- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101087 przez Dorciaition
Batmanik nie ma sprawy, rozumiemy hehe Masz darmowego fryzjera
Madziaska my też chcemy zobaczyć Twoją dzidzkę
A bruszek pewnie już będzie trochę widać w czerwcu.
Ja idę na wesele we wrześniu, wiec na pewno będzie widać
Madziaska my też chcemy zobaczyć Twoją dzidzkę
A bruszek pewnie już będzie trochę widać w czerwcu.
Ja idę na wesele we wrześniu, wiec na pewno będzie widać
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101153 przez Dorciaition
Oo, Aleksandra cudny brzuszek. Mnie się też wydaje, że mi rośnie, bo ostatnio schudłam 2 kg a brzuszek jest wiekszy.
- SISUNIA88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa mama :) KAF'ka
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101270 przez Aleksandra
Tak, to 8 tydzień od ostatniej miesiączki Ja przytyłam ok 1.5 - 2 kg, ale to dlatego, że mam ogromny apetyt. Wzdęć jako takich nie mam ale czasami mam zaparcia. Jem dużo jabłek i kiszoną kapustę, żeby się "odetkać". A wy jak sobie radzicie z zaparciami - o ile je macie...
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #101385 przez mYSZA
PROSZĘ NIE SPAMOWAĆ, TEMAT Z PROŚBĄ ZOSTAŁ UTWORZONY TUTAJ: www.zapytajpolozna.pl/forum/zdrowie-kobi...e-mezatek.html#96199 ^^ MODERATOR
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Emme.
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101474 przez anaconda_she
Aleksandra jaki sliczny brzuszek.Ja wczoraj odkrylam u siebie ze nie moge dopiac spodni:)
A powiedzcie mi dziewczynki czy macie jakis sposob na ten metaliczny posmak w ustach?Oprocz gumy do zucia bo juz mne zuchwa od niej boli;)Meczy mnie to bo znika tylko jak jem ale przeciez nie da sie konsumowac 24 na dobe
A powiedzcie mi dziewczynki czy macie jakis sposob na ten metaliczny posmak w ustach?Oprocz gumy do zucia bo juz mne zuchwa od niej boli;)Meczy mnie to bo znika tylko jak jem ale przeciez nie da sie konsumowac 24 na dobe
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #101483 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Aleksandraa fajny Ja ile dalej a nic nie widac, schudlam ponad 2 kilo... a jem makabrycznie duzo...
co do wzdec musisz sama wyprobowac. mnie zawsze jablka i marchem pomagaly albo kapusta, odkad jestem w ciazy juz nie dzialaja
co do wzdec musisz sama wyprobowac. mnie zawsze jablka i marchem pomagaly albo kapusta, odkad jestem w ciazy juz nie dzialaja
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101897 przez Aleksandra
Spróbuję następnym razem maślanki. Na razie jest dobrze Jakie macie zachcianki? Ja wczoraj musiałam się napić mountain dew Cały dzień za mną chodził ten napój aż w końcu na zakupach się zaspokoiłam. Chociaż puszka sprawiała mi kłopoty - nie chciała się otworzyć, ale mój kochany mąż stwierdził, że on to zrobi bo zaraz zrobię sobie nią krzywdę. Ulga była niesamowita. Dziś mnie naszło na pierogi z truskawkami i śmietaną, więc je wcinam
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101922 przez Dorciaition
Cześć Dziewczynki
Ja już po wizycie. A więc: dzidzia rośnie, słyszałam bijące serduszko Termin mam na 17.11. Torbiel nie zanika, nadal jest, ale będziemy obserwować.
Cieszę się, że z dzidzą wszystko dobrze. Moje wyniki ok, więc jestem szcześliwa.
Teraz dostałam skierowanie znowu na krew, glukoze i mocz.
Ważne dla mnie były czy mogę lecieć samolotem i gin nie miał żadnych wątpliwości- można! Moja teściowa aż się popłakała jak się dowiedziała, że wylatuje i stwierdziła, że nie zależy mi na dziecku.
Ale pani doktor powiedziała, że nie zna żadnego przypadku żeby coś się stało przez latanie. Tym bardziej, że to blisko, bo do Anglii.
A zachcianki?? Ooo, różnie. Ogólnie to zajadam dużo bananów Piłam codziennie 2 l wody niegazowanej, teraz nie bardzo mi smakuje. A przed chwilą zadzwoniłam do męża żeby mi zakupił z knajpy blisko nas pomidorową, bo ją uwielbiam
Ja już po wizycie. A więc: dzidzia rośnie, słyszałam bijące serduszko Termin mam na 17.11. Torbiel nie zanika, nadal jest, ale będziemy obserwować.
Cieszę się, że z dzidzą wszystko dobrze. Moje wyniki ok, więc jestem szcześliwa.
Teraz dostałam skierowanie znowu na krew, glukoze i mocz.
Ważne dla mnie były czy mogę lecieć samolotem i gin nie miał żadnych wątpliwości- można! Moja teściowa aż się popłakała jak się dowiedziała, że wylatuje i stwierdziła, że nie zależy mi na dziecku.
Ale pani doktor powiedziała, że nie zna żadnego przypadku żeby coś się stało przez latanie. Tym bardziej, że to blisko, bo do Anglii.
A zachcianki?? Ooo, różnie. Ogólnie to zajadam dużo bananów Piłam codziennie 2 l wody niegazowanej, teraz nie bardzo mi smakuje. A przed chwilą zadzwoniłam do męża żeby mi zakupił z knajpy blisko nas pomidorową, bo ją uwielbiam
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #101985 przez Aleksandra
Super, że z maluszkiem wszystko ok A teściowa się po prostu boi o Ciebie i maleństwo, ale na pewno wszystko będzie w porządku i wrócicie cali i zdrowi.
Ja uwielbiam wszelkiego rodzaju karotki, kubusie itp. z marchewka i owocami albo multiwitaminy Dr. Witta. Mam spory zapas w szafce i w lodówce. Śmiejemy się z mężem, że dzidziuś urodzi się marchewkowy
Ja uwielbiam wszelkiego rodzaju karotki, kubusie itp. z marchewka i owocami albo multiwitaminy Dr. Witta. Mam spory zapas w szafce i w lodówce. Śmiejemy się z mężem, że dzidziuś urodzi się marchewkowy
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #102222 przez Dorciaition
Aleksandra synek urodzi się pewnie z taką ładną pomarańczową skóra
Mnie właśnie odrzuca od tych soczków.
Ale jesteśmy dziwne z tymi smakami Dziś na razie czuje sie w miarę ok, zobaczymy jak będzie później. Raz jest dobrze, a innym tak średnio.
Która ma najszybciej wizytę u gina??
Batmanik dokładnie to samo zrobiłam i mąż też podobno słyszał
Mnie właśnie odrzuca od tych soczków.
Ale jesteśmy dziwne z tymi smakami Dziś na razie czuje sie w miarę ok, zobaczymy jak będzie później. Raz jest dobrze, a innym tak średnio.
Która ma najszybciej wizytę u gina??
Batmanik dokładnie to samo zrobiłam i mąż też podobno słyszał
Moderatorzy: ilona