BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 10 miesiąc temu #115693 przez Dorciaition
Haha, Aleksandra bo mogło to tak wyglądać :silly:

Ja też staram się nie jeść grzybów, ale wtedy miałam taaaką ochotę ;)

A o sałatę to chodzi chyba taką w paczuszkach. Czasami są takie pokrojone, gotowe do pogryzania.

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #115710 przez Aleksandra
A wiem jakie. Ja ich wogóle nie jem. Nie mam jakoś przekonania do nich. Wolę sobie zrobić sałatę lodową ze śmietanką albo z pomidorkiem i sosem winegre :)
13 lata 10 miesiąc temu #115721 przez Batmanik
juz jestem...
pierwsze slysze o grzybach, salacie i rybach...
ryby mysle ze mozna bo tam sa kwasy omega3 wlasnie a w ciazy zajadalam sie grzybkami marynowanymi i zyje;) salate tez wcinam ale nie ta gotowa...
a dzis zrobilam malemu zupke jarzynowa z wolowina i masakra sam zapach wolowiny a fu....
13 lata 10 miesiąc temu #115753 przez madziaska
Dziewczyny z grzybami to trzeba uwazac, poniewaz sa ciezko strawne... A rybki jak najbardziej, sa bardzo zdrowe :) Wiem, ze nie mozna jesc w ciazy serow plesniowych i zoltego tez raczej nie, bo maja w sobie antybiotyki...
U mnie piekna pogoda, oby tak dalej... dzisiaj mialam pracowac do 18.30 ale siedze w domku... Rodzinka chora na jelitowke i mnie tez sie wydawalo, ze cos sie zaczyna, krecilo mnie w jelitach... Kierowniczka kazala isc do domu, pani w aptece polecila smekte i chyba przeszlo...
dorcia za pol godz. ma wizyte :) ja w piatek i juz zaczynam sie stresowac...
13 lata 10 miesiąc temu #115760 przez iva 20
czesc dziewczyny :) a ja wlasnie zjadlam kopytka z sosikiem :D :lol: a rybki mozna jesc tylko nie wedzone i jakies rodzaje z morz tylko nie wiem jakich maja tez takie dziwne nazwy wiec nie ma sie co obawiac :blink: u mnie tez sloneczko bylo na spacerku i tak mnie przysmazylo bo ogolnie szybko sie opalam :lol: a moze wiecie czy kobiety w ciazy moga sie opalac bo ja to bardzo kocham siedziec godzinami na sloncu :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #115767 przez Batmanik
raczej nie w tamtym roku nogi mi sie opalily bo cala schowalam sie pod daszkiem od hustwaki i lekarz zobaczyl i powiedzial ze nie powinnam sie opalac
13 lata 10 miesiąc temu #115768 przez iva 20
ale troszke slonca nikomu nie zaszkodzi :blink: wtedy witaminka d na kosci sie wytwarza :)
13 lata 10 miesiąc temu #115775 przez Batmanik
no wiadomo ze nie bedziemy w domu kisic sie ale zeby nie lezec plackiem i sie opalac
kurcze jak ja tez juz miec wizyte
13 lata 10 miesiąc temu #115779 przez Suari
Dorcia- czekamy na info :)
13 lata 10 miesiąc temu #115781 przez Dorciaition
Kochane moje, a wiec jestem :)

Z dzidzą wszystko dobrze! :) :) :) Rośnie, a serduszko cudnie bije :)

No i dziewczynki torbiela nie ma! Sama ginka była zdziwona :)

Ale się cieszę :) :) :)

Kazała mi się w tym albo następnym tygodniu umówić gdzieś, bo ona ma za słaby sprzęt na usg prenatalne. Wtedy też pokaże Wam fotki maluszka, bo te dzisiejsze takie słabe.

Madziaska nie stresuj się, nie rób tego co ja. W takim stresie dzis byłam, że 1,5 godz szybciej dotarłam na miejsce, a potem czekałam jak głupia ;)

:kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 10 miesiąc temu #115782 przez Dorciaition
Kurka, kopytka, ale mi narobiłaś apetytu :)

Idę coś zjeść z tej radości :lol:

13 lata 10 miesiąc temu #115783 przez Suari
Super, że wszystko dobrze :)
13 lata 10 miesiąc temu #115790 przez iva 20
super dorcia ze wszystko okej :) fajnie zobaczyc pocieche mala :)
13 lata 10 miesiąc temu #115800 przez Batmanik
to super ze wszystko oki :laugh: a pokazala sie dzidzia???
13 lata 10 miesiąc temu #115816 przez madziaska
Dorcia, ale super, bardzo sie cuesze, ze wszytsko ok... Widzisz kochana ciaza dziala cuda i torbieli nie ma... moje siostrze jak juz kiedy pisalam zniknal miesniak :)
dziewczyny opalac sie cmysle, ze nie mozna, ale troszeczke posiedziec na nie za mocnym slonku chyba nie zaszkodzi. napewno brzuszek trzeba przykryc... Duze goraco chyba nie bardzo wplywa na dzidzie, wiem np ze nie mozna brac goracych kapieli bo wywoluja skurcze, wiec takie smazenie sie chyba tez ... No coz tego lata moze nie bedziemy murzynkami, ale za to sczesliwymi bialaskami z brzucholkami ;) Zakupilam sobie juz trzy sukienki na lato z miejscem na brzuszek w sklepie C&A, nawet nie drogie....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia