- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Niestety wiem ze w Polsce to nie ma warunkow na tyle dzieci, no chyba ze jest sie boogatym My tez mamy kredyt ale nie jakis wielki tak wiec splacimy go mysle w ciagu 5 lat. A w sumie kto wie, moze kiedys za granice sie przeprowadzimy... Czas pokaze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
My też mamy kredyt wzięty na 30 lat. Ala od marca idzie do żłobka narazie na 2dni w tygodniu.
A od kwietnia już normalnie a ja do pracy. Mam tylko nadzieję że mocno niebędzie chorować.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Trufla super ze juz zdrowi
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdaje se sprawe że będzie cięzko, ale jakoś to będzie, dzieciaki bedą musiały ze mną wyjezdzac do pracy a wtedy poczekają u prababci Oliwia sama już niedługo do szkoly bedzie chodzic.. eee aż mnie cierki przechodza na samą mysl dojezdzania z nimi teraz woze 15 km Oliwie do szkoły codziennie, nieraz mnie o bokiem wychodzi
ewelka jak chcesz miec drugie baby to nic nie stoi na przeszkodzie, na pewno dasz radę, sprzety juz ubranka doświadczenie im dłużej sie czeka tym potem trudniej sie zdecydować gdyby nie choroba mojego brata pewnie dalej bym myslala czy chce czy nie chce , a tak .. jest Majorka z nami
trufla super że choroba odpusciła, my tak w zeszłą zimę sie męczylismy , tfu tfu w tym roku mniej choróbstw jakoś było
A Maja poszła na drzemkę o 17 i spi juz na noc wstanie o 4 sie bawic oby nie... kurna ... a Marecki tak chrapie że sie skupić nie mogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesuuuuu
ciężarna witaj im nas więcej tym weselej
- ciezarnaporaz2
- Wylogowany
- gaworzenie
- Szczesliwa Mamuska ze mnie ! :* Kocham to życie<3
Ewelka Twoja corcia tez jest taka zywa ??
Amela moja to tak daje popalic , ze juz ciezko wytrzymac...
Tym bardziej ze jestem teraz bardziej nerwowa bo jestem w ciazy
a co do roznicy wieku to dlatego chcialam juz nmiec drugie malenstwo zeby nie bylo duzej roznicy wieku...
Pozdrawiam
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Trufla dobrze ze juz Ala zdrowiutka
Ciezarna no Pola jest zywa ale w sumie nie moge narzekac bo az tak bardzo nie daje popalic
- ciezarnaporaz2
- Wylogowany
- gaworzenie
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Gorla ja juz teraz szukam czegos ale musi mi sie oplacac zeby zatrudnic opiekunke. Jedna robota juz mi przeleciala kolo nosa... Wrrr :/
co do finansow to niby tez sobie jakos radzimy. W sumie gdyby nie kredyty to mozna by bylo normalnie zyc ale zeby cos odlozyc teraz to mowy nie ma.
Buty niedlugo trzeba kupowac. Poradzie cos. Jakies adidaski lub cos podobnego. Ktos cos widzial fajnego?
Wlasnie trufla jakie buty w koncu na zime kupiliscie? Teraz takie wyprzedaze ze gdybym wiedziala jaka Kacper bedzie mial noge to bym wziela.
No Ewelka jak macie warunki na druga dzidzie to do dziela. Pola grzeczna to dasz rade
Ciezarna fajny termin.cieplutko. Na kocyku mozna posiedziec. A wiesz juz co bedzie?
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
No za butami trzeba bedzie sie zaczac rozglądac. Sama tez n ie wiem jakie Polci kupic na wiosne
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
a poradźcie mi coś w kwestii butów. To muszą być takie mega profilowane buty jak np z firmy Bartek czy tak elephanten deichamna? Tzn pewnie wybiorę się jeszcze do deichmanna, tam też kupowaliśmy na zimę. No ale w h&m wypatrzyłam takie śliczne trampki i chyba je kupię jako takie na zmianę jak już cieplej będzie.
pomocy!!
a na lato mamy sandałki. Dostaliśmy w tamtym roku no i mam nadzieję, że będą dobre. Teraz są gdzieś z cm za duże.
ps matko ile firm tu naklepałam, nie chciałam reklamować
- ciezarnaporaz2
- Wylogowany
- gaworzenie
Niestety Fasolka nie chche tego ujawnic ale raczej dziewczynka bo tak to by juz cos bylo widac... a chcialabym wlasnie synka ?
Pozdrawiam Mamuśki
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
A buty na wiosnę Ali kupię w Deichmann bo są fajne i w przystępnej cenie. Ale raczej kupię adidaski bo jak nawet będzie latem chłodnej to
mogę Ali jeszcze je założyć
Kaska żaczej Kacper wyrośnie z tych sandałków bo jednak nuszka w buciku idzie do przodu i musi mieć troszę luzu.