- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #103362 przez Dorciaition
Marmagma, choć mówią, że to za szybko mnie też sie wydaję, że czuję coś w brzuszku. Pewnie to jeszcze nie dzidzia, ale może te bombelki czy cos nie wiem.
A ciuchy? Jeszcze sie mieszczę, choć nie powiem, w domu sobie noszę czasami moje stare legginsy ciażowe. Jest mi luźno i wygodnie. Zrezygnowałam już jednak z obcisłych dzinsów, bo nie chcę tak jak mówisz uciskać maluszka. Teraz jest właśnie dużo rzeczy, takie jak tuniki np, które w ciaży też można nosić, więc nie jest tak źle. A wszystkie ciuszki ciążowe co mam, zamawiałam z allegro.
Kochana ja też z Gdańska
A ciuchy? Jeszcze sie mieszczę, choć nie powiem, w domu sobie noszę czasami moje stare legginsy ciażowe. Jest mi luźno i wygodnie. Zrezygnowałam już jednak z obcisłych dzinsów, bo nie chcę tak jak mówisz uciskać maluszka. Teraz jest właśnie dużo rzeczy, takie jak tuniki np, które w ciaży też można nosić, więc nie jest tak źle. A wszystkie ciuszki ciążowe co mam, zamawiałam z allegro.
Kochana ja też z Gdańska
Temat został zablokowany.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103371 przez Dorciaition
Aśka dziękujemy
Tobie też powodzonka życzymy Już nie długo...
To Twój bruszek w avatarku? Cuudny
Tobie też powodzonka życzymy Już nie długo...
To Twój bruszek w avatarku? Cuudny
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103375 przez Batmanik
ja juz kiedys cos w brzuchu poczulam jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy i jak wstawalam z lozka to poczulam kuleczke w brzuchu powiedzialam o tym mojemu facetowi to stwierdzil ze to Nadzieja( bo tak chce nazwac coreczkke) - dziwne ale naprawde tak poczulam
no dokladnie na ruchy dzidzi za wczesnie...
ja tam nie mam jako takich zachcianek a kawe pije bardzo slabiutka- a w pierwszej ciazy calkowicie mnie odrzucilo od kawy teraz tylko obrzydzenie nabralam do nabialu...
no dokladnie na ruchy dzidzi za wczesnie...
ja tam nie mam jako takich zachcianek a kawe pije bardzo slabiutka- a w pierwszej ciazy calkowicie mnie odrzucilo od kawy teraz tylko obrzydzenie nabralam do nabialu...
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103379 przez marmagma
Ja konkretnie jestem z Gdyni:) ale do Gdańska nie jest daleko:D moja siostrę swego czasu , jak jeździła do Wawy prosiłam , aby w termosie przywoziła mi białą czekoladę ze Starbucksa:D
Jeśli chodzi o ciuchy to dzisiaj kupiłam sobie na Allegro spodnie i już nie mogę się doczekać, jak do mnie przyjadą Z pierwszej ciąży prawie nic nie mam, bo rodziłam w sierpniu i długo nie było widać brzunia. Mam same letnie ubrania, a takich rozmiarów to raczej nie będę jeszcze miała, bo to będzie 4-6 miesiąc... Za to mam wielką frajdę w wyszukiwaniu na Allegro ciuchów i to umila mi moje leżakowanie:)
Jeśli chodzi o ciuchy to dzisiaj kupiłam sobie na Allegro spodnie i już nie mogę się doczekać, jak do mnie przyjadą Z pierwszej ciąży prawie nic nie mam, bo rodziłam w sierpniu i długo nie było widać brzunia. Mam same letnie ubrania, a takich rozmiarów to raczej nie będę jeszcze miała, bo to będzie 4-6 miesiąc... Za to mam wielką frajdę w wyszukiwaniu na Allegro ciuchów i to umila mi moje leżakowanie:)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103387 przez Dorciaition
Blisko, bo ja z Oliwy Kurcze, nie wiem co to Starbucks, przynajmniej chyba nigdy tam nie byłam, ale brzmi pysznie.
Też uwielbiam oglądać te ciuszki Ach, nie mogę się już doczekać bruszka
Też uwielbiam oglądać te ciuszki Ach, nie mogę się już doczekać bruszka
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103450 przez Aleksandra
Mi się tak wydaje, że słyszałam maleństwo Ja czasami czuję taką kuleczkę w brzuszku, no i brzuszek mi rośnie - zresztą widziałyście jaki mam Jeśli chodzi o ciuchy to chodzę w tych sprzed ciąży. Spodnie jeansowe kiedyś kupiłam ciut za luźne a teraz są akurat. Zrezygnowałam już z paska do nich bo mnie uciskał. Bluzki też mam jeszcze dobre, choć na biuście są już troszkę obcisłe i brzuszek mi się już troszkę odznacza. Po domu chodzę albo w dresie albo w długiej tunice takiej do kolan. Podejrzewam, że już niedługo będę musiała iśc na zakupy ciążowe, bo robi się ciepło a ja mam same obcisłe bluzeczki, krótkie spodenki i sukienki, w które raczej się już nie zmieszczę w te wakacje
Muszę spróbować tej kawy Anatol
Koło mnie (mieszkam pod Warszawą w miejscowości Złotokłos) jakiś czas temu zrobili kawiarenkę. Mają tam pyszną czekoladę na gorąco w wielu smakach (taką gęstą, że jem ją łyżeczką) i pyszną szarlotkę na ciepło z lodami...mmmmm...niebo w gębie Jutro po nadaniu mąż mi obiecał, że pójdziemy do pizzy hut bo za każdym razem jak widzę ich reklamę w tv to mam ślinotok
Muszę spróbować tej kawy Anatol
Koło mnie (mieszkam pod Warszawą w miejscowości Złotokłos) jakiś czas temu zrobili kawiarenkę. Mają tam pyszną czekoladę na gorąco w wielu smakach (taką gęstą, że jem ją łyżeczką) i pyszną szarlotkę na ciepło z lodami...mmmmm...niebo w gębie Jutro po nadaniu mąż mi obiecał, że pójdziemy do pizzy hut bo za każdym razem jak widzę ich reklamę w tv to mam ślinotok
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103455 przez Dorciaition
"W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał się drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią....
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem czyli jej nie ma...
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja wierzę w życie po porodzie." ....
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią....
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem czyli jej nie ma...
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja wierzę w życie po porodzie." ....
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103460 przez marmagma
Starbucks jest w centrum Manhattan, niedawno go otworzyli. Ja uwielbiam ich napój z białą czekoladą... Mniammmm!!!!!
ostatnio też mam ochotę na Pizza Hut!!! Już 2 razy w tym tygodniu prosiłam męża, aby zamówił Super Supreme z serem na bokach....Oj!!!Pyszności!!!!!
ostatnio też mam ochotę na Pizza Hut!!! Już 2 razy w tym tygodniu prosiłam męża, aby zamówił Super Supreme z serem na bokach....Oj!!!Pyszności!!!!!
Moderatorzy: ilona