BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #129061 przez anaconda_she
Dorcia.Wlasnie tak spogladam ze to juz 4,5. Co prawda plus minus tydzien bo termin ruchomy ale moj brzuch wskazuje na to ze to juz raczej 4,5 ;)
Dam znac. Jak nie dam rady dzisiaj to jutro na pewno sie pochwale jak wizyta.
Tak zerkam tutaj w wolnej chwili pomiedzy jedna faktura a druga ;) Zyc bez Was nie moge :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #129062 przez Aleksandra
Skończyłam w końcu papierkową robotę...ufff... Anaconda na pewno będziesz miał przez brzuszek usg. Koniecznie daj nam znać później co i jak :)
13 lata 7 miesiąc temu #129065 przez luska
hej kobietki
Uff u nas 30 stopni goraco jak nie wiem nawet robotę kobitki skończyły wcześniej bo nie dawały rady.Dobrze mój będzie może miał czas wiec go gdzieś wyciągnę.Ale wczoraj się zreflektował zabrał nas w końcu na basen pluskaliśmy sie 2 h , młody był w siódmym niebie.Efekt taki , ze ja dziś jeszcze jestem śnięta , bo jak już wychodziliśmy to padałam na ryjek.
Dorcia kiecki super , chyba jedna z nich zamówię .Ale i tak murze iść i coś konkretnego kupić na to wesele bo u nas teraz szał 2 wesela co roku i tak już się ciągnie od 2008 roku wiec kiecek w szafie kupa ale nie będę non stop w tych samych śmigać :blink:
13 lata 7 miesiąc temu #129067 przez anakol
Anaconda, jak to jest że Ty masz w tabelce termin na później niż ja (15.11, a ja 11.11) a na suwaczku ja mam 17-ty tydzień a Ty masz już 18-ty?
13 lata 7 miesiąc temu #129068 przez anaconda_she
Ola ty tez widze sleczysz w papierach ;) U mnie w biurze to koniec miesiaca i poczatek nowego wiec szal dzikich cial ;) My to faktycznie obydwie tylko o tej pracy piszemy ;) No ale co zrobic ja powoli dochodze do siebie ;)
Fajnie bedzie miec przez brzuszek bo przy tym dopochwowym to jakos moj J. niekoniecznie by sie dobrze czul. Co prawda widzial wszystko :) ale jakos tak srednio. Najgorsze jest to ze on wciaz mamrocze ze juz chce plec znac i jak lekarz mu nie powie dzisiaj to mu nastuka :D Oczywiscie w zartach ale widze ze jakos ma parcie na to zeby jak najszybciej sie dowiedziec.
13 lata 7 miesiąc temu #129069 przez luska
Dziewczyny ja wam nie zazdroszczę tego siedzenia w pracy.Jeszcze przy takiej pogodzie ......
13 lata 7 miesiąc temu #129070 przez anaconda_she
Kohana bo ja na poczatku podalam 15 a pozniej lekarz stwierdzil ze 4.11 bedzie. Takze ruchomy termin jest. Na suwaczki to ja biore mega poprawke :)
13 lata 7 miesiąc temu #129073 przez anakol
Aha, no to dobrze, bo już myślałam że coś namieszałam z moim suwaczkiem ;)

A o której masz dzisiaj wizytę? Będziemy czekać na wieści :side:
13 lata 7 miesiąc temu #129078 przez Aleksandra
Ja będę pracować do września i tyle. Mój lekarz nie jest skłonny do zwolnień ale jak pójdę we wrześniu i powiem, że już po prostu nie mam siły to będzie musiał mi dać :)
13 lata 7 miesiąc temu #129080 przez Dorciaition
z tymi suwaczkami tak jest. Anacol już zaczełaś 18 tydz, a Anaconda wg suwaczka 19 tydzień. Ja jutro zaczynam 17 :)

Moj maż jak się podpytałam specjalnie, że może poczekamy z płcią do porodu to mówił- no pewnie. Dziwak- ja to bym nie wytrzymała. On wie, że to Adrian i tak do brzucholka mówi :) A na początku twierdził, że dziewczynka. Pewnie nie długo się dowiemy.
Anaconda daj znać jak Twojemu podobała się wizyta :)

Wiecie co, musze Was zapytac czy tez tak macie. Mnie dziś tak na dole bolało jak bym miała okres dostać, no i znowu ciągle latam do kibelka zaglądać. No i mam taki śluz- biały. Mam nadzieje, że to normalne.

Luśka no to masz wesoło, tyle wesel. Ja idę we wrześniu do koleżanki. Już się nie mogę tych kiecek doczekać, mam nadzieję, że w nie wejdę ;)

Włąsnie zrobiłąm zupkę kalafiorową, ale chyba zrobię z niej krem, no i gołąbki tylko do podgrzania, więc obiadek gotowy.

A gdzie Batmanik, Iva, Suari??? Polisgambian i Marmagma na dobre nam uciekły. B)

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #129082 przez Dorciaition
Aleksandra napisał:

Ja będę pracować do września i tyle. Mój lekarz nie jest skłonny do zwolnień ale jak pójdę we wrześniu i powiem, że już po prostu nie mam siły to będzie musiał mi dać :)

Jak się dobrze czujesz i chcesz pracować to pewnie.
Ja ide w piatek w końcu sobie włosy pofarbować, bo już nie mogę patrzeć na moje odrosty, a później też trochę popracować :) Nawet w niedziele byłam w pracy :cheer:

13 lata 7 miesiąc temu #129084 przez Aleksandra
Czuję się dobrze i dlatego pracuję. Ale we wrześniu będzie już 7 miesiąc to przystopuję i z chęcią pobędę w domku :)

Dorcia nie wiem co ci jest, bo ja tego nie mam. Jeśli będzie ci to dokuczało to skontaktuj się może ze swoim lekarzem...
13 lata 7 miesiąc temu #129091 przez Dorciaition
Teraz już mnie nie boli. Może po prostu dzisiaj powinnam dostać okres. Zapytam jak pójdę do gina, 9go.

13 lata 7 miesiąc temu #129094 przez TyszAnka
Dorota to Ty też pracujesz? ja myslałam ze na L4 jestes :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
13 lata 7 miesiąc temu #129099 przez Batmanik
jestem jestem wlasnie skonczylam WAs czytac:) ale mialam dzis kiepski a nawet bardzo kiepski dzien i padam - na dzis mam dosc...
odpoczne troche i odezwe sie pozniej..
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka