BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 8 miesiąc temu #107663 przez MagdaM
Dorcia 6, z czego jakos gadaja 3 ze mna, z czego ja 1 czesto :silly: generalnie czestotliwosc pisania 1 post na 2 dni :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #107671 przez angellika1
Dorciaition napisał:

Na sierpnióweczkach to chyba wysyp :)
:blink:

A wysyp wysyp, już nawet w TV mówili że wakacyjne miesiące to najbardziej rozrodcze sa :) :) :) aż się boję o miejsce w szpitalu ;) ;) ;)
13 lata 8 miesiąc temu #107675 przez Dorciaition
Haha, Angelika na pewno znajdzie się jakieś miejsce dla Ciebie :silly: Ja to do Was zaglądam jak mam na coś ochotę, bo u Was częstym tematem to jedzonko jest :lol: Ostatnio na latte narobiłyście mi smaka :)

Magda nas jest 8, ale kilka z dziewczyn też siedzi cichutko. B)
Może jeszcze dołączą jakieś październikowe i listopadowe mamy.
Ja pierwszy raz tu trafiłam jak byłam w 19 tyg., więc jest nadzieja, że kobitek przybędzie :lol:

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #107676 przez Dorciaition
Suari nie mogę się napatrzeć na Twojego maluszka. Cudny jest :woohoo:

13 lata 8 miesiąc temu #107707 przez angellika1
ło matko Dorcia to my takie obżartuszki jesteśmy ;) ;) ;)
13 lata 8 miesiąc temu #107709 przez MagdaM
Angelika haha spokojnie ;) a swoja droga widac co ludzie robili w dluuugie, ciemne, zimowe i jesienne wieczory :P
Dorcia zobaczymy, moze masz racje ;) w kazdym razie bede skakac po tematach bo nawet na staraczkach cisza... Ale jak sie bede panoszyc to mnie wywalcie :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #107716 przez Dorciaition
Takie pozytywne obżartuski :lol:

Madzia siedź u nas ile chcesz. Im więcej kobit tym lepiej :)

A mi się właśnie zaczęły znowu mdłości. Wczoraj nic, więc myślałam, że już po, a tu proszę- przywędrowały ;)
Właśnie sobie pierożki gotuję :) Moze mi się trochę polepszy jak je skonsumuję :)

13 lata 8 miesiąc temu #107719 przez MagdaM
Smacznego :)
Tez mialam pierozki a teraz wcinam oscypki z grilla :silly: I tez sie przyplataly mdlosci a co gorsza - zawroty glowy :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #107723 przez Dorciaition
Dzięki i również smacznego. :)
Oscypków nie lubię :silly: Dziś ciągle zajadałam się pistacjami. Ogólnie mam apetyt ostatnio duży, ale w ogóle nie wiem na co mam chęć B)

13 lata 8 miesiąc temu #107778 przez MagdaM
Dorcia ja tez nie lubilam, smierdzialy mi skarpetami ale maz mnie nauczyl :silly:
No i lepsze sa na cieplo :) wczoraj zjadlam na rynku na kiermaszu wielkanocnym a potem zaraz ogromna porcje kawowych lodow :blush:
okropny wieczor... :huh:
dobranoc :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #107794 przez Suari
Uwielbiam oscypki na cieplo :)

Dzisiaj zaglądam tu częściej, bo mam wolne i o dziwno- dzisiaj żadnych mdłości i oby tak dalej !!! zazwyczaj po pracy byłam padnięta i mdłości trzymały mnie całe popołudnia i wieczory, podczytywałam tylko od czasu do czasu, ale mam nadzieję, że się to zmieni jak pójdę na wolne :)
13 lata 8 miesiąc temu #107827 przez Aleksandra
Już jestem dziewczynki. Dziś są jeszcze imieniny mojego chrześniaka, więc było na słodko :) A propo jedzenia to dziś mnie naszło i zrobiłam schabowe z ziemniaczkami o do tego sałata ze śmietaną :) W święta to ja chyba przytyję ze 4 kg :blush:

Dziś sprzątałam łazienkę i powiem wam szczerze, ze na prawdę się zmęczyłam....Jutro mycie okien a w sobotę gotowanie i pieczenie :)
13 lata 8 miesiąc temu #107977 przez Aleksandra
Cześć dziewczynki :)

Właśnie siedzę wpracy. W ogóle nie wiem po co przyszłam i po co te pacjentki się dziś zapisywały zamiasta siedzieć w domu i święta szykować :) W dodatku jestem sama, więc chyba się zanudzę....a w domu tyle roboty. Mam tylko cichą nadzieję, że mój mąż zrobi to o co go poprosiłam to już mi odejdzie pare rzeczy.

A Wam jak idą przygotowania?
13 lata 8 miesiąc temu #107990 przez Dorciaition
A no cześć :lol:

Ja też dziś w pracy. Strasznie mi nie dobrze :dry:

Przygotowania dzisiaj tylko malutkie, a jutro ruszam pełną parą.

Miłego dnia dziewczynki :woohoo:

13 lata 8 miesiąc temu #108017 przez Aleksandra
Ja dziś kończę świąteczne porządki a jutro będę pichcić :)

Mam nadzieję, że szefowa pozwoli mi dziś wcześniej wyjść. Pracuję w Warszawie a mieszkam za, więc wizja powrotu w korkach mnie przeraża.....:/
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia