BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #114982 przez Batmanik
Dorciaition ja ogladalam koncowke tego programu i akurat jak ta blondynka trafila do szpitala i masakra tez plakalam wczesniej ze wzruszenia a pozniej jak to malenstwo zmarlo :( ale cudne dzieciiaczki
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #114984 przez Dorciaition
Jak ja już bym chciała żeby moje maleństwo było z nami. Nie mogę się doczekać.

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #114988 przez Batmanik
Ja tez chcialabym zebysmy juz cala 4 mogli byc razem i zeby juz D...nie musial wyjezdzac:(
13 lata 7 miesiąc temu #114992 przez Dorciaition
No właśnie z pracą Twojego mężczyzny to już tak na stałe czy ma zamiar wrócić do Polski? Często przyjeżdza?

13 lata 7 miesiąc temu #114999 przez Batmanik
co roku wyjezdza bo gdzie w Polsce zarobi 400zl dniowke ze 8 godz...i to nie jest ciezka praca szef nad nimi nie stoi ida robia swoje i tyle...i raczej jeszcze dlugi czas bedzie wyjezdzal;(
13 lata 7 miesiąc temu #115002 przez Dorciaition
A często przyjeżdza?

13 lata 7 miesiąc temu #115004 przez iva 20
wiadomo ze zagranica praca liczy sie z wiekszymi pieniazkami w polsce i mozna sobie na cos pozwolic :lol: :lol: wiem cos o tym :D
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #115006 przez Dorciaition
Myślę, że to trochę zależy od szcześcia. Tutaj też można znaleźć dobrą pracę. nie jest to łatwe, ale jest możliwe. Ale fakt bardzo dużo osób i młodych i starszych zarabia najniższą krajową, a co to jest? :ohmy:

Mój brat z rodziną też mieszkają w Anglii i choć bardzo chcieliby wrócić nie widzą w Polsce przyszłości. Tam już się przyzwyczaili do dobrego ;)

13 lata 7 miesiąc temu #115009 przez iva 20
Dorcia masz racje z ta pracka ale trzeba dobrze poszukac zeby praca byla dobra ale wiadomo nawet jak sie wyjedzie na jakis sezon do pracy to mozna sobie dorobic zeby bylo na plusie i to tez nie sa male pieniazki :laugh: ja jak narazie nie mam zamiaru wracac bo slysze duzo od swojej mamy ze ciezko ludzia a nawet mieszkania swojego nie mam zeby wrocic :dry:
13 lata 7 miesiąc temu #115017 przez Batmanik
w tamtym roku byl czesto na 3 tyg zrobil sobie wolne zaraz po tym zjechal znow na weekend no i za niecale 3 tyg zjechal na porod i tak sie przeciagnelo 1mies i znow pojechal na poltora a w tym roku to moze w czerwcu zjedzie ale jeszcze nie wiadomo... a co tu pojdzie 12 godz robic za 2 tys ...no jakby musial to wiadomo
13 lata 7 miesiąc temu #115089 przez Dorciaition
Pewnie i tak :)

Dobrze Batmanik, że synka masz- nie ma tyle czasu na tęsknotę :blink:

13 lata 7 miesiąc temu #115093 przez Batmanik
no teraz tak dobrze ze Igorek jest ale przykro mi jest jak np widze pare z dzidzia na spacerze oj boli serce szczegolnie ze niuniek tez czuje bo to widac jak zaglada na mezczyzn no i do dziadka to az sie trzesie z radosci:) a jak mowie gdzie tata to zaglada w laptopa urwis bo rozmawia a raczej krzyczy i piszczy do taty na skypie:)
13 lata 7 miesiąc temu #115151 przez Batmanik
Witam mamusie!!!
i jak tam minela sobota??
u nas pochmurno dzis i nawet na spacerek nie pojde;(
no nic laptop i tv mi pozostaje;)
milej niedzieli!!
13 lata 7 miesiąc temu #115152 przez Suari
Dorcia- oczywiście, że oglądałam i się poryczałam :)

U mnie też pochmurno, a rano padało, że nawet się z domu nie chce wychodzić.

Batmanik- nadejdzie taki czas, że będziecie wszyscy razem :)

A jeśli chodzi o pracę w Polsce to rzeczywiście trzeba trochę szukać żeby znaleźć dobrze płatną, ale da się.
13 lata 7 miesiąc temu #115157 przez Batmanik
to zalezy gdzie sie mieszka na naszym terenie jak zarobi sie w budowlance 2-3 tys to jest super i trzeba sie narobic po 12 godz no chyba ze w delegacji lepiej ale i tak poza domem a tak jak ma dniowke 400zl i platne 30 dni bo pracuja codziennie po 8 godz to nie ma roznicy w Polsce 3-4 mies musialby robic
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia