- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #129356 przez Dorciaition
O wow, w 3 mamy wizytę tego samego dnia! Fajnie! Oby były same pozytywne wieści. Moze dowiemy się kogo nosimy pod serduszkiem Fajno by było.
Anka Ty to agentka jesteś
Z tym piciem też tak dziś mam. Pije, pije i latam do kibelka
Anka Ty to agentka jesteś
Z tym piciem też tak dziś mam. Pije, pije i latam do kibelka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #129370 przez Dorciaition
A ja oglądam You Can Dance, ale coś mi się nie chce już. Chyba pójdę się legnąć i ksiązeczkę poczytać.
Miłej nocki kochane! Spijcie spokojnie
Mam nadzieje, że jak się obudzę i odpalę kompa to Anaconda już tutaj będzie miała napisane jak wizyta.
Miłej nocki kochane! Spijcie spokojnie
Mam nadzieje, że jak się obudzę i odpalę kompa to Anaconda już tutaj będzie miała napisane jak wizyta.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #129375 przez TyszAnka
dziewczyny dzisiaj na basenie, obok mnie szafkę miała taka ładna młoda dziewczyna- jednym słowem taka dama- "ą" "ę", wypindrowana. Nie wiedziała jak się szafkę otwiera- wytłumaczyłam, pokazała ( wiecie sama tez nie wiedizałam bo co basen to inaczej ma zabezpieczenia w szafkach)
Pokazałam że najpierw na scianie musi do czytnika przyłozyc i jej szafka już jest otwarta i może do niej iśc., ja się rozebrałam jestem pod prysznicem, a damulka stoi obok i prosi mnie bym jej znów pokazała co i jak,,,,no oki, nie szkodzi- pokazałam....i poszłam.
Po półtorej godzinie wyszłam z basenu, poszłam po ręcznik do szafki, i pod prysznic.
Wracajac do szafki, lalunia szarpie za swoją i już ze łzami w oczach mówi do mnie- zapomniałam co najpierw, jak to było. Pokazałam, ale jak otwarła jej się szafka i łeb tam do niej swój wraziła, to myślałam że ja za kudły wezmę i tak czołem o tą szafkę pierdolnę ze trzy razy, albo by zapamiętała, albo by już wiecej na basen nie przyszła....qrwa co za tłuk z baby, jakbym taka w domu miała, to bym nerwowo nie wytrzymała na miejcu jej chłopa..... grrrrrr
W domu się zastanawiałam, czy czasem nie był to program ....."ukryta kamera"...może mysleli że mnie z równowagi wyprowadzą.....ale laska qrwa z kosmosu....
Pokazałam że najpierw na scianie musi do czytnika przyłozyc i jej szafka już jest otwarta i może do niej iśc., ja się rozebrałam jestem pod prysznicem, a damulka stoi obok i prosi mnie bym jej znów pokazała co i jak,,,,no oki, nie szkodzi- pokazałam....i poszłam.
Po półtorej godzinie wyszłam z basenu, poszłam po ręcznik do szafki, i pod prysznic.
Wracajac do szafki, lalunia szarpie za swoją i już ze łzami w oczach mówi do mnie- zapomniałam co najpierw, jak to było. Pokazałam, ale jak otwarła jej się szafka i łeb tam do niej swój wraziła, to myślałam że ja za kudły wezmę i tak czołem o tą szafkę pierdolnę ze trzy razy, albo by zapamiętała, albo by już wiecej na basen nie przyszła....qrwa co za tłuk z baby, jakbym taka w domu miała, to bym nerwowo nie wytrzymała na miejcu jej chłopa..... grrrrrr
W domu się zastanawiałam, czy czasem nie był to program ....."ukryta kamera"...może mysleli że mnie z równowagi wyprowadzą.....ale laska qrwa z kosmosu....
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #129528 przez luska
hej kobeitki
Ja chyba dzis pierwsza;0
jak tam samopoczucie??bo u mnie sennie pogoda do d..... wczoraj całe popołudnie burze.
ale od rana mi humor poprawiłyście hehe uśmiałam się
Batmanik a ty cycem jeszcze karmisz??
Dziewczyny zapodajcie jakiś pomysł na obiad bo mam pustke w głowie.W lodowce zreszta tez ;)Stoi wczorajsza ogorkowa i cos by sie przydało do nie zrobic.Podajcie mi jeszcze raz tez przepis na makaron z sosikiem z pomidorami i boczkiem bo to mam resztki.
Ja chyba dzis pierwsza;0
jak tam samopoczucie??bo u mnie sennie pogoda do d..... wczoraj całe popołudnie burze.
ale od rana mi humor poprawiłyście hehe uśmiałam się
Batmanik a ty cycem jeszcze karmisz??
Dziewczyny zapodajcie jakiś pomysł na obiad bo mam pustke w głowie.W lodowce zreszta tez ;)Stoi wczorajsza ogorkowa i cos by sie przydało do nie zrobic.Podajcie mi jeszcze raz tez przepis na makaron z sosikiem z pomidorami i boczkiem bo to mam resztki.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
Moderatorzy: ilona