BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #134017 przez Dorciaition

Alanek[*] :(
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #134018 przez madziaska
Dorcia pieknie, ladnie Ci w rozu :)

dziewczyny mam takie, moze glupie pytanie, ale co tam ;) jak juz wiecie niedlugo wybieram sie na wesele i jestem bardzo blada... Myslicie, ze samoopalacz szkodzi??? Chcialam tylko posmarowac nogi rece... czytam w necie i pisza ze raczej nie powinno sie stosowac....
13 lata 6 miesiąc temu #134020 przez luska
Ola ja 3mam kciuki , zeby prace ci zaliczyli.
Docia super fotka ale na moje Vestusia chyba brzucho ma większy ale to tylko fotki wiec w rzeczywistości moze byc zupełnie inaczej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #134030 przez Dorciaition
Oo, wlazło. Ale inna fotka. Tą co chciałam wrzucić nie udało się- jakaś dziwna ;)

Madzia dziękuje :kiss:
kochana to nie jest głupie pytanie. Mam też ten problem. Zawsze przed latem chodziłam na solarium żeby się opalić, a teraz jestem blada jak ściana. Czytałam, że samoopalaczem można, że nie szkodzi. Słyszałam też, że opalanie natryskowe nie jest szkodliwe.

13 lata 6 miesiąc temu #134032 przez madziaska
Dorcia brzunio super i juz widac, ze nie z przejedzenia ;)
Przyznam sie, ze juz dwa razy sie posmarowalam, ale jak przeczytalam w necie, ze substancje wnikaja do krwiobiegu to sie przerazilam. Nie mialam odwagi zapytac lekarza w pon... zwlaszcza, ze to facet ;)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #134036 przez Dorciaition
No mam nadzieję, że już aż tak bardzo nie widać, choć trochę jeszcze tak.

Madzia własnie czytam i są różne opinie. Wiadomo jak w internecie. Jutro ide do gina, alw wstydze się zapytać B) :blink:

Odpowiedź eksperta Lekarz Aneta Zwierzchowska

Witam! Lepiej nie stosować tego typu kremów, przynajmniej nie pierwszego lepszego z drogerii. Może Pani ewentualnie spytać w aptece o jakiś specjalny, bezpieczny dla ciężarnych środek.
Pozdrawiam.

13 lata 6 miesiąc temu #134039 przez madziaska
jak Ci przyjdzie odwaga to daj znac ;)
13 lata 6 miesiąc temu #134040 przez Dorciaition
Ha ha, ok. Jutro idę pierwszy raz do tej kobiety. Zobaczę jaka będzie ;)

13 lata 6 miesiąc temu #134041 przez madziaska
na ktora masz wizyte???
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #134043 przez Dorciaition
Dopiero na 17.20. Cały dzień w stresie.

TyszAnka i Iva też jutro mają. Pewnie wcześniej.

Madzia Ty już 17 t zaczynasz. Ale leci ten czas. Jeszcze trochę i 40sty będzie :lol:

Luśka a Ty kiedy masz wizytę?

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #134047 przez madziaska
To trzymam kciuki i daj koniecznie znac jak minela wizyta... pewnie juz plec poznasz... Ja doszlam do wniosku, ze przy kolejnej wizycie poprosze lekarza o usg.... Moja siostra tez do niego chodzila i tez robil jej rzadko, wiec ona mu jeczala wiecznie o usg... Jak nie za trzy tyg to dopiero za 6.... Bedzie to juz 22 tydzien... A ja chce juz zobaczyc mojego babelka ;)

A na 4D kiedy sie wybieracie?

Dorcia przeraza mnie jak ten czas zasuwa ;) Przeciez to juz prawie polowa, a ciagle czuje jakby to byl poczatek ;) Myslalam, ze jak w domku bede siedziala to czas bedzie sie dluzyl...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #134057 przez Dorciaition
Postękaj też ;) Wcale sie Tobie nie dziwię, że chcesz maluszka zobaczyć :)

Własnie na 4d pójdę chyba przy połówkowym. Pewnie za 4 tygodnie. Zapytam ginki. U niej połówkowego nie będę pewnie robić, bo ma za słaby sprzęt.
Gdy dzidzia jest za duża 4d już tak fajnie nie wygląda. Przy Alanku miałam robione przy kazdej wizycie i najładniejsze wyszło w 23 tyg. Teraz też bym tak chciała.
Jak myślicie?

13 lata 6 miesiąc temu #134061 przez madziaska
Moj gin powiedzial, ze polowkowe zrobi wlasnie w 22 tyg, bo nastepna wizyta jest w 19 i on twierdzi, ze za wczesnie... I wlasnie nie wiem, czy potem od razu isc na 4D, tzn po tygodniu lub dwoch... kolezanka byla ostatnio w 26 i moiwila, ze dzidzius juz wydawal sie za duzy na 4D
13 lata 6 miesiąc temu #134071 przez Dorciaition
Twój nie ma 4D tak? Chyba byłoby najlepiej jak tak właśnie byś poszła, żeby maluszek nie był już za duży. Jak 26 tydz. wg niej to już późno koniecznie musimy wybrać się szybciej :) Moje 4D ostatnie było w 28 tyg. To już zdecydowanie było za późno.

13 lata 6 miesiąc temu #134122 przez luska
hej lochonki:)
Madzialska trafiłas w samo sedno bo ja tez bladzia pewnie bede na weselichu.Ale szczerze to ja smaruje tylko twarz z vichy mialam bardzo dobry krem koloryzujący nawilżający .Rewalke tyle , ze był tylko do twarzy .Poty miała śliczny odcień buzki i wcale nie rzucał sie tak w oczy na tle białego cielska.No ale ponoć bladość wchodzi w modę B)
Docia zamienię sie z toba na wizyty ja mam dopiero 22.06 wiec nawet nie liczę bo jeżeli o to chodzi to mam wrażenie , ze czas stoi w miejscu :dry:
A ja miałam 4d w 36 tc i byłam bardzo zadowolona z efektu :) Teraz nie wiem kiedy zrobię muszę się wybrać przede wszystkim do innego lekarza.Wiec zobaczę jak z kaska jak z czasem bede stała ale chce to połówkowe badanie prenatalne wiec pewnie przy połówkowym.
a ogolnie to mam lenia.Jutro czwartek wiec dzień sprzątania całej chałupy B) Juz mi sie nie chce.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia