BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #116474 przez Aleksandra
Ja jestem w 13-tym tygodniu i już sama nie wiem czy jestem w 3 czy zaczynam 4 miesiąc?

Właśnie zrobiłam sobie maniciure :) Miałam też zrobic sobie pediciure ale chyba zostawię sobie to na jutro :silly:

Idę się zaraz kapać póki bratowa jest na dworze z dzieciaczkiem i mogę wcześniej zając łazienkę (raz na jakiś czas mi się to udaje) :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #116481 przez Dorciaition
No to miłej nocki ciężaróweczki moje ;)

Do juterka :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #116518 przez Aleksandra
To ja na weselu siostry. Już troszkę zmęczona...
13 lata 7 miesiąc temu #116521 przez Aleksandra
Dobranoc dziewczynki. Do jutra :)
13 lata 7 miesiąc temu #116583 przez iva 20
witam dziewczyny :) hehe ja poranny ptaszek juz nie spie tylko pisze tutaj :blink: oj ja juz sie nie moge doczekac mojego badania w czerwcu zeby zobaczyc maluszka :D no i dowiem sie juz co bede miec zkazdym dniem odliczam ile to jeszcze :) wczoraj praktycznie nic nie pisalam bo bylam na dworku i spacerowalam caly dzionek tylko jak glodna bylam to po jedzonko do domku :lol: :lol: u nas jest piekna pogoda a jak tam u was ??? hihi wszyscy jak mnie widza to sie pytaja czy naprawde jestem w ciazy bo nic nie widac po mnie i ze wygladam jak chudzielec heheh taki mam ubaw wtedy :D
13 lata 7 miesiąc temu #116600 przez Suari
Widzę Iva, że tylko my spać nie możemy ;)

Jeśli chodzi o suwaczki to ten, który ja mam wskazuje idealnie, ja podawałam datę porodu wg OM, więc wszystko się zgadza :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116603 przez iva 20
ja tak zawsze Suari tylko wczoraj gdy chlopak wychodzil do pracy to mnie obudzil to od 5 nie spalam do 7 a potem zasnelam nawet nie wiem kiedy i spalam do po 10 :D mnie zawsze pecherzyk cisnie bardzo i musze leciec zawsze bo ogolnie bardzo duzo wody pije :D a na kiedy masz termin porodu bo widze ze masz blisko mnie chyba date bo to kilka dni miedzy nami :D
13 lata 7 miesiąc temu #116607 przez Batmanik
Witam!!!
ja tez zawsze wczesnie wstawalam ale odkad mam nie przespane noce to z checia pospalabym sobie ale moj urwis mi nie daje:)
mi suwaczek tez wskazuje idealnie a termin podalam z usg bo zaszlam dzien przed @ wiec ciaza bylaby juz duzo wieksza jakbym podala date z ostatniej@
u nas tez ladnie pod koniec tyg dopiero ma byc gorzej a jak narazie korzystamy ze sloneczka
13 lata 7 miesiąc temu #116613 przez iva 20
hej Batmanik :) a ty na kiedy masz terminek bo pisze z wami a nie wiem :d fajnie tak po pozniej to tylko bedziemy czekac na siebie i ktora pierwsza pojdzie na porodowke hehe :D ale szybko zleci jak nie wiem :D
13 lata 7 miesiąc temu #116617 przez Batmanik
ja mam na 11.11 z usg a weglug ostatniej @na 23.10chyba ale tego nawet nie biore pod uwage:) dlatego tez dokladnie nie pamietam
13 lata 7 miesiąc temu #116625 przez Suari
Termin mam na 10.11
13 lata 7 miesiąc temu #116630 przez Batmanik
heh zobaczymy jak to bedzie ktora pierwsza ktora ostania bo pozniej wyjdzie calkiem inaczej hehe ja mialam termin z IGorkiem na 11tego a ur 23 wrzesnia;)
13 lata 7 miesiąc temu #116632 przez Batmanik
heh a brat D...ur sie 24 i jego mama mowila i w sumie to pewnie liczyla na to ze ur tez 24 ale nie dalam za wygrana :P i ur dzien wczesniej
13 lata 7 miesiąc temu #116633 przez iva 20
ja jak bylam u pielegniarki to mi wyliczyla na 7 listopada a jak bylam u polskiego ginekologa to powiedzial ze na 1 listopada bo mi robil badania dopochwowe i z tego tak wynika ze wczesniej wiec sie pozniej okaze juz na czerwcowych badaniach juz mowia dokladniej zblizona date :) a Batmanik data normalnie zabojcza 11.11.11 hehe
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116636 przez iva 20
wiadomo 2 tygodnie w jedna strone albo dwa tygodnie w druga :D zalezy kiedy maly smyk sobie chce wyjsc z tego brzucholka :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia