BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #114286 przez Dorciaition
Anaconda fajnie, że się odezwałaś. Ja też z Pomorza :)

Oj z tym spaniem to na prawdę mamy ciężko ;) Mój M. mówi tak samo, że pół życia prześpie (choć ja w dzień nie potrafię spać). Twierdzi, że nie poradzę sobie z dzieckiem jak będę taka leniwa jak teraz B) Myślę, że jak bedzie dzidzia to dostaniemy powera. :lol:

Anaconda, a nie wybierasz się na zwolnienie?

Aleksandra obiecałaś fotki z wesela :P

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #114292 przez Aleksandra
Wiem słońce że obiecałam i pamiętam ale mam problem ze zgraniem na kompa. Dziś wyjeżdżam, więc wszystkie fotki dołączę w następnym tygodniu OBIECUJĘ :kiss: Dziś jak znajdę chwilkę to spróbuję pokazać wam moje maleńswto bo wczoraj miałam z tym problem.

Narobiłyście mi smaka na pizzę, chyba kupię na szybki obiad :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #114293 przez Dorciaition
Trzymam Cie za słowo kochana :)

Ja już czekam na męża i pizze :)

13 lata 7 miesiąc temu #114296 przez iva 20
kazdej sie chce chyba spac dzisiaj :) ja ogolnie zasypiam bardzo wczesnie bo niekiedy to jest godzina 21 ale chlopak nic nie mowi heheh korzysta tez jak przyjdzie z pracy zmeczony ale za to juz o 7 juz nie moge spac cce mi sie siku a jak chce sie polozyc dalej to juz dzidzía glodna i po spanku :) no no czekamy na zdjatka :lol: :lol: hehe czyzby kazda pizze bedzie jadla oprocz mnie :D B)
13 lata 7 miesiąc temu #114301 przez Dorciaition
Iva to my tak razem spać chodzimy ;)

A pizze możesz sama zrobić, wtedy wybierzesz sobie składniki jakie Tobie odpowiadają. Choć ja sama nie lubię za bardzo robić, bo dużo roboty i bałagany, ale smak pyszny. :)

Mam do Was pytanko- jak to jest u Was z przytulaniem? Mi gin nie zabronił, ale tak jakoś się boję. Czasami jest, ale nie za często ;) Mąż narzeka, ale ja nie wiem...
Wiem, że można, bo w poprzedniej ciaży normalnie się kochaliśmy, ale teraz jakoś się obawiam B)

13 lata 7 miesiąc temu #114305 przez iva 20
szczerze mowiac kochac sie mozna tyle ile sie chce jezeli nie ma ciazy zagrozonej :lol: :lol: hormony szczescia ktore sa wytwarzane podczas seksu sprzyjaja dziecku :blink: a o dzidziusia nie ma sie co tak martwic on ma tam swoje zakamarki ze jest bezpieczny :) ja odkad jestem w ciazy kochalam sie z pare razy bo chlopak powiedzial ze nie chce zkrzywdzidz dzidziusia i zeby bylo wszystko okej :P wiec mnienie namawia do zlego samo wszystko wychodzi :side: :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu #114327 przez Aleksandra
Ja się kocham z mężem bez problemu. Lekarz mi powiedział, że nie widzi przeciwskazań. Niestety libido troszkę mi spadło od kiedy jestem w ciąży (jak odstawiłam hormony to mój mąż aż uciekał czasami ode mnie tak mi libido podskoczyło :silly: ) i mój też czasami marudzi że rzadko. Za to sex w ciąży jest dla mnie bardziej przyjemny niż przed :silly: Zdarza się, że kochamy się 2 razy w tygodniu a czasami raz. To tez dużo zależy od mojego nastroju i od tego o której mój szanowny pokaże się w domu :) Na początku ciąży czułam się nie atrakcyjna mimo iż wszyscy mówili jak to ja wspaniale wyglądam. Teraz czuję się bardziej kobieco :)
13 lata 7 miesiąc temu #114331 przez anakol
Dorciaition, wszystkiego najlepszego! :)

Ja na początku ciąży byłam śpiąca i zmęczona cały czas, w dzień też dużo spałam. Od jakiegoś tygodnia jest lepiej, więcej mam energii i dłużej wieczorem wytrzymuję. A wczoraj byłam na jodze, pierwszy raz bo czekałam do drugiego trymestru. Polecam Wam dziewczęta, jeśli jest u Was taka możliwość. Ponaciągałam się fajnie, do dziś się fajniej czuję :) I podobno urodzić łatwiej jak się na jogę chodzi, bo się ma lepiej rozciągniętą miednicę, biodra... A jaka frajda :)
13 lata 7 miesiąc temu #114339 przez iva 20
mi tez libido spadlo bardzo :) ale nie ma sie czym przejmowac :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #114360 przez Dorciaition
Libido nam pewnie nie długo podskoczy :laugh:

Dzięki Anakol.

Super sprawa z ta jogą. Ciekawy pomysł.
Tylko szkoda, że nie mam z kim chodzić. Lepiej jak jest towarzystwo. :)

Wiecie co, jakiś czas temu narzekałam Wam, że nie mam apetytu, że mało jem, co zresztą było widac po wadze. a od kilku dniu jem non stop. Mąz mówi, że co na mnie spojrzy ja coś żuję ;) Wy też macie taki apetyt?

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114379 przez Suari
Witajcie kochane !

Dorcia- wszystkiego najlepszego :kiss:

Teraz apetyt mam mniejszy, wcześniej był większy i widać to po mnie bo przytyłam.

Ja na usg byłam już 4 razy :) a następna wizyta za 3 tygodnie :)

A mój termin to 10.11.2011 :)

Ja kwas foliowy i jod brałam do wczoraj, a od dzisiaj już femibion.
13 lata 7 miesiąc temu #114381 przez iva 20
ja mam srednio na jeza z tym apetytem ale jak jem pozno obad to pozniej mam mdlosci :angry: i mnie mecza do samego wieczora az nie pojde sac no i ta cholerna zgaga :angry:
13 lata 7 miesiąc temu #114385 przez Aleksandra
Ja jak zwykle nie narzekam na brak apetytu :lol:

Też myślałam o jodze ale u mnie kiepsko z kasą. Dostałam jogę i ćwiczenia dla ciężarnych na płycie to może wreszcie zacznę (najtrudniej jest zacząć) W tym miesiącu mam imieniny to troszkę kasiory wpadnie. Tak to po opłaceniu wszystkich rachunków (moich i męża bo on nie pracuje jeszcze na stałe) i odłożeniu kasy na paliwo zostało mi 200 zł. A pensja w służbie zdrowia bardziej przypomina zapomogę niż wypłatę :( Ale jestem dobrej myśli bo mąż będzie pracował w firmie swojego brata więc może w końcu wyjdziemy na prostą :)

Spróbuję wkleić zdjęcie maluszka, ciekawe czy się uda....
13 lata 7 miesiąc temu #114388 przez Aleksandra
No niestety znowu klęska...ale rozmiar mam ok :( chyba....
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114389 przez Aleksandra
Chyba jest ogólnie problem z wklejaniem zdjęć, bo zmniejszyłam maksymalnie i nadal nic :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia