- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #115693 przez Dorciaition
Haha, Aleksandra bo mogło to tak wyglądać 
Ja też staram się nie jeść grzybów, ale wtedy miałam taaaką ochotę
A o sałatę to chodzi chyba taką w paczuszkach. Czasami są takie pokrojone, gotowe do pogryzania.

Ja też staram się nie jeść grzybów, ale wtedy miałam taaaką ochotę

A o sałatę to chodzi chyba taką w paczuszkach. Czasami są takie pokrojone, gotowe do pogryzania.
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 10 miesiąc temu #115710 przez Aleksandra
A wiem jakie. Ja ich wogóle nie jem. Nie mam jakoś przekonania do nich. Wolę sobie zrobić sałatę lodową ze śmietanką albo z pomidorkiem i sosem winegre

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #115721 przez Batmanik
juz jestem...
pierwsze slysze o grzybach, salacie i rybach...
ryby mysle ze mozna bo tam sa kwasy omega3 wlasnie a w ciazy zajadalam sie grzybkami marynowanymi i zyje;) salate tez wcinam ale nie ta gotowa...
a dzis zrobilam malemu zupke jarzynowa z wolowina i masakra sam zapach wolowiny a fu....
pierwsze slysze o grzybach, salacie i rybach...
ryby mysle ze mozna bo tam sa kwasy omega3 wlasnie a w ciazy zajadalam sie grzybkami marynowanymi i zyje;) salate tez wcinam ale nie ta gotowa...
a dzis zrobilam malemu zupke jarzynowa z wolowina i masakra sam zapach wolowiny a fu....
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 10 miesiąc temu #115753 przez madziaska
Dziewczyny z grzybami to trzeba uwazac, poniewaz sa ciezko strawne... A rybki jak najbardziej, sa bardzo zdrowe
Wiem, ze nie mozna jesc w ciazy serow plesniowych i zoltego tez raczej nie, bo maja w sobie antybiotyki...
U mnie piekna pogoda, oby tak dalej... dzisiaj mialam pracowac do 18.30 ale siedze w domku... Rodzinka chora na jelitowke i mnie tez sie wydawalo, ze cos sie zaczyna, krecilo mnie w jelitach... Kierowniczka kazala isc do domu, pani w aptece polecila smekte i chyba przeszlo...
dorcia za pol godz. ma wizyte
ja w piatek i juz zaczynam sie stresowac...

U mnie piekna pogoda, oby tak dalej... dzisiaj mialam pracowac do 18.30 ale siedze w domku... Rodzinka chora na jelitowke i mnie tez sie wydawalo, ze cos sie zaczyna, krecilo mnie w jelitach... Kierowniczka kazala isc do domu, pani w aptece polecila smekte i chyba przeszlo...
dorcia za pol godz. ma wizyte

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #115760 przez iva 20
czesc dziewczyny
a ja wlasnie zjadlam kopytka z sosikiem
a rybki mozna jesc tylko nie wedzone i jakies rodzaje z morz tylko nie wiem jakich maja tez takie dziwne nazwy wiec nie ma sie co obawiac
u mnie tez sloneczko bylo na spacerku i tak mnie przysmazylo bo ogolnie szybko sie opalam
a moze wiecie czy kobiety w ciazy moga sie opalac bo ja to bardzo kocham siedziec godzinami na sloncu

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #115781 przez Dorciaition
Kochane moje, a wiec jestem 
Z dzidzą wszystko dobrze!
Rośnie, a serduszko cudnie bije 
No i dziewczynki torbiela nie ma! Sama ginka była zdziwona
Ale się cieszę

Kazała mi się w tym albo następnym tygodniu umówić gdzieś, bo ona ma za słaby sprzęt na usg prenatalne. Wtedy też pokaże Wam fotki maluszka, bo te dzisiejsze takie słabe.
Madziaska nie stresuj się, nie rób tego co ja. W takim stresie dzis byłam, że 1,5 godz szybciej dotarłam na miejsce, a potem czekałam jak głupia

Z dzidzą wszystko dobrze!

No i dziewczynki torbiela nie ma! Sama ginka była zdziwona

Ale się cieszę

Kazała mi się w tym albo następnym tygodniu umówić gdzieś, bo ona ma za słaby sprzęt na usg prenatalne. Wtedy też pokaże Wam fotki maluszka, bo te dzisiejsze takie słabe.
Madziaska nie stresuj się, nie rób tego co ja. W takim stresie dzis byłam, że 1,5 godz szybciej dotarłam na miejsce, a potem czekałam jak głupia

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 10 miesiąc temu #115816 przez madziaska
Dorcia, ale super, bardzo sie cuesze, ze wszytsko ok... Widzisz kochana ciaza dziala cuda i torbieli nie ma... moje siostrze jak juz kiedy pisalam zniknal miesniak 
dziewczyny opalac sie cmysle, ze nie mozna, ale troszeczke posiedziec na nie za mocnym slonku chyba nie zaszkodzi. napewno brzuszek trzeba przykryc... Duze goraco chyba nie bardzo wplywa na dzidzie, wiem np ze nie mozna brac goracych kapieli bo wywoluja skurcze, wiec takie smazenie sie chyba tez ... No coz tego lata moze nie bedziemy murzynkami, ale za to sczesliwymi bialaskami z brzucholkami
Zakupilam sobie juz trzy sukienki na lato z miejscem na brzuszek w sklepie C&A, nawet nie drogie....

dziewczyny opalac sie cmysle, ze nie mozna, ale troszeczke posiedziec na nie za mocnym slonku chyba nie zaszkodzi. napewno brzuszek trzeba przykryc... Duze goraco chyba nie bardzo wplywa na dzidzie, wiem np ze nie mozna brac goracych kapieli bo wywoluja skurcze, wiec takie smazenie sie chyba tez ... No coz tego lata moze nie bedziemy murzynkami, ale za to sczesliwymi bialaskami z brzucholkami

Moderatorzy: ilona