- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99645 przez marmagma
Ja jeszcze niczym na rozstępy się nie smaruję. Brzucha u mnie nie widać póki co, więc nie widzę jeszcze potrzeby... W pierwszej ciąży w trakcie jej trwania nic mi się nie pojawiło...ale za to "po" na tak zwanych "boczkach" pojawiły się rozstępy, ale nie dużo, bo zaledwie 2. Smarowałam się w trakcie ciąży Fissanem i myślę ,że do niego wrócę. Był wtedy w rozsądnej cenie. Pamiętajcie,żeby po porodzie też się smarować chociażby oliwką. Ja chyba za szybko przestałam stąd pamiątka, ale spoko, nie rzucają się tak w oczy moje 2 paski:)
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99650 przez Aleksandra
U mnie też brzuszka nie widac (chyba że się najem to wtedy mam piłeczkę ) ale smaruję się oliwką. Mam już małe rozstępy na pośladkach i na boczkach ale to z okresu dojrzewania bo miałam wahania wagi i mi się zrobiły. Słyszałam, że Mustela jest dobra zarówno na już istniejące rozstępy jak i w ich zapobieganiu, więc chyba ją kupię. Piersi też smaruję oliwką, bo też mogą się na nich zrobic paseczki. A poza tym pierwszy raz czuję, że mam piersi. W staniku to jeszcze jakoś wytrzymam, ale w momencie gdy zdejmuję, to mam wrażenie, ze zamiast piersi mam dwa kamienie. W sobotę jadę na zakupy po tą sukienkę to i zaopatrzę się w odpowiednią bieliznę. Zawsze po domu chodziłam bez stanika ale niestety muszę się przestawic na miękki stanik. A jak wasze piersi ?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99989 przez Aleksandra
Mam mały problem, z którym już nie wiem jak sobie poradzić, a mianowicie chodzi o mycie zębów. Za każdym raziem gdy myję zęby jest mi nie dobrze i mam odruch wymiotny. Zmieniłam już szczoteczkę na miękką bo mi dziąsła krwawiły. Może wiecie co mam zrbić, że by sobie z tym poradzić?? Oczywiście wizyta u dentysty obowiązkowa
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99990 przez marmagma
To Batmanik jedziemy razem na porodówkę
Apropos piersi to czuję, że są pełniejsze, ale nadal mam miseczkę B.
Dzisiaj kolejny dzień leżenia... Chcę sobie kupić stetoskop ,żeby podsłuchiwać maluszka w brzuchu. Trochę zazdroszczę moim chłopakom, że mogą posłuchać mojego małego nurka, więc sprawię sobie prezent, a co:D
Apropos piersi to czuję, że są pełniejsze, ale nadal mam miseczkę B.
Dzisiaj kolejny dzień leżenia... Chcę sobie kupić stetoskop ,żeby podsłuchiwać maluszka w brzuchu. Trochę zazdroszczę moim chłopakom, że mogą posłuchać mojego małego nurka, więc sprawię sobie prezent, a co:D
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100012 przez Dorciaition
Aleksandra mam ten sam problem z myciem zębów. Napina mnie zawsze, ale w pierwszej ciąży też tak miałam, więc wiem, że nie długo to minie
Marmagma Ty to masz wesoło z Twoim synkiem.
Ja dostałam w prezencie detaktor tętna płodu. Zobaczymy czy sie sprawdzi. Od 12 tygodnia można słuchać dzidziusia, więc jeszcze 3 tygodnie
Macie już fotki swoich dzieciaczków z usg? Jeśli tak to chwalcie się maleństwami
Marmagma Ty to masz wesoło z Twoim synkiem.
Ja dostałam w prezencie detaktor tętna płodu. Zobaczymy czy sie sprawdzi. Od 12 tygodnia można słuchać dzidziusia, więc jeszcze 3 tygodnie
Macie już fotki swoich dzieciaczków z usg? Jeśli tak to chwalcie się maleństwami
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100026 przez Aleksandra
Fajna sprawa z tym detaktorem Ja mam już fotki ale mam problem z ich wklejaniem z kompa z domu. Zmniejszałam je już maksymalnie ale i tak nie chciały się wgrać. Może to problem oprogramowania, albo tego, żew robię zdjęcia komórką? Mam Windows'a Vistę. Jeśli mi się nie uda w weekend to spróbuję z pracy. Najświeższe zdjęcie będę miała 14.04.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100027 przez Dorciaition
Aa to nie wiem dlaczego nie chcą wejśc skoro zmniejszasz Spróbuj w pracy. Mam nadzieję, że się uda i zobaczymy Twoje maleństwo kochane
- SISUNIA88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa mama :) KAF'ka
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 8 miesiąc temu #100241 przez madziaska
Dorcia sliczna dzidzia ja moja zobacze za rowny tydzien
Ja mam mdlosci, ale wszyscy mowia ze to dobry znak... Wczoraj i dzisiaj troszke, ale wczesniej calymi dniami mnie mdlilo strasznie, najgorzej w pracy, jeszcze nikt nic nie wie, choc kolezanki podejzewaja Piersi od samego poczatku nabrzmiale, bola po bokach. Po bokach rowniez widac zylki delikatnie... Smaruje brzucholek i piersi narazie oliwka...
Oczywiscie witam nowe listopadowki
Ja mam mdlosci, ale wszyscy mowia ze to dobry znak... Wczoraj i dzisiaj troszke, ale wczesniej calymi dniami mnie mdlilo strasznie, najgorzej w pracy, jeszcze nikt nic nie wie, choc kolezanki podejzewaja Piersi od samego poczatku nabrzmiale, bola po bokach. Po bokach rowniez widac zylki delikatnie... Smaruje brzucholek i piersi narazie oliwka...
Oczywiscie witam nowe listopadowki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100260 przez Dorciaition
Madziaska, a kiedy powiesz w pracy?
Jak Twój apetyt? Mój słaby, ale staram się jeść dla fasolki. Najbardziej wkurza mnie ta luteina, biorę pod język, ale jest taka gorzka No i co dziwne, piersi w ogóle mi się nie zmieniły, nie bolą, tylko w środku są takie twardsze. No i też smaruję olwiką.
W takim razie jak wrócisz od gina koniecznie zdaj nam tu relacje i zdjęcie fasolinki Każda z Was, razem ze mną
Jak Twój apetyt? Mój słaby, ale staram się jeść dla fasolki. Najbardziej wkurza mnie ta luteina, biorę pod język, ale jest taka gorzka No i co dziwne, piersi w ogóle mi się nie zmieniły, nie bolą, tylko w środku są takie twardsze. No i też smaruję olwiką.
W takim razie jak wrócisz od gina koniecznie zdaj nam tu relacje i zdjęcie fasolinki Każda z Was, razem ze mną
Moderatorzy: ilona