BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #113880 przez Batmanik
Witamy anakol!!!
to jak dzidzie nasze sie zgadaja to smigamy razem na porodowke bo ja tez mam na 11tego:)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #113882 przez Aleksandra
Narodziny w Święto Niepodległości :) Super :)
13 lata 7 miesiąc temu #113883 przez Aleksandra
Mam problem z wklejeniem zdjęć. Pokazuje się informacja, że nie wczytano pliku. Wielkość jest ok. Może coś ze stroną jest nie tak...
13 lata 7 miesiąc temu #113884 przez iva 20
witam Cie anakol:) super ze masz terminek taki jak my :) opowiadaj bylas juz na usg ??? jak sie czujesz ?? jak narazie przebiega ciaza :) Gratuluje jeszcze raz :)
13 lata 7 miesiąc temu #113886 przez Batmanik
heh no tak sie zlozylo a Igorek niby mial przyjsc na swiat 11.09 akurat z tego dnia jest szwagier no i byl atak na world trade ceneter;)
13 lata 7 miesiąc temu #113887 przez anakol
Witaj Batmanik! To jest nas dwie :woohoo: Fajna data, chciałabym żeby tak się udało, ale chyba niewielki procent dzieci rodzi się dokładnie w terminie...
13 lata 7 miesiąc temu #113889 przez anakol
A jak się robi taki suwaczek jak Wy macie?
13 lata 7 miesiąc temu #113890 przez Batmanik
u gory na stronie kilikasz w suwaczek i ustawiasz sobie jaki tam chcesz a pozniej kod z suwaczkiem wklejasz w swoim profilu jako podpis
13 lata 7 miesiąc temu #113891 przez iva 20
wystarczy ze klikniesz w obojetnie ktorej suwaczek to powinna ci wyskoczyc stronka i zrobisz sobie swoj:) wkoncu sie cos tu ruszylo dziewczyny :) od poludnia byly pustki :P
13 lata 7 miesiąc temu #113892 przez anakol
Byłam na USG już trzy razy - chyba jestem rekordzistką... Pierwszy raz poszłam bo bolał mnie brzuch, okresu nie było a test wyszedł negatywny i się okazało na USG że jest jakaś kropka, nie wiadomo co :) Za jakiś czas byłam drugi raz, już było widac że dzidziol ale serduszka jeszcze nie było, więc byłam trzeci raz, żeby się upewnić że serduszko bije i jest OK.
Czuje się dobrze, mdłości nie mam i pewnie dlatego tak mi brzuch rośnie :) Bo apetyt mi dopisuje, nie powiem...
Następne USG mam 18 maja, ma być z pomiarem przezierności karku i kości nosowej. A ja oczywiście mam nadzieję, że się dowiem płci :)
13 lata 7 miesiąc temu #113894 przez Batmanik
a mnie cos brzuch boli dzis;( wykapie malego i smigam dzis wczesniej do lozeczka zrelaksowac sie po ciezkim dniu;(
13 lata 7 miesiąc temu #113895 przez anakol
Dzięki dziewczyny, to idę robić suwaczek :)
13 lata 7 miesiąc temu #113896 przez Batmanik
heh to fest ja tez mam juz z soba tez ze 3 usg no i kolejne 18 maja:)
13 lata 7 miesiąc temu #113897 przez iva 20
to czekamy na wiesci z nastepnego usg ciesze sie ze z dzidzia wszytsko okej :) a ty batmanik poloz sie i odpoczywaj jak mialas ciezki dzien dobrze ci to zrobi milego wieczorku :)
13 lata 7 miesiąc temu #113901 przez anakol
Batmanik to idziemy równiutko :woohoo: Ale śmigaj lepiej do łóżeczka jak Cię brzuch boli.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia