- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Klara wsobote stanęła przy kanapie! wariatka no przecież za mala ona dokładnie dzisiaj 7 mc skonczyla poza tym raczkuje jak glupia haha typowo froterka do podłogi:))
Ewelka- nie martw się jak nie dostala goraczki ani marudna nie była to nic nie powinno się stać, takie durne te małe szkraby że uciekają wszędzie:) a co do mężą..podejrzewam ze smutaśnie będzie..ale pewnie się przywzwyczaisz:)
a my pewnie za miesiąc przeprowadzka:) w tym tygodniu kończą kuchnie montować i płot się robi:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Basia to spryciula z Klary Maciek dopiero co załapał obracanie się w kółko. No i dopóki się nie zorientuję ,że go nie podtrzymuje jak siedzi to się nie chwieje a jak się skapnie to już gibie się jak islamiści
Ewela nie obwiniaj się, wiele dzieciaków ląduje na ziemi. Całe szczęście,że na krzyku się skończyło
Co tam ja jeszcze chciałam A w środę mamy szczepienie. Mam nadzieję,że bd spoko.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
U Nas już ok. Iza miała tzw 3dniówke. Wysoka gorączka , dosłownie co 4-5h czopek, A na czwarty dzień wysypka. Więc chrzest bojowy za nami Za to ząbkowanie daje nam w kość!!! Nawet byłam z nią w szpitalu w nocy bo tak płakała I co?? uspokoiła jak dojechaliśmy do szpitala... więc wyszłam na panikującą mamuśkę...
Ewelka to pierwsze "kuku" zaliczone Oj jeszcze nie raz będą podobne sytuacje. Ja też jakiś czas temu wkładam ją w fotelik do karmienia, zapiełam i chciałam wpiąć stolik i coś jej zrobiłam... chyba jej gdzieś przejechałam po nóżce... wyłam jak głupia.... ale z perspektywy czasu wiem że jak nie to to co innego by było...
Musze Wam powiedzieć że byłam 2 miesiące u teściów i Izka się tak rozpuściła.... oni ją wiecznie noszą... i pierwszy dzień miałam z nią z głowy bo się złościła i piszczała jak miała siedzieć w łóżeczka... ale potem nie dam sobie rady... achhhh i ona cały czas spała w sportówce... jak ja łóżeczko z niosłam, poszłam na budowe, patrze a łóżeczko u góry. I słysze "ona jest za duża żeby leżeć..." Masakra... No i do snu trzeba "lulać" i wiele wiele innych... Ale oczywiście wszystko to jest spowodowane miłością do Isi.
A ja generalnie całe dnie zapier**lam na budowie za tydzień posadzki, potem kafelki kuchnia i się wprowadzamy!!! Oby dać rade do września!!! A kafelki już kupione Tylko do kuchni jeszcze nie mam.
Ale te nasze maluchy sie ładnie rozwijają... a dopiero były takie kluseczki malutkie... jeść spać jeść spać :-)A tu prosze raczkowanie, ząbki, chodzenie i "brojenie"
Basiu gratuluje nowego Malucha w rodzinie No i widać facet konkretny
Ciesze się że za chwilke będziecie na swoim!! A tak w ogóle mogłabyś się pochwalić i wrzucić jakieś zdjęcia No i prosze o podpowiedz na co zwrócić uwagę przy zamawianiu kuchni, mnie to czeka za 3-4 tygodnie.
Gorla i jak te Twoje Gwiazdeczki??? Lepiej??
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sander- to ale nadgoniliscie fiu fiuuu ) prujecie z budową superrr
no kuchnia- my zamówiliśmy na wymiar od stolarza tutaj okolicznego i jestemy mega zadowoleni:) bo super wyszla, układ wprawdzie ja sama dokładnie wymyślałam bo wiedziałam jak chce żeby wyglądała, wybraliśmy biały mat plus drewno (czyli fornty białe a blat z konglomeratu w kolorze drewna (orzech) jak chcesz to Ci fotke wrzuce- ale gdzie? bo nie chce dziewczynom zawalać tej zakładki z fotkami maluchów moja kuhcnią hehe)
no i młoda po 3 dniówce dzielna dziewuszka:)) u nas widzisz Kacperek dostał to na 2 dni przed 3 cimi urodzinkami.. klarcia na szzcescie mały tgwardziel się uchowałą )
A Klarson jest stuknieta caly cza stoi przy kanapie!!! wariatka no..za mała jest..
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Sander aż tak krzyczała, że do szpitala??? oj to musiał być wrzask.
Ile Wasze dzieciaki mają tych ząbków? Kacper ma 4 tzn 2dolne już całe na wierzchu a górne jeszcze wychodzą.
Basia wrzucaj tutaj fotkę. Z chęcią zobaczymy jak się urządziłaś. Toż to żadne zaśmiecanie
No a Klarcia to rzeczywiście szalona. Super się rozwija
No i siostra sporego bąbla urodziła. Jak ma na imię? To ona nie chciała znać płci?
Sander ja Ci powiem, że z moim Kacprem niestety tak jest, że ona chce na rączki. No teraz już mniej bo sam się jako tako porusza i sobie zobaczy. No ale on jest ciekawy świata i nie poleży za długo sam bo mu się nudzi. Jest strasznie absorbującym dzieckiem On nawet w wózku nie chce siedzieć. Wygląda, patrzy jak się kółka kręcą a najchętniej to by z niego wyskoczył. Śpi 2 razy w ciągu dnia po pół h czasem mu się zdarzy godzina (ale jak z nim śpie )
Ooo i właśnie się obudził
ppapa
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
chciałam tu wrzucic fotke układu kuchni, ale cos mi się zawiesza bo to z komórki zdjecie no niewazne-Sander - z takich rzezcyt na które się zdecydowaliśmy: wszystkie te urządzenia z firmy Blum wewnątrz szafek szuflad itd., i generalnie same szuflady, żadnych szafek z półkami. duzy segregator na smieci od razu pod zlewem no i młynek na odpady.
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
U nas dwie dolne jedynki, tak chyba do połowy już wyszły. Reszty brak
Basia ja jestem zakochana w Twojej Klarze
No właśnie jak tam nowo narodzony ma na imię?
Sander a to na pewno zęby? Podobno te pierwsze 1, 2 tak nie bolą , podobno
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja aktualnie zyje w strachu, bo w niedziele widzielismy sie ze znajomymi, ktorzy maja 3msce starszego szkraba od naszych, no i okazalo sie,ze ma rotawirusa. Wieczorem w ndziele zaczal wymiotowac itd i niestety nie obylo sie bez szpitala. Wiec ja sobie teraz siedze i sie modle zeby u Zuzi sie nie uaktywnil, bo raczej przeszlo na nia,bo sie razem bawili.
Ja tez kuchni ciekawa jestem,bo podobnie jestesmy na etapie podejmowania decyzji co jeszcze pozmieniac w projekcie;)
Zuzi juz znudzilo sie ekperymentowanie z raczkowaniem i staje na stopkach i raczkach i mysli co dalej a przemieszcza sie nadal pelzajac Kaska, u nas tak samo marudzenie w wozku, tragedia jakas. A w samochodzie jak jedziemy,to takiego z siebie debila robie,ze glowa mala Dzis przyszedl nowy fotelik, mam nadzieje,ze to jakos pomoze.
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Yummy a jak mój Maciek ma alergie na wszystko co wydaje się niealergizujące to na truskawki nie ma, wcina aż mu oczy wychodzą A jak się przy tym upaprze...
Szczepiłaś Zuzkę na Rota??
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
YummyMummy i jak sytuacja??? Dobrze już??
Basiu kuchnia super!!! No i wogóle dom!! Ja też chciałam takie kolory ale że mam belki z przodu to się zdecydowaliśmy na brązy.
Potem napisze bo już muszę lecieć, a myślałam że się rozpisze...
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zuzi juz znudzilo sie siedzenie i od paru dni na wszystko sie wspina,a ze jeszcze upadkow nie kontroluje,to musze siedziec przy niej raczkowanie wobec tego chyba pominie i po pelzaniu od razu przejdzie do chodzenia
Bylysmy wczoraj na kontroli i wazy 8kg i mierzy 71cm moj wielkolud
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Zuzu ten Twój Maciej jest niesamowity. Na wszystko ma alergie a na truskawy nie dobrze dobrze niech sobie chłopak chociaż tego poje. Kacper też je lubi
Basia domek super Można wiedzieć jak duży? i czy parterowy tylko czy ma jakieś piętro?
No my też w trakcie urządzania. w sumie tylko mieszkanko, ale w końcu na swoim! Już się nie mogę doczekać przeprowadzki. Niedługo tu zwariuje
Sander dawaj fotki swojej kuchni
Czytam Was na bieżąco, ale na komórce i później nie wiem co mam której napisać. Zapominam
Ewelka kiedy mąż wraca? pewnie się juz doczekać nie możesz co?
Gorla gdzie się podziewasz?
Jak tam Wasze dzieciaczki? Jakieś postępy? Nowe "słowa"??
A i co dojecie takiego normalnego swoim pociechom? Wprowadziłyście już jajka?
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiu nasz domek spory wyszedł w sumie bo 250m i piętrowy normalnie.
mieszkanie czy dom- byle na swoim ja się już tez doczekać nie mogę ) za 2 tyg się przeprowadzamyyy aiiiii :DDDD
ja dalam klarsonowi troszkę jajka na twardo- wypluła wiec chyba nie ma ochoty jeszcze hehe ale pamiętam ze kapisiek tak samo zrobił a później co 2 dzień chciał jajecznice wsuwac hehe
poza tym klarcia się przemieszcza w tempie expressowym nie można na sekundę jej zostawić bo ucieka ) no i przy kanapach notorycznie sterczy i przy takim stoliczku aktywnym bo mam po kapiku jeszcze wiec się idealnie teraz nadaje:)
a z jedzenia to codziennie robie jej sama deserki- miskuje owoce z jogurtem białym lub biszkoptami jezuu jak jej smakuje dzisiaj miała brzoskwinie z gruszka taki muss mi wyszedł z tego sama jej wyjadałam :PP