- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika moje szczęście KAF'ka
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115374 przez paulina2209
Batmanik napisał:
fajnie że twój facet może zarobić tylko szkoda mi trochę ciebie malutki dzidziuś drugi w drodze a ty sama. musisz być twarda babka
zreszta mam takie porownanie moj tato pracowal caly tydz po 12-14 godz go nie bylo w domu bo jezdzili wlasnie do wrocka i zarobil 400zl u prywaciarza a moj D zagranica ma taka dniowke i ja sie ani nie chwale bo nie ma czym - no chyba zeby w Polsce taka dniowke mial ale taty to mi szkoda ale ma juz swoje lata i nie kazdy nadaje sie do pracy za granica..
fajnie że twój facet może zarobić tylko szkoda mi trochę ciebie malutki dzidziuś drugi w drodze a ty sama. musisz być twarda babka
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #115405 przez Batmanik
Witam!!!
no niestety cos za cos...no i tyle ze wszystko na mojej glowie sama musze wszystko robic ale to nie zaden problem
najgorsze sa dla mnie pierwsze dni jak wyjedzie rycze jak niemowle;) a pozniej to juz kwestia przyzwyczajenia i w dzien nie ma czasu na rozmyslanie...
no niestety takie sa polskie realia z zarobkami...
no niestety cos za cos...no i tyle ze wszystko na mojej glowie sama musze wszystko robic ale to nie zaden problem
najgorsze sa dla mnie pierwsze dni jak wyjedzie rycze jak niemowle;) a pozniej to juz kwestia przyzwyczajenia i w dzien nie ma czasu na rozmyslanie...
no niestety takie sa polskie realia z zarobkami...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115474 przez Aleksandra
Witam dzieczynki
Weekend się się udał W piątek było tylko bardzo zimno wieczorem bo domek nie był ogrzewany przez rok ale mój mąż się tym zajął i palił w piecu, poza tym mieliśmy ze sobą farelki więc jakoś to było. Następnego dnia przywitała nas piękna pogoda, słoneczko i rano było 15 stopni. Dopiero po południu sie zachmurzyło, ale było ciepło. Najlepsza pogoda była wczoraj - cały dzień słońce i wracaliśmy też w piękną pogodę aż do samego domu. Wróciliśmy ok.21.30 Jestem odpoczęta i opalona na buzi, dekolcie i rękach. Nóg nie wystawiwałam bo się nie spodziewałam i nie ogoliłam nóżek
Jeśli chodzi o pracę to ja pracuję w służbie zdrowia i zarabiam na rękę 1600zł, a mój mąż chwilowo jest bezrobotny ale ma zacząć pracę u brata w firmie. Dodatkowo pracuję za umowę zlecenie u swojego taty i tam zarabiam 1000zł. Nestety po opłaceniu wszystkich rachunków i raty za samochód zostaje nam 200-300 zł dla siebie.
Weekend się się udał W piątek było tylko bardzo zimno wieczorem bo domek nie był ogrzewany przez rok ale mój mąż się tym zajął i palił w piecu, poza tym mieliśmy ze sobą farelki więc jakoś to było. Następnego dnia przywitała nas piękna pogoda, słoneczko i rano było 15 stopni. Dopiero po południu sie zachmurzyło, ale było ciepło. Najlepsza pogoda była wczoraj - cały dzień słońce i wracaliśmy też w piękną pogodę aż do samego domu. Wróciliśmy ok.21.30 Jestem odpoczęta i opalona na buzi, dekolcie i rękach. Nóg nie wystawiwałam bo się nie spodziewałam i nie ogoliłam nóżek
Jeśli chodzi o pracę to ja pracuję w służbie zdrowia i zarabiam na rękę 1600zł, a mój mąż chwilowo jest bezrobotny ale ma zacząć pracę u brata w firmie. Dodatkowo pracuję za umowę zlecenie u swojego taty i tam zarabiam 1000zł. Nestety po opłaceniu wszystkich rachunków i raty za samochód zostaje nam 200-300 zł dla siebie.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #115482 przez Dorciaition
Hej
No to super Aleksandra, ze wypadł był udany. A na opalenie nóżek jest jeszcze czas, więc na pewno opalisz
A Wy dalej o pieniążkach? U nas jest tak, że mój Mąż ma właśna firmę i też jest różnie, bo wiadomo jak kontrahenci płacą (przeważnie po terminie). Ale trzeba sie cieszyć z tego co jest Ja obecnie jestem zatrudniona u niego. Wcześniej pracowałam w firmie, gdzie zarabiałam 2000 zł (oczywiście na papierze nie), ale miałam tylko umowę do dnia porodu. No a teraz jak na razie jestem tylko kosztem dla męża
Żeby Was pocieszyć, mamy kredyt na 30 lat (zostało 27)
No to super Aleksandra, ze wypadł był udany. A na opalenie nóżek jest jeszcze czas, więc na pewno opalisz
A Wy dalej o pieniążkach? U nas jest tak, że mój Mąż ma właśna firmę i też jest różnie, bo wiadomo jak kontrahenci płacą (przeważnie po terminie). Ale trzeba sie cieszyć z tego co jest Ja obecnie jestem zatrudniona u niego. Wcześniej pracowałam w firmie, gdzie zarabiałam 2000 zł (oczywiście na papierze nie), ale miałam tylko umowę do dnia porodu. No a teraz jak na razie jestem tylko kosztem dla męża
Żeby Was pocieszyć, mamy kredyt na 30 lat (zostało 27)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115483 przez Batmanik
Super ze wyjazd sie udal
tylko pozazdroscic
a ja planuje poleciec w lipcu na miesiac do belgii a moze i do szwecji nam sie uda co bylabym szczesliwa nawet na 2 dni tam poleciec:) i modle sie zeby sie udalo
Dorciaition to chyba na wizycie jest???
tylko pozazdroscic
a ja planuje poleciec w lipcu na miesiac do belgii a moze i do szwecji nam sie uda co bylabym szczesliwa nawet na 2 dni tam poleciec:) i modle sie zeby sie udalo
Dorciaition to chyba na wizycie jest???
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115484 przez Dorciaition
Batmanik dopiero na 16.45 Już się nie mogę doczekać, choć tak bardzo się boję.
Mam nadzieje, że uda się Tobie polecieć. Własnie, najlepiej w II trymestrze. Ja w czerwcu lecę do Anglii.
Trzymam kciuki żeby się udało.
Mam nadzieje, że uda się Tobie polecieć. Własnie, najlepiej w II trymestrze. Ja w czerwcu lecę do Anglii.
Trzymam kciuki żeby się udało.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115486 przez Aleksandra
Właśnie, Dorcia ma dziś wizytę
My planujemy wyjechać na tydzień w lipcu nad morze albo w góry. Nad morzem mój wujek ma pensjonat przy samej plaży
My planujemy wyjechać na tydzień w lipcu nad morze albo w góry. Nad morzem mój wujek ma pensjonat przy samej plaży
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika moje szczęście KAF'ka
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115499 przez Batmanik
eee to fajnie masz ja nie bylam jeszcze u nasnad morzem lecialam tylko samolotem nad nim;) bylam w tamtym roku w belgii nad morzem ale tylko jeden dzien taka wycieczke zrobilysmy sobie z siostrami:)i w tym roku tez odwiedze belgijskie morze...
Dorcia dlatego ja zawsze ide z rana bo caly dzien umieralabym z niecierpliwosci:) w tamtym roku 4D mialalm popoludniu wiesz co przezywalam caly dzien
Dorcia dlatego ja zawsze ide z rana bo caly dzien umieralabym z niecierpliwosci:) w tamtym roku 4D mialalm popoludniu wiesz co przezywalam caly dzien
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115523 przez Dorciaition
Moja gin dopiero po południu przyjmuje Kurka, nie mogę już wytrzymać.
Paulina to faktycznie jeszcze trochę zostało. Ale wydaje mi się, że to już takie przyzwyczajenie jest. My nawet już nie obserwujemy tak dokładnie jaka rata, bo na początku to była masakra.
Ciesze się, że go mamy, bo dzięki temu mieszkamy w swoim mieszkanku
Paulina to faktycznie jeszcze trochę zostało. Ale wydaje mi się, że to już takie przyzwyczajenie jest. My nawet już nie obserwujemy tak dokładnie jaka rata, bo na początku to była masakra.
Ciesze się, że go mamy, bo dzięki temu mieszkamy w swoim mieszkanku
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115524 przez Aleksandra
Kredyt na samochód wzięliśmy na 5 lat i zostało nam jeszcze 3 do końca Mnie bardziej ciągnie morze ze względu na jod i wogóle. Całą podstawówkę jeździłam z klasą w góry i jeszcze mam dosyć
Dorcia jak badanie??
Dorcia jak badanie??
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115538 przez Batmanik
ja musze zadz o ktorej mam bo napewno przed poludniem ale dokladnie nie pamietam
a co do zarobkow Dircia szkoda ze firma nie jest na ciebie bo macierzynskiego dostawalabys wtedy tyle ile mialas dochodu a teraz nie lepiej ci isc na L4 przez1 mies placi maz a pozniej zus to wiesz zawsze to za free jakas kasa
a co do zarobkow Dircia szkoda ze firma nie jest na ciebie bo macierzynskiego dostawalabys wtedy tyle ile mialas dochodu a teraz nie lepiej ci isc na L4 przez1 mies placi maz a pozniej zus to wiesz zawsze to za free jakas kasa
Moderatorzy: ilona