- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114516 przez madziaska
Dorciu mnie tez tak wlasnie sie wydaje, ze kwas foliowy juz nie, ale tam wyraznie jest napisane, ze od 13 tyg i jest w komplecie 30 kwasow i 30 kapsulek z wit... A ten Twoj prenatal ile kosztuje???
Dorcia 1,5 roku to moze niedlugo, ale rach ciach i po slubie, a my jak stare dobre malzenstwo, znamy sie niemalze od dziecka i dlatego to pewnie wszystko tak dlugo trwa... moj narzeczony (tak go nazywam) do ludzi o mnie mowi "moja zona", wiec u nas to tylko formalnosc, ale jaka piekna, ktora strasznie chce przezyc
Dorcia 1,5 roku to moze niedlugo, ale rach ciach i po slubie, a my jak stare dobre malzenstwo, znamy sie niemalze od dziecka i dlatego to pewnie wszystko tak dlugo trwa... moj narzeczony (tak go nazywam) do ludzi o mnie mowi "moja zona", wiec u nas to tylko formalnosc, ale jaka piekna, ktora strasznie chce przezyc
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #114522 przez Dorciaition
I dobrze mówi, bo Ty juz jak żona. A w maju to zapieczentujecie
A to nie wiem z tymi witaminkami. Bo co za dużo to też nie zdrowo :/ Ale jak to komplet? Kurde, nie wiem. Gina najlepiej zapytaj.
Na pewno kwas do 12 tyg, a później inne witaminki.
Prenatal kosztuje ok 30 zł (30 tabletek). W poprzedniej ciaży tez je brałam. Dziecko było zdrowe (oprócz okręcenia pępowiną, ale to inna kwestia) dlatego teraz też je biorę.
A to nie wiem z tymi witaminkami. Bo co za dużo to też nie zdrowo :/ Ale jak to komplet? Kurde, nie wiem. Gina najlepiej zapytaj.
Na pewno kwas do 12 tyg, a później inne witaminki.
Prenatal kosztuje ok 30 zł (30 tabletek). W poprzedniej ciaży tez je brałam. Dziecko było zdrowe (oprócz okręcenia pępowiną, ale to inna kwestia) dlatego teraz też je biorę.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #114581 przez Batmanik
co do slubu to ja chcialabym a z drugiej mysle ze po co skoro mamy razem byc to i bez slubu bedziemy... a jak juz mialabym brac to jest mi obojetne czy w ciazy czy nie nawet w ciazy tak uroczo na bialo ubrana stan blogoslawiony cos w tym jest takiego...ale chcialabym zeby cala ceremonia odbyla sie na ogrodzie:)
co do kochania sie w ciazy to ja tam nawet w 9 mies grzeszylam i ze niby tym mozna porod wywolac hi hi tyle ze mi nawet kroplowki nie pomogly na wywolanie
co do wit to ja z IGorkiem mieszalam najpierw bralam prenatal a pozniej feminatal ale prenatal jest oki przy mdlosciach strasznie pomaga a kosztuje chyba 60 tabl- 37 zl az ide sprawdzic dokladnie 36,64 dalam za prenatal complex 60 tabl
milego wieczorku!!!
co do kochania sie w ciazy to ja tam nawet w 9 mies grzeszylam i ze niby tym mozna porod wywolac hi hi tyle ze mi nawet kroplowki nie pomogly na wywolanie
co do wit to ja z IGorkiem mieszalam najpierw bralam prenatal a pozniej feminatal ale prenatal jest oki przy mdlosciach strasznie pomaga a kosztuje chyba 60 tabl- 37 zl az ide sprawdzic dokladnie 36,64 dalam za prenatal complex 60 tabl
milego wieczorku!!!
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114775 przez Dorciaition
Hej!
A ja dzis spałam jak anioł 12 godzin
My dziś wybieramy się do kina na "Gnomeo i Julia", a jutro sama nie wiem co mąż wymyśli.
Ola już się pewnie wyleguje na słoneczku. Dobrze ma
Trzymajcie się, miłego weekendu!
A ja dzis spałam jak anioł 12 godzin
My dziś wybieramy się do kina na "Gnomeo i Julia", a jutro sama nie wiem co mąż wymyśli.
Ola już się pewnie wyleguje na słoneczku. Dobrze ma
Trzymajcie się, miłego weekendu!
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114808 przez Batmanik
Witam!!!
u nas nocka nawet w miare uplynela...
ja tez planow nie mam zadnych na dzis ani na jutro...
a pisalyscie wczoraj ile jestescie razem a po ilu zdecydowaliscie sie na bobasa wiec my po roku czasu pomyslelismy o dzidzi ale to bylo z inicjatywy mojego faceta to on zaczal mowic o dziecku...
u nas sloneczko dzis ladne swieci...
u nas nocka nawet w miare uplynela...
ja tez planow nie mam zadnych na dzis ani na jutro...
a pisalyscie wczoraj ile jestescie razem a po ilu zdecydowaliscie sie na bobasa wiec my po roku czasu pomyslelismy o dzidzi ale to bylo z inicjatywy mojego faceta to on zaczal mowic o dziecku...
u nas sloneczko dzis ladne swieci...
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114823 przez iva 20
my sie zaczelismy starac od stycznia tego roku jestesmy ze soba 3 lata i tak bardzo chcielismy nasza mala miniaturke zeby nas bylo wiecej a taki maly babelek to wypelnienie milosci naszej wiec ja bardzo dlugo sie staralam ze juz od lutego lutym dzidzia jest hehe ja sie bardzo ciesze ze bede mamusia
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114865 przez Dorciaition
A ja odłożyłam tabletki po 3 latach (2,5 od ślubu). Uważaliśmy , ale dzidzia się pojawiła. w zwiazku z tym, że w grudniu straciłam synka w 30 t.c. po 2 okresach postanowiliśmy się starać i od razu się udało.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114959 przez Dorciaition
Ale ja się cieszę i to bardzo.
Niektóre kobietki starają się nawet kilka lat.
Na staraczkach też jest kilka dziewczyn, co już trochę sie starają. A takie kochane są, zasługują na maleństwa jak nie wiem co!
Niektóre kobietki starają się nawet kilka lat.
Na staraczkach też jest kilka dziewczyn, co już trochę sie starają. A takie kochane są, zasługują na maleństwa jak nie wiem co!
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #114979 przez Dorciaition
Suari oglądałaś program???
Jestem pod wrażeniem dzisiejszej medycyny. Maż krzyczał na mnie, że nie mam oglądać, bo cały czas płakałam. Cudne maluszki!
Jednemu się nie udało. Mi przywołało wspomnienia, ale jestem dobrej myśli. Widzę, że nawet z beznadziejnych przypadkach jest szansa.
Piękny dokument. Cieszę się, że go obejrzałam. Dziękuję
Jestem pod wrażeniem dzisiejszej medycyny. Maż krzyczał na mnie, że nie mam oglądać, bo cały czas płakałam. Cudne maluszki!
Jednemu się nie udało. Mi przywołało wspomnienia, ale jestem dobrej myśli. Widzę, że nawet z beznadziejnych przypadkach jest szansa.
Piękny dokument. Cieszę się, że go obejrzałam. Dziękuję
Moderatorzy: ilona