BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 8 miesiąc temu #106220 przez Suari
Cześć Dziewuszki,
Nigdzie nie zniknęłąm :) Często jak wracam z pracy to jestem zmęczona, a jeszcze męczą mnie mdłości, zwłaszcza po południu i wieczorem, więc jak tylko mogę to odsypiam i wypoczywam, a w weekendy studia, więc nie mam za bardzo czasu.
Ja wizytę mam w czwartek i już mnie nosi i się denerwuję, jak zawsze zresztą. Zobaczymy co będzie po wizycie i może początkiem maja pójdę na "l4", więc będę tu częstszym gościem :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #106226 przez Batmanik
Witam!!! co do wizyty to ja mam jutro i nie wiem czy bede miala badania jak juz kiedys pisalam...
Dorciaition nie powinno zaszkodzic malenstwu bo ja przed porodem szorowalam fugi w lazience ace i nic mi nie bylo ani Igorkowi urodzol sie zdrowiutki:)
co do jazdy autem ja uwielbiam i nie przeszkadza mi to ze jestem w ciazy w tamten weekend bylam w katowicach a to ponad 200km w jedna str
w pierwszej ciazy tez bylo oki w 6mies sama pojechalam do katowic a 2 tyg przed porodem bylam w poznaniu al juz jako pasazer... cale szczescie ze dobrze znosze jazde
milego popoludnia!!
13 lata 8 miesiąc temu #106245 przez Aleksandra
My jedziemy 30 do Sosnowca na ślub mojej siostry i wracamy 2.05 a na weekend na ,mazury jedziemy 7.05 i wracamy następnego dnia, więc troszkę się najeżdżę :)

Ja też ostatnio wracam zmęczona z pracy mimo, że nie mam aż takiego urwania głowy ale pacjentki wykańczają mnie psychicznie. Jeszcze na ten tydzień zaplanowałam porządki przedświąteczne bo weekend miałam mega lenia po szkole i mi się po prostu nie chciało ręką ruszyć.

Dziś pobolewa mnie krzyż i jeden pośladek, a raczej promieniuje mi od biodra. To chyba od długiego siedzenia w pracy :(

Batmanik czekamy jutro na relację :)
13 lata 8 miesiąc temu #106263 przez Dorciaition
No to mamy dwie wizyty w tym tygodniu! Suari bierz to zwolnienie i chodź już do nas :silly: No tak Batmanik właśnie po zwolnienie śmiga :) ale jak będą Cie badać to daj znać.
Ja też nie miałam aż tak wielkich problemów z jazdą (ewentualnie długą), a to były nie całe 2 godz. Na pewno przez smród tej kraty tak to ze mna zrobiło. :angry:
A ja w czerwcu na ponad 2 tyg wylatuję do Anglii, wiec też podróż będzie :)
A jak tam Wasz apetyt? Mój dziś słabo, choc ostatnio dużo paluszków jem. Jest mi wtedy trochę lepiej, susam je :blink:

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #106279 przez Dorciaition
Aleksandra możliwe, że to od długiego siedzenia, choć ja pewnie nie siedzę tyle co Ty, a też mnie boli krzyż i kość ogonowa :) Starość... :silly:

13 lata 8 miesiąc temu #106285 przez Aleksandra
Dziś trochę mniej zjadłam. To chyba dlatego, ze wczoraj cały dzień był na słodko i na razie mam przesyt :) Wzięłam się teraz za ogarnianie pokoju, ale coś czuję że to będzie bardzo dłuuuugie sprzątanie :side:
13 lata 8 miesiąc temu #106289 przez Aleksandra
Dorcia masz rację, zajrzę w dowód to znajdę odpowiedź na wszystkie strzykania i bóle :) Chociaż ja i tak mam cały czas 18-tkę (tak od 9-ciu lat) :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #106300 przez Dorciaition
Haha, no pewnie, już zawsze będziemy miały 18stki (ja od 7-miu) a co tam :silly: :woohoo:

A ja już w łóżeczku, choć jeszcze z piesem muszę wyjść ;) W ogóle nie mam chęci na sprzątanie, a wiem, że w końcu mnie to czeka :dry:
Mam wieeeelką ochotę na arbuza! :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #106308 przez Aleksandra
A ja bym wszamała truskawki....tylko skąd ja wezmę w kwietniu dobre truskawki??? Muszę się zadowolić grejpfrutem i jabłkami. Mam kubusia truskawkowo-bananowego!! Właśnie sobie przypomniałam :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #106329 przez Dorciaition
Oo, truskaweczki też, czereśnie... :)
Mnie coś zaczął brzuch boleć :(
Idę lulkać.
Dobranoc dziewuszki :kiss:

13 lata 8 miesiąc temu #106384 przez Aleksandra
A ja w końcu posprzątałam. Zostało mi tylko umycie okna i odkurzanie (ale na to postaram się namówić mojego męża :) )

Też idę spać, bo biodro zaczyna mi bardziej dokuczać.

Dobranoc :)
Do jutra dziewczynki :)
13 lata 8 miesiąc temu #106607 przez Aleksandra
Witam w ten piękny słoneczny dzień :)

Jak tam Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja dzisiaj czuję się rewelacyjnie i mam nawet dobry humorek :) Po południu jadę z mżusiem na zakupy, bo muszę siostrze kupoić prezent ślubny a zażyczyła sobie blender i prezent mojemu chrześniakowi na 4-te urodziny, więc troszkę się nachodze po sklepach.
13 lata 8 miesiąc temu #106615 przez Dorciaition
Witaj. Faktycznie, piękna dziś pogoda. Pomimo dalszych mdłości udało mi się umyć okienka, a za chwile idę z psinką na długi spacerek, bo juz patrzy na mnie ;)
NO to miłych zakupów Aleksandra :) Jak będziesz chodziła po dziecięcych moze dla swojej kruszynki już coś zakupisz :lol:

13 lata 8 miesiąc temu #106682 przez Batmanik
Witam!!!
w koncu w domku:)
jednak lekarz zbadal i jest wszystko oki nie ma zagrozenia zespolem downa rozwija sie prawidlowo ma wszystkie paluszki bo akurat pokazalo lapki no i nastepna wizyta 18 maj juz sie nie moge doczekac;)
milego popoludnia!!
13 lata 8 miesiąc temu #106688 przez Dorciaition
To cudownie Batmanik. Oby tak dalej :)
Jak masz fotkę to pochwal się maleństwem :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama