- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #221009 przez kima
Ten GBS jest bardzo ważny i bierze się go patyczkiem z pochwy, z tego co się orientuje przynajmniej.
Przy porodzie ponoć pytają o te GBS, mój gin mi na pierwszej stronie gdzie jest imie i nazwisko na książeczce ciąży napisał "GBS ujemny".
Ja idę się myć i kłaść, bo padam z nóg.
Miłej i spokojnej nocki Dziewczynki
Przy porodzie ponoć pytają o te GBS, mój gin mi na pierwszej stronie gdzie jest imie i nazwisko na książeczce ciąży napisał "GBS ujemny".
Ja idę się myć i kłaść, bo padam z nóg.
Miłej i spokojnej nocki Dziewczynki

Temat został zablokowany.
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #221094 przez Milla
U mnie gbs pobierał z okolic pochwy i odbyt, ten sam patyk ale dwie końcówki. Kima, dobrze że gin Cię uspokoił. Ja w poprzednich ciążach co chwilę miałam jakieś stany zapalne. Wiem od czego. Od wkładek z Belli. Odkąd używam wkładek z Rossmana (Facelle) upławy, stany zapalne odeszły w siną dal.
Ja dopiero usiadłam. Pomalowaliśmy pokój
piękny różowy kolor, jedna ściana o dwa tony ciemniejsza. Wygląda super 
Od kilku godzin czuję napinanie brzucha ale niebolesne. Pewnie to skurcze B-H.
Luknę jeszcze na tv i uciekam spać. Jutro sobota. Można dłużej pospać
(jeśli Hubi pozwoli)
Dobrej nocki
Ja dopiero usiadłam. Pomalowaliśmy pokój

Od kilku godzin czuję napinanie brzucha ale niebolesne. Pewnie to skurcze B-H.
Luknę jeszcze na tv i uciekam spać. Jutro sobota. Można dłużej pospać

Dobrej nocki

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #221130 przez vestusia
Cześć Kochane Mamusie 
Jak się czujecie w ten sobotni poranek? Pewnie będzie tutaj cisza jak makiem zasiał, jak co weekend
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jestem po śniadanku, popijam herbatkę. Muszę skoczyć na drobne zakupy i potem będę się obijać w domku. Obejrzę kolejne odcinki "Mamo to ja" i jakoś zleci mi dzionek
Co do tego wymazu, to ja sama nie wiem czy to ma być z odbytu czy z pochwy. Na szczęście nie będę miała o tyle problemu, bo ten wymaz pobierze mi ten lekarz, w szpitalu którego będę prawdopodobnie rodzić, więc powinno być dobrze.
Wizyta w środę, więc musi być wszystko ok. To chyba ostatnia wizyta przed porodem
Suari wczoraj wysłała mi mms'em zdjęcie Igorka. Niestety nie mam tutaj kabla do telefonu i tak się zastanawiam, czy którejś z Was też wysłała? Jeżeli nie, to może którejś mogę przesłać tego mmsa i wtedy umieścicie go na forum? Bo ja nie mam jak

Jak się czujecie w ten sobotni poranek? Pewnie będzie tutaj cisza jak makiem zasiał, jak co weekend

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jestem po śniadanku, popijam herbatkę. Muszę skoczyć na drobne zakupy i potem będę się obijać w domku. Obejrzę kolejne odcinki "Mamo to ja" i jakoś zleci mi dzionek

Co do tego wymazu, to ja sama nie wiem czy to ma być z odbytu czy z pochwy. Na szczęście nie będę miała o tyle problemu, bo ten wymaz pobierze mi ten lekarz, w szpitalu którego będę prawdopodobnie rodzić, więc powinno być dobrze.
Wizyta w środę, więc musi być wszystko ok. To chyba ostatnia wizyta przed porodem

Suari wczoraj wysłała mi mms'em zdjęcie Igorka. Niestety nie mam tutaj kabla do telefonu i tak się zastanawiam, czy którejś z Was też wysłała? Jeżeli nie, to może którejś mogę przesłać tego mmsa i wtedy umieścicie go na forum? Bo ja nie mam jak

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez vestusia.
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #221164 przez Milla
Dzień doberek.
Ja już po śniadanku. Muszę trochę zwolnić tempo. Wczoraj pomalowaliśmy pokój, a ja oczywiście też musiałam pomagać i miałam za swoje. Mimo mognezu, który i tak biorę wzięłam nospę bo czułam, że cały czas mam napięty brzuch. A na rodzenie to jeszcze za wcześnie.
Mam nadzieję, że w przyszly weekend gościu przywiezie szafę dla małej i będę mogła w niej wszystko poukładać. Miałam w planach mycie 20
okien ale sobie daruję.
Ja już po śniadanku. Muszę trochę zwolnić tempo. Wczoraj pomalowaliśmy pokój, a ja oczywiście też musiałam pomagać i miałam za swoje. Mimo mognezu, który i tak biorę wzięłam nospę bo czułam, że cały czas mam napięty brzuch. A na rodzenie to jeszcze za wcześnie.
Mam nadzieję, że w przyszly weekend gościu przywiezie szafę dla małej i będę mogła w niej wszystko poukładać. Miałam w planach mycie 20

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #221173 przez kima
Hej Mamuśki 
Pisałam do Anakol, napisała mi :Czujemy się dobrze, chociaż narazie nie mam pokarmu, a Natalka nie umie ssać. Ale uczymy się siebie cierpliwie. Jak dobrze pójdzie to we wtorek nas wypuszczą.

Pisałam do Anakol, napisała mi :Czujemy się dobrze, chociaż narazie nie mam pokarmu, a Natalka nie umie ssać. Ale uczymy się siebie cierpliwie. Jak dobrze pójdzie to we wtorek nas wypuszczą.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #221204 przez Dorciaition
Cześć Dziewczyny 
Milla 20 okien??? Chyba oszalałaś. Ani mi się waż

Co do GBS to mam wynik, dodatni niestety, wpisany tak jak Kima, z przodu, obok nazwiska.
Kima no zobacz, trochę łez, kilka słów i jak chłop się zmienił.
Wczoraj były u mnie koleżanki, więc było wesoło. Stresowałam się tylko tym, że mówiły, że mam mały brzuch
Mamusia wczoraj kupiła mi leżaczek- bujaczek. Kochana
Miłego weekendu

Milla 20 okien??? Chyba oszalałaś. Ani mi się waż

Co do GBS to mam wynik, dodatni niestety, wpisany tak jak Kima, z przodu, obok nazwiska.
Kima no zobacz, trochę łez, kilka słów i jak chłop się zmienił.

Wczoraj były u mnie koleżanki, więc było wesoło. Stresowałam się tylko tym, że mówiły, że mam mały brzuch

Mamusia wczoraj kupiła mi leżaczek- bujaczek. Kochana

Miłego weekendu

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #221209 przez Milla
Wrzucę Wam fotkę jak trochę tam ogarnę 
No niestety Dorcia, tyle mam okien, nie liczyłam piwnicy, he, he
Dorcia a czy wielkość brzucha o czymś świadczy? Nie przejmuj się. Są kobiety, które mają ogromne brzuchy i rodzą malutkie dzieci a są takie co mają normalne,kształtne brzuszki i rodzą dzieci po 4kg. Po mojej mamie wcale nie było widać, że jest w ciąży. Musiała kupić sobie ciążową sukienkę, taką luźną by ktoś ją w kolejce puścił (a wiadomo jak było ponad 20 lat temu).
Ja gbs będę miała pobierany na najbliższej wizycie. Mam nadzieję, że będzie ujemny, tak jak do tej pory.
A to Ci mamunia prezent zrobiła-super

No niestety Dorcia, tyle mam okien, nie liczyłam piwnicy, he, he

Dorcia a czy wielkość brzucha o czymś świadczy? Nie przejmuj się. Są kobiety, które mają ogromne brzuchy i rodzą malutkie dzieci a są takie co mają normalne,kształtne brzuszki i rodzą dzieci po 4kg. Po mojej mamie wcale nie było widać, że jest w ciąży. Musiała kupić sobie ciążową sukienkę, taką luźną by ktoś ją w kolejce puścił (a wiadomo jak było ponad 20 lat temu).
Ja gbs będę miała pobierany na najbliższej wizycie. Mam nadzieję, że będzie ujemny, tak jak do tej pory.
A to Ci mamunia prezent zrobiła-super

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #221217 przez vestusia
Ja wróciłam z zakupków. Fajnie tak pochodzić po swoim mieście. Spotkałam ciotkę i kuzynkę, chwilę pogadałam. Umawiam się już na przyszły tydzień z koleżankami, więc życie towarzyskie się rozkręca 
Milla, oszalałaś. 20 okien, masakra. Ja bym jednego nawet nie umyła... wyluzuj kobieto i nawet się za nie nie bierz. No i również czekam na fotkę pokoiku
Na pewno ślicznie wygląda 
Dorcia, tutaj mam... 6 piętro, ale mam windę, więc jestem przeszczęśliwa
Chociaż na końcówce ciąży troszkę sobie odpocznę 
Pochwal się leżaczkiem
Ja dziś na obiad mam spagetti. Dawno nie jadłam, a jak zrobię to chyba na 3 dni będę miała, bo tak malutko jem
Kupiłam też ciasto marcepanowe, bo nie mogłam się oprzeć. Zjadłam na razie tylko jeden malutki kawałeczek. Na dziś zostały mi tylko 2 małe kawałeczki
Żeby nie było, że opuszczam się w swoim postanowieniu 
Teraz mam czas dla siebie
Jutro może wpadnie kuzynka, w poniedziałek Przyjaciółka (ta, u której byłam na tym drugim weselu), później druga koleżanka, w środę po wizycie kolejna i tak mi miną dni
Nie będę narzekać tu na nudę i wreszcie troszkę odżyję

Milla, oszalałaś. 20 okien, masakra. Ja bym jednego nawet nie umyła... wyluzuj kobieto i nawet się za nie nie bierz. No i również czekam na fotkę pokoiku

Dorcia, tutaj mam... 6 piętro, ale mam windę, więc jestem przeszczęśliwa

Pochwal się leżaczkiem

Ja dziś na obiad mam spagetti. Dawno nie jadłam, a jak zrobię to chyba na 3 dni będę miała, bo tak malutko jem

Kupiłam też ciasto marcepanowe, bo nie mogłam się oprzeć. Zjadłam na razie tylko jeden malutki kawałeczek. Na dziś zostały mi tylko 2 małe kawałeczki

Teraz mam czas dla siebie

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #221226 przez Dorciaition
E tam Vestusia jednek kawałek. Gdybym Tobie powiedziała co ja już dziś zdążyłam zjeść. Masakra 
Fajnie, że tam jesteś. Masz znajomych, wiec całkiem inaczej. Koniec siedzenia w domu i wyczekiwania na Boba. Szybciej czas Tobie zleci.
Vestusia taki leżaczek allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...tis-i1867714803.html
Dostanę go dopiero w połowie listopada, jak przyjadą do kraju

Fajnie, że tam jesteś. Masz znajomych, wiec całkiem inaczej. Koniec siedzenia w domu i wyczekiwania na Boba. Szybciej czas Tobie zleci.

Vestusia taki leżaczek allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...tis-i1867714803.html
Dostanę go dopiero w połowie listopada, jak przyjadą do kraju

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #221230 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #221246 przez vestusia
Dorcia
Bardzo ładny brzusio i nie wiem dlaczego koleżanki twierdzą, że mały. Moim zdaniem do Twojej figury taki w sam raz. Chciałabyś wyglądać jak taka bambaryłka jak np. ja? 
No i niezłe śpioszki
Daisy tak śpi przy głowie?? Myślałam, że gdzieś w nogach 
A leżaczek fajny. To ten, nad którym się sama zastanawiałam. Jakby mi ktoś taki kupił, to bym się cieszyła, ale że sama, to wybrałam ten inny
Idę robić to spagetti, bo coś zjeść by się przydało. Miłej sobotki Kochane
Ja wreszcie czuję, że żyję

No i niezłe śpioszki

A leżaczek fajny. To ten, nad którym się sama zastanawiałam. Jakby mi ktoś taki kupił, to bym się cieszyła, ale że sama, to wybrałam ten inny

Idę robić to spagetti, bo coś zjeść by się przydało. Miłej sobotki Kochane

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez vestusia.
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa