BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #115818 przez madziaska
Dorcia, a usg mialas dopochwowe czy przez brzuszek???
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #115824 przez Dorciaition
Jeszcze dopochwowe. Na płeć mówiła, że troche za szybko, tym bardziej, za faktycznie to usg słabe. Fakt widać maluszka i serduszko co najważniejsze, ale z reszta to słabo na razie.

Dokładnie tak jak Madziaska mówi. Od słońca nie uciekniemy, ale opalać się to nie bardzo. Noo, odkąd jestem w ciąży biorę letnie kąpiele, bo nie wolno gorących.

Madzia a te sukienki z C&A to ciazowe, bo tez tam jest taki dział czy z nie ciażowych?
Dla maluszków oglądałaś tam ciuszki? Cudne są :)

ja sobie wczoraj zakupiłam podobną sukienkę do tej moda.allegro.pl/sukienka-tunika-paseczki...tyl-i1593245427.html Tylko paski u góry, a na dole nie. No i chyba lepszy materiał bo stówkę kosztowała. Miejsce na brzuszek jest, a to najwazniejsze :)

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #115826 przez Aleksandra
Dorcia cieszę się, że z dzidzią wszystko ok :) Ja jem ser biały i żółty bo wolę go bardziej niż wędlinę.

Ja będąc teraz na mazurach też się opaliłam ale brzuszek miałam zasłonięty. Mam opaloną tylko buzię, dekolt i ramionka :) Nóżki opalę już u siebie w domku bo i tak chodzę w krótkich spodenkach bo jedyne długie (w które się mieszczę) po domu mam akurat w praniu a że jest teraz pogoda to korzystam :)

Ja na razie znikam bo muszę napisać na jutro swoją cześć pracy zaliczeniowej :silly: Na szczęście mam wenę :) Odezwę się jak już skończę :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #115829 przez madziaska
Dorcia te sukienki nie sa z kolekcji ciazowej , bo pewnie kosztowalyby wiecej, a tak dalam 59 69 i 79 zł. Są odcinane pod biustem, wiec na brzuszek sporo miejsca. kupilam takie zebym pozniej mogla w nich chodzic...
Aaa ubranka dla maluszkow przecudne... Jednak narazie jeszcze nie kupuje, mysle ze zaczne jak poznam plec ;)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #115833 przez Dorciaition
No właśnie, ciążowe ciuchy są zdecydowanie droższe. Ta moja też z normalnego sklepu i wiem, że później tez ją bedę mogła nosić (jesli w nią wejdę po ciazy) hihi :) A do C&A musze się wybrać- bardzo lubię ten sklep i mam go blisko :) A teraz chyba sobie jakies legginsy na lato ciązowe zakupię, ale to już na allegro :)

Kochana może płec poznasz już w piatek, kto wie :)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #115834 przez madziaska
Dorcia cudnie byloby, chcialabym zeby zrobil mi przez brzuch to tatus dzidziusia moglby wejsc i zobaczyc malenstwo...
w reserved fajne byly spudnice na gumce, ale 99 zl, wiec poczekam na przecene...
13 lata 7 miesiąc temu #115835 przez Dorciaition
A jak dopochwowo facet nie może wejść? W sumie tak, trochę krępujące pomimo tego, że to ojciec dzidziusia. Kochana jak nie zrobi teraz przez brzuszek to na następnej wizycie już na pewno :)

13 lata 7 miesiąc temu #115836 przez madziaska
Wiesz ja sie go tam nie wstydze, ale chyba glupio tak jak obcy facet cos Ci tam wklada, a Twoj na to patrzy ;) Mysle, ze dla mojego nie byloby problemu, ale ja chyba niezrecznie czulabym sie w takiej sytuacji ;)
13 lata 7 miesiąc temu #115840 przez Dorciaition
Hehe, mój to w ogóle by nie poszedł ;) On to dziwny jest.
Zadzwonił dziś i pyta co było u gina. Mówię mu, że z dzidzią wszystko ok, torbiela nie ma. A on "to ładnie, to pa". Usg też nie za bardzo go interesuje. Mam nadzieje, że po porodzie sie zmieni :)

13 lata 7 miesiąc temu #115842 przez madziaska
Moj chce isc... Ostatnio jak bylam w 9tc, pytal czy widzialam twarz dzidziusia ;) Ciagle glaszcze brzuszek i mowi do niego : "halo tu taus, badz grzeczny ":) mam nadzieje, ze mu tak zostanie :)
13 lata 7 miesiąc temu #115849 przez Emme
ostatnio dowiedziałam się, że moja koleżanka jest w ciąży i podkradła mój termin porodu, tylko rok później :)
termin ma 24 listopada :D
13 lata 7 miesiąc temu #115851 przez madziaska
Mi lekarz jeszcze dokladnie nie obliczyl, ale wedlug OM tez wychodzi mi na 24 listopada ;)
13 lata 7 miesiąc temu #115859 przez Emme
ja urodziłam 3 dni szybciej :)to był termin z USG, bo z OM był na 16, ale nie braliśmy go pod uwagę, bo miałam wszystko pokićkane :P
13 lata 7 miesiąc temu #115864 przez Dorciaition
Emme ja wg OM mam na 16.11 a wg USG na 26.11 :)

MAdziaska tez bym chciała żebym mój M. tak sie zachowywał, choć juz się przyzwyczaiłam. ;)

Miłej nocki kochane :kiss:

13 lata 7 miesiąc temu #115886 przez Aleksandra
Ufff.......napisałam :) Ale jestem zmęczona. Idę zaraz spac. Jutro z pracy popiszę :)

Miłej nocki dziewczynki :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka