BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu #221296 przez madziaska
Ojjj Vestusia wydaje mi sie, ze duuuuzo wiecej. Nie wchodze na swoja wage, czekam do poniedzialku i zwaze sie u lekarza ;) No i wiem, ze SZ sie stara, docenaim to bardzo, tylko mi go szkoda, bo ja siedze w domu i nic robic nie moge :/
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #221315 przez vestusia
Rozumiem Kochana. Mam nadzieję, że się nie zajedzie na maksa i że zostawi troszkę sił dla Ciebie i Hani :) Na pewno chce dobrze, więc trzeba się z tego cieszyć. Nie każdy facet taki jest :D
13 lata 5 miesiąc temu #221317 przez kima
Vestusia, wyślij mi fotke od Suari to wrzuce nam tu małego Igorka :)
13 lata 5 miesiąc temu #221318 przez vestusia
Ok Kima poszło. Wysłałam też Dorci, ale ona chyba nie ma jak wrzucić.
13 lata 5 miesiąc temu #221319 przez kima
Narazie mi nic nie doszło. Jak bedzie to od razu wrzuce :)
13 lata 5 miesiąc temu #221320 przez vestusia
Teraz chyba powinno być ok. Nie wiem czemu tak długo szło :( Pewnie teraz się okaże, że dwa razy dostałaś mmsa :D
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #221321 przez kima
IGOREK SUARI
"A to Igor w szpitalnym kostiumie. Zdjęcie z wczoraj"
13 lata 5 miesiąc temu #221322 przez kima
Vestusia dostałam dwa razy, ale takiego słodzika mogłabym dostać 100 razy. Jest przesłodki :ohmy:
13 lata 5 miesiąc temu #221323 przez Aleksandra
Cześc dziewuszki :)

Gratulacje dla Anakol i Suari. Śliczne dzieciaczki :) To która teraz następna ?????? :silly:

Ja dziś znowu zalatana. Byli u mnie moi rodzice i moja babcia. Mama zrobiła mi takie zakupy, że stwierdziłam że mam za małą lodówkę - ledwo się zmieściłam o zamrażalniku nie wspominając. Jeszcze mi został chleb do zamrożenia ale nie mam już miejsca, może teściowa ma w co wątpię. W sumie to mogę na balkon wystawic. W nocy są przymrozki to się nie zepsuje a w dzień też nie jest za ciepło.
13 lata 5 miesiąc temu #221325 przez vestusia
Kima, bo za pierwszym razem dostałam info, że nie dostarczono tej wiadomości, no to wysłałam znowu i za chwilę kolejne dwa raporty o doręczeniu. No ale, najważniejsze, że doszła fotka i mogłaś ją wkleić.
Mnie rozczula taka czuprynka na głowie :D Ciekawe czy moja Zuzia będzie miała włoski :D
13 lata 5 miesiąc temu #221327 przez kima
Jeśli miałaś często zgage (a z tego co pamiętam to miałaś) to będzie miała czuprynke, tak dziewczyny w szpitalu mówiły i jak szły rodzić to się zawsze sprawdzało :P

Ola, u mnie też lodówa pełna, mam lazanie, gołąbki, barszczyk, sałatkę jarzynową i na jutro obiecane schabowe, bo to niedzielny obiadek. Oj ciężko by mi było teraz bez pomocy Mamci :) Kocham ją nad życie :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #221328 przez Aleksandra
Ja też jestem mojej wdzięczna bo kupuję naprawdę rewelacyjne rzeczy (ze sklepu eko, więc są zdrowe i pyyyyyszne :)). U mojej teściowej nie ma takich pyszności i od kiedy wróciłam kupuję u niej tylko wodę i chemię gospodarczą no i pomidory :)

Ja też miałam zgagę i Natalka urodziła się z włoskami :)
13 lata 5 miesiąc temu #221329 przez Milla
Dorciaition napisał:

NATALKA ANAKOL

Anakol pozdrawia :kiss:

O Boże, jest prześliczna, przesłodka :) Ja też już chcę moją malutką mieć przy sobie.
13 lata 5 miesiąc temu #221330 przez aniaa_
Witajcie :)

Śliczne te nasze "forumowe dzieciaczki", Cudowne po prostu :) Nie mogę sie napatrzyć.

Eh a ja nie miałam zgagi nigdy w życiu ;) ;) ;)

Tak Was dzisiaj podczytuje ale coś nie mam weny,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 5 miesiąc temu #221331 przez Milla
kima napisał:

IGOREK SUARI

"A to Igor w szpitalnym kostiumie. Zdjęcie z wczoraj"

Jak słodko śpi. A włoski ma przecudne :) A wiadomo kiedy Suari wychodzi ze szpitala?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia