uwazałam raczej za niemozliwe) wiec wszytko jest.Ale powiem wam , ze mam juz zaje.... obawy co do porodu , az mi sie wyc chce bo nie wiem jak ten lekarz zareaguje na moja prośbę porodu przez ciecie i w listopadzie grudzien jest dla mnie pechowy.Zastanawiam sie czy nie lepiej bylo zostac u starej gin mała bym pewne cc no ale zawiodłam sie na niej
Zreszta koniec smecenia , niedawno co poprawił mi synek humor no i w końcu zrobiłam ten blok mniam po prostu teraz będę nim sie obżerać az padnę a plan na kolejnego rozpychacza to szyki:)
Docia ci również i nie ma co dziewczęta przesadzać mi z Olenskiem widziała w 15tc ze dziewuszka(tak przypuszczam) nie powiedziała mi bo nie chciałam ale potem jak ja wypytywałam no padła końcówka stwierdzająca , ze to dziewczynka .Wiec jaki był mój szok jak w 34 tc dowiedziałam się , ze jednak chłopczyk
Docia i najważniejsze , ze lekarka ci podpasowała:)Aneczka a ciaze wysokiego ryzyka mi zawsze wpisują "hpr!!"Chociaż sie zdziwiłam bo teraz nie mam tego zaznaczonego w książeczce.Fakt kobitka zmieściła calam moja historje ciaz w skrócie w książeczce(co uwazałam raczej za niemozliwe) wiec wszytko jest.Ale powiem wam , ze mam juz zaje.... obawy co do porodu , az mi sie wyc chce bo nie wiem jak ten lekarz zareaguje na moja prośbę porodu przez ciecie i w listopadzie grudzien jest dla mnie pechowy.Zastanawiam sie czy nie lepiej bylo zostac u starej gin mała bym pewne cc no ale zawiodłam sie na niej
Zreszta koniec smecenia , niedawno co poprawił mi synek humor no i w końcu zrobiłam ten blok mniam po prostu teraz będę nim sie obżerać az padnę a plan na kolejnego rozpychacza to szyki:)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #135072 przez Batmanik
Witam!!!
super ze wszystko oki z waszymi malenstwami
a kto teraz smiga na wizyte bo ja mam na 17 tego a juz mnie skreca a to jeszcze tydz mam nadzieje ze minie tak szybko jak ten:)
niestety nie podcial lekarz Igorkowi jezyczka bo wyniki morfologi wykazaly podwyzszone krwinki biale co niby z powodu jakiejs infekcji tyle ze niuniek nie ma zadnych objawow i na 30 tego z nowa morfologia mamy sie zglosic oby juz byla oki;(
mam nadzieje ze za tydz po mojej wizycie okaze sie 4:1 dla dziewczynek hihi ale wazne zeby bylo zdrowe a co do ruchow to czuje takie musniecia delikatne a nie porzadne kopniaczki jakie sie pojawia:)
milego wieczorku kinder- niespodzianki
super ze wszystko oki z waszymi malenstwami
a kto teraz smiga na wizyte bo ja mam na 17 tego a juz mnie skreca a to jeszcze tydz mam nadzieje ze minie tak szybko jak ten:)
niestety nie podcial lekarz Igorkowi jezyczka bo wyniki morfologi wykazaly podwyzszone krwinki biale co niby z powodu jakiejs infekcji tyle ze niuniek nie ma zadnych objawow i na 30 tego z nowa morfologia mamy sie zglosic oby juz byla oki;(
mam nadzieje ze za tydz po mojej wizycie okaze sie 4:1 dla dziewczynek hihi ale wazne zeby bylo zdrowe a co do ruchow to czuje takie musniecia delikatne a nie porzadne kopniaczki jakie sie pojawia:)
milego wieczorku kinder- niespodzianki
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #135089 przez Dorciaition
Batmanik to pewnie Ty pierwsza z wizytą
Madziaska i Suari razem- fajno
Luśka, wow no to miałaś przeboje z Twoim Olusiem Kurde zapomniałam o tym bloku. A też go chciałam robić. A dlaczego chcesz mieć CC?
Ja też czuję takie muśnięcia, czasami mocniejsze. Pewnie niedługo ruchy będą mocne
Idę coś obejrzeć, miłej nocki kobitki
Madziaska i Suari razem- fajno
Luśka, wow no to miałaś przeboje z Twoim Olusiem Kurde zapomniałam o tym bloku. A też go chciałam robić. A dlaczego chcesz mieć CC?
Ja też czuję takie muśnięcia, czasami mocniejsze. Pewnie niedługo ruchy będą mocne
Idę coś obejrzeć, miłej nocki kobitki
Moderatorzy: ilona