- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100352 przez marmagma
Ja musiałam załatwić sprawę poinformowania mojego pracodawcy przez telefon,że jestem w ciąży, czego Wam nie życzę, bo takie nowiny chce się przeżywać z radością, a ja póki co nie wiem , czy mogę się cieszyć z racji odklejania się trofoblastu...
Madziaska, spróbuj imbir, mi pomagał. Wąchałam świeży korzeń imbiru, piłam z nim herbatę i zdziałał cuda. Jest również fajny wietnamski przepis na napój na ciepło : plasterek limonki, 3 kostki imbiru( pokrójcie w kostki wielkości ok. 0,5cm)i miód do osłodzenia:D Smacznego:D
Madziaska, spróbuj imbir, mi pomagał. Wąchałam świeży korzeń imbiru, piłam z nim herbatę i zdziałał cuda. Jest również fajny wietnamski przepis na napój na ciepło : plasterek limonki, 3 kostki imbiru( pokrójcie w kostki wielkości ok. 0,5cm)i miód do osłodzenia:D Smacznego:D
Temat został zablokowany.
- marmagma
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100527 przez Dorciaition
Dzięki Marmagma za przepis na herbatkę. wypróbuje choć jest mi już trochę lepiej.
Batmanik, a te witaminki to są takie zamiast kwasu foliowego czy razem z nim je bierzesz?
Batmanik, a te witaminki to są takie zamiast kwasu foliowego czy razem z nim je bierzesz?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100648 przez madziaska
Dorcia w pracy powiem jak wroce od gin i bede wiedziala, ze wszytsko w porzadku Nie chce mowic kolezankom z pracy, bo wiem ze zaraz wszyscy beda wiedziec, a nie chce takiej sytuacji, gdzie dyrektorka dowiaduje sie od osob trzecich, pracuje w szkole, wiec to dla niej istotne do kiedy bede pracowala.... chce isc na zwolnienie przed wakacjami, bo wtedy bede je ciagnela przez cale wakacje, zeby pozniej po macierzynskim oddali mi urlop. 4 tygodnie dluzej z malenstwem... A ze w szkole w wakacje przypada urlop, wiec wykombinowalam cos takiego ;)Moze byc tak, ze jak wrocilabym przed koncem roku szkolnego, to nie mialabym do czego, bo napewno ktos musi mnie zastapic... Pokrecone to
Dorcia moj apetyt troszke mniejszy... najgorzej jak dopuszcze to glodu, wtedy jest glod+mdlosci i juz sama nie wiem wtedy co robic... Pomaga mi surowa marchewka, jablko lub swiezy ogorek
Imbiru nie znosze, ale jak bedzie juz bardzo zle to napewno sie skusze ;)Marmagma dzieki za przepis na herbatke
Dorcia moj apetyt troszke mniejszy... najgorzej jak dopuszcze to glodu, wtedy jest glod+mdlosci i juz sama nie wiem wtedy co robic... Pomaga mi surowa marchewka, jablko lub swiezy ogorek
Imbiru nie znosze, ale jak bedzie juz bardzo zle to napewno sie skusze ;)Marmagma dzieki za przepis na herbatke
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100665 przez Dorciaition
Fakt, pogmatfane Ale zrób tak jak uważasz, żeby dla Ciebie wyszło jak najlepiej. Z tym urlopem to masz rację. Ja głupia w pierwszej ciaży zamiast iść od razu na zwolnienie poszłam najpierw na urlop, który miałam, a dopiero po na zwolnienie.
Kochana na mdłosci pomaga też guma do żucia.
Tylko mnie dziś nic nie pomaga. Wczoraj i przed wczoraj tak dobrze się czułam, a dzisiaj znowu No ale nic, dla fasolki trzeba cierpieć To dzidzia jest najważniejsza.
Trzymajcie się dziewczynki, no i miłego weekendu.
Aleksandra daj nam koniecznie znać jaką sukienkę kupiłaś
Kochana na mdłosci pomaga też guma do żucia.
Tylko mnie dziś nic nie pomaga. Wczoraj i przed wczoraj tak dobrze się czułam, a dzisiaj znowu No ale nic, dla fasolki trzeba cierpieć To dzidzia jest najważniejsza.
Trzymajcie się dziewczynki, no i miłego weekendu.
Aleksandra daj nam koniecznie znać jaką sukienkę kupiłaś
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100853 przez Aleksandra
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Aleksandra.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100858 przez Aleksandra
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Aleksandra.
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100895 przez anaconda_she
Hej dziewuszki, jak ja uwielbiam tu zagladac.To moja pierwsza dzidzia i caly czas mimo 8 tygodnia ucze sie sobei radzic ze wszystkim.Wczoraj w pracy mialam pierwszy powazny kryzys.Aha i gume polecam faktycznie dziala. Chociaz lepiej za dlugo nie zuc.
A dzisiaj czuje sie rewelacyjnie.Nawet bylam na spacerku.Boje sie tylko ze to chwilowe.Wiem wiem to wszystko dla malenstwa ale czasem te mdlosci wykanczaja.
A mam pytanko, moze ktoras odczuwa cos takiego jak ja.Boli mnie dol kregoslupa i czasem jakos tak uciska mi na ktoras noge.Najpierw myslalam ze to moze od lezenia w jakiejs dziwnej pozycji ale zaczynam sie zastanawiac czy to nie miednica sie jakos zmienia?Ale czy przy 8 tygodniu tak wczesnie sie cos czuje a moze wogole nic sie nei czuje? Teraz to juz nic mnie nie zaskoczy w tej ciazy dlatego wole podpytac:)
Spokojnego weekendu mamusie.
A dzisiaj czuje sie rewelacyjnie.Nawet bylam na spacerku.Boje sie tylko ze to chwilowe.Wiem wiem to wszystko dla malenstwa ale czasem te mdlosci wykanczaja.
A mam pytanko, moze ktoras odczuwa cos takiego jak ja.Boli mnie dol kregoslupa i czasem jakos tak uciska mi na ktoras noge.Najpierw myslalam ze to moze od lezenia w jakiejs dziwnej pozycji ale zaczynam sie zastanawiac czy to nie miednica sie jakos zmienia?Ale czy przy 8 tygodniu tak wczesnie sie cos czuje a moze wogole nic sie nei czuje? Teraz to juz nic mnie nie zaskoczy w tej ciazy dlatego wole podpytac:)
Spokojnego weekendu mamusie.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100911 przez Aleksandra
Anaconda możliwe, że to od leżenia w niewłaściwej pozycji. Mi najwygodniej jest leżec i zasypiac na lewym boku (też jestem w 8 tygodniu, ale leżenie na plecach jakoś mi już nie pasuje). Jeśli te objawy są częste to skontaktuj się ze swoim lekarzem i powiedz mu o tym. Może on coś ci podpowie.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100959 przez Dorciaition
Aleksandra śliczna sukienka i cudna dzidzia Fajnie, że udało się Tobie wkleić zdjęcie
Anaconda najlepiej przy najbliższej wizycie zapytać gina. Wiem na pewno, że dół kręgosłupa boli od pierwszych tygodni, tak jak by kośc ogonowa, więc nie ma się czym denerwować
Anaconda najlepiej przy najbliższej wizycie zapytać gina. Wiem na pewno, że dół kręgosłupa boli od pierwszych tygodni, tak jak by kośc ogonowa, więc nie ma się czym denerwować
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101071 przez Batmanik
Witam!!!
alekasandra sliczna sukienka i rownie sliczna dzidzia
dorciaition ja biore tylko ten prenatal i asmag forte(to przeciwko promieniowaniom od urzadzen elektrycznych) a prenatal zawiera kwas foliowy...
sorry ze potraktowalam was z malej litery ale trzymam smyka na rekach i zaraz bede lysa bo mnie czesze wlasnie
milej niedzieli!!!
alekasandra sliczna sukienka i rownie sliczna dzidzia
dorciaition ja biore tylko ten prenatal i asmag forte(to przeciwko promieniowaniom od urzadzen elektrycznych) a prenatal zawiera kwas foliowy...
sorry ze potraktowalam was z malej litery ale trzymam smyka na rekach i zaraz bede lysa bo mnie czesze wlasnie
milej niedzieli!!!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #101082 przez madziaska
Anaconda mnie plecy dolem bolaly na samym poczatku przez jakies 2 tygodnie, teraz przestaly... najlepiej zapytaj lekarza
Aleksandra dzidzia cudna, sukienka tez Swoja dzidzie zobacze za piec dni !!!! a na wesele wybieram sie w polowie czerwca, mam nadzieje ze juz brzuszek bedzie troszke widac
Aleksandra dzidzia cudna, sukienka tez Swoja dzidzie zobacze za piec dni !!!! a na wesele wybieram sie w polowie czerwca, mam nadzieje ze juz brzuszek bedzie troszke widac
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
Moderatorzy: ilona