- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118636 przez iva 20
Widze ze westusia jest za mna . Szkoda dzieczyny ze nie wierzycie ja tez juz wyczytalam ze w 14 tygtodniu mozna czuc ruchy a przedewszystkim ja jestem szczupla. Pytalam sie mojej kolezanki co nie dawno urodzila i tez mowila ze miala ruchy bardzo wczesnie wiec nie ma powiedzenia kiedy napewno poczujesz ruchy najwidoczniej moje jest bardzo ruchliwe i musi pokazac mamusi heheh to ze lekarze tak mowia to nic nie znaczy bo w wielu rzeczach sie myla nawet lekarze oni powtarzaja wszystko kazdemu teoretycznie jak sie ze szkoly i ze sudiow nauczyli najlepiej zawsze wie ta co nosi dzidzie wiec jak widzicie wszystko jest mozliwe
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118639 przez Batmanik
Witam!!!
ja tam niewierze w ruchy w tym tyg ja tez czułam całkiem nie dawno ale to było przeciąganie się maleństwa a nie ruchy...
a rozglądacie się dziewczyny za wózkami??ja tak dziś z ciekawości popatrzyłam i szukam wózka bliźniaczego ale takiego z możliwością odczepienia żeby wsiąść tylko jedna dzidzie na spacer...coś w tych opisach ciężko się doszukać czy to akurat taki wózek jest
ja tam niewierze w ruchy w tym tyg ja tez czułam całkiem nie dawno ale to było przeciąganie się maleństwa a nie ruchy...
a rozglądacie się dziewczyny za wózkami??ja tak dziś z ciekawości popatrzyłam i szukam wózka bliźniaczego ale takiego z możliwością odczepienia żeby wsiąść tylko jedna dzidzie na spacer...coś w tych opisach ciężko się doszukać czy to akurat taki wózek jest
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118642 przez iva 20
Batmanik jak nie wierzysz to nie wierz ...... jak dla mnie kazda kobieta jest inna bo to by bylo dziwne ze jak kobiety chodza w ciazy to ze kazda ci powie ze miala ruchy dziecka 20 tygodnia ciazy to by bylo zbyt banalne a co do wozkow to nie wiem czy sa takie musisz sobie popatrzec na allegro tam sie wszystko znajdzie
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118644 przez Batmanik
no ja wiem ze każda inaczej odczuwa i znosi ciąże tak samo każda ma swoje odmienne zdanie...
a zaglądam po necie i są takie opisy tych wózków ale nie jest napisane czy można je odczepić z pewnością gdzieś widziałam taki zaczep że mozna dwa wózki razem doczepić ale gdzie
a zaglądam po necie i są takie opisy tych wózków ale nie jest napisane czy można je odczepić z pewnością gdzieś widziałam taki zaczep że mozna dwa wózki razem doczepić ale gdzie
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118646 przez Batmanik
dokładnie ja w tamtym roku miałam możliwość kupienia wózka w Szwecji ale jak sobie przeliczyłam to sam wózek 2 tys a za torbę czy fotelik trzeba było dopłacić
a nikt z rodziny się do Was nie wybiera bo przesyłka tez trochę wyniesie??? jeszcze lepiej jakby ktoś płynął bo samolotem to też jest dodatkowa opłata ale patrząc na cenę wózka w Szwecji a w Polsce plus przesyłka to zawsze wyjdziecie na swoje
a nikt z rodziny się do Was nie wybiera bo przesyłka tez trochę wyniesie??? jeszcze lepiej jakby ktoś płynął bo samolotem to też jest dodatkowa opłata ale patrząc na cenę wózka w Szwecji a w Polsce plus przesyłka to zawsze wyjdziecie na swoje
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #118647 przez Emme
iva 20 napisał:
Wiesz co, w tym tygodniu to na pewno nie były nóżki:)
takie coś czuje się dużo, dużo później. Sama się przekonasz
szczerze to obstawiałabym ruchy jelit. ja pierwsze ruchy poczułam w 17 tygodniu i to też nie byłam pewna później okazało się, że to ruchy. nie obraź się, ale jakoś nie wierzę, że przeczytałaś że w 14 tyg można czuć ruchy. podejrzewam, że się pomyliłaś. Dziewczyny miały już w brzuszkach maluszki i wiedzą jak to jest, więc to nie chodzi o wiarę
Widziałam takie wózki, ale tylko spacerowe. tzn można 2 spacerówki zaczepami złączyć, ale czy są inne to nie wiedziałm
Wczoraj moj dzidzius mnie uswiadomil ze siedzi w brzuszku polozylam sie i gadalam do brzuszka i czulam jak mi chyba nozki wbija w brzuszek bo tak czulam :D takie super uczucie ze ta dzidzia cie tak dziabie w brzuszek i mowi ze ono tez jest w brzuszku taka szczesliwa jestem
Wiesz co, w tym tygodniu to na pewno nie były nóżki:)
takie coś czuje się dużo, dużo później. Sama się przekonasz
szczerze to obstawiałabym ruchy jelit. ja pierwsze ruchy poczułam w 17 tygodniu i to też nie byłam pewna później okazało się, że to ruchy. nie obraź się, ale jakoś nie wierzę, że przeczytałaś że w 14 tyg można czuć ruchy. podejrzewam, że się pomyliłaś. Dziewczyny miały już w brzuszkach maluszki i wiedzą jak to jest, więc to nie chodzi o wiarę
Widziałam takie wózki, ale tylko spacerowe. tzn można 2 spacerówki zaczepami złączyć, ale czy są inne to nie wiedziałm
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118648 przez iva 20
Narazie to do nas nikt nie przyjezdza ... tesciowa jedzie ale jej sie nie bede prosic zeby mi przywiozla wole juz za przesylke sobie zaplacic i miec ja myslalam zeby jechac ale teraz za bardzo kasy nie bedzie bo 28 slub i trzeba kupic wszystko a obraczek jeszcze nie mamy wiec to wszystko narazie takie zakrecone
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118651 przez iva 20
emme nie wiem po co to piszesz ze ktos juz ma dziecko nie znaczy ze zjadl juz caly swiat i wszystko wie juz o ciazy ja wiem swoje i czuje swoje . Kobieta raczej sie nie myli bo ja to czulam a nie ty czy ktos inny . Kobieta ´raczej sie nie myli a jelita to odrozniam jak mi sie cos dzieje bo juz mialam to nie raz wiec wiesz..... nie wierzysz to nie wierz nie musisz sie w takim razie wypowiadac bo po co pisac jak ktos nie wierzy ??? po prostu miec to w nosie co nie ???
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118655 przez iva 20
no bedzie slub zalatwialam ostatnio wszystkie papiery tylko nie wiem jak to pozniej zrobic zeby w polsce sie liczylo tez ze jestem mezatka. Ale to pozniej sie juz zapytam w ambasadzie polskiej ale raczej bedzie trzeba przetlumaczyc akt slubu przez tlumacza przysieglego i wyslac do polski przez ambasade najlepsze to sie ciesze ze sukienka z wigilii bedzie pasowac jak ulal na moje wesele hehe niom tylko brzuszek lekko bedzie odstawal
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118658 przez Batmanik
to super a robicie jakies przyjecie???
tez tak mysle ze trzebe bedzie przetlumaczyc akt slubu i zaniesc do urzedu np jak sieostra ur w Belgii to zeby zameldowac Alanka tutaj to wlasnie trzeba bylo przetlumaczyc akt ur i zaniesc do USC
tez tak mysle ze trzebe bedzie przetlumaczyc akt slubu i zaniesc do urzedu np jak sieostra ur w Belgii to zeby zameldowac Alanka tutaj to wlasnie trzeba bylo przetlumaczyc akt ur i zaniesc do USC
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #118659 przez iva 20
tak zrobimy male przyjecie w domku wiesz to tylko dla nas taki dzionek a tak to myslimy wziasc koscielny za dwa lata w polsce z rodzina cala i wogole dla siebie poczuc jak to w takiej sukni bialej kazdy wpatrzony w pare mloda zobaczymy jak to sie ulozy dla mnie tego przyjecia moglo by nie byc bo wiesz mojego chlopaka mama to nam taka obojetna ona caly czas naburmuszona z jego siostra chodza i obgaduja ze ja to za chuda jestem i wogole na ciaze ze ona juz byla grubsza ale to chyba z zazdrosci jest wiesz . Troche taki zal bo mieszkamy na tym samym osiedlu a do nas przyjdzie jak sobie cos kupimy zeby oblukac i sie pochwalic ludzia juz mam dosc takich ludzi az bokami wychodzi najchetniej to bym chciala mieszkac w polsce w swoim domu z dala od wszystkich i miec normalnych znajomych ....ehh
Moderatorzy: ilona