BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #116660 przez Batmanik
no dokladnie mojemu sie nie spieszylo lezlam tydz w szpitalu i mialam zalozony cewnik i nic kroplowka tez nic druga silniejsza masakra co ja przezywalam a ona leci z 5 godz bole niesamowite kazalam wezwac lekarza akurat mial operacje polozna mnie zbadala i mowi ze nic nie postepuje to kazalam sobie ja odlaczyc na nastepny dzien mialam badania lekarz powiedzial ze moglam nie odlaczac bo rozwarcie na 4 bylo to powiedzialam co polozna powiedziala i zaproponowal kolejna kroplowke na co mu podziekowalam powiedzialam ze chce dzien odpoczynku i wieczorkiem samo sie zaczelo heh ale polozne powiedzialy ze to jeszcze nie a ja nad ranem ur

ja wizyte mam w nastepna srode i nie ma dnia zebym nie mysla o niej:)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #116725 przez iva 20
nom wizyty sa najlepsze teraz juz chlopak powiedzial ze jedzie ze mna i bedzie razem ze mna patrzal na dzidzie co sie bardzo ciesze nawet wzial wolne z pracy hehe :lol: ja wlasnie posprzatalam w domku troszke bo sie nazbieralo brudu :P ja wiem jak mialam kroplowke i to nie zafajnie tak lerzec mialam ja pierwszy raz w zyciu jak bylam niedawno w szpitalu na ta biegunke i wymioty :dry: ale opieka byla super :p do pielegniarki sie smialam czy mnie to bedzie bolalo jak mi to sciagnie ten aparat do kroplowki to sie smiala :P
13 lata 10 miesiąc temu #116755 przez Batmanik
nie to ja tak delikatnej kroplowki nie mialam tamta wywolywala bole i to tak masakryczne ze ojoj
13 lata 10 miesiąc temu #116824 przez anaconda_she
Hej dziewczynki,
Ale mi checi narobilyscie na te albumy z dzidziusiami.Juz jestem po allegrowych zakupach.Zamowilam album i takie fajne pierdolki do lepienia w nim, kwiatki, motylki, biedronki z filcu, serduszka, jakies drewniane motylki i zwierzatka.Nie mialam pojecia ze takie fajne rzeczy mozna kupic.Teraz juz nie moge doczekac sie az mi to przysla.Oby na weekend doszlo to bede miala zajecie:)
Dzieki za pomysl kochane.
13 lata 10 miesiąc temu #116826 przez Dorciaition
Anaconda koniecznie nam się pochwal jak już coś stworzysz :)

Alanek[*] :(
13 lata 10 miesiąc temu #116836 przez anaconda_she
A pewnie ;) Mam tylko nadzieje ze czasu troszke na to znajde, bo wciaz zalatana jestem.Cale dnie w pracy,pozniej po pd korepetycje daje a na wieczor to juz sie czuje jakby mnie czolg przejechal.Ale jak tylko bede miala jakies male cudenko to wstawie zdjecie. A te albumy recznie robione to rewelacyjna sprawa. A jaka pamiatka :D Kurcze jak to niewiele trzeba zeby sobie humorek poprawic :)
13 lata 10 miesiąc temu #116856 przez Dorciaition
To prawda. Mnie wczoraj tak wciągnęła, że nawet serialu nie oglądałam :blink:

A z czego dajesz korepetycje? :)

13 lata 10 miesiąc temu #116859 przez anaconda_she
Z rachunkowosci :) To tak z dobrego serca bo brat moj zdaje i musze z nim posiedziec.Takze szykuje sie pracowity miesiac. No ale co zrobic. Dobrze ze samopoczucie mam lepsze i troche wiecej energii wiec nie bede az tak narzekac ;)
13 lata 10 miesiąc temu #116863 przez Dorciaition
Kochana Ty już 15 tydzień! II trymestr, wiec teraz będziesz miała dużo energii :)

13 lata 10 miesiąc temu #116865 przez anaconda_she
Oj Dorcia zeby faktycznie we mnie jakies sily wstapily :) A powaznie to juz czuje sie lepiej niz miesiac temu, nie wspominajac dwa :) Tylko te wieczory mnie mecza.Nawet nie tyle spac sie chce co zoladek dokucza i mdli po calym dniu. Najlepiej to rano, a jak swieci sloneczko to juz wogole rewelka.
A ty kochana to w domku?Bo tu taka cisza, tylko my piszemy;)Ale ja to dzisiaj jak nigdy.Siedze w pracy i udaje. Wczoraj sie narobilam jak dzika i dzisiaj mam lekki luzik.
13 lata 10 miesiąc temu #116867 przez Dorciaition
Pewnie będziesz się czuła coraz lepiej. Ja tez już czuję poprawę, nie mdli mnie tak często, nie jestem aż tak bardzo senna, no i w końcu mam apetyt :)
Ja kochana byłam wczoraj w pracy więc dziś wolne. Nie pracuję codziennie, tylko kiedy jest potrzeba i mam ochotę :blink: U męża, wiec wiesz... :side:

Pewnie wszystkie dziewczynki spacerują albo zapracowane są. Ja za chwilkę tez wybywam z domku :)

Miłej pracy kochana :kiss:

13 lata 10 miesiąc temu #116868 przez Suari
Ja też mam przypływ energii :) Tak jak ty anaconda dokuczał mi żołądek i mdliło zwłaszcza wieczorem, ale już jest zdecydowanie lepiej.
Cosik też muszą pomyśleć nad jakimś albumem, bo rzeczywiście fajna sprawa :)
13 lata 10 miesiąc temu #116871 przez anaconda_she
Suari naprawde poszukaj sobie na allegro.Swietne duperelki maja do albumu ;)
A mnie wogole to dziwia te wieczorne mdlosci.Teraz rano to rewelacyjnie a ten wieczor to naprawde jakbym sie najadla nie wiadomo czego ;/Tak mysle ze jak poranne minely to i wieczorne moze sie unormuja jakims cudem ;)
13 lata 10 miesiąc temu #116879 przez Batmanik
my smigamy dzis dopiero na spacerek ok 14
ja mialam tylko poranne mdlosci ale jak tylko zaczelam brac witaminki od razu przeszlo ja tam ciaze dobrze znosze a jak bylam z Igorkiem to w 9 mies wszyscy sie dziwili dlaczego ja nie leze i co ja taka aktywna jestem a ja mam taka nature ze jak nie mam co robicto fisiuje z nudow
13 lata 10 miesiąc temu #116882 przez anaconda_she
Batmanik a jakie witaminki bierzesz? Bo ja od poczatku na Femibionie. Drogie jak nie wiem ale w sumie poza tym chyba pozytywnie na mnie wplywaja. Teraz zaczelam wlasnie brac Feminion2 i ogolnie mnie od tabletek odstrecza na sam widok a te sa dwie na dzien i musze je lykac. Namodle sie zawsze przed az sie u mnie w domu czasem ze mnie smieja :) Dlatego je przemycam: jedna lyzka zupy, tabletka, druga luzka zupy i tak jakos pojdzie ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia