- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102257 przez Aleksandra
Ja mam 14.04 Ciekawe co u mnie będzie. Ja obstawiam chłopaka a koleżanka w pracy też mi syna wywróżyła. A wy macie podejrzenie co do płci maluszka ?
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102267 przez Batmanik
ja nie ma pojecia co u mnie bedzie mam cicha nadzieje ze dziewczynka bo synka juz mamy...
pamietam przy pierwszej ciazy moj D chcial corciei jak mi lekarz powiedzial ze chlopak to w domu plakalam ale wazne ze jest zdrowy a tatus chodzi dumny jak paw... nie moge doczekac sie gdziea 15 tyg bo w tym czasie lekarz mi powiedzial ze synek i juz tak zostalo
pamietam przy pierwszej ciazy moj D chcial corciei jak mi lekarz powiedzial ze chlopak to w domu plakalam ale wazne ze jest zdrowy a tatus chodzi dumny jak paw... nie moge doczekac sie gdziea 15 tyg bo w tym czasie lekarz mi powiedzial ze synek i juz tak zostalo
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102270 przez anaconda_she
Zachcianki, zachcianki...hmm wlasnie siedze w pracy i probuje cos robic ale kupilam wczoraj pistacje i nie moglam sie opanowac zeby ich teraz nie otworzyc. Siedze i lupie je jak wiewiorka A na marchewkowe soczki to juz nie moge patrzec bo pilam je non stop przez pierwsze 2 tygodnie odkad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. Chociaz na bialego kubusia to bym sie skusila:) Poza tym roznie. Na fast foody nie mam checi ale tak za mna chodzily domowe frytki ze az poprosilam mame zeby mi usmazyla bo sama przy tej patelni bym padla:) pyszne byly ale poki co skutecznie mam dosc na jakis czas.
Pozdrowionka i milego dnia zycze
Pozdrowionka i milego dnia zycze
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102284 przez Aleksandra
Mnie ostatnio naszło na ciastko z jabłkiem z McDonalada ( w niedzielę razem z Moutain dew) a w piątek musiałam koniecznie zatrzymać się na stacji po hot doga
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102295 przez anaconda_she
Ja najpierw czulam dziewuszke, a teraz coraz bardziej wydaje mi sie ze bedzie chlopiec. Co dziwne dzisiaj mialam pierwszy sen odkad jestem w ciazy i snila mi sie mala niegrzeczna dziewczynka...moze to trzeba interpretowac na odwrot Sama nie wiem. Ale pierwsze amalenstwo to u mnie bez znaczenia bardzo bym chciala jak my wszystkie zreszta zeby bylo zdrowe.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102314 przez Aleksandra
A właśnie! MI też się ostatnio śnił niemowlak, a dokładnie noworodek. Lerzał koło mnie, pielęgniarki go myły i patrzył się na mnie. I to był dziewczynka :0 MIała czarną czuprynę na głowie i czarne ogromne oczka. Śliczna była
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #102373 przez Dorciaition
A ja czuję, że skoro pierwszy był chłopczyk, to teraz będzie dziewczynka. W ogóle bardzo cera mi się popsuła ostatnio A ja u Was? Są jakieś zmiany?
Już nie długo dziewczyny będziemy wiedzieć. Raz dwa zleci
Wiadomo, że najbardziej chcemy aby było zdrowe, ale o tym nie trzeba nawet mówić, bo każda mama tylko o tym myśli. Gdyby drugi raz mi się coś takiego przydażyło to bym chyba umarła, ale jestem dobrej myśli, a to chyba ważne
Oo, pistacje uwielbiam A teraz właśnie zajadam bułeczkę z pomidorem i szczypiorkiem
Aleksandra w takim razie czekamy w czwartek na informacje jak dzidzia
Już nie długo dziewczyny będziemy wiedzieć. Raz dwa zleci
Wiadomo, że najbardziej chcemy aby było zdrowe, ale o tym nie trzeba nawet mówić, bo każda mama tylko o tym myśli. Gdyby drugi raz mi się coś takiego przydażyło to bym chyba umarła, ale jestem dobrej myśli, a to chyba ważne
Oo, pistacje uwielbiam A teraz właśnie zajadam bułeczkę z pomidorem i szczypiorkiem
Aleksandra w takim razie czekamy w czwartek na informacje jak dzidzia
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102427 przez Aleksandra
Mi się cera nawet poprawiła, mam bardzo delikatną skórę na buzi. Ja właśnie zajadam kajzerkę z serkiem kanapkowym ze szczypiorkiem
Obowiązkowo w czwratek zdam relację i wkleję nowe zdjęcie mojego maleństwa
Wszystkie nasze dzidziusie urodzą się piękne i zdrowe - nie widze innej możliwości Jestem co do tego optymistką
Obowiązkowo w czwratek zdam relację i wkleję nowe zdjęcie mojego maleństwa
Wszystkie nasze dzidziusie urodzą się piękne i zdrowe - nie widze innej możliwości Jestem co do tego optymistką
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102492 przez anaconda_she
Hej hej.
A mnie cera na razie sie trzyma w dobrej kondycji, moze tylko blada jestem. Poza tym wszystko ok.
Jedno co nie daje mi spokoju to wlosy. Zawsze farbowalam na blond a teraz odkad wiem ze bedzie dzidzius musialam przystopowac. Ale nie powiem meczy mnie to strasznie bo czuje sie jaka taki mini lumpek Co prawda pytalam lekarza i powiedzial zeby sie troche wstrzymac, ale nie ze wzgledu na dziecko tylko raczej na chemie i wlosy ktore na razie sa slabsze. Ale z tego co czytam tyle ile ludzi tyle opinii. Jedne dziewczyny farbuja inne kategorycznie mowia ze nie a ja tak tesknie za normalnym wygladem. Na pewno lepiej bym sie poczula
Moze wy mi kochane cos podpowiecie?
No nic, u mnie koncowka pracy, jeszcze tylko niecala godzinka i ide do domu na pyszna watrobke.Juz nie moge sie doczekac
Pozdrowionka i do uslyszenia
A mnie cera na razie sie trzyma w dobrej kondycji, moze tylko blada jestem. Poza tym wszystko ok.
Jedno co nie daje mi spokoju to wlosy. Zawsze farbowalam na blond a teraz odkad wiem ze bedzie dzidzius musialam przystopowac. Ale nie powiem meczy mnie to strasznie bo czuje sie jaka taki mini lumpek Co prawda pytalam lekarza i powiedzial zeby sie troche wstrzymac, ale nie ze wzgledu na dziecko tylko raczej na chemie i wlosy ktore na razie sa slabsze. Ale z tego co czytam tyle ile ludzi tyle opinii. Jedne dziewczyny farbuja inne kategorycznie mowia ze nie a ja tak tesknie za normalnym wygladem. Na pewno lepiej bym sie poczula
Moze wy mi kochane cos podpowiecie?
No nic, u mnie koncowka pracy, jeszcze tylko niecala godzinka i ide do domu na pyszna watrobke.Juz nie moge sie doczekac
Pozdrowionka i do uslyszenia
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #102504 przez Dorciaition
Anaconda co do farbowania to sama jestem rozdarta. W poprzedniej ciązy farbowałam. Teraz też będę, bo tak jak Ty rozjaśniam, ale oczywiście mniej i w II trymestrze. Pytałam też wiele osób, fryzjerek, no i mówiły, ze teraz są takie farby, że są bezpieczne. A te wszystkie "gwiazdy" przecież też farbują
A kobieta w ciazy przecież musi czuć się dobrze tak? A z odrostami to słabo Jak mama zadowolona to dzidzia też
A kobieta w ciazy przecież musi czuć się dobrze tak? A z odrostami to słabo Jak mama zadowolona to dzidzia też
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102519 przez anaconda_she
Dzieki kochana Dorciaition,
No wlasnie o to chodzi ze jak mama dobrze sie czuje to i male w lepszej formie. A nie orientujesz sie jakie blndy mozna stosowac? Moze cos ci podpowiedzialy fryzjerki? Ja slyszalam o farbie ktora sie nazywa Reflexen chyba Loreala ale szczerze to niestety jej nie spotkalam ani w sklepie ani na Allegro. Myslalam tez zeby sprobowac tylko woda utleniona bo ona raczej nie zaszkodzi ale sama nie wiem.
No wlasnie o to chodzi ze jak mama dobrze sie czuje to i male w lepszej formie. A nie orientujesz sie jakie blndy mozna stosowac? Moze cos ci podpowiedzialy fryzjerki? Ja slyszalam o farbie ktora sie nazywa Reflexen chyba Loreala ale szczerze to niestety jej nie spotkalam ani w sklepie ani na Allegro. Myslalam tez zeby sprobowac tylko woda utleniona bo ona raczej nie zaszkodzi ale sama nie wiem.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #102521 przez Dorciaition
Nie mam pojęcia. Zawsze zdaje się na fryzjerkę
Anaconda zrób suwaczek, co będziemy widziały jak Twoja dzidzia rośnie
Anaconda zrób suwaczek, co będziemy widziały jak Twoja dzidzia rośnie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
Moderatorzy: ilona