- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Jak po wigilii? U nas bylo skromnie. Dupa nie urośnie he he . Maciek dostal pudelko gumowych klockow w roznych ksztaltach i woz strazacki Ja duza palete cieni z 200kolorow z Sephory
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
No i co z czyszczeniem uszu maciusiowych?
My bylismy na dwoch wigiliach( u jednych i drugich dziadkow) no i u siebie w domku tyle co Kacper bawil sie prezentami a my z nim w sumie to bylo tam duzo ludzi wiec i prezentow sporo dostal. Ja najbardziej ciesze sie z ubranek bo wiadomo zawsze cos zostanie w kieszeni a oprocz tego dostal pieniadze, ciuchcie taka ktora jezdzi po torach, stoliczek edukacyjny, taki znikopis do rysowania, instrumenty- bebenek gitare grzechotki ( no jest teraz gwarno i wesolo jak na tym gra... )taki pedzelek do malowania ktory gra i spiewa z fisher pricesa i wesolo j krzeselko do siedzenia w ksztalcie zabki. on najmlodszy w rodzinie i jak kazdy cos kupil to tyle sie tego nazbieralo... Na szczescie kolejne swieto to chyba wielkanoc wiec do tego czasu nic nie dostanie
ja sie objadlam pierogow ryb i ciast i wzielam od mamy na wynos. Tak z lakomstwa
Zuzu masz juz internet? I powiedz mi czy jak dajesz to mleko o 5to Maciejka dalej idzie spac czy to juz pobudka?
Gorla no a co u Was?
My dzisiaj idziemy na obiad do cioci. No i tyle u nas.
A co tam u reszty? Ewelka? Trufla?Sander? Nie wiem czy ktos inny jeszcze tu zaglada...
Zycze dalszego milego swietowania!
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Z myciem uszu to juz normalnie jest. Bunt zazegnany, uszy czyste
A z tym mlekiem to wypije, pampersa zmieniny, pokreci sie z pol godziny i idzie spac jeszcze na poltorej , dwie godziny.
Ej to duzo tych prezentow. Super. U nas jedna wigilia wiec prezent jeden dobrze,ze chociaz, ze staram mu sie regularnie cos dokupywac wiec juz ma pokazna kolekcje
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas w tym roku spokojnie o dziwo, bylismy na wigilii u mojego brata i bratowej, razem nas było 15 osób, oczywiście za pięknie nie było, bo pracownik Marka nie pojawil sie i Mareci sam pracował, wigilia na 17 a on o 18 wrócił do domu, zanim sie umył ubrał, spakowalismy dzieciaki to na 19 bylismy tam. Majka marudziła,zęby jej ida ...ale było milo, prezentów!!!!! looo matko do domu wrocilismy z wielkim worem na śmieci wypchanym preentami. Oczywiście był Mokołaj i od razu przytachał prezenty od pradiadków i kuzynów którzy byli gdzies tam na swoich wigiliach u teściow.
Oliwia jest na topie lalek i gadżetów Monster High, a Maja dostałafull ciuchów, kuchnie , garnuszek na klocuszek, lalki, organki, domek edukacyjny
Dziwczyny czy wasze maluchy zrobiły sie jakby niegrzeczne ?? Majka już nei jest aniołkiem, broi strasznie, wszstko musi miec na juz , bo zaraz krzyczy, jak jej coś zakaże , to jeszcze specjalnie to robi, jak wołam chodz tu i jeszcze szybciej przebiera nóżkami w drugą stonę....
Maja też od kilku dni budzi sie na mleko ok 5-6 i potem śpi z 2 godzinki dalej tak od kilku dni, narazie mi to pasi, bo przerwa świąteczna w szkole , ale pozniej pobódka przed 7 niestety i nie ma spania
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Gorla Pola tez zaczyna "pokazywać rogi" byla istnym aniolkiem ale ostatnio zaczyna sie chyba okres buntu. Jak cos chce to probuje wymusic to krzykiem i jak jej zabraniam czegos to ucieka szybko ze smiechem lub na mnie krzyczy
Kilka dni temu dostalam taka smutna wiadomosc... Siostra mojej kolezanki urodzila synka miesiąc przed terminem, dzidzius niestety nieprzezyl nawet doby okazalo sie ze mial zapalenie pluc i sepse... Tak to caly czas za mna chodzi, nie moge sobie wyobrazic co ona czuje, a dziewczyna dopiero 18 lat ma
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
Właśnie wczoraj wróciliśmy ze świąt od dziadków U nas wychodzą 4 zęby naraz i niestety jest wycie z bólu w nocy Ala przez święta przytyła i waży 11,100. Musimy kupć kolejną parę butów na zimę bo te które Ala są już zamałe Ala dostała farmę, żyrafę sophe, grające lusterko i ubrania Szczęśliwego nowego roku życzy Iza i Ala
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zostaw w pamięci najpiękniejsze chwile
a te złe, pozwól ulotnić im się,
niech nie prześladują Cię.
Z Nowym Rokiem dogadaj się, żeby na przekór życia nie zmieniał Ci. Baw się i szalej.
Na inne przyjdzie czas,
kiedy będziesz martwić się co dalej.
A w Sylwestrową noc
Życzeń moc, uśmiechu na twarzy
Żadnych zmartwień, szampańskiej zabawy
Postanowień na Nowy Rok zrealizowanych
Szczęścia, o którym każdy marzy.
Szczęśliwego Nowego Roku 2014!
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Trufla no no no 4 zeby to powazna sprawa. Kacper powazna robi z jednego
Ewelka Ty o takich wiadomosciach strasznych piszesz...
Odezwe sie pozniej bo Kacper nie daje mi nic napisac...