- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117822 przez iva 20
Batmanik bedziesz szukac pracy mezowi?? fajnie jak bys sobie pewnie mieszkala w szwecji z dzieckiem dlamnie tam fajnie bo jak sie urodzi dzidziusia to sie dostaje wychowawcze co miesiac to na polskie okolo 2 tys zl a na dodatek tata dziecka moze tez isc w kazdej chwili na wolne i mu placa 80 procent pensji ktorej zarabia oprocz mciezynskiego jest taki barnbidrag to sa pieniazki znowu na dziecko na polskie z 400 zl wygody tutaj maja jesli maja dzieci te dzieciaki moga miec wszystko
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117830 przez iva 20
Duzo jest fajnych ofert pracy tylko do niektorych trzeba znac jezyk szwedzki ale jak sie tam mowi po angielsku to tez jest dobrze wiec zycze powodzonka napewno wam sie uda wtedy moglybysmy sie spotkac hehe jeszcze jest taka stronka www.poloniainfo.se
ona jest po polsku wiec sie zrozumie i szwedzka stronka
www.grannar.se tam tez sa ogloszonka firm tylko szwedzkich
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #117870 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dorcia cudnie kochana
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117903 przez Aleksandra
Cześ dziewczynki
Już jestem. Niestety nie skończyło się w środę na bólu gardła. W nocy dostałam biegunki i wymiotowałam. Przeszło mi dopiero wczoraj po południu (biegunka, bo wymioty w nocy się szybko skończyły) Nie wiem co to było. Podejrzewam jelitówkę. Dziś na szczęście już jest lepiej i przyjmuję normalne pokarmy. Wczoraj jadłam tylko chleb z masłem i makaron z cukrem i herbatę na litry piłam. Istny koszmar. Do tego stopnia było ze mną źle, że już kręgosłup mnie bolał od tego wszystkiego. Później poszłam z mężem i psinką na spacer to kręgosłup przestał mnie bolec. Dziś jeszcze jestem za urlopie w razie czego.
U mnie jest nawet ładna pogoda. Cały tydzień było gorąco i duszno a dziś jest troszkę chłodniej bo w nocy padało i wietrznie, więc troszkę odetchnę
Już jestem. Niestety nie skończyło się w środę na bólu gardła. W nocy dostałam biegunki i wymiotowałam. Przeszło mi dopiero wczoraj po południu (biegunka, bo wymioty w nocy się szybko skończyły) Nie wiem co to było. Podejrzewam jelitówkę. Dziś na szczęście już jest lepiej i przyjmuję normalne pokarmy. Wczoraj jadłam tylko chleb z masłem i makaron z cukrem i herbatę na litry piłam. Istny koszmar. Do tego stopnia było ze mną źle, że już kręgosłup mnie bolał od tego wszystkiego. Później poszłam z mężem i psinką na spacer to kręgosłup przestał mnie bolec. Dziś jeszcze jestem za urlopie w razie czego.
U mnie jest nawet ładna pogoda. Cały tydzień było gorąco i duszno a dziś jest troszkę chłodniej bo w nocy padało i wietrznie, więc troszkę odetchnę
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117915 przez Aleksandra
Tak Moka szybko się z nami oswoiła. Oczywiście mąż jest dla niej tym ważniejszym i jego bardziej się słucha - w końcu samiec alfa Ale jak jego nie ma to jest całą dla mnie. Jest bardzo silna i jak jest na smyczy to ja ją krótko trzymam bo nie mam po prostu siły i mąż ją przejmuje. Jest bardzo posłuszna na spacerach. Odchodzi od nas na 10-30 m i wraca albo patrzy czy idziemy i czeka. Uwielbia się kapać w stawie - wskakuje cała i raz prawie by męża wrzuciła bo nie zdąrzył jej odpiąć Ogólnie jest bardzo pocieszna ale musimy jej kupic kaganiec, żeby mogła luzem latac po podwórku bo mamy kury i koty (jeden rosół już mamy z pierwszego dnia jej wizyty ) A tak jak chodzimy na długie spacery poza teren naszego podwórka to lata sama
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #117935 przez Dorciaition
Oj Ola to nie ciekawie miałaś:/ Dobrze, że już jest lepiej.
Super, że psinka się przyzwyczaja. Jak będziesz miała więcej siły prosimy o fotencje.
A Ty odpoczywaj sobie i wracaj do zdrówka
U mnie leje!
Super, że psinka się przyzwyczaja. Jak będziesz miała więcej siły prosimy o fotencje.
A Ty odpoczywaj sobie i wracaj do zdrówka
U mnie leje!
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117939 przez iva 20
Widze ze psiak przyjazny Aleksandro bardzo sie ciesze ze jest zabawna a ja tez przechodzilam jelitowke tylko ze ja mialam ja tydzien nie wiedzialam co mam juz jesc az wkoncu sie znalazlam w szpitalu pod kroplowka wiec wracaj do zdrowka szybciutko i duzo wypoczywaj najlepsze sa grzanki posmarowane lekko maselkiem i trzeba duzo pic zeby dzidzius sie nie odwodnil
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #117940 przez anakol
Jejku, ale dużo piszecie. Człowiek dwa dni nie zagląda, to później się nie może odrobić z czytaniem
Dorcia, śliczny album i śliczny brzuszek! Gratulacje Mi też brzusio rośnie z dnia na dzień, piersi zresztą też, a zaczynałam już od sporej miski.
Ciekawe z tym gazem, rozluźnienie na pewno dużo daje.
Ciekawe co piszesz, Iva, bo u nas głupim jasiem nazywa się znieczulenie zewnątrzoponowe przy porodzie. Spotkałam sie też z takim określeniem na zastrzyki uspokajające dla psów, takie, które np. dajesz przed Sylwestrem jeśli pies się bardzo boi hałasu.
Dorcia, śliczny album i śliczny brzuszek! Gratulacje Mi też brzusio rośnie z dnia na dzień, piersi zresztą też, a zaczynałam już od sporej miski.
Ciekawe z tym gazem, rozluźnienie na pewno dużo daje.
Ciekawe co piszesz, Iva, bo u nas głupim jasiem nazywa się znieczulenie zewnątrzoponowe przy porodzie. Spotkałam sie też z takim określeniem na zastrzyki uspokajające dla psów, takie, które np. dajesz przed Sylwestrem jeśli pies się bardzo boi hałasu.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona