- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #115824 przez Dorciaition
Jeszcze dopochwowe. Na płeć mówiła, że troche za szybko, tym bardziej, za faktycznie to usg słabe. Fakt widać maluszka i serduszko co najważniejsze, ale z reszta to słabo na razie.
Dokładnie tak jak Madziaska mówi. Od słońca nie uciekniemy, ale opalać się to nie bardzo. Noo, odkąd jestem w ciąży biorę letnie kąpiele, bo nie wolno gorących.
Madzia a te sukienki z C&A to ciazowe, bo tez tam jest taki dział czy z nie ciażowych?
Dla maluszków oglądałaś tam ciuszki? Cudne są
ja sobie wczoraj zakupiłam podobną sukienkę do tej moda.allegro.pl/sukienka-tunika-paseczki...tyl-i1593245427.html Tylko paski u góry, a na dole nie. No i chyba lepszy materiał bo stówkę kosztowała. Miejsce na brzuszek jest, a to najwazniejsze
Dokładnie tak jak Madziaska mówi. Od słońca nie uciekniemy, ale opalać się to nie bardzo. Noo, odkąd jestem w ciąży biorę letnie kąpiele, bo nie wolno gorących.
Madzia a te sukienki z C&A to ciazowe, bo tez tam jest taki dział czy z nie ciażowych?
Dla maluszków oglądałaś tam ciuszki? Cudne są
ja sobie wczoraj zakupiłam podobną sukienkę do tej moda.allegro.pl/sukienka-tunika-paseczki...tyl-i1593245427.html Tylko paski u góry, a na dole nie. No i chyba lepszy materiał bo stówkę kosztowała. Miejsce na brzuszek jest, a to najwazniejsze
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #115826 przez Aleksandra
Dorcia cieszę się, że z dzidzią wszystko ok Ja jem ser biały i żółty bo wolę go bardziej niż wędlinę.
Ja będąc teraz na mazurach też się opaliłam ale brzuszek miałam zasłonięty. Mam opaloną tylko buzię, dekolt i ramionka Nóżki opalę już u siebie w domku bo i tak chodzę w krótkich spodenkach bo jedyne długie (w które się mieszczę) po domu mam akurat w praniu a że jest teraz pogoda to korzystam
Ja na razie znikam bo muszę napisać na jutro swoją cześć pracy zaliczeniowej Na szczęście mam wenę Odezwę się jak już skończę
Ja będąc teraz na mazurach też się opaliłam ale brzuszek miałam zasłonięty. Mam opaloną tylko buzię, dekolt i ramionka Nóżki opalę już u siebie w domku bo i tak chodzę w krótkich spodenkach bo jedyne długie (w które się mieszczę) po domu mam akurat w praniu a że jest teraz pogoda to korzystam
Ja na razie znikam bo muszę napisać na jutro swoją cześć pracy zaliczeniowej Na szczęście mam wenę Odezwę się jak już skończę
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #115829 przez madziaska
Dorcia te sukienki nie sa z kolekcji ciazowej , bo pewnie kosztowalyby wiecej, a tak dalam 59 69 i 79 zł. Są odcinane pod biustem, wiec na brzuszek sporo miejsca. kupilam takie zebym pozniej mogla w nich chodzic...
Aaa ubranka dla maluszkow przecudne... Jednak narazie jeszcze nie kupuje, mysle ze zaczne jak poznam plec
Aaa ubranka dla maluszkow przecudne... Jednak narazie jeszcze nie kupuje, mysle ze zaczne jak poznam plec
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #115833 przez Dorciaition
No właśnie, ciążowe ciuchy są zdecydowanie droższe. Ta moja też z normalnego sklepu i wiem, że później tez ją bedę mogła nosić (jesli w nią wejdę po ciazy) hihi A do C&A musze się wybrać- bardzo lubię ten sklep i mam go blisko A teraz chyba sobie jakies legginsy na lato ciązowe zakupię, ale to już na allegro
Kochana może płec poznasz już w piatek, kto wie
Kochana może płec poznasz już w piatek, kto wie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #115834 przez madziaska
Dorcia cudnie byloby, chcialabym zeby zrobil mi przez brzuch to tatus dzidziusia moglby wejsc i zobaczyc malenstwo...
w reserved fajne byly spudnice na gumce, ale 99 zl, wiec poczekam na przecene...
w reserved fajne byly spudnice na gumce, ale 99 zl, wiec poczekam na przecene...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115835 przez Dorciaition
A jak dopochwowo facet nie może wejść? W sumie tak, trochę krępujące pomimo tego, że to ojciec dzidziusia. Kochana jak nie zrobi teraz przez brzuszek to na następnej wizycie już na pewno
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115840 przez Dorciaition
Hehe, mój to w ogóle by nie poszedł On to dziwny jest.
Zadzwonił dziś i pyta co było u gina. Mówię mu, że z dzidzią wszystko ok, torbiela nie ma. A on "to ładnie, to pa". Usg też nie za bardzo go interesuje. Mam nadzieje, że po porodzie sie zmieni
Zadzwonił dziś i pyta co było u gina. Mówię mu, że z dzidzią wszystko ok, torbiela nie ma. A on "to ładnie, to pa". Usg też nie za bardzo go interesuje. Mam nadzieje, że po porodzie sie zmieni
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #115864 przez Dorciaition
Emme ja wg OM mam na 16.11 a wg USG na 26.11
MAdziaska tez bym chciała żebym mój M. tak sie zachowywał, choć juz się przyzwyczaiłam.
Miłej nocki kochane
MAdziaska tez bym chciała żebym mój M. tak sie zachowywał, choć juz się przyzwyczaiłam.
Miłej nocki kochane
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #115886 przez Aleksandra
Ufff.......napisałam Ale jestem zmęczona. Idę zaraz spac. Jutro z pracy popiszę
Miłej nocki dziewczynki
Miłej nocki dziewczynki
Moderatorzy: ilona