BezpiecznaCiaza112023

Prawo jazdy

13 lata 8 miesiąc temu #169160 przez paulina2209
ja zdałam za 3 razem. dwa egzaminy miałam zaraz po kursie i potem przerwa stwierdziłam ze nie wytrzymam psychicznie. wtedy trafiłam też na zmianę przepisów uczyłam się parkować na placu a jak zdawałam to już na mieście i dwa razy padłam na zatoczce. 3 egzamin poszłam tak o po 3 latach i zdałam. ale w między czasie ćwiczyłam ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #169167 przez natmur11
ja zdalam mysle ze dzieki mojemu instruktorowi ktory zgodzil sie towarzyszyc mi podczas egzaminu. nie popelnilam ani jednego bledu. mysle ze gdybym wczesniej sie na ten krok zdecydowala zdalabym wczesniej.

13 lata 8 miesiąc temu #169169 przez paulina2209
grunt że masz to za sobą :lol: dla mnie to był straszny stres

13 lata 8 miesiąc temu #169478 przez _aga86_
Natmur gratuluje!!! Ja egzamin zdalam za 3 razem. Stres okropny. Mialam o tyle fajnie, ze dostalam kase na kurs i egzaminy od rodzicow na 18ste urodziny, wiec tak troche latwiej mi bylo :D Zreszta jeszcze wtedy caly kurs i egzaminy byly za "grosze" w porownaniu z terazniejszymi cenami...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #750610 przez mr.myers
Bardzo fajny temat. Przydatny.

11 lata 5 miesiąc temu #774183 przez hekatenowak
Jestem w trakcie robienia prawa jazdy, w przyszłym tygodniu mam się zapisać na egzamin :)
Prawo jazdy to bardzo przydatna rzecz!

Jungheinrich Ameise 55 , ich pierwsze dziecko:-)

7 lata 7 miesiąc temu #1065711 przez Quake
Racja, prawo jazdy warto mieć jak najbardziej, bo to bardzo przydatne i wiele ułatwia, ale będąc nawet najlepszym kierowcą mogą zdarzyć się wypadki czy jakieś uszkodzenia i to nie z naszej winy, czego przykład może być opad gradu. Nawet czytałam niedawno o metodach usuwania wgnieceń po gradzie na Artvocado.pl i wiem, że taka wiedza mi się przyda na przyszłość nie tylko w przypadku gradu. Jak już się to prawo jazdy ma i ten samochód, to jednak wypadałoby o niego zadbać.

7 lata 4 miesiąc temu #1066237 przez munia
Ja egzamin na prawo jazdy zdawałam bardzo dawno i muszę przyznać że było o wiele łatwiej trudniej było zdać testy bo nie było do nich takiego dostępu jak teraz Zdałam za 1 razem.

7 lata 3 miesiąc temu #1066477 przez brzusio
kochana spokojnie.. 6 podejsc to jeszcze nie tak zle.. znam ludzi co maja gorzej :D jak dla mnie to jestes nieprzygotowana przez swojego instruktora.. ja mialam taka kolezanke co miala zle wybrana szkole nauki jazdy i nie znala podstawowych zasad poruszania sie po drodze.. dopiero jak zmienila szkola na ta co ja chodzilam czyli autojar na kabatach autojar.pl/ to zdala bez problemu

7 lata 3 miesiąc temu #1066508 przez iwonka385
U nas łatwo jest oblać, ale próbuj. Dobrze mieć prawko!

7 lata 2 miesiąc temu #1066555 przez kate_87
Ja zdałam co prawda za pierwszym razem, ale za to po egzaminie strasznie, ale to strasznie bałam się jeździć i i tak dokupowałam jeszcze lekcje, bo jak miałam sama wyjechać na drogę - co powinnam robić, to dostawałam paniki.

7 lata 1 miesiąc temu #1066674 przez Laurka
Ja jak na razie podchodziłam do egzaminu 2 razy i panicznie boję się zapisać na 3 egzamin... Wolałabym już pracę magisterską drugi raz bronić. Może miałam pecha, ale drugi egzaminator był strasznym bucem i widziałam, że tylko szuka miejsca w którym mógłby mnie oblać i w końcu mu się udało.

7 lata 1 miesiąc temu #1066678 przez poloznapani
Ja bardzo bałam się robić prawo jazdy ale obecnie to jest wręcz niezbędne. Zawsze uważałam, że będę okropnym kierowcą. No ale okazało się,że idzie mi to całkiem dobrze. No i udało mi się zdać za pierwszym razem. Oczywiście, że czasem jeszcze się boję prowadzić w zależności od warunków ale trzeba się przełamywać.

7 lata 1 miesiąc temu #1066687 przez munia
Egzamin na prawo jazdy to drugi egzamin w życiu po maturze Trudność zdania przeważa chyba na prawko Mnie udało się zdać za pierwszym razem ale mam znajomych którzy osiągali wynik 10 razy.Myślę że to też jest pewien plus bo zostały im wskazane błędy których nie powinno się popełniać.

7 lata 1 miesiąc temu #1066696 przez olisia
Ja zdałam teorię za pierwszym razem, a praktykę za trzecim., Dla mnie to był ogromny stres!! I tak bardzo się cieszyłam jak dostałam karteczkę z wynikiem pozytywny, że nie mogłam utrzymać jej w dłoni :D Teraz jak to wspominam to stwierdzam, że nie bardzo było czym się przejmować, ale wtedy to taki poważny egzamin. Prawie tak ważny jak matura :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka