- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106220 przez Suari
Cześć Dziewuszki,
Nigdzie nie zniknęłąm Często jak wracam z pracy to jestem zmęczona, a jeszcze męczą mnie mdłości, zwłaszcza po południu i wieczorem, więc jak tylko mogę to odsypiam i wypoczywam, a w weekendy studia, więc nie mam za bardzo czasu.
Ja wizytę mam w czwartek i już mnie nosi i się denerwuję, jak zawsze zresztą. Zobaczymy co będzie po wizycie i może początkiem maja pójdę na "l4", więc będę tu częstszym gościem
Nigdzie nie zniknęłąm Często jak wracam z pracy to jestem zmęczona, a jeszcze męczą mnie mdłości, zwłaszcza po południu i wieczorem, więc jak tylko mogę to odsypiam i wypoczywam, a w weekendy studia, więc nie mam za bardzo czasu.
Ja wizytę mam w czwartek i już mnie nosi i się denerwuję, jak zawsze zresztą. Zobaczymy co będzie po wizycie i może początkiem maja pójdę na "l4", więc będę tu częstszym gościem
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106226 przez Batmanik
Witam!!! co do wizyty to ja mam jutro i nie wiem czy bede miala badania jak juz kiedys pisalam...
Dorciaition nie powinno zaszkodzic malenstwu bo ja przed porodem szorowalam fugi w lazience ace i nic mi nie bylo ani Igorkowi urodzol sie zdrowiutki:)
co do jazdy autem ja uwielbiam i nie przeszkadza mi to ze jestem w ciazy w tamten weekend bylam w katowicach a to ponad 200km w jedna str
w pierwszej ciazy tez bylo oki w 6mies sama pojechalam do katowic a 2 tyg przed porodem bylam w poznaniu al juz jako pasazer... cale szczescie ze dobrze znosze jazde
milego popoludnia!!
Dorciaition nie powinno zaszkodzic malenstwu bo ja przed porodem szorowalam fugi w lazience ace i nic mi nie bylo ani Igorkowi urodzol sie zdrowiutki:)
co do jazdy autem ja uwielbiam i nie przeszkadza mi to ze jestem w ciazy w tamten weekend bylam w katowicach a to ponad 200km w jedna str
w pierwszej ciazy tez bylo oki w 6mies sama pojechalam do katowic a 2 tyg przed porodem bylam w poznaniu al juz jako pasazer... cale szczescie ze dobrze znosze jazde
milego popoludnia!!
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106245 przez Aleksandra
My jedziemy 30 do Sosnowca na ślub mojej siostry i wracamy 2.05 a na weekend na ,mazury jedziemy 7.05 i wracamy następnego dnia, więc troszkę się najeżdżę
Ja też ostatnio wracam zmęczona z pracy mimo, że nie mam aż takiego urwania głowy ale pacjentki wykańczają mnie psychicznie. Jeszcze na ten tydzień zaplanowałam porządki przedświąteczne bo weekend miałam mega lenia po szkole i mi się po prostu nie chciało ręką ruszyć.
Dziś pobolewa mnie krzyż i jeden pośladek, a raczej promieniuje mi od biodra. To chyba od długiego siedzenia w pracy
Batmanik czekamy jutro na relację
Ja też ostatnio wracam zmęczona z pracy mimo, że nie mam aż takiego urwania głowy ale pacjentki wykańczają mnie psychicznie. Jeszcze na ten tydzień zaplanowałam porządki przedświąteczne bo weekend miałam mega lenia po szkole i mi się po prostu nie chciało ręką ruszyć.
Dziś pobolewa mnie krzyż i jeden pośladek, a raczej promieniuje mi od biodra. To chyba od długiego siedzenia w pracy
Batmanik czekamy jutro na relację
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #106263 przez Dorciaition
No to mamy dwie wizyty w tym tygodniu! Suari bierz to zwolnienie i chodź już do nas No tak Batmanik właśnie po zwolnienie śmiga ale jak będą Cie badać to daj znać.
Ja też nie miałam aż tak wielkich problemów z jazdą (ewentualnie długą), a to były nie całe 2 godz. Na pewno przez smród tej kraty tak to ze mna zrobiło.
A ja w czerwcu na ponad 2 tyg wylatuję do Anglii, wiec też podróż będzie
A jak tam Wasz apetyt? Mój dziś słabo, choc ostatnio dużo paluszków jem. Jest mi wtedy trochę lepiej, susam je
Ja też nie miałam aż tak wielkich problemów z jazdą (ewentualnie długą), a to były nie całe 2 godz. Na pewno przez smród tej kraty tak to ze mna zrobiło.
A ja w czerwcu na ponad 2 tyg wylatuję do Anglii, wiec też podróż będzie
A jak tam Wasz apetyt? Mój dziś słabo, choc ostatnio dużo paluszków jem. Jest mi wtedy trochę lepiej, susam je
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106279 przez Dorciaition
Aleksandra możliwe, że to od długiego siedzenia, choć ja pewnie nie siedzę tyle co Ty, a też mnie boli krzyż i kość ogonowa Starość...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106285 przez Aleksandra
Dziś trochę mniej zjadłam. To chyba dlatego, ze wczoraj cały dzień był na słodko i na razie mam przesyt Wzięłam się teraz za ogarnianie pokoju, ale coś czuję że to będzie bardzo dłuuuugie sprzątanie
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106289 przez Aleksandra
Dorcia masz rację, zajrzę w dowód to znajdę odpowiedź na wszystkie strzykania i bóle Chociaż ja i tak mam cały czas 18-tkę (tak od 9-ciu lat)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106300 przez Dorciaition
Haha, no pewnie, już zawsze będziemy miały 18stki (ja od 7-miu) a co tam
A ja już w łóżeczku, choć jeszcze z piesem muszę wyjść W ogóle nie mam chęci na sprzątanie, a wiem, że w końcu mnie to czeka
Mam wieeeelką ochotę na arbuza!
A ja już w łóżeczku, choć jeszcze z piesem muszę wyjść W ogóle nie mam chęci na sprzątanie, a wiem, że w końcu mnie to czeka
Mam wieeeelką ochotę na arbuza!
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106308 przez Aleksandra
A ja bym wszamała truskawki....tylko skąd ja wezmę w kwietniu dobre truskawki??? Muszę się zadowolić grejpfrutem i jabłkami. Mam kubusia truskawkowo-bananowego!! Właśnie sobie przypomniałam
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106329 przez Dorciaition
Oo, truskaweczki też, czereśnie...
Mnie coś zaczął brzuch boleć
Idę lulkać.
Dobranoc dziewuszki
Mnie coś zaczął brzuch boleć
Idę lulkać.
Dobranoc dziewuszki
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106384 przez Aleksandra
A ja w końcu posprzątałam. Zostało mi tylko umycie okna i odkurzanie (ale na to postaram się namówić mojego męża )
Też idę spać, bo biodro zaczyna mi bardziej dokuczać.
Dobranoc
Do jutra dziewczynki
Też idę spać, bo biodro zaczyna mi bardziej dokuczać.
Dobranoc
Do jutra dziewczynki
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106607 przez Aleksandra
Witam w ten piękny słoneczny dzień
Jak tam Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja dzisiaj czuję się rewelacyjnie i mam nawet dobry humorek Po południu jadę z mżusiem na zakupy, bo muszę siostrze kupoić prezent ślubny a zażyczyła sobie blender i prezent mojemu chrześniakowi na 4-te urodziny, więc troszkę się nachodze po sklepach.
Jak tam Wasze samopoczucie dzisiaj? Ja dzisiaj czuję się rewelacyjnie i mam nawet dobry humorek Po południu jadę z mżusiem na zakupy, bo muszę siostrze kupoić prezent ślubny a zażyczyła sobie blender i prezent mojemu chrześniakowi na 4-te urodziny, więc troszkę się nachodze po sklepach.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106615 przez Dorciaition
Witaj. Faktycznie, piękna dziś pogoda. Pomimo dalszych mdłości udało mi się umyć okienka, a za chwile idę z psinką na długi spacerek, bo juz patrzy na mnie
NO to miłych zakupów Aleksandra Jak będziesz chodziła po dziecięcych moze dla swojej kruszynki już coś zakupisz
NO to miłych zakupów Aleksandra Jak będziesz chodziła po dziecięcych moze dla swojej kruszynki już coś zakupisz
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #106682 przez Batmanik
Witam!!!
w koncu w domku:)
jednak lekarz zbadal i jest wszystko oki nie ma zagrozenia zespolem downa rozwija sie prawidlowo ma wszystkie paluszki bo akurat pokazalo lapki no i nastepna wizyta 18 maj juz sie nie moge doczekac;)
milego popoludnia!!
w koncu w domku:)
jednak lekarz zbadal i jest wszystko oki nie ma zagrozenia zespolem downa rozwija sie prawidlowo ma wszystkie paluszki bo akurat pokazalo lapki no i nastepna wizyta 18 maj juz sie nie moge doczekac;)
milego popoludnia!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona