BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #117472 przez Batmanik
ja mialam podany zastrzyk przeciwbolowy badz znieczolajacy bo juz byla ze mna makabra heh nazwano mnie bohaterka nocy:) i bylo mnie slychac na drugim oddziale:) :blush:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #117477 przez MagdaM
Dorcia ja mysle, ze to tak samo jak ze szczepionkami odra swinka rozyczka. W tv mowili ze powoduja autyzm ludzie panika i co?? i teraz sie z tego wycofuja bo nic zlego nie powoduja a tylko wzrasta epidemia odry na ktora mozna umrzec - ja nie wierze TV :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #117481 przez Batmanik
dokladnie tak samo jak panowala swinska i ptasia grypa a to tylko zeby szczepionki kupowac no i zima miala byc juz w pazdzieniku i to Bog wie jaka a to tylko podpucha zeby wegiel zaczal sie sprzedawac media tak nami manipuluja ze sami sobie z tego nie zdajemy sprawy
13 lata 7 miesiąc temu #117483 przez iva 20
jesli chodzi o gaz to u nas nazywaja go glupi jas :D u nas w szwecji przy kazdym porodzie on jest kolo kobiety rodzacej wybierasz zastrzyki albo ten wlasnie gaz . Z tego co mi opowiadaly kobiety polki braly tylko gaz i mowili ze lepiej troszke ze usmierza bol i czlowiek jest mniej zestresowany :D wiec jak urodze to wam tutaj napisze heh
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117499 przez Dorciaition
Ja tam nie wiem. Nie mogę się wypowiedzieć, bo nie rodziłam z z gazem, a z normalnym znieczuleniem, które wydaje mi się, że i tak nic nie dało. Nie znam też nikogo kto tak rodził, wiec Iva czekamy na Twoje relacje. :blink:

Jestem dziś zła, bo chcieliśmy zamontować klimatyzacje w mieszkaniu. Mamy środkowe i latem nie da się wytrzymać jest taki upał. A spółdzielnia, te dupki sie nie zgodzili, bo hałas na zewnatrz. A my mieszkamy przy głównej ulicy, gdzie jest jak na autostradzie, wiec myślę, że sąsiedzi nawet by się nie zorientowali :silly:

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #117579 przez iva 20
napewno dam wam relacje i powiem czy to pomaga najlepiej jak to sie mowi wyprobowac na sobie to sie przekonasz :D wiec bede wiedziec czy pomaga czy nie ja tez ie jestem do konca przekonana bo tez nigdy nie rodzilam :) i tez sie napewno boje tego ale co sie nie robi dla tych maluchow :) takie kochane :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117647 przez Dorciaition
A wiec brzusio. Specjalnie te same ciuchy założyłam :blink:

11 tc

No i z dziś

Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #117669 przez iva 20
brzusio sliczny :D;D hehe piersi pewnie urosly bo ja juz mam powiekszone :) maly dzidzius rosnie sobie;)
13 lata 7 miesiąc temu #117680 przez Dorciaition
:) Ja ogólnie mam spore :silly: a teraz to jeszcze bardziej :S

13 lata 7 miesiąc temu #117713 przez Suari
Dorcia- brzuszek ładny :) powiem ci, że u mnie też widać różnicę i z dnia na dzień jest większy.
13 lata 7 miesiąc temu #117797 przez Batmanik
Witam!!!!
I jak tam nocka?? ja dzis stanelam na wage i od zeszlego tyg 1 kg ubyl
Iva mam do Ciebie prosbe jak nzaywa sie szwedzki urzad pracy tak jak u nas jest Urzad pracy
moglabys mi wyslac link albo chociaz nazwe jak to szukac???
z gory dzieki!!!
milego dnia!!

ps Dorciaition brzuszek niczego sobie- super!!!
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117807 przez iva 20
Szwedzki urzad pracy co kazdy sie do niego zapisuje nazywa sie arbetsförmedlingen :) ja dzisiaj spalam jak zabita :) wczoraj tez dosyc wczesnie poszlam spac bo przed 21 :D
13 lata 7 miesiąc temu #117812 przez Batmanik
ja tam mialam przerywany sen ale juz sie przyzwyczailam i nawet 3- godz snu mi wystarczaja i po kawie czuje sie nawet ok:)
13 lata 7 miesiąc temu #117814 przez iva 20
hehe ja nie pije kawki :P nawet przed ciaza nie pilam ale jak ktos lubi to niech pije ;) ja za to lubie strasznie wode zwykla i nie nawidze gazowanej gdzies mi nie smakuje ;) tzn ja tez wstalam o 5 godzinie bo mnie znowu chlopak obudzil ale zasnelam :) musze wam cos powiedziec moja dzidzia tak sie ulozyla na moim pecherzu ze caly czas latam do lazienki a rano jest masakra jak wstane zaczelo mi sie to moze moze od kilku dni i kazdy se smieje ze sie rozlozyla ladnie :) :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #117816 przez Batmanik
ja rano tez pedze siku:) ale w dzien tak nie a raczej jeszcze nie;)
dzieki Ivo znalazlam str i poczytam pozniej oferty jak urwis pojdzie lulki
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka