- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
Moj synek leży podobnie do Madziaski, główka w dół, po żebrach dostaje po prawej stronie a tyłek bardziej wypina na lewą
nie wiem jak to robi, a najciekawsze jest to że dostaje całkiem z boku po prawej stronie na wysokości pępka, nie wiem czym.
Paletka tabelka jest pod suwaczkiem u Vestusi i Dorci
dziekuje;*
laseczki odpoczywajcie teraz bo pozniej bedzie ciezko...ojj ciezko..
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)

Ja dziś chodzę jak zombi ze Zbyszkiem. Niby mała przesypia ładnie między karmieniami ale nie mieliśmy dzisiaj siły wstawac i parę razy się zdarzyło, że mała nas budziła - jak ja to mówię - kwileniem

Co do rodzenia....Ja się nastawiałam na naturalny, a cc było ostatecznym wyjściem i podjętym bardzo gwałtownie. Powiem wam szczerze, że jakbym miała wybierac to wolałabym rodzic naturalnie. Są tylko szwy na szyjce a ja mam i na macicy i na brzuchu. Poza tym nadal brzuch mnie boli, szczególnie jak długo siedzę lub stoję (ni wpiął ni wypiął). Nie mogę jeszcze przez jakiś czas cwiczyc, ze względu na bliznę, więc brzuszek dłużej mi zostanie. No i to krwawienie, ale to po naturalnym też jest. Chcemy się już seksic ale jeszcze nie możemy, bo cały czas krwawię a wizyta u gina dopiero za 3 tygodnie....

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

A buty na obcasie poszły na razie w kont , jak jestem u rodziców to za dyzo robię kilometrów dziennie , ale za to kupiłam dziś piżamkę na długo.Fakt nie jest rozpinana ani rozchylana , ni było takich fajnych na długo tylko jakieś babcine.A ta mi naprawdę w oko wpadła no i z żyrafką hehehe

Mila ja śpię prawie na siedząco ,a na wieczór się obżarłam jak świnka i dlatego tak umierałam

Vestusia zapomniałam ci napisać , że moja tez zmieniła położenie, ale na moje wyczucie nadal jest główka w dol bo z lewej strony przeniosła się bardziej na środek.Czuje tylko jak wypycha dupkę i noki, dupka to właśnie większa kulka ,a nóżki to wiadomo , że takie tyci tyci

Nie oglądałam tvn zresztą jak zwykle hehe , ale ja tez miałam zapalenie po cc , przez to jeden dzień dłużej musiałam zostać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dokładnie Madzia masz racje , co do tego o szpitalu.Myślę , że lekarze ogólnie maja gdzieś to czy będziemy rodzic w szpitalu w którym oni pracuje .Przeważnie maja tyle pacjentek , ze zapamiętują tylko te z problemami

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Chyba się kapnął jak się poryczałam, zaczął przepraszać, jak poszedł po zaliczkę to go nie było 15 min z zegarkiem w ręku. On właśnie nigdy nie chodzi gdzieś się umawiać z klientami na miasto, więc tym bardzo zdziwiło mnie to, że dzisiaj tak powiedział

ehh mam nadzieję, że Dzidzia mi wszystko wynagrodzi...
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mój mały troche mały ruchliwy dzisiaj, nie wiem czy to wina pogody czy co, nawet zjadłam troche czekolady, ale narazie wynik mizerny

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1

Ola bólu Tobie nie zazdroszczę, ale tej małej, ślicznej księżniczki tak

Kima no pewnie, że wynagrodzi. Pamiętaj, że to wszystko robisz dla Dzidka.

Moja też dziś jakaś spokojniejsza

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzieciaczki mają coraz mniej miejsca dlatego są rozleniwione w ruszaniu

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Anyanka a nie masz auktualnego RMUA? To taki druk z informacją m.in. o odprowadzonych składkach i o przynależnośći do danego oddziału NFZ (ważny mc od wystawienia). Ja zawsze to pokazuję bo nie uśmiecha mi się co mc latać do roboty. Żeby podbijali na miejscu to jeszcze by uszło ale oni i tak muszą wysłać legitkę do Torunia.wiecie nie wiem czy u mnie sie zaczyna czy nie ale jakies 10 min temu mialam krotki ale silny bol, myslalam ze chce mi sie na sedes wiec polecialam i wtedy przeszedl. Na razie lece do przychodni odebrac reszte badan, niestety nie mam wypelnionej karty ale mam nadzieje ze jak nawet akcja sie rozkreci to nie beda mi robic problemow w szpitalu. Ksiazeczke ubezpieczeniowa mam ale mialam ja w przyszlym tyg podstemplowac, mam nadzieje ze jeszcze zdaze
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-