- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #116660 przez Batmanik
no dokladnie mojemu sie nie spieszylo lezlam tydz w szpitalu i mialam zalozony cewnik i nic kroplowka tez nic druga silniejsza masakra co ja przezywalam a ona leci z 5 godz bole niesamowite kazalam wezwac lekarza akurat mial operacje polozna mnie zbadala i mowi ze nic nie postepuje to kazalam sobie ja odlaczyc na nastepny dzien mialam badania lekarz powiedzial ze moglam nie odlaczac bo rozwarcie na 4 bylo to powiedzialam co polozna powiedziala i zaproponowal kolejna kroplowke na co mu podziekowalam powiedzialam ze chce dzien odpoczynku i wieczorkiem samo sie zaczelo heh ale polozne powiedzialy ze to jeszcze nie a ja nad ranem ur
ja wizyte mam w nastepna srode i nie ma dnia zebym nie mysla o niej:)
ja wizyte mam w nastepna srode i nie ma dnia zebym nie mysla o niej:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Batmanik.
Temat został zablokowany.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116725 przez iva 20
nom wizyty sa najlepsze teraz juz chlopak powiedzial ze jedzie ze mna i bedzie razem ze mna patrzal na dzidzie co sie bardzo ciesze nawet wzial wolne z pracy hehe
ja wlasnie posprzatalam w domku troszke bo sie nazbieralo brudu
ja wiem jak mialam kroplowke i to nie zafajnie tak lerzec mialam ja pierwszy raz w zyciu jak bylam niedawno w szpitalu na ta biegunke i wymioty
ale opieka byla super
do pielegniarki sie smialam czy mnie to bedzie bolalo jak mi to sciagnie ten aparat do kroplowki to sie smiala

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- anaconda_she
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116824 przez anaconda_she
Hej dziewczynki,
Ale mi checi narobilyscie na te albumy z dzidziusiami.Juz jestem po allegrowych zakupach.Zamowilam album i takie fajne pierdolki do lepienia w nim, kwiatki, motylki, biedronki z filcu, serduszka, jakies drewniane motylki i zwierzatka.Nie mialam pojecia ze takie fajne rzeczy mozna kupic.Teraz juz nie moge doczekac sie az mi to przysla.Oby na weekend doszlo to bede miala zajecie:)
Dzieki za pomysl kochane.
Ale mi checi narobilyscie na te albumy z dzidziusiami.Juz jestem po allegrowych zakupach.Zamowilam album i takie fajne pierdolki do lepienia w nim, kwiatki, motylki, biedronki z filcu, serduszka, jakies drewniane motylki i zwierzatka.Nie mialam pojecia ze takie fajne rzeczy mozna kupic.Teraz juz nie moge doczekac sie az mi to przysla.Oby na weekend doszlo to bede miala zajecie:)
Dzieki za pomysl kochane.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- anaconda_she
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116836 przez anaconda_she
A pewnie
Mam tylko nadzieje ze czasu troszke na to znajde, bo wciaz zalatana jestem.Cale dnie w pracy,pozniej po pd korepetycje daje a na wieczor to juz sie czuje jakby mnie czolg przejechal.Ale jak tylko bede miala jakies male cudenko to wstawie zdjecie. A te albumy recznie robione to rewelacyjna sprawa. A jaka pamiatka
Kurcze jak to niewiele trzeba zeby sobie humorek poprawic

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116856 przez Dorciaition
To prawda. Mnie wczoraj tak wciągnęła, że nawet serialu nie oglądałam 
A z czego dajesz korepetycje?

A z czego dajesz korepetycje?

- anaconda_she
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116859 przez anaconda_she
Z rachunkowosci
To tak z dobrego serca bo brat moj zdaje i musze z nim posiedziec.Takze szykuje sie pracowity miesiac. No ale co zrobic. Dobrze ze samopoczucie mam lepsze i troche wiecej energii wiec nie bede az tak narzekac

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- anaconda_she
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116865 przez anaconda_she
Oj Dorcia zeby faktycznie we mnie jakies sily wstapily
A powaznie to juz czuje sie lepiej niz miesiac temu, nie wspominajac dwa
Tylko te wieczory mnie mecza.Nawet nie tyle spac sie chce co zoladek dokucza i mdli po calym dniu. Najlepiej to rano, a jak swieci sloneczko to juz wogole rewelka.
A ty kochana to w domku?Bo tu taka cisza, tylko my piszemy;)Ale ja to dzisiaj jak nigdy.Siedze w pracy i udaje. Wczoraj sie narobilam jak dzika i dzisiaj mam lekki luzik.

A ty kochana to w domku?Bo tu taka cisza, tylko my piszemy;)Ale ja to dzisiaj jak nigdy.Siedze w pracy i udaje. Wczoraj sie narobilam jak dzika i dzisiaj mam lekki luzik.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116867 przez Dorciaition
Pewnie będziesz się czuła coraz lepiej. Ja tez już czuję poprawę, nie mdli mnie tak często, nie jestem aż tak bardzo senna, no i w końcu mam apetyt 
Ja kochana byłam wczoraj w pracy więc dziś wolne. Nie pracuję codziennie, tylko kiedy jest potrzeba i mam ochotę
U męża, wiec wiesz... 
Pewnie wszystkie dziewczynki spacerują albo zapracowane są. Ja za chwilkę tez wybywam z domku
Miłej pracy kochana

Ja kochana byłam wczoraj w pracy więc dziś wolne. Nie pracuję codziennie, tylko kiedy jest potrzeba i mam ochotę

Pewnie wszystkie dziewczynki spacerują albo zapracowane są. Ja za chwilkę tez wybywam z domku

Miłej pracy kochana

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- anaconda_she
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116871 przez anaconda_she
Suari naprawde poszukaj sobie na allegro.Swietne duperelki maja do albumu 
A mnie wogole to dziwia te wieczorne mdlosci.Teraz rano to rewelacyjnie a ten wieczor to naprawde jakbym sie najadla nie wiadomo czego ;/Tak mysle ze jak poranne minely to i wieczorne moze sie unormuja jakims cudem

A mnie wogole to dziwia te wieczorne mdlosci.Teraz rano to rewelacyjnie a ten wieczor to naprawde jakbym sie najadla nie wiadomo czego ;/Tak mysle ze jak poranne minely to i wieczorne moze sie unormuja jakims cudem

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116879 przez Batmanik
my smigamy dzis dopiero na spacerek ok 14
ja mialam tylko poranne mdlosci ale jak tylko zaczelam brac witaminki od razu przeszlo ja tam ciaze dobrze znosze a jak bylam z Igorkiem to w 9 mies wszyscy sie dziwili dlaczego ja nie leze i co ja taka aktywna jestem a ja mam taka nature ze jak nie mam co robicto fisiuje z nudow
ja mialam tylko poranne mdlosci ale jak tylko zaczelam brac witaminki od razu przeszlo ja tam ciaze dobrze znosze a jak bylam z Igorkiem to w 9 mies wszyscy sie dziwili dlaczego ja nie leze i co ja taka aktywna jestem a ja mam taka nature ze jak nie mam co robicto fisiuje z nudow
- anaconda_she
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #116882 przez anaconda_she
Batmanik a jakie witaminki bierzesz? Bo ja od poczatku na Femibionie. Drogie jak nie wiem ale w sumie poza tym chyba pozytywnie na mnie wplywaja. Teraz zaczelam wlasnie brac Feminion2 i ogolnie mnie od tabletek odstrecza na sam widok a te sa dwie na dzien i musze je lykac. Namodle sie zawsze przed az sie u mnie w domu czasem ze mnie smieja
Dlatego je przemycam: jedna lyzka zupy, tabletka, druga luzka zupy i tak jakos pojdzie

Moderatorzy: ilona