BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #108904 przez Dorciaition

Alanek[*] :(
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #108905 przez Aleksandra
Tak, siostra jest już w 6 miesiącu :) Właśnie na jej ślub jedziemy w piątek :) Termin ma na 20 lipca o ile się nie mylę i będzie miała synka :)

Co do ciuszków to ja na szczęście mam trochę bluzek z zeszłego lata. Kupowałam troszkę szersze i odcinane pod biustem bo po rzuceniu palenia troszkę mi się przytyło tu i ówdzie :silly: więc teraz jak znalazł :) Ale zaplanowałam sobie na czwartek zakupy w sklepie ciążowym bo na wyjazd chcę mieć jakieś wygodne spodnie i bluzeczki :)
13 lata 7 miesiąc temu #108907 przez Dorciaition
Koniecznie nam potem pokaż co zakupiłaś :)

13 lata 7 miesiąc temu #108931 przez Aleksandra
Pokażę na pewno. Mam tylko nadzieję, że coś dla siebie znajdę :) Twoje ciuszki dla maluszka są przesłodkie :)
13 lata 7 miesiąc temu #108953 przez Dorciaition
Tak się zastanwiam gdzie reszta dziewczyn :unsure:

Polishgambian, Marmagma, Batmanik, Anaconda_She dajcie znać co u Was, bo dawno się nie odzywałyście. B)

13 lata 7 miesiąc temu #108956 przez Dorciaition
A to mój brzuchol ;)

Olka dawaj Twój :blink:

Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #108976 przez Aleksandra
Wkleję jeszcze dzisiaj. Poproszę męża to mi zrobi bo sama się tak nie ustawię :dry: Brzucholek masz wspaniały, ja mam podobny :) A nawet chyba większy, szczególnie gdy się najem :silly:

Co do dziewczyn masz rację. Jakoś nas mało ostatnio...
13 lata 7 miesiąc temu #109031 przez Aleksandra
A to mój brzucholek :lol:
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #109034 przez madziaska
Ojjj dziewczynki z mila checia czesciej goscilabym tutaj, ale praca, praca, praca. a jak nie praca to wiecznie spie, wczoraj caly dzien ;) Ale postanowilam, ze od kolejnej wizyty biore zwolnienie, czyli od 16 maja siedze w domu!!! ;)
Dorcia brzuszek sliczny, u mnie tez juz cos niecos widac, zwlaszcza jak duzo zjem ;) Ubranka przeslodkie... ostatnio bylam w sklepie i tez chcialam juz cos kupic, ale nie dalam rady, tak mi sie plakac zachcialo, ze musialam wyjsc ze sklepu...
Odebralam wyniki badan, nieliczne bakterie w moczu. W sumie nie dziwie sie, bo od dawna mam problemy z pecherzem. dzwonilam do lekarza i nie kazal sie martwic...
13 lata 7 miesiąc temu #109035 przez Dorciaition
Ojejku jaki cudaśny :lol:

13 lata 7 miesiąc temu #109036 przez madziaska
Ola jaki fajny brzuszek :) Ale TY chyba liczysz ciaze od zaplodnienia prawda, a nie od OM???
13 lata 7 miesiąc temu #109041 przez Dorciaition
Madziaska właśnie wiem, że Ty zapracowana. Ale jak tylko pójdziesz na zwolnienie wizyta u nas codziennie musi być :)

Ale działają te Twoje hormony skoro nawet na ciuszki się tak bardzo wzruszasz :)

Najważniejsze, że lekarz mówił, że nie ma sie czym martwić. Wiec słuchaj sie jego koniecznie :woohoo:

13 lata 7 miesiąc temu #109043 przez madziaska
Codzienne wizyty beda jak w banku ;)lekarz tak mowi, wiec sie nie matwie, bede lykac zurawine i duzo pic, jakos damy z maluszkiem rade ;)
13 lata 7 miesiąc temu #109045 przez Dorciaition
madziaska napisał:

Codzienne wizyty beda jak w banku ;)lekarz tak mowi, wiec sie nie matwie, bede lykac zurawine i duzo pic, jakos damy z maluszkiem rade ;)

No pewnie, że tak :)

A ja jutro mam wizytę teściowej :( Najgorsze, że mojego męża nie będzie. Kurde... :dry:

13 lata 7 miesiąc temu #109048 przez Aleksandra
Liczę od ostatniej miesiączki tak jak liczy mi lekarz i tak mam w karcie ciąży Z tego co wyliczyłam "mniej więcej" zapłodnienie było 22-23.02. Ogólnie kiepsko ogarniałam te dni płodne i niepłodne bo przez prawie 9 lat brałam hormony. Dopiero załapałam o co mi chodzi chyba miesiąc przed ciążą :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia