BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 8 miesiąc temu #108021 przez Dorciaition
Na pewno szybciej Was wypuści :) Powinna :silly:

Oj, dziś to na pewno korki Cię czekają :dry:

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #108026 przez Aleksandra
Moja szefowa jest specyficzna i wiele zależy od jej nastroju. Dziś ma nawet doby humor a poza tym dowiedziałam się, że druga rejestracja jest czynna tylko do 13, więc jest małe światełko w tunelu, że po zarejestrowaniu wszystkich pacjentek będę mogła wyjść (a pacjenki kończą mi się o 14.30 ). Właśnie rozmawiałam z kierowniczką techników i ma rozmawiać z szefową w tej sprawie :)

Naszczęście w święta nigdzie nie jadę, bo moi rodzice i babcia przyjeżdżają do nas :)
A ty jakie masz plany na świeta? Wyjeżdżasz gdzieś?
13 lata 8 miesiąc temu #108036 przez Dorciaition
Tak to jest z tym szefostwem :blink: Nigdy nic nie wiadomo, do ostatniej chwili :)

My tym razem też zostajemy w domku. Przyjadą do mnie rodzice. Mama w niedziele rano wraca z Anglii, tata ją odbierą i śmigają do mnie. Cieszę się bardzo. :)
Pierwszy raz będa świeta u mnie. Fajnie, bo nie jadę do teściów i będę cały czas z mamcią :lol: hihi
Za chwilę jadę do domku. Swoje zrobiłam, więc co tam ;) Czekam tylko do ok 10 aż korki w moją stronę się troszkę zmniejszą. Trochę mam stracha jechać, bo straszne zawroty głowy mnie dziś dopadły.

Trzymaj się kochana :woohoo:

13 lata 8 miesiąc temu #108037 przez MagdaM
Hej
Aleksandra a nie moze maz okien umyc?? Wszedzie czytam i kazdy mi mowi, ze nie powinno sie skakac po stolkach i rak w gore podnosci, bo sie moga wiezadla naderwac... Wiec ja sie slucham w tej ciazy i meza zagonilam :laugh:
Mnie zostalo pokroic katolicka salatke i upiec 2 baby no i obiad zrobic dzis :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #108039 przez Dorciaition
Madzia to racja z tymi oknami. Choć ja teraz myłam tak powolutko, ale pierwszy i ostatni raz :)

A co to jest sałatka katolicka? :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #108042 przez Aleksandra
Mówiłąm mężowi, więc jest szansa, że mnie wyręczy. Naszczęście mamy tylko jedno okno w pokoju gdzie mieszkamy ale to i tak dla mnie dużo. Poza tym mam jeszcze wiele innych rzeczy do zrobienia.

Właśnie, co to jest katolicka sałatka?
13 lata 8 miesiąc temu #108043 przez MagdaM
Lo matko to my mamy okien dookola chyba z 8 :huh:

Salatka katolicka to poprostu salatka warzywna z majonezem :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #108047 przez Dorciaition
Haha, pierwszy raz słyszę taką nazwę :woohoo:

Aleksandra niech myje :lol:

13 lata 8 miesiąc temu #108059 przez Aleksandra
My na razie mieszkamy u teściów, ale w nowym domu mam co myć, więc na brak zajęć nie będe narzekać :)

Czasami mam wrażenie, że mój mąż zapomina że jestem w ciąży. Chociażby przykład:
1. Pytam się go czy mamy płyn do spryskiwaczy, powiedział, że tak. Myślałam, że zostało jakieś 2 litry po ostatnich zakupach a ten mi wyciąga baniak 5l i mówi "to sobie wlej" i wsadził mi do bagażnika. Ja się na niego patrzę i mówię, że nie będę dźwigać i żeby on mi wlał. Oczywiście zapomnial bo to było dokładnie w środę wieczorem i zorientowałam się naszczęście jeszcze u mnie na drodze i wstąpiłam na pobliską stację. Poprsiłam pana który obsługuje, żeby mi pomógł i w ten sposób mam płyn :)
2. Wczoraj - robotnicy skończyli już ściany i pomalowali na biało wszystko ( oprócz łazienki) żeby było równo. Mój mąż był bardzo zdziwiony dlaczego n ie mam zamiaru zobaczyć ich pracy a na moje słowa, że tam przecież śmnierdzi świeżą farbą i się jeszcze pyli stwierdził, że od tego się nie umiera :dry:

Chyba my wytatułuję na czole ostatnie badanie usg :) Może ja też troszke przesadzam, ale uważam teraz bardzo na siebie i nie mam zamiaru ani dźwigać ani wchodzić do pomieszczenie ze świeżą farbą i pyłem
13 lata 8 miesiąc temu #108166 przez Dorciaition
Ja już w domku, no i pierwsze co, to komputer- uzależnienie normalnie :blink:

Aleksandra miałam juz dziś temat mężów z Magdą. Oni juz tacy są. Kochana, mój podobnie się zachowuje. Czasami jak miałam gorsze dni i leżałam cały czas w łóżku to miał pretensje, że nic nie robie, w ogóle dużo jest takich sytuacji. Szkoda słów :blink:
Wiadomo, że nie chcemy aby się nad nami rozczulali i niańczyli, ale kurka trochę troski by się przydało!!! (powinni to przeczytać) ;)

Wiecie co, tak sobie dziś szłam, pogodna cudna. Miałam na sobie ciążowe legginsy- czarne. No i myślałam sobie w czym ja będę latem chodziła!? W dzinsy nie wejdę. Mam ciążowe, ale latem to nie bardzo. W czarnych legginsach to też nie bardzo, bo się zagrzeję. :) Pozostają mi dwie letnie sukienki w które wiem, że wejdę, a poza tym to co? Muszę poszperać na allegro.
Myślę już o tym, bo pomimo tego, że schudłam w ostatnim czasie 2 kg to brzuch mi na prawdę mocno urósł. Trochę szybko, ale to prawda :)

No! Ale sie rozpisałam ;)

13 lata 8 miesiąc temu #108193 przez Aleksandra
Mój mąż też się czepiał gdy leżałam i źle się czułam. Faceci.... Ech....

Ja mam na lato może ze 4 bluzki, takie w których pochodzę jeszcze ze 2 m-ce i jeansy które jeszcze są dobre, ale już nie noszę paska bo mnie uwiera. Trochę mi się zsuwają z tyłka ale na szczęście trochę mi w uda poszło to się trzymają :) A tak to nic nie mam, a brzuszek rośnie z dnia na dzień :) Ja też szukam na Allegro i już parę bluzeczek i spodni obserwuję. Kurczę, szkoda tylko że takie drogie są niektóre np. te ze śmiesznymi napisami i rysunkami :(
13 lata 8 miesiąc temu #108198 przez Dorciaition
Dokładnie Aleksandra, te z napisami są fajne, ale drogie. Razem z przesyłką 80 zł.
Trochę szkoda na T-shirt, którego się za długo nie ponosi. moda.allegro.pl/ciazowa-koszulka-jnjc-su...ent-i1561491418.html
Ale może latem będzie tego więcej, to będzie i taniej :laugh:

Ja na pewno kupię sobie kilka legginsów 3/4

13 lata 8 miesiąc temu #108201 przez Dorciaition
A patrz to :ohmy: moda.allegro.pl/mama-licious-top-ciazowy...o-l-i1565310696.html :)

Ale widzę, że w normalnych cenach też jest trochę rzeczy :)

13 lata 8 miesiąc temu #108222 przez Aleksandra
Świetne są te koszulki i ten top. Chyba też się zastanowię na leginsami. Do pracy mogą być. Poza tym wygoda jest najważniejsza. Niektóre używane ciuszki są też fajne :) Mi się podobają takie ogrodniczki allegro.pl/spodnie-ciazowe-ogrodniczki-2...y-l-i1554320647.html , te spodnie też są fajne allegro.pl/odziez-ciazowa-spodnie-ciazow...-40-i1556676692.html i ta koszulka allegro.pl/wiosna2011haltex-bluzka-ciazo...a-l-i1563268359.html . Ceny są nawet przystępne.
13 lata 8 miesiąc temu #108223 przez Dorciaition
Nie wchodzą te linki :/ Proszę skopiuj je jeszcze raz. Otworzyły się tylko spodnie- fajne :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka