BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #127643 przez Dorciaition
TyszAnka filmik nie chce się odtworzyc bo za długi jest- taka informacja u mnie.

A z tymi prezentami to oszaleć można. Nie wiadomo co teraz kupować :/

Co do cuszków to juz mam trochę kupione sobie- tuniczki na lato (dziś jeszcze mama mi dokupiła), legginsy 3/4 ciążowe, a i ostatnio kupiułam sobie tą sukienkę co wAm pojkazywałam na allegro. Bardzo fajna jest i brzuszek duży się spokojnie zmieści :)

Anaconda olej papierki, pogadaj z nami :silly:

Ciekawe czy Vestusia już była u gina. Dopiero jutro napisze :/
Mam nadzieje, że Ola nam dziś napiszę co ma między nożkami jej dzidzia :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #127645 przez Aleksandra
Ja niestety siedzę w pracy do 15 :( bo muszę na cito zrobić na jutro dokumenty ale sobie to odbiję w tygodniu :P
13 lata 7 miesiąc temu #127650 przez Dorciaition
Aleksandra napisał:

Ja niestety siedzę w pracy do 15 :( bo muszę na cito zrobić na jutro dokumenty ale sobie to odbiję w tygodniu :P

Jeszcze chwilka i będzie 15 :)

13 lata 7 miesiąc temu #127651 przez anaconda_she
Dorcia masz racje :) Zostało 1,5 godziny a to przeciez poniedzialek :) co sie bede meczyc od poczatku tygodnia. Co do ciuszkow, to ja tez juz mam troche. Szczupla jestem ale zawsze lubilam takie bluzki odcinane pod biustem wiec nawet spora czesc mam taka ktora jeszcze w ciazy posluzy i nie bedzie za ciasna. Ale na Allegro tez dwie paki zamowilam. Uzywane, ale ta jedna ktora mi ostatnio dziewczyna przyslala jest genialna. No takie piekne tuniki i w takim dobrym stanie ze az szkoda nosic :) Oczywiscie nie obylo sie bez gadania mojego faceta o bezcelowosci tych zakupow. Nie dosc ze uzywane i to za tyle rzeczy zaplacilam naprawde smieszna cene to jeszcze jakies marudzenie slyszalam. Ale zebym dobrze wygladala to owszem. W kazdym razie uswiadomilam mu ze jak chce to ja moge kupowac normalnie w sklepie ale wtedy to bede potrzebowala go do sponsorowania moich zakupow bo w czyms chodzic musze ;) Mam nadzieje ze przynajmniej na razie nie bedzie mamrotal :)
13 lata 7 miesiąc temu #127653 przez Dorciaition
AA takie paki? Warto? Oglądałam je nie raz, ale niegdy nie mogłam się zdecydować.

Ach z facetami to tak jest. Szkoda słów ;) hihi Pewnie na chwilę się uspokoi, a później znowu zacznie gderać ;)

13 lata 7 miesiąc temu #127663 przez anaconda_she
Ja tam uwazam ze warto.Tez nie mam czasu biegac po sklepach czy secondhandach wiec Allegro to swietna sprawa.A cena jest swietna. Okazje sie trafiaja rewelacyjne i ciuszki markowe. Dziewczyna wycenila za 280 a ja wylicytowalam za 80 i to bylo 8szt rzeczy tuniki i sweterko-bluzy. Kazda rzecz z tej paczki bardzo mi sie podoba.A najlapesze jest to ze i po ciazy beda sie nadawac do noszenia bo sa elastyczne :)
13 lata 7 miesiąc temu #127784 przez luska
hej kobietki
Ciekawe jak tam dziewuszki :)
Ja po dworze z małym i jestem wypompowana wypaplał sie w wodzie i zrobil kupsko w majty .Masakra od razu z dworu do wanny :P
Anaconda za taka cenne to na serio udało ci sie:)Ja co prawda gustuje w ciuchach zwykłych nie ciążowych tyle , ze dopasowanych do brzuszka bo i potem się przydadzą a z maluchem to na pewno będzie brak czasu na zakupy przynajmniej przez pierwsze 6 miesięcy.
Tyszanka tez bym chciała dzewuszke.Coreczka mam ale niestety w takim miejscu jak twój synek , no i synka przy sobie.Ale byle wszystko się szczęśliwie ułożyło.Poza tym myślę o 3 dzieci wiec jeszcze jedna podejście będzie
13 lata 7 miesiąc temu #127872 przez Aleksandra
Już jestem po badaniu. Nie mam zdjęć bo lekarz sprawdzała tylko jak się rozwija i czy moje przeziębienie nie wpłynęło na rozwój płodu. Niestety nie znamy również płci bo nie chciał się dzidziuś pokazać :) W każdym bądź razie wszystko jest ok. Dzidziuś jest bardzo ruchliwy, waży 150g i mierzy ok. 11 cm :) Powiedział również, że teraz nie mamy co patrzeć na wielkość bo najbardziej prawdopodobna była do 12 tc a teraz to już zależy od predyspozycji rodzinnej. Czyli może być duży np po tatusiu albo drobny tak jak ja jak się urodziłam :) Na początku miała problem, żeby go uchwycić, bo jej uciekał, ale w końcu dał się zbadać. Teraz czekamy do lipca :)
13 lata 7 miesiąc temu #127889 przez Batmanik
super ze wszytko oki :lol:
ach to chyba ziewczynka i wstydzi sie pokazac:)
ja mam dopiero 17 tego ale juz dni obliczam do wizyty:)
13 lata 7 miesiąc temu #127890 przez anakol
Ola, no to dzidziuś was trzyma w niepewności dalej :) Szkoda że się nie pokazał, ale grunt że wszystko dobrze!
Zrobiłam dziś makaron z takim sosem jak napisałaś (z boczkiem) i mój się nie mógł nachwalić :) zresztą mnie też smakował, mniam, więc sobie zapamiętam :woohoo: Tylko ja zrobiłam z makaronem spaghetti ale to już detal :)
13 lata 7 miesiąc temu #127904 przez Aleksandra
Cieszę się, że Ci smakował :) Do tego sosu pasuje każdy makaron :) Lekarka powiedział też , że faktycznie mogę już czuc ruchy dziecka. Niby pierworódki czują dopiero między 18 a 20 tc ale to dużo zależy od samej kobiety. Więc te "skurcze" które odczuwam to nic innego jak kopniaczki i wiercenie :woohoo: Ale dopiero takie mocniejsze powinnam poczuc za 2 tygodnie :)
13 lata 7 miesiąc temu #127927 przez luska
Olu najwazniesze , ze z dzidza wszystko oki :) A na następnej wizycie na pewno się dowiesz:)
Batmanak ja mam wizytę dopiero 22.Ale jak nigdy czas mi się dłuży i dłuży............
13 lata 7 miesiąc temu #127975 przez Dorciaition
Olu to cudownie, że z dzidzią wszystko ok. To najważniejsze. :) I te kopniaczki- czego chcieć więcej :lol:

Ciekawe jak Vestusia. Mam nadzieję, że nam dziś da znać.

U mnie dziś podbudka o 3.30 B) Zawieźliśmy mamę na lotnisko i pofrunęła. Ja idę za chwilę do piekarnika, zrobię kanapki mężowi do pracy i lulkać. Musze odespać :)

Ola, Anaconda, Anakol miłej pracy, a reszcie miłego dnia :)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #127996 przez iva 20
Witam dziewczyny :) Ola super ze z dzidzia wszystko okej :) tez juz tak bardzo chcialabym isc na usg a to jeszcze 9 dni :) no coz bede czekac z niecierpliwoscia :) Kurcze probowalam dac i pokazac wam te zdjecia ale jest w innym formacie co nie przyjmuje ta strona dziwne :ohmy: Ale super kazda czeka na wizyte albo juz byla i dzidzia sie chowie ciekawe jak bedzie u pozostalych :) :) Ja jak naraie nie kupywalam zadnych ciuszkow ciazowych chodze jak narazie w tych co mam :) ale napewno nie dlugo bede musiala sobie cos kupic :lol:
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #128003 przez iva 20
ooo da sie sciaglam program specjalny :D
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby