BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 8 miesiąc temu #97212 przez Batmanik
tak planowalismy 2 wiesz odchowam za jednym zamachem i wroce do pracy...ale to bylo w sumie zaskoczenie bo juz pogodzilam sie ze nic z tego bo az 2 testy nie wykazaly a dzien przed @ poczelo sie malenstwo i to jest jak strzal w 10 bo niby powinny byc te dni nie plodne :S
no niby fajna ale jakos ciarki mi przeszly to brzmi jak 666 :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #97215 przez Dorciaition
Haha, no na pewno będziesz mały sajgonik. Ale cudnie! :woohoo:

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #97216 przez Emme
mój mi od początku truje, żeby o kolejne się postarać, ale jakoś mnie to przeraża, poza tym trochę to bardziej skomplikowane :P

Asiera dziś gdzieś napisała, że każdy jak doda rok (2 ost cyfry) i wiek to zawsze wyjdzie 111. to dopiero przerażające :)
13 lata 8 miesiąc temu #97220 przez Batmanik
Moj D zawsze byl za tym zeby miec wiecej niz jedno dziecko a ja bylam z siostra rok po roku i mama dala rade i ja tez mam taka nadzieje i mysle ze 2ke to latwiej wychowac bo wiadomo na poczatku to nie ale pozniej same soba sie zajma i bedzie im razniej...
chcielibysmy dziewczynke ale czas pokaze ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe..
dzieki dziewczyny!!!
13 lata 8 miesiąc temu #97221 przez Dorciaition
Nie wyobrażam sobie mojego M. trującego mi o dziecku. :) Jak teraz mu opowiadam to twierdzi, że za dużo o tym gadam :angry: Niestety nie przepada za dziećmi. Mam nadzieję, że ze swoim będzie inaczej :)

Noo, Emme a w przyszłym roku zawsze wyjdzie 112 :lol:

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #97226 przez Batmanik
cos mi to nie wychodzi ale tez gdzies to slyszalam juz ale nie wiem jak to policzyc zeby tak wyszlo o kurcze ja to przesadna jestem a raczej wierze ale nie we wszystko ale to dalo mi do myslenia ciekawe co to oznacza???
13 lata 8 miesiąc temu #97228 przez Batmanik
ja uciekam juz bo przysypiam Igor to pobudki w nocy robi no i 6-7 juz budzi mamusie i nie ma spania jak go sadzam na lozku jak sie z rana obudzi a chce jeszcze sobie dolezec to tak mnie urwis ciagnie za wlosy ze przegiecie za rok o tej porze to 2ka bedzie mnie targac:)
milej nocki!!!
13 lata 8 miesiąc temu #97230 przez Emme
W tym roku doświadczymy czterech intrygujących dat:
1.1.11; 1.11.11; 11.1.11; 11.11.11. 2 cyfry roku, w którym się urodziliście+wiek=111 (dla każdego!)
Na przykład: Olga urodziła się w 1974, ma 37 lat:74+37=111. wg chińskiego Feng-shui- to jest rok pieniędzy.W tym roku czeka nas znamienny miesiąc październik.Będzie w nim 5 niedziel, 5 p...oniedziałków i 5 sobót. Takie coś ma miejsce raz na 823 lata.
13 lata 8 miesiąc temu #97295 przez Aleksandra
Witamy następną mamusię :) Ale cię szczęście spotkało :) Wczoraj mąż mi oznajmił, że ama się nastawicć na weekend na wielki zakupy bo już musimy kupować farby i panele do domku :woohoo: W sobotę jadę też z moimi rodzicami na zakupy, bo 30.04 moja siostra cioteczna bierze ślub (a co najlepsze też jest w ciąży - ma termin na lipiec) i muszę kupić sobie sukienkę, buty i jakąs torebeczkę. Nie wiem tylko jaką sukienkę wybrać, czy odcinaną pod biustem, czy z gorsetem....żeby można było regulować szerokość.
13 lata 8 miesiąc temu #97297 przez paulina2209
Dorciaition zobaczysz faceci się zmieniają jak już jest dzidziuś w domu. a dla was musi trochę czasu minąć bo jednak bardzo dużo przeszliście.

witam i serdecznie gratuluje nowym mamusia
13 lata 8 miesiąc temu #97308 przez Emme
Aleksandra absolutnie nie gorset :silly: żadne paski i inne obciskacze
13 lata 8 miesiąc temu #97314 przez Batmanik
Witam!!!
probowalam wczesniej napisac ale moj niuniek tak sie rwal zeby do Was cos napisac ze nie dalam rady go odciagac a teraz wkoncu usnal pieronek maly...
ja wybralabym jakas odcinana pod biustem...
13 lata 8 miesiąc temu #97317 przez paulina2209
myślę że odcinana będzie najlepsza ja też taką miałam na weselu koleżanki
13 lata 8 miesiąc temu #97330 przez Asiersa
Ja będąc w ciąży na weselu kuzynki miałam sukienkę wiązaną z tyłu. Nie przeszkadzało mi to i była wygodna :) Myślę, że na dzień dzisiejszy wybrałabym odcinaną pod biustem :)

Miałam coś takiego :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #97342 przez Aleksandra
Zobaczę co będą mieli w sklepach. Zawsze mam takie szczęście, że jak czegoś szukam konkretnego to nie mogę znaleść :( Gorset faktycznie odpada, ale taka wiązana albo odcinana pod biustem powinna być ok. W kościele będę na obcasie, ale zaraz na sali zmieniam na baletki. Akyrat jak będzie ślub to będzie jyż 12 tydzień i możliwe, że będzie już widać malutki brzusio :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia