- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114286 przez Dorciaition
Anaconda fajnie, że się odezwałaś. Ja też z Pomorza
Oj z tym spaniem to na prawdę mamy ciężko Mój M. mówi tak samo, że pół życia prześpie (choć ja w dzień nie potrafię spać). Twierdzi, że nie poradzę sobie z dzieckiem jak będę taka leniwa jak teraz Myślę, że jak bedzie dzidzia to dostaniemy powera.
Anaconda, a nie wybierasz się na zwolnienie?
Aleksandra obiecałaś fotki z wesela
Oj z tym spaniem to na prawdę mamy ciężko Mój M. mówi tak samo, że pół życia prześpie (choć ja w dzień nie potrafię spać). Twierdzi, że nie poradzę sobie z dzieckiem jak będę taka leniwa jak teraz Myślę, że jak bedzie dzidzia to dostaniemy powera.
Anaconda, a nie wybierasz się na zwolnienie?
Aleksandra obiecałaś fotki z wesela
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #114292 przez Aleksandra
Wiem słońce że obiecałam i pamiętam ale mam problem ze zgraniem na kompa. Dziś wyjeżdżam, więc wszystkie fotki dołączę w następnym tygodniu OBIECUJĘ Dziś jak znajdę chwilkę to spróbuję pokazać wam moje maleńswto bo wczoraj miałam z tym problem.
Narobiłyście mi smaka na pizzę, chyba kupię na szybki obiad
Narobiłyście mi smaka na pizzę, chyba kupię na szybki obiad
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114296 przez iva 20
kazdej sie chce chyba spac dzisiaj ja ogolnie zasypiam bardzo wczesnie bo niekiedy to jest godzina 21 ale chlopak nic nie mowi heheh korzysta tez jak przyjdzie z pracy zmeczony ale za to juz o 7 juz nie moge spac cce mi sie siku a jak chce sie polozyc dalej to juz dzidzía glodna i po spanku no no czekamy na zdjatka hehe czyzby kazda pizze bedzie jadla oprocz mnie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114301 przez Dorciaition
Iva to my tak razem spać chodzimy
A pizze możesz sama zrobić, wtedy wybierzesz sobie składniki jakie Tobie odpowiadają. Choć ja sama nie lubię za bardzo robić, bo dużo roboty i bałagany, ale smak pyszny.
Mam do Was pytanko- jak to jest u Was z przytulaniem? Mi gin nie zabronił, ale tak jakoś się boję. Czasami jest, ale nie za często Mąż narzeka, ale ja nie wiem...
Wiem, że można, bo w poprzedniej ciaży normalnie się kochaliśmy, ale teraz jakoś się obawiam
A pizze możesz sama zrobić, wtedy wybierzesz sobie składniki jakie Tobie odpowiadają. Choć ja sama nie lubię za bardzo robić, bo dużo roboty i bałagany, ale smak pyszny.
Mam do Was pytanko- jak to jest u Was z przytulaniem? Mi gin nie zabronił, ale tak jakoś się boję. Czasami jest, ale nie za często Mąż narzeka, ale ja nie wiem...
Wiem, że można, bo w poprzedniej ciaży normalnie się kochaliśmy, ale teraz jakoś się obawiam
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114305 przez iva 20
szczerze mowiac kochac sie mozna tyle ile sie chce jezeli nie ma ciazy zagrozonej hormony szczescia ktore sa wytwarzane podczas seksu sprzyjaja dziecku a o dzidziusia nie ma sie co tak martwic on ma tam swoje zakamarki ze jest bezpieczny ja odkad jestem w ciazy kochalam sie z pare razy bo chlopak powiedzial ze nie chce zkrzywdzidz dzidziusia i zeby bylo wszystko okej wiec mnienie namawia do zlego samo wszystko wychodzi
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114327 przez Aleksandra
Ja się kocham z mężem bez problemu. Lekarz mi powiedział, że nie widzi przeciwskazań. Niestety libido troszkę mi spadło od kiedy jestem w ciąży (jak odstawiłam hormony to mój mąż aż uciekał czasami ode mnie tak mi libido podskoczyło ) i mój też czasami marudzi że rzadko. Za to sex w ciąży jest dla mnie bardziej przyjemny niż przed Zdarza się, że kochamy się 2 razy w tygodniu a czasami raz. To tez dużo zależy od mojego nastroju i od tego o której mój szanowny pokaże się w domu Na początku ciąży czułam się nie atrakcyjna mimo iż wszyscy mówili jak to ja wspaniale wyglądam. Teraz czuję się bardziej kobieco
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114331 przez anakol
Dorciaition, wszystkiego najlepszego!
Ja na początku ciąży byłam śpiąca i zmęczona cały czas, w dzień też dużo spałam. Od jakiegoś tygodnia jest lepiej, więcej mam energii i dłużej wieczorem wytrzymuję. A wczoraj byłam na jodze, pierwszy raz bo czekałam do drugiego trymestru. Polecam Wam dziewczęta, jeśli jest u Was taka możliwość. Ponaciągałam się fajnie, do dziś się fajniej czuję I podobno urodzić łatwiej jak się na jogę chodzi, bo się ma lepiej rozciągniętą miednicę, biodra... A jaka frajda
Ja na początku ciąży byłam śpiąca i zmęczona cały czas, w dzień też dużo spałam. Od jakiegoś tygodnia jest lepiej, więcej mam energii i dłużej wieczorem wytrzymuję. A wczoraj byłam na jodze, pierwszy raz bo czekałam do drugiego trymestru. Polecam Wam dziewczęta, jeśli jest u Was taka możliwość. Ponaciągałam się fajnie, do dziś się fajniej czuję I podobno urodzić łatwiej jak się na jogę chodzi, bo się ma lepiej rozciągniętą miednicę, biodra... A jaka frajda
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114360 przez Dorciaition
Libido nam pewnie nie długo podskoczy
Dzięki Anakol.
Super sprawa z ta jogą. Ciekawy pomysł.
Tylko szkoda, że nie mam z kim chodzić. Lepiej jak jest towarzystwo.
Wiecie co, jakiś czas temu narzekałam Wam, że nie mam apetytu, że mało jem, co zresztą było widac po wadze. a od kilku dniu jem non stop. Mąz mówi, że co na mnie spojrzy ja coś żuję Wy też macie taki apetyt?
Dzięki Anakol.
Super sprawa z ta jogą. Ciekawy pomysł.
Tylko szkoda, że nie mam z kim chodzić. Lepiej jak jest towarzystwo.
Wiecie co, jakiś czas temu narzekałam Wam, że nie mam apetytu, że mało jem, co zresztą było widac po wadze. a od kilku dniu jem non stop. Mąz mówi, że co na mnie spojrzy ja coś żuję Wy też macie taki apetyt?
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114379 przez Suari
Witajcie kochane !
Dorcia- wszystkiego najlepszego
Teraz apetyt mam mniejszy, wcześniej był większy i widać to po mnie bo przytyłam.
Ja na usg byłam już 4 razy a następna wizyta za 3 tygodnie
A mój termin to 10.11.2011
Ja kwas foliowy i jod brałam do wczoraj, a od dzisiaj już femibion.
Dorcia- wszystkiego najlepszego
Teraz apetyt mam mniejszy, wcześniej był większy i widać to po mnie bo przytyłam.
Ja na usg byłam już 4 razy a następna wizyta za 3 tygodnie
A mój termin to 10.11.2011
Ja kwas foliowy i jod brałam do wczoraj, a od dzisiaj już femibion.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Suari.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114385 przez Aleksandra
Ja jak zwykle nie narzekam na brak apetytu
Też myślałam o jodze ale u mnie kiepsko z kasą. Dostałam jogę i ćwiczenia dla ciężarnych na płycie to może wreszcie zacznę (najtrudniej jest zacząć) W tym miesiącu mam imieniny to troszkę kasiory wpadnie. Tak to po opłaceniu wszystkich rachunków (moich i męża bo on nie pracuje jeszcze na stałe) i odłożeniu kasy na paliwo zostało mi 200 zł. A pensja w służbie zdrowia bardziej przypomina zapomogę niż wypłatę Ale jestem dobrej myśli bo mąż będzie pracował w firmie swojego brata więc może w końcu wyjdziemy na prostą
Spróbuję wkleić zdjęcie maluszka, ciekawe czy się uda....
Też myślałam o jodze ale u mnie kiepsko z kasą. Dostałam jogę i ćwiczenia dla ciężarnych na płycie to może wreszcie zacznę (najtrudniej jest zacząć) W tym miesiącu mam imieniny to troszkę kasiory wpadnie. Tak to po opłaceniu wszystkich rachunków (moich i męża bo on nie pracuje jeszcze na stałe) i odłożeniu kasy na paliwo zostało mi 200 zł. A pensja w służbie zdrowia bardziej przypomina zapomogę niż wypłatę Ale jestem dobrej myśli bo mąż będzie pracował w firmie swojego brata więc może w końcu wyjdziemy na prostą
Spróbuję wkleić zdjęcie maluszka, ciekawe czy się uda....
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #114389 przez Aleksandra
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Aleksandra.
Moderatorzy: ilona